he vallah tanıdı beni zigotcannnn:lepi:ayy evet korkulu rüyam oldu bu iğneler çekecek çilemiz varmış bende hergün iğne saati yaklaşınca başlıyor stres bu 9 ay geçermi acaba yarabbim
9 ay canım keşke ilk 3 ay vurulup bitse ama ne yazıkki uzun
buldun yani kendine göre bir zigot yavrusu he yavrum tanımıştır seni aaa aynı anneme benziyor bu kadın diyeopuyorumnanaktan
Renni kullanıyormusun canım o miğde yanmasına iyi geliyor
Canım ya valla cinsiyetini bende merakla bekliyorum
İnşallah bizi fazla merakta bırakmaz 1nisanda gösterir
Peki anneler hissedermiş derler
Sen ne hissediyorsun kızmı erkekmi
Buarada maili gönderen kişi benim ruh halimi bilmiyordu tesadüf işte
Ama iyi bir tesadüf oldu
slm kızlar angel nasılsın ? ne zamandan beri kolundan yapıyosun iğneyi canım ben gobekten yapıyodum kılo almadığım için karnım buyudukçe gerıldı ve daha vuramadım 1,5 aydr koldan yapıyo eşim ama anlamıyorum iğne yerlerının altı sert oluyo ve morarıyo gecen akşam bir kanadı bir kanadı kanı zor durdu eşim yara bantı yapştrdı sonra gece 3 de bi uyandım kolum hep kan yatak kan bantın gözeneklerınden akmş sonra eşim çıkarttı tampon yaptı 1 saat kan durdu çook korktumm daha öyle olmadı ama kolumda vurabılecğim yer azalıyo oyle işte canm
günaydın tatlım nasılsın Kayseriye bahar geldi mi yoksa hala erciyes te kar mı vargülüş günaydınnn canım
24 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:24 mart 2010 çarşamba)
celen35................... CEMRE'MİZ .............. ...........( ?? 2008 )
şen.......................... Pelinsu..................................(10 kasım 2008)
yaren76................. ...Ecesu .................. ................( ?? 2009 )
lal82.................... .....Ege........................................(17nisan 2009 )
Marguerite........... .....Azat........................ ............. (19 mayıs 2009 )
güneş5................ .....Selin ........................ .............(?? 2009 )
gelgit................... .....Yağız......................................(27 temmuz 2009 )
nazlı03................ ......Efe...................................... ..(5 Ağustos 2009 )
seybay................. .. .Seza @ Arhan.................... ..( 11 ağustos 2009 )
29selvihan............ . ...İpek selin........................... ....(20 ağustos2009 )
ecesem................ .. ..Bora .................................. ...(10 eylül 2009)
sido ................... .. ...Doruk ....................................(11 eylül 2009)
eserizmir............. .. ...Poyraz ..................................(15 Eylül 2009)
meryemmeryem. .....Hakan .............................. . ...25 eylül2009 )
çiçeklara............. .....Ecrin Naz......................... .....(8 Ekim 2009)
funda1980............. ..Efe Berk.......................... ....(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)..... .... ..Doğa ............................. ....(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya..... ...Bİhter............................. ......(12 Kasım 2009)
sılaya................... ...(erkek)........................... ......( 1 Kasım 2009 )
smmm06.............. ...(erkek)............................. ....( 20 Aralık 2009 )
cimen.3................ ...............................................( Canım iyi haberlerini bekliyoruz )
Dinamiss...... ...........Deniz............................... .....(17 şubat 2010)
umutsevgim.[sibel]..... Nehir Naz................ ...............( 4 mart 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek , hayat sana hep mutluluk getirsin )
nilüfersahh........... .......(erkek)....................... ...........(4 mart 2010 sezeryan tarihi , nilüferşahh güzel haberlerini bekliyoruz )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
kardelen86..................... .....38haftalık
simge............................. ....38haftalık (kız)
aslgkh............................ ....37 haftalık (erkek)
gülsummmm.................. .....37haftalık
_beray_.......................... ....35haftalık (kız)
göbete......................... .......34 haftalık (erkek)
umutluyuz .................. ........34haftalık [COLOR="9"](erkek)[/COLOR]
melek76...................... ........33haftalık (kız)
kelebek01................... ........31haftalık (erkek) ( Canım seni çok merak ediyoruz , umarız her şey yolundadır , dualarımız seninle ve bebeğinle )
Cherry76...................... ......29 haftalık (kız)
hummu85...................... .....29haftalık ( erkek )
zehrayade..................... .....25haftalık (erkek)
elifim............................. .....24 haftalık
esraben.......................... ....24 haftalık (kız)
esterya........................... ....21haftalık ( erkek )
irazmetin........................ ....21haftalık
angel34........................ ......21 haftalık ( erkek )
eylületik....................... ......20 haftalık
aslıhan1806.................. ......20haftalık ( erkek )
elif_fidan...................... ......19haftalık (kız)
iipekk........................... .....17haftalık
crawford...................... ......14haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok...................... ......7haftalık ( yeni hamilemiz)
Kızlar merak edenlere işte benim minik fındığım :))
Genelde bana benzetiyorlar ben de ikimizin resmini koyayım dedim.
günaydın tatlım nasılsın Kayseriye bahar geldi mi yoksa hala erciyes te kar mı var
aaaaaa olmadı şimdi enişteeeekayseriye bahar geldi cnm.erciyestede kar var cnm.kayılıyor.ama evde oturmak hava iyiyken zor oluyo tatlım.eşimde arabamı satttı.düşün halimi.
17 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:17 mart 2010 çarşamba)
celen35.................. CEMRE'MİZ .........................( ?? 2008 )
şen.......................... Pelinsu..................................(10 kasım 2008)
yaren76...................Ecesu .................. ................( ?? 2009 )
lal82.........................Ege........................................(17nisan 2009 )
Marguerite..............Azat........................ ............. (19 mayıs 2009 )
güneş5....................Selin ........................ .............(?? 2009 )
gelgit........................Yağız......................................(27 temmuz 2009 )
nazlı03......................Efe...................................... ..(5 Ağustos 2009 )
seybay................... .Seza @ Arhan......................( 11 ağustos 2009 )
29selvihan...............İpek selin...............................(20 ağustos2009 )
ecesem...................Bora .................................. ...(10 eylül 2009)
sido .........................Doruk ....................................(11 eylül 2009)
eserizmir..................Poyraz ..................................(15 Eylül 2009)
meryemmeryem......Hakan ............................... ...25 eylül2009 )
çiçeklara..................Ecrin Naz..............................(8 Ekim 2009)
funda1980............. ..Efe Berk..............................(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ..Doğa ............................. ....(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya........Bİhter...................................(12 Kasım 2009)
sılaya.........................(erkek).................................( 1 Kasım 2009 )
smmm06...................(erkek).................................( 20 Aralık 2009 )
cimen.3...............................................................( Canım iyi haberlerini bekliyoruz )
Dinamiss..................Deniz....................................(17 şubat 2010)
umutsevgim.[sibel].....Nehir Naz...............................( 4 mart 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek , hayat sana hep mutluluk getirsin )
nilüfersahh..................(erkek)..................................(4 mart 2010 sezeryan tarihi , nilüferşahh güzel haberlerini bekliyoruz )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
kardelen86........................37haftalık
simge.................................37haftalık (kız)
aslgkh................................36 haftalık (erkek)
gülsummmm.....................36haftalık
_beray_.............................34haftalık (kız)
göbete...............................34 haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................33haftalık (erkek)
gülay30..............................32haftalık (erkek)
melek76............................32haftalık (kız)
kelebek01.........................30haftalık (erkek) ( Canım seni çok merak ediyoruz , umarız her şey yolundadır , dualarımız seninle ve bebeğinle )
Cherry76............................28 haftalık (kız)
hummu85...........................28 haftalık ( erkek )
zehrayade..........................24haftalık (erkek)
elifim...................................22 haftalık
esraben..............................23 haftalık (kız)
esterya...............................20haftalık ( erkek )
irazmetin............................20haftalık
angel34..............................20 haftalık
eylületik.............................19 haftalık
aslıhan1806......................19haftalık ( erkek )
elif_fidan............................18haftalık (kız)
iipekk.................................16haftalık
crawford.............................13haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok............................6haftalık ( yeni hamilemiz)
aaaaaa olmadı şimdi enişteeeelmaz:
tamda en çok ihtiyacın olduğu dönem arabasız kalmışsın
neyse en azından hava iyi diyorsun yavaş yavaş gezersin artık :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?