Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım inşallah gaz problemini en kısa sürede atlatırsınız...
Rezeninin yararlı olacağını düşünüyorum ben de ... öptüm kocaman...

Canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim...Lütfü bey ile ilgili söylediklerine ben de katılıyorum...
Canım senin doğum ne zaman ? Temmuz ayında tam gün yasasına geçilecekya , lütfü bey acaba ne yapacak muayenehanesini ? Hastanede kalır belki , doğumuna da girer ne dersin :) Hadi inşallah diyelim...
kızlar herkese selamlar yeni hastaneden çıktık suyum çok azalmıştı şükür biraz daha iyiyiz ve allahha şükür oglum hala sıcak karnımda umarım sizlerde iyisinizdir
Canım iyi olmanıza sevindim , inşallah bundan sonra bebeğin suyu ile ilgili problem yaşamazsın...

aman maşallah listemize.. ne güzel olmuş...
melek iyi yapmışsın canım, listeyi devam ettirmekle...ellerine sağlık.....
Canım seni bekliyoruz biz , daha sık girersen çok ama çok seviniriz...
Hem doğuma kadar listeyi tutabilirim ama sonrasında yine sana ihtiyacımız olacak :) O yüzden sık sık gel ve bebeğim doğduğundada beni üst sıraya sen ekle olmaz mı canımcım ...

canım benimde cinsiyet belli oldu erkek
Tamam canım ekliyorum listeye...

ayy melekk ağzından bal damlıyoo:))):lepi:keşke öyle bişi olsa..benim nasipse 18 temmuz görünüyo doğum tarihi,ama daha önce olur diye düşünüyorum nasip artık
sen ne yaparsan seni takip etcez artık vereliniortakseni ekledim msnye kabul edersen görüşürüz öptm canım

DıNAMıSS MERHABA. CANIM. ben senın mesajını okudum da sıtede gezınırken. cocukda qaz problemı oldugunu yazmıssın benım cocukda da oldu da. sana yazamadan duramadım. cunku aynı problemı bız de yasadık. gozunden yas cıkınca dayanamıyordum ben de aglıyordum. kac doktora goturduk hepsı kececek dedı zamanla. inanmaıyorduk ama gercekden de 3 ay sonra bitdi. rezene cayları, surublar fayda etmedi. sadece zamanla ve bır de sallamalarla kecıreceksın zor anları. aksama dogru qaz sancıları baslarken bebeyı asagı yukarı sallamaya calısın .ve saç kurutma makinesını ac kulagına yakın bır yerde tutun onun sesıyle sakınlesecek. araba gezintilerı de ıyı gelır. ama cocugu kollarınıza alıb asagı yukarı sallayı unutma .icini ferah tut cunku kalıcı bır sey deyıl bebeyınle guzel gunler kecırmeye az kaldı. hadi basarılar.yabanci oldugum iicin yazımda yalnıslar olduysa kusura bakma.

Son düzenleme:

İnşallah canım :)
Seni msn ye kabul ettim bu arada , öpüyorum canım...

kızlar selamlar nasılsınız ben biraz sıkıntılıyım iğne yaptığım bacağımda kasılmalar oldu bugün ayrıca iğne yerlerim zonkladı neden kasılmalar oluyor normalmi acaba

kızlar selamlar nasılsınız ben biraz sıkıntılıyım iğne yaptığım bacağımda kasılmalar oldu bugün ayrıca iğne yerlerim zonkladı neden kasılmalar oluyor normalmi acaba

canım telaşlanma bence.iğne olmadığım için cavap veremeyecem ama iğne olan arkadaşlar cevap yazacaktır.önemli olan iğneyi aksatmadan yapmak bence.kaçlık kullanıyorsun bu arada.

Canım senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim. Sıteye girmediğim dönemdede aklım hep sendeydi iyi haberini alınca çok mutlu oldum.
Miğde bulantıların ne alemde hala devam ediyormu

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım zemuszemus
Dediğin keşke bu kadar pahalı olmasada hep işini iyi yapan doktorlara gidebilsek
ozaman en azından kendimizi ve bebeği daha güvende hissedeceğimiz için daha az strese girerizmafoldumben

kızlar herkese selamlar yeni hastaneden çıktık suyum çok azalmıştı şükür biraz daha iyiyiz ve allahha şükür oglum hala sıcak karnımda umarım sizlerde iyisinizdir

Canım çok geçmiş olsun allahııım seni ve bebeğini korusun

Doktor nekadar bekleme zamanı verdi canım

Canım peki iğneleri neden göbeğinden yapmıyorsun ben göbeğimden yapıyordum ve hiç bir sorun yaşamadım senin yaşadığın sorunlar normalmi bilmiyorum ama bana pek normal gelmedi canım şimdiye kadar arkadaşlardan böyle bir şikayet duyduğumu hatırlamıyorum

Arkadaslar merhaba, geceleri korkunc bir kasık agrısı ile uyanıyorum..
ovuyorum karnımı kasıklarımı cok zor geciyr ve bir saat falan uyuyamıyorum, böyle bişi yasayan var mı?

Arkadaslar merhaba, geceleri korkunc bir kasık agrısı ile uyanıyorum..
ovuyorum karnımı kasıklarımı cok zor geciyr ve bir saat falan uyuyamıyorum, böyle bişi yasayan var mı?

canım bi arkadaşımda aynı sorun vardı hamileliği boyunca hep kasık ağrısı çekti oda özellikle gece olduğunu söylüyordu birde yorulduğu zamanlar çok olduğunu söylüyordu ama ona doktoru bu ağrıların normal olduğunu sölemişti.
Sen yinede bi sor doktoruna canım

sagol cnm sorayım dr u ma.. ilk bebegimde bacaklarıma kramp girerdi geceleri aglayarak uyanırdım bunda ise kasıklarıma giriyor

büşra merhaba
doktorum 3 ay bekleme süresi verdi,kaldı 2 ay,hakkımızdan hayrlısı olsun

esterya magnezyum ve calsiyum kullanıyor musun?ağrıların sebebi genelde magnezyum ve calsiyum eksikliği olabiliyormuş,benimde o haftalarda kasıklarımda hafif ağrılarım oluyordu,doktorum normal demişti ve mineral alımına devam etmemi söylemişti

canım her aksam yatmadan once calsiyum hapı alıyorum, ayrıca mutli vitamin kullanıyorum, sabahta demir hapı iciyorum, acaba magnezyum takviye etmem gerekir mi??

canım ben hamileliğimin başından beri göbeğimden vuruluyordum iğneyi 1 haftadır da bacaktan vurulmaya başladım çünkü göbeğim şiştikçe gerilmeye ve acımaya başladı bacak daha rahat geldi bana bence hamileliğin şuanda yeni göbek daha rahat sen göbekten yap bence,,,,ve iğneyi vururken ilacını yavaş yavaş ver ve iğneyi çıkardıktan sonra da bol kolanyalı pamukla bastır 5 dakika falan o zaman morarma yapmaz,,,,ayrıca göbeğe vururken göbek deliğine 2 parmak mesafede çevresine vuracaksın iğneyi

bu arada bacağındaki kasılmalar kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olabilir gece yatmadan önce ve sabah süt içmeyi unutma günde 2 bardak mutlaka iç

canım benim çok tşk ederim muhakkak uyguluycam dediklerini sağol canım

canım her aksam yatmadan once calsiyum hapı alıyorum, ayrıca mutli vitamin kullanıyorum, sabahta demir hapı iciyorum, acaba magnezyum takviye etmem gerekir mi??

canım bu kadar hapa ne gerek var beslenmene dikkat et yeter günlük süt yogurt meyve ya yeterli.multı vitamini bende düşükten sonra kullandım tekrar hamile kalınca bıraktım doktorum yemene dikkat et yeterli dedi.ama yeterli beslenemiyosan al..kasılma derken kramp diyosun sanırım sende cok erken başlamış biz şu an 28 haftalıgız bende yeni olmaya başladı bende doktorumdan magnezyum istiyecem.sana tavsiyem mümkünse hap kullanma dogal yolla kalsiyum al..iş kolay atlatırsın

canım doktorumu aradım suda eriyen magnezyum al dedi.. walla benim icim dısım ilac oldu dedigin gibi multivitamini bırakıcam sanırım

canım cok gecmiş olsun..gercekten bazen oluyor ki zonkluyor bende bacagımdan vuruldugumda ayaga kalkarken falan nasıl agrırdı..bunun önüne gecmenin tek yolu masaj soguk buzla..şimdiye kadar öyle geldik ben kol ve bacaktan vuruluyorum karnımdan doktor ilk 3 vurul dedi ama benim karnım acıyordu vurulmadım hiç 4. aya kadar koladan vuruldum sonra bacaklara gectim..doktor 3. aydan sonra bebegin büyüdü karnından vurulma dedi..şimdi dönüşümlü olarak kollar ve bacaklardan vuruluyorum bi sıkıntı yok sana taviyem buzla masaj yap bide doktorum bana sertlige iyi gelen bi krem verdi onu sürüp onu buzla dagıtarak masaj yapıyoruz çok iyi geliyor o sayede bi sıkıntı cekmiyorum morarmalar muhakkak oluyor ama o masjlla kısa sürede gecoyor ..buz derken küçük bi şaşalı dondur onu igne vuruldugun yerlere dairesel şekilde masaj yap.allah kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…