Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gerçekten iyi geldi bunu okumak ama bazen insan öyle kapatıyoki kendini ne söylenirse söylensin dinlemek istemiyor... Duymak uygulamak istemiyor... Sanırım öyle günler yaşıyorum şu sıralar hastaneye başlasaydım ortamı bi görseydim biraz daha rahatlıcam galiba...beni düşündüğün için sağol...

napam be güzelim aynı müşteri kaprisi müdür emirleri vs vs
ay bu bunalımdan çıkın valla oralara sopaynan gelecem artık klava:
büşraaaaaaa bak banada yakısın gelirim bak guclubacismile

HADİİİ HADİİİ GELSENE KUZU.... SİMİT YEDİREYİM SANA.... HADİ HADİ... GELSENE ....lülülülülülü GELEMEZKİ GELEMEZKİ....lülülülülülü

Evet canım ama bu birazda insanın elinde olan bişey
Mümkün olduğunca b u dönemde fazla yıpratmamaya çalış kendini
Aklını başka şeylerle dağıtmaya çalış
Bu arada nereye çıktı tayininiz cnm

HADİİİ HADİİİ GELSENE KUZU.... SİMİT YEDİREYİM SANA.... HADİ HADİ... GELSENE ....lülülülülülü GELEMEZKİ GELEMEZKİ....lülülülülülü
bak bide konuşuyo şuna bak heleeee
BEnde gelsem olmazmı kuzukaydirigubbakcemile3 karnım acayiip acıktı valla
merak etme önce malatyaya uğrayıp seni önüme katacak tabii ardında ben elim sopalı klava: (yanda görüldüğü gibi) doğruuuuuuuuuu aysedenin yanıda ikinizi birden bi sopadan geçireceğim bidaha bunalım takılırsanız :umursamaz: alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile

Valla çok iyi olur canım
İkimizinde buna çok ihtiyacı varguclubacismile
İkimizde iyi bir sopayı hakediyoruz
Bunuda yapsan yapsan sen yaparsın klava:

ayyy izin alabileceğimi bilsem hiç durmam gelirdimde offff
bakalım belki duygu sömürüsü yaparsam yada ''ama dr öyle dedi müdürüm yoksa valla bende işimden ayrı kalmak istemiyorum'' dersem belki izin verir ne dersiniz haa boshayallersmile

9 ay kullanılıyo canım bu iğneler.kolundan acımıyomu senin rahat oluyomusun iğnelerini?

cok acımıyor canım. hastanede yattım 5 gün. o zaman hemşireler vuruyodu. cok hızlı enjekte ettikleri için kolum çok yanıyodu ama şimdi evde eşim çok yavaş veriyor ilacı anlamıyorum bile..

demek 9 ay ha :bbo:

Kızlar merak edenlere işte benim minik fındığım :))

Genelde bana benzetiyorlar ben de ikimizin resmini koyayım dedim.

canım benim allah analı babalı saglıklı gunlerde buyutsun ınsallahh kocaman bi masalllah dıyeyım.....

canım benım ınana bana neler hıssettıgını cok ıyı anlıyorum cunku yuzume karsı o kadar acı seyler soylendıkı duduklerımde hepsı ıcımde durur esıme cok acı cektırdım hatta bosanalım dedım sen gıt cocuk hayallerını baskasıyle kur baksana olmuyo dedım daha neler neler ama sabrın sonu selamettır sukurler olsun rabbım kısmet ettı sımdııde kayınvalıdem kız dıye laf cakıyo benım neler cektıgımı bı bılse esımde agzının payını verıyor cunku bu zor gunlerı beraber atlattık ınanıyorum burakı herkes bebek sahıbı olacak sende herzaman dualrımdasınız uzulme olurmu tatlım oyle dıyenlerıde rabbıma havel ettt....

kızlar ben 20+3 oldum ama halen bebekte ciddi bir tekme kıpırdanma olayı yok , cuma gunu cerrahpasada idim bir sorun yok dediler ama yinede korkuyorum

canım bende gec hıssetım hareketlerını 6, ayda tam olarak tekmelerını hıssetım korkma ınsallah bısey yoktur ah bız anneler herseye bır sorun arıyoruz helede kıymetlı bebekler ıcın...

canım ben 7, ayda bacaga gectım ama hep morardı gobekte daha basıttı kolda kasa getırmmemeye calıs rabbım hepımızın yardımcısı olsun.....
,

canım 37 haftaya kadar kullanılıyo ama dr dr degısıyo ben bebegıme bısey olacak dıye 1 gun once bıraktım ama kanamam cok oldu ınsalllah yavruna sagsalım kavusursun......

kızlar bu arada dogujm hıkayemı hızlı hızlı yazmaya calıstım kızımdan dolayı fırsat bulamadımkı okuyabılırsınız rabbım ısteyen herkese cıfter cıfter nasıp etsın ınsalllahhhh.....

allahım maşallah ona ne fındık ne fındık çook tatlşallhım mutluluğunuzu daim etsin sen kuzuna kavuştun darısı bizlere rabbim denize ve size guzel omurler versın en kötü günleriniz denizle böyle neşe bulsun

umut sevgim sağol tatlım ya öle gözüm korktuki çok fena ağrıdı kolum göbekte şişince napıcam bilmiyorum.hayırlısıyla kucaklarımıza alsak hepimizde hamiş olan olmayan.

slm kızlar angel nasılsın ? ne zamandan beri kolundan yapıyosun iğneyi canım ben gobekten yapıyodum kılo almadığım için karnım buyudukçe gerıldı ve daha vuramadım 1,5 aydr koldan yapıyo eşim ama anlamıyorum iğne yerlerının altı sert oluyo ve morarıyo gecen akşam bir kanadı bir kanadı kanı zor durdu eşim yara bantı yapştrdı sonra gece 3 de bi uyandım kolum hep kan yatak kan bantın gözeneklerınden akmş sonra eşim çıkarttı tampon yaptı 1 saat kan durdu çook korktumm daha öyle olmadı ama kolumda vurabılecğim yer azalıyo oyle işte canm

ankara içindeyim yine....bil bakalım nereye çıktı... çocuk hastanesine.... kafayı yememek içten değil...

konuşurum tabi şımartırkene düneydin kuzu.... beni şımarttın bende tepene çıktım işte....ohaoldumsmileopuyorumnanaktan
Valla çok iyi olur canım
İkimizinde buna çok ihtiyacı varguclubacismile
İkimizde iyi bir sopayı hakediyoruz
Bunuda yapsan yapsan sen yaparsın klava:
kesinlikle haklısın canım... ama geçecek bu günler allahtan kronik değil .... akut dönemler bunlar şükürler olsun.....akannehir

patronunu dövimmi gelip oraya....kaydirigubbakcemile2

canım inan duygularıma tercüman oldun... tamda böyle hissettiriyor insana bu durum ... işe yaramaz psikolojisi dedimya akut bi dönemdi geçecek elbet ama biraz daha zamana ihtiyacım var sanırm...

bugünde bitti evime gidiyorummmmm alkisalkisalkis
lülülülülülüheyoooo heyooo gülüş evine gidiyo.... heyooolülülülülülü alkisalkisalkis

dinamisss ben o böcükü yerim.... maşaallah.... ayyyy içim kaynadı.. accık daha büyüsünde popişine popişihe vurup hoplatımmmm onu ben..........

kızlar bugün çok komik bişi oldu.... bizim hizmetli personel eşi ve 7 aylık oğluşuyla bizim büroya geldi... çocuk kimsenin kucağında durmuyo atlıyor kucağıma... hayırdır falan oldu arkadaşlar... beni bi gülmez krizi aldı sormayın... çocuk pıhtış bi annenin cocuğu iğneli bebelerden yani... başladım gülmeye kan çekiyo kızlar tabi bana gelcek size mi gelcek diye... bizim kızlar coştu tabi.... nerden aklına geldi diye....
bu bebeğin annesinde iğneyi hiç kesmemişler ve normal doğum yapmış ayrıca doğum sonrasındada 1,5 ay yani 6 hafta iğneye devam etmiş ... yaşasın sanal alem dışında pıhtılı bi gacıyla tanıştım... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Umut , Elif sağolun kızlar, allah hepimize sağlıkla sevdiğimizle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Umutsevgim sizin gaz sorunu ne alemde, ben açıkçası rezenenin de zinco nunda pek faydasını görnüyorum..Doktorumuz da sabır diyor, 3 ay sonunda azalır zamanla geçer diyor..Demek dedim herşeyn ilk üç ayı zor, hani hamilelikte de ilk 3 ayımız hep riskli ve zor oluyodu ya...
Sen başka bir çare bulduysan bu gaz sorununa bana da yaz güzelim..

Elif fidan bu kadar kanaması normal mi peki, doktora falan sordunuz mu? Ne bileyim ben de son güne kada iğne oldum ama hiç o kadar kanamadı..Bazen 1 damla kan çıkardı o kadar..Bu nedenle bu kadar kanamasını bir danış istersen canım.

Aysudecim valla ben de güldüm, demek pıhtılı bebiş sen de durdu bi tek, vallahi kan çekiyor işte:))

ayy evet korkulu rüyam oldu bu iğneler çekecek çilemiz varmış bende hergün iğne saati yaklaşınca başlıyor stres bu 9 ay geçermi acaba yarabbim
9 ay canım keşke ilk 3 ay vurulup bitse ama ne yazıkki uzun

buldun yani kendine göre bir zigot yavrusu he yavrum tanımıştır seni aaa aynı anneme benziyor bu kadın diyeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…