gözün aydın canım..bundan sonra keyifni cıkar hamileliğin :teselli:
yuppiiiiiiiiii :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis süper haber buuuuuuuuuuu
canım şükürler olsun bizimde elimiz yüreğimizdeydi
inşallah onlarda iyi çıkar canım
Angel çok sevindim canım, inşallah bundan sonra hep sorunsuz devam eder hamileliğin:)
Melekcim ay ne az kalmış senin de canım, hadi sağlıkla inşallah:))
canım çok sevindim buaralar maşallah hep güzel haberler alıyorum topikten neşem yerine geliyor valla inşallah kan testi sonuçlarında iyi çıkar
angel çok sevindim canım biliyodum bişey çıkmayacağını içime öyle doğmuştu
akannehir şimdi düşer bayılırım haaaaaaa ay belim ağrısada olsun diyoo yaaaaaaaa
olmaz aürımıcak ağır işler yapmayacaksın rahmin şuan normal boyutlarında değil toparlanması lazım ağır kaldırma ağır iş yapma suyla oynama yükseğe uzanma ay dinlen yaaaaaaaaa
Merhaba canım arkadaşlarım ;
Uzun zamandır giremediğim için yeni arkadaşlarla tanışamadım , eski arkadaşların durumlarından da haberdar değilim. Hepinizi , buradaki paylaşımımızı çok özledim.Bundan sonra mutlaka düzenli takip etmeye çalışacağım ama aradaki açığı kapatmak için kısaca kim ne durumda bi özet bilgi yazan arkadaşım olabilirse çok sevinirim.İnanın kızım bütün vaktimi alıyor , kalan azıcık vaktimi de onun büyümesi beslenmesiyle ilgili bişeyler karıştırarak , okumaya çalışarak geçirmeye gayret ediyorum.
Canım arkadaşlarım , geçmiş sayfalarda benim hikayemi okuduysanız daha bi umutlu , güçlü olmanız lazım diye düşünüyorum. 4. hamileliğimde kavuştum kızıma , hiç pes etmedim , umudumu kaybetmedim. Çok şükür Allahım da sabrımın karşılığını verdi. Kızım Bihter şimdi 4 aylık. Fotoğrafını koymayı beceremedim ama , bakmak isterseniz , Doğum Fotoğrafçısı Dünya Aslan .oğum Anı, Hamilelik Fotoğrafları, Albümleri:. MERSİN adresinde " dünyaya poz veren bebekler " yazısının altında , çam ağacının yanında noel baba şapkalı bebek benim canım kızım. Uyurken çekilmiş bi foto. Maşallah demeyi unutmayın. Allah herkesin evladını esirgesin , buradaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin.
Bu arada dün dinamisciğimin kızından bahsettiğini okudum. Canım çok tebrik ederim seni. Senin ve kızının iyi olmanıza çok sevindim tatlım. Allah anneli - babalı büyütsün bebeğini inşallah. Bir de sonuyokcuğumun hamilelik haberi gözüme çarptı . Seni de tebrik ederim canım , Allah tamamına erdirsin inşallah.
Çalıkuşum , Celencim , şencim , kahvelokumcum , lidya , melek ,gelevera , dinamis tüm arkadaşlarım . Hepinizi çok özledim . O meşhur bi listemiz vardı ya kahvelokumun tuttuğu , onu yazabilirseniz kim ne durumda biraz fikrim olacak . Canlarım kızımın tam uyanma vakti . Hepinizi öpüyorum. Herkese çok sevgiler , beni unutmayın olur mu ?
iğneler vesile oldu hepimize bitanem inşallah butun isteyenlere olucak :Saruboceq: doktorun önlem amaclı vermiş iğneyi istersen dozunu azaltarak kullanmaya devam et. :1hug:Çok teşekkür ederim Celencim ..3 tane sebepsiz düşük sonrası doktorum bir test yapmadan bana dediki git hamile kal kaldığını anlar anlamaz bana gel dedi..ben de öyle yaptım ve ilk günden itibaren herhangi bir test yapmadan iğne kullanmaya başladım..Bir de progesteron jel ama onu artık kestik..Ve bu iğnenin mucize yarattığına inanıyorum çünkü bebeğim tutundu :))
maşallah Allah'ım korusun,ne kadar güzel,şirin bir bebek bu yaaa
celeeeennn maaşşşaallah Allah'ım esirgesin çok tatlı çok güzel kızın
tskr ederiz teyzeleri :asigim: umudunu yitirip bebek fikrini rafa kaldıran tüm canlarıma umut olması dileğiyle konmus resimler onlar opuyorumnanaktanmaşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı bir kızın var
evet canım epidural yaptm ve hiç sıkıntı yasamadım.bebeğimin ilk anlarını gördüm.onunla göz göze geldim :asigim: rabbim o anları isteyen herkese yasatsın inşallah :Saruboceq:canımcım sen epidural sezeryan mı olmuştun epiduralin bize sakıncası var diye duymuştum kalıcı felç gibi allah korusun,,,,,ben epidural istiyorum zaten,,,,,,bu arada kızın çok şeker allah bağışlasın
canım bitanem nasılsın Şeniz herseyin yolunda gitmesine cok sevindim :dance: ama artık prensesin yeni resimlerini bekliyorum ben :dilcikar: özletme artık kendiniMerhaba canım arkadaşlarım ;
Uzun zamandır giremediğim için yeni arkadaşlarla tanışamadım , eski arkadaşların durumlarından da haberdar değilim. Hepinizi , buradaki paylaşımımızı çok özledim.Bundan sonra mutlaka düzenli takip etmeye çalışacağım ama aradaki açığı kapatmak için kısaca kim ne durumda bi özet bilgi yazan arkadaşım olabilirse çok sevinirim.İnanın kızım bütün vaktimi alıyor , kalan azıcık vaktimi de onun büyümesi beslenmesiyle ilgili bişeyler karıştırarak , okumaya çalışarak geçirmeye gayret ediyorum.
Canım arkadaşlarım , geçmiş sayfalarda benim hikayemi okuduysanız daha bi umutlu , güçlü olmanız lazım diye düşünüyorum. 4. hamileliğimde kavuştum kızıma , hiç pes etmedim , umudumu kaybetmedim. Çok şükür Allahım da sabrımın karşılığını verdi. Kızım Bihter şimdi 4 aylık. Fotoğrafını koymayı beceremedim ama , bakmak isterseniz , Doğum Fotoğrafçısı Dünya Aslan .oğum Anı, Hamilelik Fotoğrafları, Albümleri:. MERSİN adresinde " dünyaya poz veren bebekler " yazısının altında , çam ağacının yanında noel baba şapkalı bebek benim canım kızım. Uyurken çekilmiş bi foto. Maşallah demeyi unutmayın. Allah herkesin evladını esirgesin , buradaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin.
Bu arada dün dinamisciğimin kızından bahsettiğini okudum. Canım çok tebrik ederim seni. Senin ve kızının iyi olmanıza çok sevindim tatlım. Allah anneli - babalı büyütsün bebeğini inşallah. Bir de sonuyokcuğumun hamilelik haberi gözüme çarptı . Seni de tebrik ederim canım , Allah tamamına erdirsin inşallah.
Çalıkuşum , Celencim , şencim , kahvelokumcum , lidya , melek ,gelevera , dinamis tüm arkadaşlarım . Hepinizi çok özledim . O meşhur bi listemiz vardı ya kahvelokumun tuttuğu , onu yazabilirseniz kim ne durumda biraz fikrim olacak . Canlarım kızımın tam uyanma vakti . Hepinizi öpüyorum. Herkese çok sevgiler , beni unutmayın olur mu ?
inşallah angel cim :Saruboceq:sağol cnm.sen büyük umutsun bana.inş.bizlerde senin durumuna geliriz.
eğer bakmadıysan hala inan bakmadan maşaallah de bence... çok tatlı rabbim kem gözlerden saklasın kuzuyu....tamam söz bir daha yapmıycam,ama zaten cumartesi 40 ım doluyo yaa,ondan sonrada mı yapmıycam bilmiyorumkismile
papatyaaaaaaa seni tekrar görmek ne kadar güzel
ben senin hikayeni okudum ve halada okuyorum,ilk sayfalardayım çünkü
celen ve şen gibi sen de umut oldun bizlere
kızının resmine bakıp maşallah diycem şimdi
daha sık gelmeni diliyorum
sevgiler
kahve lokum celen o kimleri görüyoruz bugün, kızlar niye girmiyosunuz artık eskisi gibi kahve lokum sende durumlar nasıl
neyin var kuzum önemli bişey değildir inşallah...;((
topikte güzel haberler var sonuyok hamile ben sana aslında bi soru soracaktım bilginvarmı bilmiyorum romatoit artrit düşük nedenimi biliyomusun seninde lupuslu olduğunu bildiğim için soruyorum sonuçta benzer hastalıklar
ohh be derin bir nefes alabiliriz artık inş bir daha böle korkular yaşamazsın cnımKIZLAR dr aminosenteze gerek duymadı detaylı ult.iyi dedi 4 lü testte iyi dedi yapmam ben dedi.öle oluncada çok sevindikkkk.kabus gibi günlerdi inş.allahım kimseye yaşatmasın.daha kötüsündende korusun hepimiziii.bir sürü tahlil istedi kan verdim bakalım onlarda iyi çıkarsa.
2 gün iğneyi kesince bişi olmuycakmı acaba çok zor bir karar fakat iğnenin bi sıkıntısı yoksa neden iğneyle devam etmiyorki drun neden riske atıyor bence iğne için ısrar et çünkü pıhtılaşma genetik testleri yapılmamış sana diyorum yinede sen bilirsinMerhabalar arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum..ben 17. haftamı sürüyorum gebeliğimde ve öğrendiğim ilk günden beri claxane 0.4 iğne oluyorum..kendi kendime yapıyorum artık ustalaştım..neyse şimdi 20 martta amniosentezim var ve doktorum 2 gün önce bıraksan kafi dedi..amniosentez sonrasında da artık aspirin almaya başla iğneyi keselim dedi..acaba bu gibi bir uygulama yapan var mı aranızda ?
3 düşük sonrası bu bebeğim annesine tutunduğu için açıkçası biraz endişeleniyorum herşey için..
Merhaba canım arkadaşlarım ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?