tamam canım bekliyorum bu arada bişey soracam sonuyok bacım hamilemi canım ya inşallah öledir haberin varmı
emineciğim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım demekki doktor dedikleri kadar var hadi bakalım sende hayırlısıyla çalışmalara başlarsın hayırlı haberini verirsin rabbim gönlünün muradını versin inşallah artık giriyorsun galiba topiğe bende artık buraya gelsem iyi olacak eski dostların hepsi geri gelmiş öpüyorum canım seni görüşürüz
ravzam nasılsın canım iyimisin
emine aldım haberlerini hadi hayırlısı dr gittin şimdi sıra bebekte bende perşembe günü kontrole gidicem hayırlısı bakalım neler olucak aslında meraklı değilim fazla neler olucanı biliyorum artık tecrübeliyim sadece iğneler yeterli gelirmi diye sıkıntım sadece bu
evet canım gerçekten çok dr tecrübem oldu.bunu sevdim gibi.hemen başlıcam çalışmalara.kaydirigubbakcemile3
sonuyokcuğum iğne dozunu özellikle sordum.şöyle acıkladı.size verdiğim doz koruyucu dozdur.vücudun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz.tedavi amaclı olmadığı için bu dozda başlıyoruz.eğer tedavi amaclı olsaydık 1.2 dozunda verirdik dedi.her ay kan ölçümlerine bakacağız iğneniz dozunu ona göre değiştirebiliriz dedi.hemotloğa gideyim mi diye sordum.o da bana inanın hemotoloklarında bu konuda bilgileri yetersiz.onlarda çok birşey bilmiyor diye acıkladı.sen az konuşuyor dedin ama valla biz bu gün çok konuştuk.sohbet baya iğdi.darısı diğer muayenelere.
Canım senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim. Sİteye girmediğim dönemdede aklım hep sendeydi iyi haberini alınca çok mutlu oldum.
Miğde bulantıların ne alemde hala devam ediyormu
Crawford canım reflü de mi başladı..İşin zor valla..Ben de çok çektim o lanet mide yanmalarından..Benim 3. ayın sonlarında başlamıştı, doktorum Rennie Duo ile Gaviscon şurup vermişti..Kesin çözüm değiller ama hiçbir zararları yok ve kısmen de olsa bi rahatlama sağlıyorlar..
İstersen bi söyle doktoruna, sen de kullan bu şurupları...
Merhaba arkadaslar, biraz moralim bozuk 19+4 oldum ama halen bebegim net olarak hissetmiyorum. Surekli kafamda acaba var.. bisi mi oldu diye icim icimi yiyor,
Mesela kalbi durmus olsa anlarmıyım kızlar sizce?
birde ben ignemi dakikası dakikasına yapamıyrum isimden oturu, sarkabiliyor sakın bu nedenle bişi olmus olmasın bebegime :Ne olur dua edin bize arkadaslar..
allah senide kurtarsın canım çoğu gitmiş azı kalmış sağlıkla al kucağına inş bu arada kaçlık kullanıyorsun iğneyi çok merak ediyorum ve gebeliğe kaç kiloyla başladın canım cevap verirsen çok sevinirim
allah hayırlısını versin inş bi sorun olmaz inş normale döner dualarım bebeğinle ve seninle:Saruboceq:
canım inşallah bişe olmaz.ablamın oğlundada sağ böbreğinin giriş yerimi ne büyük dediler ameliyat olur doğunca dediler.maşallah şimdi 6 yaşında.hiç bir sorun çıkmadı.bazen büyük görünebiliyomuş sonra düzeliyormuş.her 6 aya bir doktora düzenli gittiler.şimdi herşey yolunda.dua edelim bol bol sorun olmaz inşallah canım.
canım benim bebeğimin böbreklerinde de genişleme varmış doğduktan sonra hemen sünnet etmöek gerekebilir dedi doktorum kıyamam ben yavruma ama ciddi birşey değil dedi doktorum endişelenme dedi genelde erkek bebeklerde rastlanıyormuş umarım seninki de benimki de normale dönerde rahatlarız ama yinede benim içim rahat ciddi bir durum olmasın yeter
amin canım inş o günleride görürüm kucagıma almadan oh diyemiyecem zaten.0.4 lük claxsan kullanıyorum başından beri.49 kloyla başladım çok yedim biraz fazla aldım 62 kloyunm şu an daha 3 ayım var dikkat etmem gerkiyor ama bogazıma hakim olamıyom bide çok uyuyorum..
ayyy bu adam benimlemi konuşmuyor yoksa -tatlicadiarzu-kız ne yapsam ben fazla açıklama yapmıyor bana bende sormuyorum zaten merak etmekten bıktım :umursamaz:
Merhaba arkadaslar, biraz moralim bozuk 19+4 oldum ama halen bebegim net olarak hissetmiyorum. Surekli kafamda acaba var.. bisi mi oldu diye icim icimi yiyor,
Mesela kalbi durmus olsa anlarmıyım kızlar sizce?
canım benim.birşey olduğunu sanmam sen de olumsuz düşünme.ama içinin rahat etmesi için bence hemen dr git.
canım sana iğne dozunu sormamın nedeni faktörlele ilgili yani bende 3 gende heterezigot seninkiler faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-ibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot değilmi canım
buna göre benim dozum yeterli gelirmi gelmezmi diye düşünüyorum şimdide buna takmış bulunmaktayım
sonuyokkk bukadar takma.ama gittiğnde bu konudan çok tedirgin olduğunu anlat.mutlaka dinleyecektir.dinlemesede dinleyene kadar konuyu aç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?