[ı][sıze="2"]kızlar bugün bana gelen bi maili siiznle paylaşmak istedim gerçekten çok güzel
biraz uzun ama okuyun bence
özelliklede :aysude mutlaka oku canım[/sıze][/ı]
[sıze="2"]profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı
herkesin göreceği bir şekilde tutuyordu ve ardından sordu :
"bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?"
'50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'
..diye öğrenciler yanıtladı.
"bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem," dedi profösör, "ama, benim sorum şu ki :
"bu bardağı böyle birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?"
'hiçbir şey' …..diye yanıtladı öğrenciler.
"tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne olurdu?" diye sordu profesör bu kez…
"kolunuz ağrımaya başlardı efendim" diye öğrencilerden biri yanıtladı
"haklısın, peki şimdi ben 1 gün boyunca tutsam ne olurdu?"
"kolunuz iyice ağrır, kas spazmı, batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalı rdınız!"….. Tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve gülüştüler
"çok iyi. Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?"
diye sordu profesör.
"hayır…." diye yanıtladı herkes
peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan neydi?"
öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar.
"acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir bu durumda?"diye tekrar profesör sordu.
"bardağı bırakın düşsün!" diye öğrencilerden biri yanıt verdi.
"kesinlikle!" dedi, profesör.
"hayatın problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın. Bir sorun yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün. Başınız ağrımaya başlar.
Daha uzun düşünün. Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana neden olur.
Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir,
fakat daha önemlisi onları her günün sonunda, uyumadan önce yere bırakmaktır (barda k gibi). Bu şekilde strese girmez, ve her gün taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!
Bu yüzden bugün ofisten ayrıldığınızda,
sevdiklerinize şunu hatırlatın :
'bardağı yere bırakın bugün![/sıze]
napam be güzelim aynı müşteri kaprisi müdür emirleri vs vs
ay bu bunalımdan çıkın valla oralara sopaynan gelecem artıkklava:
büşraaaaaaa bak banada yakısın gelirim bak guclubacismile
canım gerçekten iyi geldi bunu okumak ama bazen insan öyle kapatıyoki kendini ne söylenirse söylensin dinlemek istemiyor... Duymak uygulamak istemiyor... Sanırım öyle günler yaşıyorum şu sıralar hastaneye başlasaydım ortamı bi görseydim biraz daha rahatlıcam galiba...beni düşündüğün için sağol...
HADİİİ HADİİİ GELSENE KUZU.... SİMİT YEDİREYİM SANA.... HADİ HADİ... GELSENE ....lülülülülülü GELEMEZKİ GELEMEZKİ....lülülülülülü
bak bide konuşuyo şuna bak heleeeeHADİİİ HADİİİ GELSENE KUZU.... SİMİT YEDİREYİM SANA.... HADİ HADİ... GELSENE ....lülülülülülü GELEMEZKİ GELEMEZKİ....lülülülülülü
merak etme önce malatyaya uğrayıp seni önüme katacak tabii ardında ben elim sopalıBEnde gelsem olmazmı kuzukaydirigubbakcemile3 karnım acayiip acıktı valla
bak bide konuşuyo şuna bak heleeee
merak etme önce malatyaya uğrayıp seni önüme katacak tabii ardında ben elim sopalıklava: (yanda görüldüğü gibi) doğruuuuuuuuuu aysedenin yanıda ikinizi birden bi sopadan geçireceğim bidaha bunalım takılırsanız :umursamaz: alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile
9 ay kullanılıyo canım bu iğneler.kolundan acımıyomu senin rahat oluyomusun iğnelerini?
Kızlar merak edenlere işte benim minik fındığım :))
Genelde bana benzetiyorlar ben de ikimizin resmini koyayım dedim.
canım benim sanırım en büyük sorun da bu. benim acım ilk günkü gibi hala.. hiç ama hiç dinmedi... geçti sandığım geride kaldı dediğim anlarda volkan gibi patladı... bu durumdan kurtulabilsem herşey bitcek ama kurtulamıyorum bi türlü...denizi görünce çok duygulandım... o kadar masum ki kuzum... insanız benciliz işte, sadece kendi yaşadığımız büyük gibi, değil biliyorum neler var hayatta... gözümün önünde annem var acıların en büyüğünü yaşayan... 22 yıldır görme özürlü olarak yaşayan bi anne... ama onu bile unuttum bencilliğimle tek acı benim tek sıkıntı yaşayan benmişim gibi.. bende kızıyorum kendime kendimi hiç bu kadar mutsuz hissetmemiştim... gözleri parlayarak bana bakan bi eş var karşımda ne zaman tekrar denicez sorusunu sorcak diye aklım çıkıyo.. adam gözleriyle anlatıyor herşeyi aslında sormasına da gerek yok ya.... kendimle beraber onunda hayatını kabusa çeviriyorum galiba.... velhasıl çok doluyum bu aralar yine.... umutlu olduğum anlar olmuyor mu oluyor ama umutsuz olduğum anlardan daha fazla değil maalesef... karşıma geçip olmayıversin seninde çocuğun diye rahat konuşan insanları boğmak istiyorum... bizim arkadaş geçen bana böyle dedi hırpalama kendini olmasın nolcak dedi... ve bende ona sen niye ikinciyi doğurdun dediğimde de kalakaldı... ve onlar bu kadar kolay çocuk sahibi olurken ben bu kadar debeleniyorum diye kafayı yedim... hem kolay elde etti hemde gazel okudu sinir oldum... bu arlar birazda bu yüzden daha kızgınım herşeye.... geçer inşallah...
kızlar ben 20+3 oldum ama halen bebekte ciddi bir tekme kıpırdanma olayı yok , cuma gunu cerrahpasada idim bir sorun yok dediler ama yinede korkuyorum
günaydınn kızlarrr.ya kolundan iğneyi kim oluyodu acımıyo felan diye okumuştumda.ay bu sabah koldan yaptık ayyyyacı ötesiydi basbas bağırdım yaaa.eşimmi yapamadı acaba diyorum.dr da artık kola bacağa geçebilirsin demişti ama ben geçemem heralde.ilerdede göbekten yapsak zararı olurmu?hep göbekten olmazmı bu iğneee....
,arkadaşlar ben innohep 0,45 iğneyi her akşam oluyorum. bir gelişmeyen gebeliğim olduğu için dr bu sefer tedbirli olalım dedi ve verdi. akşamları koldan eşim vuruyor..
size bir sorum olacak.. ne kadar süre kullanılıyor bu iğne?
ankara içindeyim yine....bil bakalım nereye çıktı... çocuk hastanesine.... kafayı yememek içten değil...Evet canım ama bu birazda insanın elinde olan bişey
Mümkün olduğunca b u dönemde fazla yıpratmamaya çalış kendini
Aklını başka şeylerle dağıtmaya çalış
Bu arada nereye çıktı tayininiz cnm
konuşurum tabi şımartırkene düneydin kuzu.... beni şımarttın bende tepene çıktım işte....ohaoldumsmileopuyorumnanaktanbak bide konuşuyo şuna bak heleeee
merak etme önce malatyaya uğrayıp seni önüme katacak tabii ardında ben elim sopalıklava: (yanda görüldüğü gibi) doğruuuuuuuuuu aysedenin yanıda ikinizi birden bi sopadan geçireceğim bidaha bunalım takılırsanız :umursamaz: alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile
kesinlikle haklısın canım... ama geçecek bu günler allahtan kronik değil .... akut dönemler bunlar şükürler olsun.....akannehirValla çok iyi olur canım
İkimizinde buna çok ihtiyacı varguclubacismile
İkimizde iyi bir sopayı hakediyoruz
Bunuda yapsan yapsan sen yaparsınklava:
patronunu dövimmi gelip oraya....kaydirigubbakcemile2ayyy izin alabileceğimi bilsem hiç durmam gelirdimde offff
bakalım belki duygu sömürüsü yaparsam yada ''ama dr öyle dedi müdürüm yoksa valla bende işimden ayrı kalmak istemiyorum'' dersem belki izin verir ne dersiniz haa boshayallersmile
canım inan duygularıma tercüman oldun... tamda böyle hissettiriyor insana bu durum ... işe yaramaz psikolojisi dedimya akut bi dönemdi geçecek elbet ama biraz daha zamana ihtiyacım var sanırm...canım benım ınana bana neler hıssettıgını cok ıyı anlıyorum cunku yuzume karsı o kadar acı seyler soylendıkı duduklerımde hepsı ıcımde durur esıme cok acı cektırdım hatta bosanalım dedım sen gıt cocuk hayallerını baskasıyle kur baksana olmuyo dedım daha neler neler ama sabrın sonu selamettır sukurler olsun rabbım kısmet ettı sımdııde kayınvalıdem kız dıye laf cakıyo benım neler cektıgımı bı bılse esımde agzının payını verıyor cunku bu zor gunlerı beraber atlattık ınanıyorum burakı herkes bebek sahıbı olacak sende herzaman dualrımdasınız uzulme olurmu tatlım oyle dıyenlerıde rabbıma havel ettt....
lülülülülülüheyoooo heyooo gülüş evine gidiyo.... heyooolülülülülülü alkisalkisalkisbugünde bitti evime gidiyorummmmm alkisalkisalkis
ayy evet korkulu rüyam oldu bu iğneler çekecek çilemiz varmış bende hergün iğne saati yaklaşınca başlıyor stres bu 9 ay geçermi acaba yarabbimgünaydınn kızlarrr.ya kolundan iğneyi kim oluyodu acımıyo felan diye okumuştumda.ay bu sabah koldan yaptık ayyyyacı ötesiydi basbas bağırdım yaaa.eşimmi yapamadı acaba diyorum.dr da artık kola bacağa geçebilirsin demişti ama ben geçemem heralde.ilerdede göbekten yapsak zararı olurmu?hep göbekten olmazmı bu iğneee....
9 ay canım keşke ilk 3 ay vurulup bitse ama ne yazıkki uzunarkadaşlar ben innohep 0,45 iğneyi her akşam oluyorum. bir gelişmeyen gebeliğim olduğu için dr bu sefer tedbirli olalım dedi ve verdi. akşamları koldan eşim vuruyor..
size bir sorum olacak.. ne kadar süre kullanılıyor bu iğne?
kızlar bugün çok komik bişi oldu.... bizim hizmetli personel eşi ve 7 aylık oğluşuyla bizim büroya geldi... çocuk kimsenin kucağında durmuyo atlıyor kucağıma... hayırdır falan oldu arkadaşlar... beni bi gülmez krizi aldı sormayın... çocuk pıhtış bi annenin cocuğu iğneli bebelerden yani... başladım gülmeye kan çekiyo kızlar tabi bana gelcek size mi gelcek diye... bizim kızlar coştu tabi.... nerden aklına geldi diye....
bu bebeğin annesinde iğneyi hiç kesmemişler ve normal doğum yapmış ayrıca doğum sonrasındada 1,5 ay yani 6 hafta iğneye devam etmiş ... yaşasın sanal alem dışında pıhtılı bi gacıyla tanıştım... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?