Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

angel gittim canım doktora 3 ay folik asit kullan ordan hamile kal görüşelim dedi faktörlerin çok yüksek değil romatizmada ayrı bi düşk nedeni dedi benimde kafam çok karıştı hemetoloğada gitmene gerek yok ben ayarlarım dedi bilmiyorum biraz daha erteleme kararı aldım bende

tamam söz bir daha yapmıycam,ama zaten cumartesi 40 ım doluyo yaa,ondan sonrada mı yapmıycam bilmiyorumkismile

papatyaaaaaaa seni tekrar görmek ne kadar güzel
ben senin hikayeni okudum ve halada okuyorum,ilk sayfalardayım çünkü
celen ve şen gibi sen de umut oldun bizlere
kızının resmine bakıp maşallah diycem şimdi
daha sık gelmeni diliyorum
sevgiler

iğneler vesile oldu hepimize bitanem inşallah butun isteyenlere olucak :Saruboceq: doktorun önlem amaclı vermiş iğneyi istersen dozunu azaltarak kullanmaya devam et. :1hug:

maşallah Allah'ım korusun,ne kadar güzel,şirin bir bebek bu yaaa

celeeeennn maaşşşaallah Allah'ım esirgesin çok tatlı çok güzel kızın

maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı bir kızın var
tskr ederiz teyzeleri :asigim: umudunu yitirip bebek fikrini rafa kaldıran tüm canlarıma umut olması dileğiyle konmus resimler onlar opuyorumnanaktan
evet canım epidural yaptm ve hiç sıkıntı yasamadım.bebeğimin ilk anlarını gördüm.onunla göz göze geldim :asigim: rabbim o anları isteyen herkese yasatsın inşallah :Saruboceq:
buarada tskr ederiz iltifatın için :1hug:
canım bitanem nasılsın Şeniz herseyin yolunda gitmesine cok sevindim :dance: ama artık prensesin yeni resimlerini bekliyorum ben :dilcikar: özletme artık kendini
sağol cnm.sen büyük umutsun bana.inş.bizlerde senin durumuna geliriz.
inşallah angel cim :Saruboceq:

kahve lokum celen o kimleri görüyoruz bugün, kızlar niye girmiyosunuz artık eskisi gibi kahve lokum sende durumlar nasıl

eğer bakmadıysan hala inan bakmadan maşaallah de bence... çok tatlı rabbim kem gözlerden saklasın kuzuyu....
bizlerede nasib etsin inşallah...

kahve lokum celen o kimleri görüyoruz bugün, kızlar niye girmiyosunuz artık eskisi gibi kahve lokum sende durumlar nasıl

merhaba tatlım... nasılsın? ben topiki ara ara e-postama gelen mesajlardan takip edebiliyorum.. ben de bi değişiklik yok.. oması için neden de yok... çünkü yorgunluktan kendimize hiç vakit ayıramıyoruz... dün yumurtam boşa gitti mesela... sıfır çalışma
sen nasılsın?
umarım topikte güzel haberler vardr...

topikte güzel haberler var sonuyok hamile ben sana aslında bi soru soracaktım bilginvarmı bilmiyorum romatoit artrit düşük nedenimi biliyomusun seninde lupuslu olduğunu bildiğim için soruyorum sonuçta benzer hastalıklar

celen maşallah canım kızın çok güzel bahtı da güzel olur inşallah rabbim nazarlardan saklasın

canım maalesef lupus hem hamile kalmayı zorlaştırıyor hem de hamileliğin sağlıklı gidişatı
ama moral bozmak yok... her zaman herkeste aynı şey olacak diye bir kaide yok...
sonuyok un haberine çookk sevindim... sağlıkla inş... kısa zamanda da bu güzel haberi senden almak dileklerimle...

ohh be derin bir nefes alabiliriz artık inş bir daha böle korkular yaşamazsın cnım
2 gün iğneyi kesince bişi olmuycakmı acaba çok zor bir karar fakat iğnenin bi sıkıntısı yoksa neden iğneyle devam etmiyorki drun neden riske atıyor bence iğne için ısrar et çünkü pıhtılaşma genetik testleri yapılmamış sana diyorum yinede sen bilirsin

amin canım inş bu hamileliğim sorunsuz geçer çünkü ilk defa iğne kullanıyorum hayırlısı bebişini gördüm çok tatlı maşallah allahım nazarlardan korusun inş allahım banada nasip etsin inş canım

bu arada celen hatun demek ikinciyi planlıyosun he dimek ben niye en son duydum acaba küstüm işte sana:umursamaz:

melekcim 4+4 şu anda canım henüz çok küçük haftaya perşembe keseyi görmeye gidicem bakalım hayırlısı kalp atışlarını göremeyiz heralde çünkü haftaya allah izin verirse 5+4 olucak o yüzden sadece kese görüp gelicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…