Canım inşallah gaz problemini en kısa sürede atlatırsınız...Demek okudun Dendencim..
Sorma şu hamilelikte neler yaşamadık ki her birimizinki başka hikaye...
Allaha şükür Deniz gerçekten inat çıktı:))
Gaz sorunumuz pek çözülmedi, dün itibari ile günde 7-8 çay kaşığı rezene çayı vermeye başladım Deniz'e..Artık çektiği acıya katlanamadım, çevremde de önceden kullananlar vardı ben de başladım..Bakalım umarım bu kızımın sancılarını biraz azaltır..
Düşünsenize minicik haliyle gözlerinden yaş akıtıyor gazı çıkaramadıkça..
İnsan ne uykusuzluğa ne yorgunluğa yenik düşmüyor da o'nun gözünde bir damla yaş görünce içi eriyor..
Böyle işte şimdilik umudumuz rezene de :))
Ne güzel bahçen var demek Denden cim..Bu arada ben de tüm çiçeklerin hep beyaz olanlarını severim..
Karanfilin de gülün de hepsinin beyazı en güzeli bence de:))
Bahçe işleri de yağmurlu havada zor olur, dikkat et kendine, üşütme sakın:)
kızlar bugün doktora gittim..
ya bu lütfü hoca mükemmel bir insan ,verdiğim paralar helali hoş olsun
herşey çok iyi şuan dedi..
şeker yüklemesi yapılcak bu ay..
idrar tahlili falan,mantardan bebeğe bişi olmaz dedi,seni rahatsız etmiyosa sirkeli suyla temizliğini yap dedi..
bebek bikaç gün önde çıktıı..kan akışı beslenmesi normal..kalbi falan iyiymş(delik falan olabiliyormuş Allah esirgesin)onlara baktı herşey şükür iyiymiş
bide bizim kız tam ultrason yaparken ayağını taaa burnuna değdirdi ne güldük ama boshayallersmile
keşke bukadar pahalı olmasa da doğumuda lütfü hoca yapsaa..
herkesi kocaman öpüyorum
Canım iyi olmanıza sevindim , inşallah bundan sonra bebeğin suyu ile ilgili problem yaşamazsın...kızlar herkese selamlar yeni hastaneden çıktık suyum çok azalmıştı şükür biraz daha iyiyiz ve allahha şükür oglum hala sıcak karnımda umarım sizlerde iyisinizdir
Canım seni bekliyoruz biz , daha sık girersen çok ama çok seviniriz...aman maşallah listemize.. ne güzel olmuş...
melek iyi yapmışsın canım, listeyi devam ettirmekle...ellerine sağlık.....
Tamam canım ekliyorum listeye...canım benimde cinsiyet belli oldu erkek
Canım inşallah gaz problemini en kısa sürede atlatırsınız...
Rezeninin yararlı olacağını düşünüyorum ben de ... öptüm kocaman...
Canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim...Lütfü bey ile ilgili söylediklerine ben de katılıyorum...
Canım senin doğum ne zaman ? Temmuz ayında tam gün yasasına geçilecekya , lütfü bey acaba ne yapacak muayenehanesini ? Hastanede kalır belki , doğumuna da girer ne dersin :) Hadi inşallah diyelim...
ayy melekk ağzından bal damlıyoo:))):lepi:keşke öyle bişi olsa..benim nasipse 18 temmuz görünüyo doğum tarihi,ama daha önce olur diye düşünüyorum nasip artık
sen ne yaparsan seni takip etcez artık vereliniortakseni ekledim msnye kabul edersen görüşürüz öptm canım
kızlar selamlar nasılsınız ben biraz sıkıntılıyım iğne yaptığım bacağımda kasılmalar oldu bugün ayrıca iğne yerlerim zonkladı neden kasılmalar oluyor normalmi acaba
ıyi akşamlar kızlar.
Öncelikle sizleri merakta bıraktığım için kusura bakmayın. Böyle olucağı aklıma gelmedi. Zaten son dakika pazartesi sabahı gittim işe izin almaya. Eşim hadi sende izin al gidelim bir haftalığına dedi. Bende kızdıydım madem izin almamı istiyordun Cumadan alırdım. C.tesi- Pazarıda tatilde geçirirdik dedim. Neyse gittim geldim Adana-Karataş-Mersin. Şuan evdeyim.
Facebooktan kimseyi silmedim. Yalnızca dondurmuştum. Şuan aktive ettim. Yani herkez listemde bir sorun yok. Cep telefonumda kapalı olunca aklınıza olumsuz şeyler gelmiş anladığım kadarıyla. ış yerimdeki kızlarda aradı. 1 haftadır servise binmeyince ve haberde vermeyince izne ayrıldığımı onlarda hamile olduğum için direk acaba bişeymi oldu demişler. Bundan sonra haber veririm. Tekrar merakta bıraktığım için ( gulus_27, aysude_mir ve zehrayede,mocu509 ,iipekk,büşra44 ) kusura bakmayın. Ben iyiyim. Umarım sizde iyisinizdir.
Yeni hamilemiz sonuyok hayırlı olsun.
kızlar bugün doktora gittim..
ya bu lütfü hoca mükemmel bir insan ,verdiğim paralar helali hoş olsun
herşey çok iyi şuan dedi..
şeker yüklemesi yapılcak bu ay..
idrar tahlili falan,mantardan bebeğe bişi olmaz dedi,seni rahatsız etmiyosa sirkeli suyla temizliğini yap dedi..
bebek bikaç gün önde çıktıı..kan akışı beslenmesi normal..kalbi falan iyiymş(delik falan olabiliyormuş Allah esirgesin)onlara baktı herşey şükür iyiymiş
bide bizim kız tam ultrason yaparken ayağını taaa burnuna değdirdi ne güldük ama boshayallersmile
keşke bukadar pahalı olmasa da doğumuda lütfü hoca yapsaa..
herkesi kocaman öpüyorum
kızlar herkese selamlar yeni hastaneden çıktık suyum çok azalmıştı şükür biraz daha iyiyiz ve allahha şükür oglum hala sıcak karnımda umarım sizlerde iyisinizdir
merhaba
kusura baka yeni gördüm geçiş sayfaları okuyordum da
yanlış hatırlamıyorsun hamileydim ama 20.haftamızda kızımızın kalbi durdu 2 Şubat 2010 da normal doğum yaptım canım
şimdi yeni bir hamilelik için zamanın dolmasını bekliyorum : ))
kızlar selamlar nasılsınız ben biraz sıkıntılıyım iğne yaptığım bacağımda kasılmalar oldu bugün ayrıca iğne yerlerim zonkladı neden kasılmalar oluyor normalmi acaba
Arkadaslar merhaba, geceleri korkunc bir kasık agrısı ile uyanıyorum..
ovuyorum karnımı kasıklarımı cok zor geciyr ve bir saat falan uyuyamıyorum, böyle bişi yasayan var mı?
canım bi arkadaşımda aynı sorun vardı hamileliği boyunca hep kasık ağrısı çekti oda özellikle gece olduğunu söylüyordu birde yorulduğu zamanlar çok olduğunu söylüyordu ama ona doktoru bu ağrıların normal olduğunu sölemişti.
Sen yinede bi sor doktoruna canım
sagol cnm sorayım dr u ma.. ilk bebegimde bacaklarıma kramp girerdi geceleri aglayarak uyanırdım bunda ise kasıklarıma giriyor
canım ya kıyamam inşallah ağrıların çabucak geçer
bu arada kaç haftalık hamilesin canım
19 hafta 3 gunluk cnm, yolun yarısındayız Allahın izniye
büşra merhaba
doktorum 3 ay bekleme süresi verdi,kaldı 2 ay,hakkımızdan hayrlısı olsun
esterya magnezyum ve calsiyum kullanıyor musun?ağrıların sebebi genelde magnezyum ve calsiyum eksikliği olabiliyormuş,benimde o haftalarda kasıklarımda hafif ağrılarım oluyordu,doktorum normal demişti ve mineral alımına devam etmemi söylemişti
canım ben hamileliğimin başından beri göbeğimden vuruluyordum iğneyi 1 haftadır da bacaktan vurulmaya başladım çünkü göbeğim şiştikçe gerilmeye ve acımaya başladı bacak daha rahat geldi bana bence hamileliğin şuanda yeni göbek daha rahat sen göbekten yap bence,,,,ve iğneyi vururken ilacını yavaş yavaş ver ve iğneyi çıkardıktan sonra da bol kolanyalı pamukla bastır 5 dakika falan o zaman morarma yapmaz,,,,ayrıca göbeğe vururken göbek deliğine 2 parmak mesafede çevresine vuracaksın iğneyi
bu arada bacağındaki kasılmalar kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olabilir gece yatmadan önce ve sabah süt içmeyi unutma günde 2 bardak mutlaka iç
canım her aksam yatmadan once calsiyum hapı alıyorum, ayrıca mutli vitamin kullanıyorum, sabahta demir hapı iciyorum, acaba magnezyum takviye etmem gerekir mi??
canım bu kadar hapa ne gerek var beslenmene dikkat et yeter günlük süt yogurt meyve ya yeterli.multı vitamini bende düşükten sonra kullandım tekrar hamile kalınca bıraktım doktorum yemene dikkat et yeterli dedi.ama yeterli beslenemiyosan al..kasılma derken kramp diyosun sanırım sende cok erken başlamış biz şu an 28 haftalıgız bende yeni olmaya başladı bende doktorumdan magnezyum istiyecem.sana tavsiyem mümkünse hap kullanma dogal yolla kalsiyum al..iş kolay atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?