Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydınn kızlarrr.ya kolundan iğneyi kim oluyodu acımıyo felan diye okumuştumda.ay bu sabah koldan yaptık ayyyyacı ötesiydi basbas bağırdım yaaa.eşimmi yapamadı acaba diyorum.dr da artık kola bacağa geçebilirsin demişti ama ben geçemem heralde.ilerdede göbekten yapsak zararı olurmu?hep göbekten olmazmı bu iğneee....

Bende seni özlediiim
Söz bundan sonra yalnız brakmıycam sabahları seni. hihoyyyt
Bulantılardan açasım gelmiyordu inan.
Gulus baksana. İkili testi yaptırdım ya. Sırada 3'lü testmi var?
tamam oldu sırnaşık şey evet tatlım 3lü test var sırada bazı drlar 3lüyü bazıları 2li testi önemsiyorlar
günaydın canım vallahi bilmiom :sm_confused:

Kızlar günaydın nasılsınız
Ben 3gündürlü acayip bunalımdımboshayallersmile
Onun için buraya girip sizide bunalım yapmak istemedim
Ama bugün daha iyiyimhihoyyyt

Kızlar günaydın nasılsınız
Ben 3gündürlü acayip bunalımdımboshayallersmile
Onun için buraya girip sizide bunalım yapmak istemedim
Ama bugün daha iyiyimhihoyyyt
aynı dönemde bunalıma girdik maşallah bize... ara ara gelecekler bize galiba.... iyi olmana sevindim...laelaelaelaelae

angel canım, benim bir arkadaşımda benimle aynı durumda. ona sordum o da 9 ay boyunca hep göbekten vurmuş hiçbir sorun olmadıki şuan bebeği 7 aylık. (doğdu yani)

Evet canım ya
Heralde bi bebeğimiz olana kadar bu bunalım devam edecek
Sen nasılsın peki canım toparladınmı biraz kendini
iyi değilim aslında genel olarak... sebebini de biliyorum galiba bu aralar hayatım karışık biraz tayinim çıktı falan.. bi belirsizlik var herhalde o yüzden karışığım biraz... ama düne göre daha iyiyim toparlarım herhaldde...

napam be güzelim aynı müşteri kaprisi müdür emirleri vs vs
ay bu bunalımdan çıkın valla oralara sopaynan gelecem artık klava:
büşraaaaaaa bak banada yakısın gelirim bak guclubacismile

Kızma kızma çıktım bunalımdan canım
Sopanı bırakda gel kuzu

crawford nasılsın bitanem
Bulantıların azaldımı
Ufaklığın cinsiyetini ne zaman öğrencez ya

Hayatımızdaki belirsizlikler bizi dahada çok bunalıma itiyor
Ama biz herzaman güçlü olmak zorundayız başka çaremiz varmı yok malesef
Bİrgün mutlaka başarıcaz bebeğimizi kucağımıza aldığımızda
tüm bu yaşadıklarımızı unutcaz
Onun için bugünlerden nekadar az hasarla çıkarsak okadar iyi
Kendimizi nekadar az yıpratırsak okadar iyi
Şeniz

Kızlar bugün bana gelen bi maili siiznle paylaşmak istedim gerçekten çok güzel
Biraz uzun ama okuyun bence
Özelliklede :Aysude mutlaka oku canım

Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı

Herkesin göreceği bir şekilde tutuyordu ve ardından sordu :

"Bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?"

'50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'

..diye öğrenciler yanıtladı.

"Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem," dedi profösör, "ama, benim sorum şu ki :

"Bu bardağı böyle birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?"

'Hiçbir şey' …..diye yanıtladı öğrenciler.

"Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne olurdu?" diye sordu profesör bu kez…

"Kolunuz ağrımaya başlardı efendim" diye öğrencilerden biri yanıtladı

"Haklısın, peki şimdi ben 1 gün boyunca tutsam ne olurdu?"

"Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı, batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalı rdınız!"….. tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve gülüştüler

"Çok iyi. Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?"

diye sordu profesör.

"Hayır…." diye yanıtladı herkes

Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan neydi?"

Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar.

"Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir bu durumda?"diye tekrar profesör sordu.

"Bardağı bırakın düşsün!" diye öğrencilerden biri yanıt verdi.

"Kesinlikle!" dedi, profesör.

"Hayatın problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın. Bir sorun yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün. Başınız ağrımaya başlar.

Daha uzun düşünün. Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana neden olur.

Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir,

Fakat DAHA ÖNEMLİSİ onları her günün sonunda, uyumadan önce yere bırakmaktır (barda k gibi). Bu şekilde strese girmez, ve her gün taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!

Bu yüzden bugün ofisten ayrıldığınızda,

Sevdiklerinize şunu hatırlatın :

'Bardağı yere bırakın bugün!

crawford nasılsın bitanem
Bulantıların azaldımı
Ufaklığın cinsiyetini ne zaman öğrencez ya

Canım idare ederim. Sabahları özellikle daha çok bulanıyor midem bide yatarken. Özellikle buzdolabını açınca içim kalkıyor dolapta bana kokuyor. O yüzden bu sabah açmadım dolabı. Mutfağa girmemeye çalışıyorum.
Cinsiyetini sanırım doktorum 1 Nisanda gel dedi. Ozaman öğrenebiliriz eğer gösterirse. Çünkü o zamana 4 . aya girmeme 1 hafta kalmış olucak. (allah izin verirse) Bende merak ediyorum canım.

Bardağı bırakın kızlar. lmaz: Senin ruh halini bilen biri yollamış sanki.İyide yapmış.

Renni kullanıyormusun canım o miğde yanmasına iyi geliyor
Canım ya valla cinsiyetini bende merakla bekliyorum
İnşallah bizi fazla merakta bırakmaz 1nisanda gösterir
Peki anneler hissedermiş derler
Sen ne hissediyorsun kızmı erkekmi

Buarada maili gönderen kişi benim ruh halimi bilmiyordu tesadüf işte
Ama iyi bir tesadüf oldu

angel canım, benim bir arkadaşımda benimle aynı durumda. ona sordum o da 9 ay boyunca hep göbekten vurmuş hiçbir sorun olmadıki şuan bebeği 7 aylık. (doğdu yani)

ay ne güzel bide biz görsek inş.o günleri hepimiz.sağol canım ya.benim etlerim sıkıdır belki ondanmı çok acıdı bilemem ama çok gözüm korktu ya.

Kizlar gunaydin

Bence bu igneler saglik ocagina veya hemsireye yaptirilacak kadar komplike degil oldukca basit ben kendim yapiyorum 45 derecelik aci ile 4. Aya kadar gobegimden yaptim sonra bacagima basladim hic de bir sorun yasamadim .. Zaten ben pek korkmam boyle seylerden kalcadan yapilmasi gereken enjeksiyonlari bile ben birinin ufak bir yardimi ile kendime yapabiliyorum,
Dagda tasta gezen deli gibi araba kullanan trafikte dise dis kavga eden biri olarak pek nazli narin olmadigimdan belkide :)

Hayatinizi basitlestirin arkadaslar herseyi sorun problem olarak gormeyin ne kadar hafife alirsanoz hersey o kadar kolaylasiyor :)

arkadaşlar ben innohep 0,45 iğneyi her akşam oluyorum. bir gelişmeyen gebeliğim olduğu için dr bu sefer tedbirli olalım dedi ve verdi. akşamları koldan eşim vuruyor..

size bir sorum olacak.. ne kadar süre kullanılıyor bu iğne?

9 ay kullanılıyo canım bu iğneler.kolundan acımıyomu senin rahat oluyomusun iğnelerini?

aman kuzum bacak kol göbek tamam ama kalça öyle komplike bi bölge ki allah muhafaza.... Bence kalçadan yapılan iğneleri o kadar basite alma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…