bende geçen gün seni sordum merak ettim ya bişi mi oldu diye şükür allaha sorun yok değilmi valla ben çok korkmuştum gülaycım allahım oğluşunu sana bağışlasın canımkızlar herkese selamlar yeni hastaneden çıktık suyum çok azalmıştı şükür biraz daha iyiyiz ve allahha şükür oglum hala sıcak karnımda umarım sizlerde iyisinizdir
bende sermet bey gidiyorum sayılır.pazartesi için randevu aldım.seninde sermete yada burak beye gittiğini tahmin etmiştim.çünkü izmirde isim yapan dr lar.memnunmusun.nasıl biri sermet bey.çok araştırdım ama birde senden dinleyeyim.
denden merhaba.kimse de yok bugün sıkıldım valla.nasılsın.hamileydin yanılmıyorsam.nasıl gidiyor?
1emine1 canı karyotip sonuçalrın çıktımı tedavi şeklin belirlendimi kaçlık iğne kullanacaksın hemotoloğa gittinmi ayy ne çok soru sordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba
kusura baka yeni gördüm geçiş sayfaları okuyordum da
yanlış hatırlamıyorsun hamileydim ama 20.haftamızda kızımızın kalbi durdu 2 Şubat 2010 da normal doğum yaptım canım
şimdi yeni bir hamilelik için zamanın dolmasını bekliyorum : ))
çok özür dilerim dendenciğim.bazen geçmişi okuyamıyorum.seni kırmak istemezdim.insan bu döneminde çok hassas oluyor.bende iki bebiş kaybettiğim için seni çok iyi anlıyorum.lütfen affet.klava: klava:
hayır canım ne kırılması lütfen rica ederim
ben gayet iyiyim hem de başından beri,buradaki arkadaşlar şahit
tabii ki ciddi bir travma yaşadıklarımız ama,Allah'ın takdiri yapabileceğimiz bir şey yok,Allah daha beterinden korusun hepimizi
bu arada ben 1900.sayfaya gedim
kahvelokum
dinamis ve papatya, ikinizinde gözü aydın... güzel haberlerinizle o kadar mutlu oldum ki.. maşallah size de bebişlerimize de... Rabbim güzel ömürler versin...
Kahvemlokumum canım benim sağolasın :))
Darısı başına inşallah:Saruboceq:
Takma Feryad cım, tez olmasındansa tam olsun, sonuna kadar sağlıkla olsun :Saruboceq:
Kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum, Deniz uyurken kocamla tv keyfi yapayım biraz:))
Demek okudun Dendencim..
Sorma şu hamilelikte neler yaşamadık ki her birimizinki başka hikaye...
Allaha şükür Deniz gerçekten inat çıktı:))
Gaz sorunumuz pek çözülmedi, dün itibari ile günde 7-8 çay kaşığı rezene çayı vermeye başladım Deniz'e..Artık çektiği acıya katlanamadım, çevremde de önceden kullananlar vardı ben de başladım..Bakalım umarım bu kızımın sancılarını biraz azaltır..
Düşünsenize minicik haliyle gözlerinden yaş akıtıyor gazı çıkaramadıkça..
İnsan ne uykusuzluğa ne yorgunluğa yenik düşmüyor da o'nun gözünde bir damla yaş görünce içi eriyor..
Böyle işte şimdilik umudumuz rezene de :))
Ne güzel bahçen var demek Denden cim..Bu arada ben de tüm çiçeklerin hep beyaz olanlarını severim..
Karanfilin de gülün de hepsinin beyazı en güzeli bence de:))
Bahçe işleri de yağmurlu havada zor olur, dikkat et kendine, üşütme sakın:)
sana da günaydın denden cim iyi olmaya çalışıyorum ben de bu ay çalışamayacakmışım( kist var erimesini bekliyorum :) ama bu ayı süslenip püslenip gezerek geçireceğim bende burda da hava kötü ama güzel bir duş alıp dışarı çıkmayı planlıyorum yine de :)
canım gecmiş olsun benneyaptımki denizin ayak tabanlarına baş parmağınla maşaj yap dinamiscim.bide karnını saat yönünde ov.bide ayaklarını bacaklarını sürekli hareketli tut.bi nevi bebek jimnastiği diyelim sengözlerimebaksanab eğer emziriyorsan ona iiremiyceğin seyleri kendin iç.rezene ve anason cayı yapabilirsin kendine.ki sütü de arttırır.ya aslında daha bir sürü sey var ama suan migren krizindeyim aklıma gelenleri karısıkta olsa anlatmaya calıstım :a015:Demek okudun Dendencim..
Sorma şu hamilelikte neler yaşamadık ki her birimizinki başka hikaye...
Allaha şükür Deniz gerçekten inat çıktı:))
Gaz sorunumuz pek çözülmedi, dün itibari ile günde 7-8 çay kaşığı rezene çayı vermeye başladım Deniz'e..Artık çektiği acıya katlanamadım, çevremde de önceden kullananlar vardı ben de başladım..Bakalım umarım bu kızımın sancılarını biraz azaltır..
Düşünsenize minicik haliyle gözlerinden yaş akıtıyor gazı çıkaramadıkça..
İnsan ne uykusuzluğa ne yorgunluğa yenik düşmüyor da o'nun gözünde bir damla yaş görünce içi eriyor..
Böyle işte şimdilik umudumuz rezene de :))
Ne güzel bahçen var demek Denden cim..Bu arada ben de tüm çiçeklerin hep beyaz olanlarını severim..
Karanfilin de gülün de hepsinin beyazı en güzeli bence de:))
Bahçe işleri de yağmurlu havada zor olur, dikkat et kendine, üşütme sakın:)
canım gecmiş olsun benneyaptımki denizin ayak tabanlarına baş parmağınla maşaj yap dinamiscim.bide karnını saat yönünde ov.bide ayaklarını bacaklarını sürekli hareketli tut.bi nevi bebek jimnastiği diyelim sengözlerimebaksanab eğer emziriyorsan ona iiremiyceğin seyleri kendin iç.rezene ve anason cayı yapabilirsin kendine.ki sütü de arttırır.ya aslında daha bir sürü sey var ama suan migren krizindeyim aklıma gelenleri karısıkta olsa anlatmaya calıstım :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?