yok be güzelim hiçde şanslı değiliz dışarda mis gibi hava var ve ben dört tarafı camdan bi yerdeyim dışarı çıkamıyorum kışın kendimi zaten vampir gibi hissediyorum offffff bugün çooooookkkk sıkıcııııı sempatiksalakcinnivalla olmadı ama dr yasakladı kullanmayı sen durmuyon diye eşimde satıverdi şimdi zorlandımya kuaföre bile gidemez oldum.çalışanlar çok şanslı canım.
merhaba canım büyük ihtimalle üst limite yakın olduğu için yıldız konmuşturmrb kızlar bilginize ihtişyacım var ben kan pıhtılaşma testlerimi yaptırıyorum bazıalrını yaptırdım kimisi randevul bekliyorum. bazıalrnın sonuçlarını bekliyorum. koagulasyon testi çıkmış. protrombin,INR,PT%, APTT,kanama zamanı hepsi referans aralıkalrında bi problem yok. ama pıhtılaşma zamanı 9 dk. görünüyo. referans aralığı 0-10 dk. ama yinede o sonucun yanına yıldız konulmuş. niye acaba bi sorun mu var.
yok be güzelim hiçde şanslı değiliz dışarda mis gibi hava var ve ben dört tarafı camdan bi yerdeyim dışarı çıkamıyorum kışın kendimi zaten vampir gibi hissediyorum offffff bugün çooooookkkk sıkıcııııı sempatiksalakcinni
aysudecim tepemde değilde başımın üstünde herzaman yerin var
bak kısım kan değil bence sende şimdi yumoş vardır onu çekiyodur
yok be güzelim hiçde şanslı değiliz dışarda mis gibi hava var ve ben dört tarafı camdan bi yerdeyim dışarı çıkamıyorum kışın kendimi zaten vampir gibi hissediyorum offffff bugün çooooookkkk sıkıcııııı sempatiksalakcinni
DıNAMıSS canım kızın sanki 1 aylık değil gibi nasıl tatlı ve bilmiş bakıyo ölee.MAŞALLAHHH allahım nazardan korusun.sende hiç doğum yapmamış gibi duruyon canımmm.
dinamiss canım nasılsın Deniz nasıl dün bi yazıda okudum bebeişler ilk3-4 ay nedensiz ağlayabiliyormuş ve karınlarındaki sertlikte gazdan değil ağlarken karın kaslarını sıktıkları için oluyormuş yani gaz olmayabilir tatlım birazcık sabır işte bir arkadaşım eline fön makinasını çalıştırdığı an bebişi susardı
slm arkadaslar ben de mthfr 677t heterozigot mutasyon ve mthfr a1298c heterozigot mutasyon var, daha önce 3 defa kimyasal gebelik gecirdim arka arkaya, dün tekrar hamile oldumu ögrendim beklenen adet ten 3 gün önce, şimid dr.4500 luk innohep diye bi iğne ve asprine devam dedi sizce bu iğne dozu nasıl yardımlarınızı bekliyorum. yrn gene b hcg bakıılacak 2 ye katladımı diye cok gerginim gene kaybedicem diye ne olur dua edin tskkurler herkese
yaaaaaaahaklısın canım aslında.evet ya bugün bencede çok sıkıcı geçiyo nedense.
aman kuzu dikkat bebiş olsada olmasadda zararlı işte insanlar mikrodalgada korkuyo delikafadulden sen sürekli içlidışlısınkaydirigubbakcemile2
bak hele nerden bildin.... tamda yumoş zamanı... ama boş geçecekkkkk hahahahaha..... ohaoldumsmile yavvvv iyikide vazgeçmişim röntgen cihazlarıyla akraba olacağım varmış bu ay...
hayırlı olsun tatlım umarım bu gebeliğin sağlıkla kucağında bebişinle sonuçlanırslm arkadaslar ben de mthfr 677t heterozigot mutasyon ve mthfr a1298c heterozigot mutasyon var, daha önce 3 defa kimyasal gebelik gecirdim arka arkaya, dün tekrar hamile oldumu ögrendim beklenen adet ten 3 gün önce, şimid dr.4500 luk innohep diye bi iğne ve asprine devam dedi sizce bu iğne dozu nasıl yardımlarınızı bekliyorum. yrn gene b hcg bakıılacak 2 ye katladımı diye cok gerginim gene kaybedicem diye ne olur dua edin tskkurler herkese
maaşallah maaşallahSağol canım:) Sormayın yaa yeni nesil bebeler bir başka hakkaten, eskiler diyorki bizim zamanımızda bebişler kırkı çıkmadan kafayı kaldıramazdı...Bizimki daha hastanede tutuyordu başını..Ama dikkat ediyorum da şimdi tüm bebişler böyle valla:)
Valla ben de 5 kilo kaldı doğum öncesine göre ama o be kilonun beşide göbeğimde sanırım, göbei sakladığım sürece sorun yok, bi 2 ay dolsun mekik çekmeye başlayıp göbekten de kurtulacağım inşallah :)
Gulusüm canım benim nasılsın?
Valla ben de artık bizimki sebepsiz ağlama mı acaba diyorum...Çünkü bazen arka arkaya gaz attığı halde ağlamaya devam ediyor.
Biz de kolikli bebbekler için müzikler dinletiyoruz, hakkaten de sakinleştiriyor sıpamı:)
Canım iğne dozun hakkında bişe diyemeyeceğim ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
slm arkadaslar ben de mthfr 677t heterozigot mutasyon ve mthfr a1298c heterozigot mutasyon var, daha önce 3 defa kimyasal gebelik gecirdim arka arkaya, dün tekrar hamile oldumu ögrendim beklenen adet ten 3 gün önce, şimid dr.4500 luk innohep diye bi iğne ve asprine devam dedi sizce bu iğne dozu nasıl yardımlarınızı bekliyorum. yrn gene b hcg bakıılacak 2 ye katladımı diye cok gerginim gene kaybedicem diye ne olur dua edin tskkurler herkese
hey maşşallahhh (lililililililiiiiiii) bilirsin antepte maaşallahtan sonra zılgıt çekilirgülüüşşşşşşşşşşşşşş kıssss valla çok özledim seni....
[/QUOTE]24 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:24 mart 2010 çarşamba)
celen35.................... CEMRE'MİZ ................ .........( ?? 2008 )
şen.......................... Pelinsu......................... .........(10 kasım 2008)
yaren76.....................Ecesu .................. ..... ...........( ?? 2009 )
lal82.........................Ege.............................. ..........(17nisan 2009 )
Marguerite.................Azat........................ .... ......... (19 mayıs 2009 )
güneş5.....................Selin ........................ ..... ........(?? 2009 )
gelgit........................Yağız............................... .......(27 temmuz 2009 )
nazlı03......................Efe.................................. .... ..(5 Ağustos 2009 )
seybay................... .Seza @ Arhan................... ...( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.................İpek selin.......................... .....(20 ağustos2009 )
ecesem.....................Bora ................................ .. ...(10 eylül 2009)
sido .........................Doruk ................................ ....(11 eylül 2009)
eserizmir...................Poyraz .............................. ....(15 Eylül 2009)
meryemmeryem.........Hakan ............................. .. ...25 eylül2009 )
çiçeklara...................Ecrin Naz......................... . ....(8 Ekim 2009)
funda1980............. ...Efe Berk........................... ...(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ...Doğa ............................. . ...(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya.........Bİhter............................... ....(12 Kasım 2009)
sılaya.......................(erkek)................................ .( 1 Kasım 2009 )
smmm06.................(erkek)............................... ..( 20 Aralık 2009 )
cimen.3...............................................................( Canım iyi haberlerini bekliyoruz )
Dinamiss..................Deniz................................. ...(17 şubat 2010)
umutsevgim.[sibel].....Nehir Naz....................... ........( 4 mart 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek , hayat sana hep mutluluk getirsin )
nilüfersahh..................(erkek)................ ..................(4 mart 2010 sezeryan tarihi , nilüferşahh güzel haberlerini bekliyoruz )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
kardelen86........................ 38haftalık
simge.................................38haftalık (kız)
aslgkh................................37 haftalık (erkek)
gülsummmm.................... .37haftalık
_beray_........................... ..35haftalık (kız)
göbete............................. ..35 haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................34haftalık (erkek)
gülay30............................ ..33haftalık (erkek)
melek76......................... ... 33haftalık (kız)
kelebek01...................... . ..31haftalık (erkek) ( Canım seni çok merak ediyoruz , umarız her şey yolundadır , dualarımız seninle ve bebeğinle )
Cherry76.......................... ..29 haftalık (kız)
hummu85......................... ..29 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...25haftalık (erkek)
elifim................................. .23 haftalık
esraben............................ ..24 haftalık (kız)
esterya............................ ...21haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..21haftalık
angel34............................ ..21 haftalık (erkek )
eylületik............................ .20 haftalık
aslıhan1806................... ...20haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... ..19haftalık (kız)
iipekk.................................17haftalık
crawford.............................14haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok............................7haftalık ( yeni hamilemiz)
angel kaçlık kullanıyordun iğneyi neden 0,8 geçtin anlamadım ben kilon arttığı için mi yoksa anlatırsan sevinirimofff canım ya korkmuşundur tabiki o kadar kan niye ya ben ilk defa dün koldan oldum çok acıdı ama hiç kanamadı.bugün gene göbeğe döndüm.ben 0.8 e geçtim tedbir olsun diye ayy bir yakmaya başladı neden anlamadım ama.ya napıcamm benim kolum çok acıdı artık koldanda olamam canımda fazlamı tatlı neyse.kolun sert değilmi senin?
allah hayırlı sağlıklı bebek ve hamilelik nasip etsin iğne dozu drunun tecrübesi ile belirlenmiştir muhakkak çünkü benim drum henüz iğne dozunun kesin koruyup korumadığı hakkında bir test yok olsa neden yaptırmayalım dedi bende şaşırmıştım allaha dua edicez sadeceslm arkadaslar ben de mthfr 677t heterozigot mutasyon ve mthfr a1298c heterozigot mutasyon var, daha önce 3 defa kimyasal gebelik gecirdim arka arkaya, dün tekrar hamile oldumu ögrendim beklenen adet ten 3 gün önce, şimid dr.4500 luk innohep diye bi iğne ve asprine devam dedi sizce bu iğne dozu nasıl yardımlarınızı bekliyorum. yrn gene b hcg bakıılacak 2 ye katladımı diye cok gerginim gene kaybedicem diye ne olur dua edin tskkurler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?