Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

valla olmadı ama dr yasakladı kullanmayı sen durmuyon diye eşimde satıverdi şimdi zorlandımya kuaföre bile gidemez oldum.çalışanlar çok şanslı canım.
yok be güzelim hiçde şanslı değiliz dışarda mis gibi hava var ve ben dört tarafı camdan bi yerdeyim dışarı çıkamıyorum kışın kendimi zaten vampir gibi hissediyorum offffff bugün çooooookkkk sıkıcııııı sempatiksalakcinni

mrb kızlar bilginize ihtişyacım var ben kan pıhtılaşma testlerimi yaptırıyorum bazıalrını yaptırdım kimisi randevul bekliyorum. bazıalrnın sonuçlarını bekliyorum. koagulasyon testi çıkmış. protrombin,INR,PT%, APTT,kanama zamanı hepsi referans aralıkalrında bi problem yok. ama pıhtılaşma zamanı 9 dk. görünüyo. referans aralığı 0-10 dk. ama yinede o sonucun yanına yıldız konulmuş. niye acaba bi sorun mu var.

merhaba canım büyük ihtimalle üst limite yakın olduğu için yıldız konmuştur

haklısın canım aslında.evet ya bugün bencede çok sıkıcı geçiyo nedense.

kaydirigubbakcemile2
aysudecim tepemde değilde başımın üstünde herzaman yerin var
bak kısım kan değil bence sende şimdi yumoş vardır onu çekiyodur

bak hele nerden bildin.... tamda yumoş zamanı... ama boş geçecekkkkk hahahahaha..... ohaoldumsmile yavvvv iyikide vazgeçmişim röntgen cihazlarıyla akraba olacağım varmış bu ay...

kuzum sen zombiii değilmiyidinnn....kötükedihüso ya ben bugün çok kötüyüm....delikafadulden

slm arkadaslar ben de mthfr 677t heterozigot mutasyon ve mthfr a1298c heterozigot mutasyon var, daha önce 3 defa kimyasal gebelik gecirdim arka arkaya, dün tekrar hamile oldumu ögrendim beklenen adet ten 3 gün önce, şimid dr.4500 luk innohep diye bi iğne ve asprine devam dedi sizce bu iğne dozu nasıl yardımlarınızı bekliyorum. yrn gene b hcg bakıılacak 2 ye katladımı diye cok gerginim gene kaybedicem diye ne olur dua edin tskkurler herkese

DıNAMıSS canım kızın sanki 1 aylık değil gibi nasıl tatlı ve bilmiş bakıyo ölee.MAŞALLAHHH allahım nazardan korusun.sende hiç doğum yapmamış gibi duruyon canımmm.

Sağol canım:) Sormayın yaa yeni nesil bebeler bir başka hakkaten, eskiler diyorki bizim zamanımızda bebişler kırkı çıkmadan kafayı kaldıramazdı...Bizimki daha hastanede tutuyordu başını..Ama dikkat ediyorum da şimdi tüm bebişler böyle valla:)
Valla ben de 5 kilo kaldı doğum öncesine göre ama o be kilonun beşide göbeğimde sanırım, göbei sakladığım sürece sorun yok, bi 2 ay dolsun mekik çekmeye başlayıp göbekten de kurtulacağım inşallah :)

Gulusüm canım benim nasılsın?
Valla ben de artık bizimki sebepsiz ağlama mı acaba diyorum...Çünkü bazen arka arkaya gaz attığı halde ağlamaya devam ediyor.
Biz de kolikli bebbekler için müzikler dinletiyoruz, hakkaten de sakinleştiriyor sıpamı:)

Canım iğne dozun hakkında bişe diyemeyeceğim ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

haklısın canım aslında.evet ya bugün bencede çok sıkıcı geçiyo nedense.
yaaaaaaa
kaydirigubbakcemile2

bak hele nerden bildin.... tamda yumoş zamanı... ama boş geçecekkkkk hahahahaha..... ohaoldumsmile yavvvv iyikide vazgeçmişim röntgen cihazlarıyla akraba olacağım varmış bu ay...
aman kuzu dikkat bebiş olsada olmasadda zararlı işte insanlar mikrodalgada korkuyo delikafadulden sen sürekli içlidışlısın
hayırlı olsun tatlım umarım bu gebeliğin sağlıkla kucağında bebişinle sonuçlanır
maaşallah maaşallah tutar tabii başını bizim kuzuuu
nasıl olayım tatlım içim kıpır kıpır piknik yapasım var valla minnoş büyüsün gelin bu taraflara bi mangal partisi yapalım pıhtı mangalı kaydirigubbakcemile3

canımcım talihsizlikler yaşamışsın ama en azından kaybettiğin gebeliklerin için kürtaj yaşamamışsın emin ol büyük nimet... allah gönlündekini versin inşaalah.. gelelim bilimsel kısmına tedavi doğru ancak eklemen gereken şeyler var kesinlikle folik asit ve multivitamin başlaman gerekiyor ayrıca b 12 vitamini mthfr mutasyonları için bunlar çok önemli... gelelim duruma pıhtılaşma faktörleri içinde en az soruna sebep olan mthfr mutasyonları ama sanırım bizler baya talihsisiz bu konuda çünkü ben de mthfr a 1298 c homozigot ve paı 4g / 4g mutasyonluyum ve biri dış gebelik diğer ikisi 8 ve 9 haftalarda karnımda ölerek bebeklerimi kaybettim... velhasılllll şu folik asit ve b 12 olayını mutlaka doktorunla görüşmelisin... çünkü hiç hafife alınamayacak kadar önemliler...
alllaaaahhhh aysude geri döndüü.....

gülüüşşşşşşşşşşşşşş kıssss valla çok özledim seni....
hey maşşallahhh (lililililililiiiiiii) bilirsin antepte maaşallahtan sonra zılgıt çekilir
oh beee şükür kavuşturana ha şöyleeee neşeli sevinçli ol
bize senin bu halini ösledik
kıs ben özlenmez miyim kıızzzz zemuszemus bayanssulusmile

[/QUOTE]

Melekcim beni listeden silebilirsin canım, malesef ben bebeğimi 1 ay önce kaybettim, sizleride üzmemek için yazmadım,
Bi gece suyum geldi ve ertesi gün normal doğumla bebeğim alındı.
Biliyosunuz bebeğimde gelişim geriliği vardı.
Hakkımda hep hayırlısı için dua ettim hayırlısı böyleymiş, inşallah bi dahaki sefere daha sağlıklı bişekilde yavruma kavuşmak için dua ediyorum.
Şuanda iyiyim. Çok sağolun.

Melekcim beni listeden silebilirsin canım, malesef ben bebeğimi 1 ay önce kaybettim, sizleride üzmemek için yazmadım,
Hakkımda hep hayırlısı için dua ettim hayırlısı böyleymiş, inşallah bi dahaki sefere daha sağlıklı bişekilde yavruma kavuşmak için dua ediyorum.
[/QUOTE]

canım çok üzüldüm geçmiş olsun.inş.sağlıkla bir dahaki hamişliğine darısı canım.hayırlısıolsun hakkında herzaman

[/QUOTE]
canım çok çok geçmiş olsun hakkına hayırlısı :teselli:

angel kaçlık kullanıyordun iğneyi neden 0,8 geçtin anlamadım ben kilon arttığı için mi yoksa anlatırsan sevinirim
allah hayırlı sağlıklı bebek ve hamilelik nasip etsin iğne dozu drunun tecrübesi ile belirlenmiştir muhakkak çünkü benim drum henüz iğne dozunun kesin koruyup korumadığı hakkında bir test yok olsa neden yaptırmayalım dedi bende şaşırmıştım allaha dua edicez sadece

[/QUOTE]

canım allah herşeyin hayırlısını versin tabiki hayırlısı böyleymiş diyelim yeniden sağlıklı bebeklerin olur inş

Kelebek01 , canım benim , çok üzüldüm hamileliğin son zamanlarında bebeğini kaybetmenin acısını çok iyi biliyorum Allah sana ve eşine sabır versin canım , demek ki hayırlısı böyleymiş...

Allahım en kısa zaman da sana sağlıklı bebeişler nasip eder inşallah...

[/QUOTE]

Bu sabaha kötü bir haberle başlamak üzücü.Ama napalım herşey kader kısmet ne desek boş.Allah sabır versin kelebekcim.Bizde ne zamandır seni merak ediyorduk. Yazdığın iyi oldu.Lütfen moralini yüksek tut tamam mı? Gerçi sen güçlü olmasan aramıza tekrar dönmezdin. Denden gibi sende güçlüsün canım. Burda hepimiz dertlerimizi,sevinçlerimizi,korkularımızı paylaşıyoruz.Allaha emanet ol canım.

Kelebek canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın, başka acı vermesin.
ınşallah istedğin zamanda sağlıkla yeniden hamile kalır, sağlıkla sonuna dek gidersin canımcım.

angel34 kullanıcısından alıntı
offf canım ya korkmuşundur tabiki o kadar kan niye ya ben ilk defa dün koldan oldum çok acıdı ama hiç kanamadı.bugün gene göbeğe döndüm.ben 0.8 e geçtim tedbir olsun diye ayy bir yakmaya başladı neden anlamadım ama.ya napıcamm benim kolum çok acıdı artık koldanda olamam canımda fazlamı tatlı neyse.kolun sert değilmi senin?
canım ben önce 0.4 kullanıyordum.dr test yaptırdı test sınıra yakın çıkınca tedbir amaçlı 0.8 e geçelim dedi.ilerki aylarda bebek ölümleri çok oluyo dedi yeterli gelmiyebiliyo dedi.kiloda arttıkça çoğaltıyoruz deyince 0.8 e geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…