Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar herkese selamlar yeni hastaneden çıktık suyum çok azalmıştı şükür biraz daha iyiyiz ve allahha şükür oglum hala sıcak karnımda umarım sizlerde iyisinizdir
bende geçen gün seni sordum merak ettim ya bişi mi oldu diye şükür allaha sorun yok değilmi valla ben çok korkmuştum gülaycım allahım oğluşunu sana bağışlasın canım

valla dediğim gibi fazla konuşmuyor ama kendinden emin bakalım bende 1 ay oldu gideli henüz şunu şöle bunu n için şunu yaptı diyemem aslında yeni başladık o beni ben onu tanımaya çalışıyorum fakat inş işini n iyi şekilde yaparda bende onu yazarım biliyorsun benim maksadım yavruma kavuşmak niş dr da vesile olur ayrıca şu anda beni düşündüren iğne dozumun yeterli gelip gelmediği allahım herşeyin hayırlısını versin sende git canım bak bakalım inş iyi olur

esraben ve crowford tşk ederim kızlar allah kısmet ederde kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş

Son düzenleme:
1emine1 canı karyotip sonuçalrın çıktımı tedavi şeklin belirlendimi kaçlık iğne kullanacaksın hemotoloğa gittinmi ayy ne çok soru sordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar
giremedim bir kaç gündür yoğundum baya...almanyadan amcamın kızı geldi kaldı bende gezdik hep.günler filan derken zaman geçti.

geçmişe çok bakamdım.

bebeğini kucağına alanlara ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜTMEYı NASıP ETSıN.

yeni hamiş olanlara ALLAH HAYIRLISIYLA TAMAMINA ERDıRSıN KUCAKLARINA ALMAYI NASıP ETSıN.

ıSTEYıP DE OLMAYANLARA ÇALIŞANLARA DA VERSıN ıNŞALLAH:):)

ÖZLEDıM VALLAH.....

denden merhaba.kimse de yok bugün sıkıldım valla.nasılsın.hamileydin yanılmıyorsam.nasıl gidiyor?

merhaba
kusura baka yeni gördüm geçiş sayfaları okuyordum da
yanlış hatırlamıyorsun hamileydim ama 20.haftamızda kızımızın kalbi durdu 2 Şubat 2010 da normal doğum yaptım canım

şimdi yeni bir hamilelik için zamanın dolmasını bekliyorum : ))

1emine1 canı karyotip sonuçalrın çıktımı tedavi şeklin belirlendimi kaçlık iğne kullanacaksın hemotoloğa gittinmi ayy ne çok soru sordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım karyotip sonuçlarım temiz çıktı.ama eşimin ameliyatı nedeniyle sermete gidemediğim için sonuçları gösteremedim.ancak test sonuçlarını ege de bir doçente gösterdim aspirinle çözülecek bir sorun demişti.daha sonra lütfü önderoğluna test sonuçlarımı mail attım.lütfü bey de iğneye gerek olmadığını aspirine ve b vitaminine başlamam gerektiğini yazdı.hem kadın doğumcu sonuçları görmeden hemotoluğa gitmek istemedim.sermet neler istiyor anlatsana .çok merak ediyom.

çok özür dilerim dendenciğim.bazen geçmişi okuyamıyorum.seni kırmak istemezdim.insan bu döneminde çok hassas oluyor.bende iki bebiş kaybettiğim için seni çok iyi anlıyorum.lütfen affet.klava:klava:

çok özür dilerim dendenciğim.bazen geçmişi okuyamıyorum.seni kırmak istemezdim.insan bu döneminde çok hassas oluyor.bende iki bebiş kaybettiğim için seni çok iyi anlıyorum.lütfen affet.klava:klava:

hayır canım ne kırılması lütfen rica ederim

ben gayet iyiyim hem de başından beri,buradaki arkadaşlar şahit

tabii ki ciddi bir travma yaşadıklarımız ama,Allah'ın takdiri yapabileceğimiz bir şey yok,Allah daha beterinden korusun hepimizi

bu arada ben 1900.sayfaya gedim

doğru söylüyorsun allahın taktiri.veren de o alan da. tesellim oluyor bu sözler.bu arada maşallah amma okudun.benimde okuyamadığım 1000 sayfa var ama okumayacam .olan yerden devam.

eveeet nihayet bitirdim

iyi geceler emine

veee günaydın arkadaşlar dilerim yüreğinizden geçen tüm güzellikler yarınınız olsun.......

kahvelokum
dinamis ve papatya, ikinizinde gözü aydın... güzel haberlerinizle o kadar mutlu oldum ki.. maşallah size de bebişlerimize de... Rabbim güzel ömürler versin...

Kahvemlokumum canım benim sağolasın :))
Darısı başına inşallah:Saruboceq:

Kahvemlokumum canım benim sağolasın :))
Darısı başına inşallah:Saruboceq:

Dinamiss hoşgeldin
Senin hikayenide okudum Deniz kızımız maşallah gerçekten epeyce inatçıymış,annesini bırakmamak için epeyce uğraşmış

umarım iyisinizdir,gaz probleminiz inşallah kısa zamanda çözülür,sende iyileştin mi,dikişlerin falan alındı mı?

feryad günaydın nasılsın?

bugün farklı planlarım vardı ama hava yine Kocaeli de yağmurlu ve çok soğuk,en iyisi evde kalmak galibaCADIARZU

bugün gül ekicem bahçeye kızlar,umarım içinde beyaz gül vardır,beyaz gülü çok seviyorum

Gül sanada iyi yolculuklar canım,sağlıcakla git gelhihoyyyt

Demek okudun Dendencim..
Sorma şu hamilelikte neler yaşamadık ki her birimizinki başka hikaye...
Allaha şükür Deniz gerçekten inat çıktı:))

Gaz sorunumuz pek çözülmedi, dün itibari ile günde 7-8 çay kaşığı rezene çayı vermeye başladım Deniz'e..Artık çektiği acıya katlanamadım, çevremde de önceden kullananlar vardı ben de başladım..Bakalım umarım bu kızımın sancılarını biraz azaltır..
Düşünsenize minicik haliyle gözlerinden yaş akıtıyor gazı çıkaramadıkça..
ınsan ne uykusuzluğa ne yorgunluğa yenik düşmüyor da o'nun gözünde bir damla yaş görünce içi eriyor..

Böyle işte şimdilik umudumuz rezene de :))

Ne güzel bahçen var demek Denden cim..Bu arada ben de tüm çiçeklerin hep beyaz olanlarını severim..
Karanfilin de gülün de hepsinin beyazı en güzeli bence de:))
Bahçe işleri de yağmurlu havada zor olur, dikkat et kendine, üşütme sakın:)

sana da günaydın denden cim iyi olmaya çalışıyorum ben de bu ay çalışamayacakmışım ( kist var erimesini bekliyorum :) ama bu ayı süslenip püslenip gezerek geçireceğim bende burda da hava kötü ama güzel bir duş alıp dışarı çıkmayı planlıyorum yine de :)

Takma Feryad cım, tez olmasındansa tam olsun, sonuna kadar sağlıkla olsun :Saruboceq:

Kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum, Deniz uyurken kocamla tv keyfi yapayım biraz:))

yazık Denizimize kıyamaz teyzeleri ona umarım rezene işe yarar benim komşumda denemişti biraz da olsa rahatlamıştı inş. Denizimiz de rahatlar annesi...
denden ne güzel bahçen var benim ailemin de bahçeli bir evi vardı ekmediğim gül çiçek kalmamıştı ama şimdi apartman dairesine sıkışıp kaldık malesef ...

Takma Feryad cım, tez olmasındansa tam olsun, sonuna kadar sağlıkla olsun :Saruboceq:

Kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum, Deniz uyurken kocamla tv keyfi yapayım biraz:))

çok haklısın bitanem sonuna kadar tam olsun yeter :)) ama insan çalışmaya alışınca onu bile istiyor ya kaydirigubbakcemile3:roflol:

ah yavrum kıyamam ben ona,ama rezene ve anason kesinlike işe yarar,sende içiyorsundur mutlaka o çaylardan,sütün ile Deniz'de alacağı için bu şekilde de faydasını görürsünüz

ya Deniz'lerin ortak sorunu bu gaz galiba:asigim: annem anlatır hala 4 ay gaz sancısından ne ben uyumuşum ne de onları uyutmuşum

hatta gebeliğimde bile 5. ve 6.hafta o kadar gaz sancısı çektim ki ilaç almak zorunda kalmıştımkaydirigubbakcemile3

umarım Deniz çabucak atlatır

küçükte olsa bir bahçemiz var çok şükür,yağmur çamur derken pek birşey yapamadık ama artık yeter dedim bu yağmurların biteceği yok ki

feryad canım okudum yazdıklarını
bekarken bende de epey kist vardı,ama kistler doğru ilaç ile çabucak eriyor,hiç üzülme
önemli olan hamileliğin hayırlı zamanda olması ve sonunda bebeğini kucağına alabilmen,demek ki daha zamanı varmış canım

küçükte olsa bir bahçemiz var çok şükür,eşimle en büyük hayalimiz bahçeli bir evimizin olmasıydı,çok şükür oldu,şimdi sıra o bahçede oynayacak yaramazlara geldi kaydirigubbakcemile2

canım gecmiş olsun benneyaptımki denizin ayak tabanlarına baş parmağınla maşaj yap dinamiscim.bide karnını saat yönünde ov.bide ayaklarını bacaklarını sürekli hareketli tut.bi nevi bebek jimnastiği diyelim sengözlerimebaksanab eğer emziriyorsan ona iiremiyceğin seyleri kendin iç.rezene ve anason cayı yapabilirsin kendine.ki sütü de arttırır.ya aslında daha bir sürü sey var ama suan migren krizindeyim aklıma gelenleri karısıkta olsa anlatmaya calıstım :a015:

Geçmiş olsun canım benim umarım baş ağrın çok uzun sürmez..
Dediğin gibi Celencim tatlı elma yağı ile masajlar yapıyorum, rezene kimyon kendim içiyorum, Deniz e rezene veriyorum 7-8 çay kaşığı kadar..
Gerçi aman nazar değmesin bugün sabahtan beri rahat kuzum, umarım tüm numaralarını geceye saklamıyordur :))

Ya Celencim bir de sana ve diğer arkadaşlara Devit-3 ü sorayım..Biz bu vitamini kullanmaya 15. gün başladık, doktorumuzun önerisi ile, ama başladığımız günden bu yana kızım kabız değil ama böyle ağlayarak zorlanarak kakasını yapıyor..Ki öncesinde çok rahattı..
Ben de şimdi dozu düşürdüm, yani doktorumuz günde 3 damla demişti ..Ben de belki birden ağır geldi diye düşündüm, önce günde bir damla verdim, şimdi iki veriyorum, 4-5 gün sonra da geri 3 damlaya çıkarıcam..Yavaş yavaş alışsın diye böyle yapim dedim..Ama sizler de bu sorunu yaşadınız mı?
Gerçi devit mi yaptı emin değilim ama başka da anne sütü dışında bişe almıyo bu nedenle devitten şüphelendim ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…