Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım doktorumu aradım suda eriyen magnezyum al dedi.. walla benim icim dısım ilac oldu dedigin gibi multivitamini bırakıcam sanırım

multi vitamin midende ekşimede yapar .bana doktorum yemene dikkat ettigi sürece kullanma dedi.sonuçta ilaç nede olsa yan etkisi oluyor.bende bu ay alcam hep uykuda giriyor baldırıma allahım bagırttırıyor vallaha nasıl bişeyse..bende magnezyum eksik sanırm kalsıyum alıyorum süt yogurt kullanarak

esraben ve
melekciiğim
ikinizle ayrı ayrı görüşüyordum geçen esraya da söyledim zaten ikinizin görüşmeye başlamasıda iyi olmuş önümüzdeki cumartesi yağışlı olmasa görüşelim ne dersiniz cevabınızı faceden bırakın bana hem tlf danda ararım sizi öpüyorum.

dinamiscim gül sevgisinin dikenleriyle karşılaşmaya başlamışın bir bir ama olsun sağlıklı olsunda onlar geçecek dertler allah kolaylık versin.

kızlar bu arada benim bebegimin sol böbregi biraz büyük çıktı konturol altındayız dua edin büyüme ilerlemesin 10 mm olursa dogumdan sonra mudahale ediyolarmış gecen ay 7mm idi bakalım bu ultrasyonda ne çıkacak

Benim bu cuma gunu cerrahpasada ayrıntılı usg var , heyecanlıyım kızla..
perinatolojide cihat sen hoca bakacak

ctesi bana uyar:lepi: görüşelim
ankarada olupta bizimle görüşmek isteyenleride davet edelim mi:))
bütün pıhtılar toplandık toplandık DD

kızlar bugün şeker yüklemem vardı..amma kafamda büyütmüşüm..çok rahattı bence
bide bizde kan uyuşmazlığı var,bebeği etkilemiş mi diye indrect coomus testi yaptılar
sonuçlar çarşamba çıkacak,hayırlısı artık
online görememiz kötü olmuş((

esra canım bizde de var kan uyuşmazlığı.hamileliğin 6 .haftasında baktılar.birde 28.haftada yapılacak o tahlilden.seninkini hiçmi yapmamışlardı? şeker çok kolay evet .beklemesi biraz gıcık sadece.hadi sonuçlarda iyi olur inşallah.
site de sorun var sanırım akşam eve geldiğimde açılmadı hiç.kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum.hummu sana yazmıştım nasılsın nerelerdesin.bebiş nasıl ?
crawford ortalarda yok.burayı canlandıran gülüşmü ne oda izmirde şimdi.umarım eğlenceli geçiyordur onun günüde.
esterya benimde bacakalarımda kasılmalar başladı.hemde çok değişik yerler ya .yantaraflarım bacaklarımın damarı çekiliyo ayağa kalkıyom geçiyo .çok ilginç bir ağrı ya.magnezyum ve kalsiyumu içiyorum hergün.süt yoğurt yumurta da yiyorum.peynir delisiyim bide .neden oluyo anlamıyom.çok hareketliydim birden yavaşladı vücudum hamilelikle acaba ondanmıki diyorum bazen.bir alsaydık bebeklerimizi kucaklarımıza Allahın izniyle.çok rahatlarız sanırım.ozamanda dinamis gibi gazlı diye üzülürüz.anne olmak ne zormuş dimi kızlar

canım inşallah bişe olmaz.ablamın oğlundada sağ böbreğinin giriş yerimi ne büyük dediler ameliyat olur doğunca dediler.maşallah şimdi 6 yaşında.hiç bir sorun çıkmadı.bazen büyük görünebiliyomuş sonra düzeliyormuş.her 6 aya bir doktora düzenli gittiler.şimdi herşey yolunda.dua edelim bol bol sorun olmaz inşallah canım.

allah senide kurtarsın canım çoğu gitmiş azı kalmış sağlıkla al kucağına inş bu arada kaçlık kullanıyorsun iğneyi çok merak ediyorum ve gebeliğe kaç kiloyla başladın canım cevap verirsen çok sevinirim

allah hayırlısını versin inş bi sorun olmaz inş normale döner dualarım bebeğinle ve seninle:Saruboceq:

canım benim bebeğimin böbreklerinde de genişleme varmış doğduktan sonra hemen sünnet etmöek gerekebilir dedi doktorum kıyamam ben yavruma ama ciddi birşey değil dedi doktorum endişelenme dedi genelde erkek bebeklerde rastlanıyormuş umarım seninki de benimki de normale dönerde rahatlarız ama yinede benim içim rahat ciddi bir durum olmasın yeter

Arkadaslar merhaba, geceleri korkunc bir kasık agrısı ile uyanıyorum..
ovuyorum karnımı kasıklarımı cok zor geciyr ve bir saat falan uyuyamıyorum, böyle bişi yasayan var mı?

canım kendini fazla yorma sakın.

hummucuğum.içini ferah tut.allahın izniyle bişeycikler olmaz.dualarımız seninle.

kızlar bugün şeker yüklemem vardı..amma kafamda büyütmüşüm..çok rahattı bence
bide bizde kan uyuşmazlığı var,bebeği etkilemiş mi diye indrect coomus testi yaptılar
sonuçlar çarşamba çıkacak,hayırlısı artık
online görememiz kötü olmuş(([/QUOTE]

hayırlı sonucları bekliyoruz.

kızzzzzz mini mini oğluşa nasıl kıyılır ki?

hiçte korktuğum gibi olmadı.dr çok şekerdi.çok güzel ilgilendi.ben elimdeki bütün tahlilleri götürdüm.bu tahllliler şunlar:karyotip,antikor testi,kan pıhtılaşa testleri,hormon testleri,enfeksiyon testleri,önceki gebeliğe ait ultrason fotoları(bunları çok önemsedi). 3 gende oluşan mutasyonlar nedeniyla şimdilik aspirin ve folik asit kullanmamı söyledi.ben zaten 3 aydır kullanıyordum.söyledim iyi etmişsin dedi.hamile kalınca 0.6 calexsin iğne olacaksın dedi.hamileliğin gidişine göre dozu arttırıp azaltabiliriz dedi.her ay kan ölçümlerine bakarız dedi.bazı hormon tahlilleri yazdı.önceden yaptırmıştım ama üzerinden 1 sene gectiği için tekrarlarsak iyi olur dedi.isteğin zaman cocuk yap.hamile kalır kalmaz iğneye başla dedi.şimdilik durum bu kafana takılan olursa sor canım.

tamam canım bekliyorum bu arada bişey soracam sonuyok bacım hamilemi canım ya inşallah öledir haberin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…