tamam oldu sırnaşık şey evet tatlım 3lü test var sırada bazı drlar 3lüyü bazıları 2li testi önemsiyorlarBende seni özlediiim
Söz bundan sonra yalnız brakmıycam sabahları seni. hihoyyyt
Bulantılardan açasım gelmiyordu inan.
Gulus baksana. İkili testi yaptırdım ya. Sırada 3'lü testmi var?
günaydın canım vallahi bilmiom :sm_confused:günaydınn kızlarrr.ya kolundan iğneyi kim oluyodu acımıyo felan diye okumuştumda.ay bu sabah koldan yaptık ayyyyacı ötesiydi basbas bağırdım yaaa.eşimmi yapamadı acaba diyorum.dr da artık kola bacağa geçebilirsin demişti ama ben geçemem heralde.ilerdede göbekten yapsak zararı olurmu?hep göbekten olmazmı bu iğneee....
aynı dönemde bunalıma girdik maşallah bize... ara ara gelecekler bize galiba.... iyi olmana sevindim...laelaelaelaelaeKızlar günaydın nasılsınız
Ben 3gündürlü acayip bunalımdımboshayallersmile
Onun için buraya girip sizide bunalım yapmak istemedim
Ama bugün daha iyiyimhihoyyyt
aynı dönemde bunalıma girdik maşallah bize... ara ara gelecekler bize galiba.... iyi olmana sevindim...laelaelaelaelae
napam be güzelim aynı müşteri kaprisi müdür emirleri vs vsgülüşümmmm günaydım fıstıkım ni yapan derler iç anadoluda... ni yapan....
iyi değilim aslında genel olarak... sebebini de biliyorum galiba bu aralar hayatım karışık biraz tayinim çıktı falan.. bi belirsizlik var herhalde o yüzden karışığım biraz... ama düne göre daha iyiyim toparlarım herhaldde...Evet canım ya
Heralde bi bebeğimiz olana kadar bu bunalım devam edecek
Sen nasılsın peki canım toparladınmı biraz kendini
napam be güzelim aynı müşteri kaprisi müdür emirleri vs vs
ay bu bunalımdan çıkın valla oralara sopaynan gelecem artıkklava:
büşraaaaaaa bak banada yakısın gelirim bak guclubacismile
iyi değilim aslında genel olarak... sebebini de biliyorum galiba bu aralar hayatım karışık biraz tayinim çıktı falan.. bi belirsizlik var herhalde o yüzden karışığım biraz... ama düne göre daha iyiyim toparlarım herhaldde...
crawford nasılsın bitanem
Bulantıların azaldımı
Ufaklığın cinsiyetini ne zaman öğrencez ya
Canım idare ederim. Sabahları özellikle daha çok bulanıyor midem bide yatarken. Özellikle buzdolabını açınca içim kalkıyor dolapta bana kokuyor. O yüzden bu sabah açmadım dolabı. Mutfağa girmemeye çalışıyorum.
Cinsiyetini sanırım doktorum 1 Nisanda gel dedi. Ozaman öğrenebiliriz eğer gösterirse. Çünkü o zamana 4 . aya girmeme 1 hafta kalmış olucak. (allah izin verirse) Bende merak ediyorum canım.
Bardağı bırakın kızlar.lmaz: Senin ruh halini bilen biri yollamış sanki.İyide yapmış.
angel canım, benim bir arkadaşımda benimle aynı durumda. ona sordum o da 9 ay boyunca hep göbekten vurmuş hiçbir sorun olmadıki şuan bebeği 7 aylık. (doğdu yani)
arkadaşlar ben innohep 0,45 iğneyi her akşam oluyorum. bir gelişmeyen gebeliğim olduğu için dr bu sefer tedbirli olalım dedi ve verdi. akşamları koldan eşim vuruyor..
size bir sorum olacak.. ne kadar süre kullanılıyor bu iğne?
kizlar gunaydin
bence bu igneler saglik ocagina veya hemsireye yaptirilacak kadar komplike degil oldukca basit ben kendim yapiyorum 45 derecelik aci ile 4. Aya kadar gobegimden yaptim sonra bacagima basladim hic de bir sorun yasamadim .. Zaten ben pek korkmam boyle seylerden kalcadan yapilmasi gereken enjeksiyonlari bile ben birinin ufak bir yardimi ile kendime yapabiliyorum,
dagda tasta gezen deli gibi araba kullanan trafikte dise dis kavga eden biri olarak pek nazli narin olmadigimdan belkide :)
hayatinizi basitlestirin arkadaslar herseyi sorun problem olarak gormeyin ne kadar hafife alirsanoz hersey o kadar kolaylasiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?