valla benim fotomu çekmediler ama ben ayakta uyuyordum be yaaa kaydirigubbakcemile3
canım bazı korkularla yüzleşmek gerekir yoksa başedemezsin
bazı şeylere karar vermek zorundasın
1 bebek istiyor musun
2 bebek olursa eğer hertürlü sorunla başa çıkacak mısın
son söylediğime dikkat et başa çıkabilecek misin demedim eğer hamiş olursan hertürlü sorunla baş edecek misin buna kararlı mısın
eğer herikisinede evet diyorsan beklemenin hiçbir anlamı yok zaman geçtikçe içindeki korkular daha da büyüyecek daha da evhamlanıp panik yaşayacaksın
bizler eğer sağlıklı yani pıhtı sorunumuz olmasaydı dahi düşük yapabilme yada kürtaj olma ihtimallerimiz vardı çünkü sağlıklı kadınlarda butür sorunları yaşıyor
şimdi silkelen bakıymmm kendine gel
ben sana şimdi istiyor musun da demedim dikkat et
eğer istiyorsan bunun zamanı yok çünkü kadınız hergeçen zaman bizim aleyhimize işliyor yumoşların kalitesi düşmeye başlıyor
en verimli zamanında boşuna vakit geçirmenin anlamı yok
hiçbir zaman hazır olmayacaksın bunu sende biliyorsun
ne olur beni yanlış anlama eğer sert konuştuysamda özür ama silkelenmek zorundayız sadece sende değil
Çok doğru söylüyorsun canım benim
Korkunun ecele faydası yok korksakda ne yazılmışsa onu yaşıycaz
Bugünden itibaren korkularımı bir kenara bırakıyorum alkisalkisalkis
Ve bu yolda azimle çalışmaya başlıyorum:kedi:
Bugünden sonra allahında izniyle artık bunalım yok korku yok
Hayata daha pozitif bakmak var
Biz nekadar kendimizi yıpratırsak yıpratalım yazılanı yaşamaktan başka yolumuz yok
Onun için artık bende hamiş kalmak isitiyorum:CüvCüv:
kelebek canım başın sağolsun rabbim tekrar yaşatmasın..kaç haftalık kaybettin sebep neymiş acaba??
dinamissimmdenizimize 41 kere maşallahmasum yavrum benim..bu arada sende çok hoş görünüyosun,toplamda kaç kilo aldın canım??ben kaçırdım sanırım
elif _fidan uzun zamandan beri görünmüyosun,naber nasılsın??
angell iğne dozunda değişiklik mi yapacak doktorun..tedbir alması güzzel ama ben bu topikte hiç duymadım ,doğal olarak gebelikte kilo artışı görülüyo zaten ,başlangıç kilosu değil midir esas olan acaba??
Helal sana büşra.Tebrikler. İlerde anne olunca bebeğine anlatırsın onun için korkularından vazgeçtiğini. hihoyyyt
Dedim ya havada güzel insnaın içi kıpır kıpır oluyor.
sebep kilonun artması değil zaten canım ben kan akışı testi yaptırdım onda sınırdan 1 ml yüksekti öle olunca ilerki aylarda zorluk olmasın tedbirimizi alalım dedi.benim bebiş 3 gün geriydi başta şimdi o ara kapandı gelişim olarak.çok şükürr şu an memnunum inş.mutlu sona hayırlısıyla ereriz.bide benim ki homozigot buda var.
Saol canım benimguclubacismile
Hava güzel ama bizim iş yeri buz gibi
Bende hava güzel diye salak gibi ince giydim şimdide donuyorum
Isınmak için çay aldım şimdi bi bardak hiç olmazsa içim ısınır:bbo::içelim:
olay budur işte sana kocaman alkış alkisalkisalkisÇok doğru söylüyorsun canım hazır olmayı beklersem ömrüm beklemekle geçecek
En iyisi allaha teslim olup onun dediklerini yaşamak
Ve kötüsü olmasın diye dua etmek
Evet artık korkularımı arkamda bıraktım ve ne yazılmışsa onu yaşamak istiyorum
Anne olmak istiyorum ben Anne
hmm anladım ,doktorun ultrasondan kan akışını göremiyor mu..extra nasıl bir test yaptırıyosun..
olay budur işte sana kocaman alkış alkisalkisalkis
Hava güzel içeriler soğuk bende kalorifere yapıştım :))
Çay iç için ısınsın ben aylardır içmiyorum.
Birtek su içebiliyorum dün akşam süt içtim.<hepsi geri geldi ağzıma.maalesef. <süt yoğurt hiiiç yaramıyor.
Burda kaloriferde yanmıyor yoksa bende yapışcam valla
Çay iiçmektende miğdem bulandı
Offf ya akşam olsada eve gidip ısınsam
Canım ya çıkarsanda süt iç mutlaka ihmal etme
Ne yapalım bebeğin için katlancan kuzu
Canım ekşi ekşi ağzıma gelincede sinir oluyooom. İçtikten hemen sonra geldiğine göre bebişede yaramaz diye düşünüyorum da. :uhm:
cok enteresan bana hiç böle bişi demediler, 6 aya kadar 0,40 cleaxane verdiler kilom da arttı korkmaya basladım simdi
Günaydın kızlar nasılsınız
Kelebek canım allahım sana ve eşine sabırlar versin
bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah
Crawford canım bulantılarının geçmesine sevindim canım
Angel34 nasılsın canım
Gulus bende uykuyu çok seviyorum
Hamileyken hep uyumak istiyordum
ış yerinde hep uyukluyordum
Hatta arkadaşlarım masa başında uyuduğum zaman resmimi çekip:tomato:
Bana şantaj yapıyorlardı patrona göstercez diyelaelaelaelaelae
Buarada bugün rüyamda gebelik testi yapıyordum
Uyandığımdan beride kendimi çok garip hissediyorum boshayallersmile
Sanki bir yanım deli gibi hamile kalmayı istiyormuş gibi:CüvCüv:
çok teşekkür ederim canım demek ki son aylara kadar kullanıcam..canım 37 haftaya kadar kullanılıyo ama dr dr degısıyo ben bebegıme bısey olacak dıye 1 gun once bıraktım ama kanamam cok oldu ınsalllah yavruna sagsalım kavusursun......
evet canım yaa.. ben de bir süre vurulucam herhalde demiştim.. asında benim kürtajdan sonra faktör testlerim falan yapıldı. doktora da gösterdim normal demişti ama bu hamileliğimde verdi. sanırım gelişmeyen gebelik kürtajı olduğum için verdi her ihtimale karşı. ben olmaktan korkmuyorum ama saati geçicek unutucaz stresi var bir de kollar mosmor yaz geliyor göbeğe veya bacağa geçicem sanırım.9 ay canım keşke ilk 3 ay vurulup bitse ama ne yazıkki uzun
iyiyim bitanem senin iyi ve meşgul halini okudukça daha iyi oluyorumGÜL nasılsın canım......
ANGEL arabasız mı kaldın,ah canım bende aylardır arabasızım,çok zor yaa,ama sen önce bebişi düşün.......bir de trafik stresine hiiiç gerek yok,ara eşini seni istediğin yere bıraksın
canım ben freelance çalışıyorum,işlerim vardı ufak tefek onlarla ilgileniyorum şu aralar,ama bu düzeyde tutucam,iş stresi istemiyorum bir de........bu taraflara yolunuz düşerse beklerim,ama sen fazla hareket etmemeye çalış,sabret az kaldı,yolu yarıladın Allah'ın izniyle canım...
iyiyim bitanem senin iyi ve meşgul halini okudukça daha iyi oluyorum
bende iş yerinde yalnız kaldım ve eğitime giden arkadaşlarımın işlerini yapıyorum offfff çok yoğunum çoooooooookkkk
Canım benim doktorum hiç miğdene gitmeden bile çıkarsan yinede iç demişti canım
Demekki faydası oluyor heralde
hamiş kalınca beni bıraksalar 7gün 24 saat uyuyabilirim şimdi bile yumurtlama zamanımda uyku basıyoooo
uyuda büyü bitanem komacan ol :CüvCüv:
dinamissimmdenizimize 41 kere maşallahmasum yavrum benim..bu arada sende çok hoş görünüyosun,toplamda kaç kilo aldın canım??ben kaçırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?