canım doktorumu aradım suda eriyen magnezyum al dedi.. walla benim icim dısım ilac oldu dedigin gibi multivitamini bırakıcam sanırım
esraben ve
melekciiğim ikinizle ayrı ayrı görüşüyordum geçen esraya da söyledim zaten ikinizin görüşmeye başlamasıda iyi olmuş önümüzdeki cumartesi yağışlı olmasa görüşelim ne dersiniz cevabınızı faceden bırakın bana hem tlf danda ararım sizi öpüyorum.
ctesi bana uyar:lepi: görüşelim
ankarada olupta bizimle görüşmek isteyenleride davet edelim mi:))
bütün pıhtılar toplandık toplandıkDD
kızlar bugün şeker yüklemem vardı..amma kafamda büyütmüşüm..çok rahattı bence
bide bizde kan uyuşmazlığı var,bebeği etkilemiş mi diye indrect coomus testi yaptılar
sonuçlar çarşamba çıkacak,hayırlısı artık
online görememiz kötü olmuş((
kızlar bu arada benim bebegimin sol böbregi biraz büyük çıktı konturol altındayız dua edin büyüme ilerlemesin 10 mm olursa dogumdan sonra mudahale ediyolarmış gecen ay 7mm idi bakalım bu ultrasyonda ne çıkacak
allah senide kurtarsın canım çoğu gitmiş azı kalmış sağlıkla al kucağına inş bu arada kaçlık kullanıyorsun iğneyi çok merak ediyorum ve gebeliğe kaç kiloyla başladın canım cevap verirsen çok sevinirimcanım cok gecmiş olsun..gercekten bazen oluyor ki zonkluyor bende bacagımdan vuruldugumda ayaga kalkarken falan nasıl agrırdı..bunun önüne gecmenin tek yolu masaj soguk buzla..şimdiye kadar öyle geldik ben kol ve bacaktan vuruluyorum karnımdan doktor ilk 3 vurul dedi ama benim karnım acıyordu vurulmadım hiç 4. aya kadar koladan vuruldum sonra bacaklara gectim..doktor 3. aydan sonra bebegin büyüdü karnından vurulma dedi..şimdi dönüşümlü olarak kollar ve bacaklardan vuruluyorum bi sıkıntı yok sana taviyem buzla masaj yap bide doktorum bana sertlige iyi gelen bi krem verdi onu sürüp onu buzla dagıtarak masaj yapıyoruz çok iyi geliyor o sayede bi sıkıntı cekmiyorum morarmalar muhakkak oluyor ama o masjlla kısa sürede gecoyor ..buz derken küçük bi şaşalı dondur onu igne vuruldugun yerlere dairesel şekilde masaj yap.allah kurtarsın
kızlar bu arada benim bebegimin sol böbregi biraz büyük çıktı konturol altındayız dua edin büyüme ilerlemesin 10 mm olursa dogumdan sonra mudahale ediyolarmış gecen ay 7mm idi bakalım bu ultrasyonda ne çıkacak
Arkadaslar merhaba, geceleri korkunc bir kasık agrısı ile uyanıyorum..
ovuyorum karnımı kasıklarımı cok zor geciyr ve bir saat falan uyuyamıyorum, böyle bişi yasayan var mı?
canım benim bebeğimin böbreklerinde de genişleme varmış doğduktan sonra hemen sünnet etmöek gerekebilir dedi doktorum kıyamam ben yavruma ama ciddi birşey değil dedi doktorum endişelenme dedi genelde erkek bebeklerde rastlanıyormuş umarım seninki de benimki de normale dönerde rahatlarız ama yinede benim içim rahat ciddi bir durum olmasın yeter
emine selam nasılsın doktora gitinmi hadi haberleri ver canım anlat merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?