Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çok doğru söylüyorsun canım hazır olmayı beklersem ömrüm beklemekle geçecek
En iyisi allaha teslim olup onun dediklerini yaşamak
Ve kötüsü olmasın diye dua etmek
Evet artık korkularımı arkamda bıraktım ve ne yazılmışsa onu yaşamak istiyorum
Anne olmak istiyorum ben Anne

Kızlar canım birden hamilelik testi çekti:roflol:kaydirigubbakcemile3
Alıp yapsammı acaba:mymeka:

Helal sana büşra.Tebrikler. İlerde anne olunca bebeğine anlatırsın onun için korkularından vazgeçtiğini. hihoyyyt
Dedim ya havada güzel insnaın içi kıpır kıpır oluyor.

sebep kilonun artması değil zaten canım ben kan akışı testi yaptırdım onda sınırdan 1 ml yüksekti öle olunca ilerki aylarda zorluk olmasın tedbirimizi alalım dedi.benim bebiş 3 gün geriydi başta şimdi o ara kapandı gelişim olarak.çok şükürr şu an memnunum inş.mutlu sona hayırlısıyla ereriz.bide benim ki homozigot buda var.

Helal sana büşra.Tebrikler. İlerde anne olunca bebeğine anlatırsın onun için korkularından vazgeçtiğini. hihoyyyt
Dedim ya havada güzel insnaın içi kıpır kıpır oluyor.

Saol canım benimguclubacismile
Hava güzel ama bizim iş yeri buz gibi
Bende hava güzel diye salak gibi ince giydim şimdide donuyorum
Isınmak için çay aldım şimdi bi bardak hiç olmazsa içim ısınır:bbo::içelim:

hmm anladım ,doktorun ultrasondan kan akışını göremiyor mu..extra nasıl bir test yaptırıyosun..

Hava güzel içeriler soğuk bende kalorifere yapıştım :))
Çay iç için ısınsın ben aylardır içmiyorum.
Birtek su içebiliyorum dün akşam süt içtim.<hepsi geri geldi ağzıma.maalesef. <süt yoğurt hiiiç yaramıyor.

olay budur işte sana kocaman alkış alkisalkisalkis

hmm anladım ,doktorun ultrasondan kan akışını göremiyor mu..extra nasıl bir test yaptırıyosun..

canım dr um elbette görüyo kan akışını bu ayrı bir test.iğnenin yeterli olup olmadığını göreyim dedi.benim dr um baya ilgili benimle herşeyi didikliyo burdada en iyi prof o.bende güveniyorum.istersen testin adını veriyim ama sen dr unla görüş bence
o biliyodur bu testi belki.

olay budur işte sana kocaman alkış alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Burda kaloriferde yanmıyor yoksa bende yapışcam valla
Çay iiçmektende miğdem bulandı
Offf ya akşam olsada eve gidip ısınsam

Canım ya çıkarsanda süt iç mutlaka ihmal etme
Ne yapalım bebeğin için katlancan kuzu

Canım ekşi ekşi ağzıma gelincede sinir oluyooom. İçtikten hemen sonra geldiğine göre bebişede yaramaz diye düşünüyorum da. :uhm:

Canım ekşi ekşi ağzıma gelincede sinir oluyooom. İçtikten hemen sonra geldiğine göre bebişede yaramaz diye düşünüyorum da. :uhm:

Canım benim doktorum hiç miğdene gitmeden bile çıkarsan yinede iç demişti canım
Demekki faydası oluyor heralde

Melekcim beni listeden silebilirsin canım, malesef ben bebeğimi 1 ay önce kaybettim, sizleride üzmemek için yazmadım,
Bi gece suyum geldi ve ertesi gün normal doğumla bebeğim alındı.
Biliyosunuz bebeğimde gelişim geriliği vardı.
Hakkımda hep hayırlısı için dua ettim hayırlısı böyleymiş, inşallah bi dahaki sefere daha sağlıklı bişekilde yavruma kavuşmak için dua ediyorum.
Şuanda iyiyim. Çok sağolun.
[/QUOTE]

kelebek geçmiş olsun,hakkından hayırlısı buymuş demek ki
Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve yavruna kavuşmanı nasip etsin

cok enteresan bana hiç böle bişi demediler, 6 aya kadar 0,40 cleaxane verdiler kilom da arttı korkmaya basladım simdi

korkma canım korkmaaaa

Büşra çok yakında hayırlı haberlerini alacağımıza inanıyorum hihoyyyt

arkadaşlar merhaba
takip edemediğim işlerim vardı,onlar ile uğraşıyorum 2 gündür,bugünde misafirim var,beklerken neler yapmışsınız bir bakayım dedim

sizleri çok özlüyorum yaa,aklım hep burada:uhm:

kızlar bu arada benim göbek aynen kaldı kilomda 53 te sabitledi.........

aslında bu kilo benim için iyi oldu,bir dahaki gebeliğimde bünyem daha kuvvetli olur,2. regli dönemime az aldı,3 ten sonra Allah kerimkaydirigubbakcemile2

canım 37 haftaya kadar kullanılıyo ama dr dr degısıyo ben bebegıme bısey olacak dıye 1 gun once bıraktım ama kanamam cok oldu ınsalllah yavruna sagsalım kavusursun......
çok teşekkür ederim canım demek ki son aylara kadar kullanıcam..

9 ay canım keşke ilk 3 ay vurulup bitse ama ne yazıkki uzun
evet canım yaa.. ben de bir süre vurulucam herhalde demiştim.. asında benim kürtajdan sonra faktör testlerim falan yapıldı. doktora da gösterdim normal demişti ama bu hamileliğimde verdi. sanırım gelişmeyen gebelik kürtajı olduğum için verdi her ihtimale karşı. ben olmaktan korkmuyorum ama saati geçicek unutucaz stresi var bir de kollar mosmor yaz geliyor göbeğe veya bacağa geçicem sanırım.

benimki innohep 0,45 lik. bu dozajlar kiloya göre mi veriliyor biliyor musunuz? acaba bunun daha yükseği var mı ki?

GÜL nasılsın canım......
ANGEL arabasız mı kaldın,ah canım bende aylardır arabasızım,çok zor yaa,ama sen önce bebişi düşün.......bir de trafik stresine hiiiç gerek yok,ara eşini seni istediğin yere bıraksın

canım ben freelance çalışıyorum,işlerim vardı ufak tefek onlarla ilgileniyorum şu aralar,ama bu düzeyde tutucam,iş stresi istemiyorum bir de........bu taraflara yolunuz düşerse beklerim,ama sen fazla hareket etmemeye çalış,sabret az kaldı,yolu yarıladın Allah'ın izniyle canım...

iyiyim bitanem senin iyi ve meşgul halini okudukça daha iyi oluyorum
bende iş yerinde yalnız kaldım ve eğitime giden arkadaşlarımın işlerini yapıyorum offfff çok yoğunum çoooooooookkkk

iyiyim bitanem senin iyi ve meşgul halini okudukça daha iyi oluyorum
bende iş yerinde yalnız kaldım ve eğitime giden arkadaşlarımın işlerini yapıyorum offfff çok yoğunum çoooooooookkkk

eksik olma canım sağol
iş yoğunluğu çoğu zaman iyi geliyor,kendimizi dinlemekten ve irdelemekten uzak tutuyor

ben kaçar az sonra misafirlerim burada olacak öptüm hepinizi kendinize iyi bakınzemuszemus

hamiş kalınca beni bıraksalar 7gün 24 saat uyuyabilirim şimdi bile yumurtlama zamanımda uyku basıyoooo
uyuda büyü bitanem komacan ol :CüvCüv:

heeeytttt bbeeeee nasıl arkedeş seçmişim kendimeee helalll ossun bana helall ossunnn..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kıssss biz aynı zamanda yumurtluyozzz..... beeeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dinamissimmdenizimize 41 kere maşallahmasum yavrum benim..bu arada sende çok hoş görünüyosun,toplamda kaç kilo aldın canım??ben kaçırdım sanırım

Sağol canım benim:)
Ben 13 kilo almıştım, doğumdan bu yana yani 36 günde geriye 5 kilo kaldı..Ama hiç dikkat edemedim yediğime içtiğime...Bundan sonra karar verdim, kırkımız çıkınca tatlı yemeyi kesicem inşallah, o zaman yaza kadar bu beş kilo da gider umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…