Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emineciğim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım demekki doktor dedikleri kadar var hadi bakalım sende hayırlısıyla çalışmalara başlarsın hayırlı haberini verirsin rabbim gönlünün muradını versin inşallah artık giriyorsun galiba topiğe bende artık buraya gelsem iyi olacak eski dostların hepsi geri gelmiş öpüyorum canım seni görüşürüz

sonuyokkkkkk bacım haberini aldım çokkkkk sevindim nasılsınnn rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin

ravzam nasılsın canım iyimisin
emine aldım haberlerini hadi hayırlısı dr gittin şimdi sıra bebekte bende perşembe günü kontrole gidicem hayırlısı bakalım neler olucak aslında meraklı değilim fazla neler olucanı biliyorum artık tecrübeliyim sadece iğneler yeterli gelirmi diye sıkıntım sadece bu

sonuyok canım nasılsın peki bulantın varmı iğne dozun kaç bu arada senin değerlerin neydi bacım

canım benim inş allahım bu defa bari yüzümü güldürsün canım sağlıkla sıhhatle kısmet etsin canım
allahım sanada mükafatını versin bacım ara ara gel topiğe bende sık geliyorum artık laflarız canım

evet canım gerçekten çok dr tecrübem oldu.bunu sevdim gibi.hemen başlıcam çalışmalara.kaydirigubbakcemile3

sonuyokcuğum iğne dozunu özellikle sordum.şöyle acıkladı.size verdiğim doz koruyucu dozdur.vücudun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz.tedavi amaclı olmadığı için bu dozda başlıyoruz.eğer tedavi amaclı olsaydık 1.2 dozunda verirdik dedi.her ay kan ölçümlerine bakacağız iğneniz dozunu ona göre değiştirebiliriz dedi.hemotloğa gideyim mi diye sordum.o da bana inanın hemotoloklarında bu konuda bilgileri yetersiz.onlarda çok birşey bilmiyor diye acıkladı.sen az konuşuyor dedin ama valla biz bu gün çok konuştuk.sohbet baya iğdi.darısı diğer muayenelere.

ayyy bu adam benimlemi konuşmuyor yoksa -tatlicadiarzu-kız ne yapsam ben fazla açıklama yapmıyor bana bende sormuyorum zaten merak etmekten bıktım :umursamaz:

Canım senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim. Sİteye girmediğim dönemdede aklım hep sendeydi iyi haberini alınca çok mutlu oldum.
Miğde bulantıların ne alemde hala devam ediyormu

Canım teşekkür ederim. Bende daha bebişi görmedim. Çarşambaya randevu aldım. Bir aydır gitmedim. Çünkü doktor bir ay sonra gel dedi. Bebişide, myomuda merak ediyorum en son 4 cmdi. inşallah küçülmüş yada yok olmuştur.
Bulantılarıma gelince; her sabah öğürmekle geçiyor. Akşamlarıda aynı,Öğlen yemekleri de hep bulantı var maalesef.. Her zaman bulanıyor. Bulantılar beni terkediyor yazmıştım ama öyle olmadı mafoldumben
Şimdi de dişim ağrıyor 3 gündür. Sanırım süt,yoğurt ve peynir tüketmediğimden olmuştur. Ama dünden itibaren başladım tekrar. (Reflü başlangıcım varda ne yesem geri geliyor. 2 gün önce sabaha kadar yatamadım yandı durdu yemek borum.Uykusuzluktan bir hal oldum Yastığımıda yüksek yaptım ama yinede bir işe yaramadı. ) Kalçamada ağrı giriyor sürekli. Doktora gidince Diş,mide ve kalça ile ilgili dertlerimi sıralayacağım.
Folik plus,vajinal jeli de 3. aya kadar kullanacaktım ya ohh kurtuldum. Gerçi doktor yeni ilaçlar yazacaktır :ecrin_bebek: Napalım bebiş için katlanıcaz.
Yarın ola hayrola. Randevum akşam 4. 30 ta. işten çıkıp gidicem. Aslında sabah yada öğlenede alabilirdim ama eşimle gitmek için öyle yaptım. Tek gitmek istemiyorum. O da görsün her muayenede dimi ama tek benmi istiyorum bebişi oda istiyor madem oda gelsin opuyorumnanaktan
İşte böyle Büşracım. Senden naber. Bak kendimden bayağı bahsettim aklinialirimsmile

Crawford canım reflü de mi başladı..ışin zor valla..Ben de çok çektim o lanet mide yanmalarından..Benim 3. ayın sonlarında başlamıştı, doktorum Rennie Duo ile Gaviscon şurup vermişti..Kesin çözüm değiller ama hiçbir zararları yok ve kısmen de olsa bi rahatlama sağlıyorlar..
ıstersen bi söyle doktoruna, sen de kullan bu şurupları...

Merhaba arkadaslar, biraz moralim bozuk 19+4 oldum ama halen bebegim net olarak hissetmiyorum. Surekli kafamda acaba var.. bisi mi oldu diye icim icimi yiyor,
Mesela kalbi durmus olsa anlarmıyım kızlar sizce?

birde ben ignemi dakikası dakikasına yapamıyrum isimden oturu, sarkabiliyor sakın bu nedenle bişi olmus olmasın bebegime : Ne olur dua edin bize arkadaslar..

Sağol canım. Benim eskiden de vardı arada olur geçerdi. Bir ara azmıştı iyice yanması midemin. Bende genel cerraha gitmiştim Gavıscon yazmıştı evde vardı içecektim de içmedim. İçinde hiçbir zararı yok diyor güvenlidir gebelerde diyor ama yinede içmedim. Ama yarın doktora gidince söyleyecem. Sağolasın canım.

Canım sıkma canını.Olumsuz düşünme eğer kafan hiç rahat değilse doktora git hemen. Bu kadar basit. Hem kafan rahatlar,hemde doktora sorarsın neden hareketlerini hissetmiyorum diye. Tamam mı canım. Kendini yiyip bitireceğine git hemen doktora bende merak ettim bak şimdi. Normalde ne zaman hissediliyor bu zamanlarda mı?. Yaşamadığım için tamda bişey diyemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yazsınlar. Ama sen onlarıda bekleme git doktora esteryacıım.

amin canım inş o günleride görürüm kucagıma almadan oh diyemiyecem zaten.0.4 lük claxsan kullanıyorum başından beri.49 kloyla başladım çok yedim biraz fazla aldım 62 kloyunm şu an daha 3 ayım var dikkat etmem gerkiyor ama bogazıma hakim olamıyom bide çok uyuyorum..

evet canım çok önemli degil diyolar ama .dogumdan sonrada kendiliginden normale gecebiliyormuş.inş bizimkide öyle olurda minık kuzum küçükken eziyet cekmez

aa bana sünnetten bahsetmediler.aklımda olsun..banada cok korkulacak bi sorun degil sadece konturol altında olacak dedi doktorum benimde içim rahat bu konuda nedense yoksa bende cok tedirgin olurdum..inş saglıklı sıhatli alaırız kollarımıza

canım sana iğne dozunu sormamın nedeni faktörlele ilgili yani bende 3 gende heterezigot seninkiler faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-ibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot değilmi canım
buna göre benim dozum yeterli gelirmi gelmezmi diye düşünüyorum şimdide buna takmış bulunmaktayım

Geleveracım ve esracımmm , cumartesi bana da uyar , çok sevindimmm şimdii:)
Ravzacım , bencede daha sık gel artık , seni özledik...
esterya, canım kötü şeyler düşünme , ilk gebelikte 22. haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir diye biliyorum , her şey yolunda inşallah...
Crawford , canım inşallah mide problemini en kısa sürede çözersin...
umutluyuz ve hummu , inşallah bebişlerin böbrekleriyle ilgili hiç problem yaşamazsınız , her şey yolunda gider inşallah , amiiinnn...

17 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:17 mart 2010 çarşamba)

celen35.................. CEMRE'MıZ .........................( ?? 2008 )
şen.......................... Pelinsu..................................(10 kasım 2008)
yaren76...................Ecesu .................. ................( ?? 2009 )
lal82.........................Ege........................................(17nisan 2009 )
Marguerite..............Azat........................ ............. (19 mayıs 2009 )
güneş5....................Selin ........................ .............(?? 2009 )
gelgit........................Yağız......................................(27 temmuz 2009 )
nazlı03......................Efe...................................... ..(5 Ağustos 2009 )
seybay................... .Seza @ Arhan......................( 11 ağustos 2009 )
29selvihan...............ıpek selin...............................(20 ağustos2009 )
ecesem...................Bora .................................. ...(10 eylül 2009)
sido .........................Doruk ....................................(11 eylül 2009)
eserizmir..................Poyraz ..................................(15 Eylül 2009)
meryemmeryem......Hakan ............................... ...25 eylül2009 )
çiçeklara..................Ecrin Naz..............................(8 Ekim 2009)
funda1980............. ..Efe Berk..............................(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ..Doğa ............................. ....(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya........Bıhter...................................(12 Kasım 2009)
sılaya.........................(erkek).................................( 1 Kasım 2009 )
smmm06...................(erkek).................................( 20 Aralık 2009 )
cimen.3...............................................................( Canım iyi haberlerini bekliyoruz )
Dinamiss..................Deniz....................................(17 şubat 2010)
umutsevgim.[sibel].....Nehir Naz...............................( 4 mart 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek , hayat sana hep mutluluk getirsin )
nilüfersahh..................(erkek)..................................(4 mart 2010 sezeryan tarihi , nilüferşahh güzel haberlerini bekliyoruz )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

kardelen86........................37haftalık
simge.................................37haftalık (kız)
aslgkh................................36 haftalık (erkek)
gülsummmm.....................36haftalık
_beray_.............................34haftalık (kız)
göbete...............................34 haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................33haftalık (erkek)
gülay30..............................32haftalık (erkek)
melek76............................32haftalık (kız)
kelebek01.........................30haftalık (erkek) ( Canım seni çok merak ediyoruz , umarız her şey yolundadır , dualarımız seninle ve bebeğinle )
Cherry76............................28 haftalık (kız)
hummu85...........................28 haftalık ( erkek )
zehrayade..........................24haftalık (erkek)
elifim...................................22 haftalık
esraben..............................23 haftalık (kız)
esterya...............................20haftalık ( erkek )
irazmetin............................20haftalık
angel34..............................20 haftalık
eylületik.............................19 haftalık
aslıhan1806......................19haftalık ( erkek )
elif_fidan............................18haftalık (kız)
iipekk.................................16haftalık
crawford.............................13haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok............................6haftalık ( yeni hamilemiz )

Son düzenleme:
ayyy bu adam benimlemi konuşmuyor yoksa -tatlicadiarzu-kız ne yapsam ben fazla açıklama yapmıyor bana bende sormuyorum zaten merak etmekten bıktım :umursamaz:

demekki ben eşref saatine denk gelmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…