Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm canım ben iiyiim çok şükür bi yaramazlık yok şuan ara ara kasık ağrılarım oluyo yatıyorum sureklı annemde kalıyorum evimi kapattım anneme yerleşttım serklaj felan derken 19 haftalık olduk böyle işte

Melekcim beni listeden silebilirsin canım, malesef ben bebeğimi 1 ay önce kaybettim, sizleride üzmemek için yazmadım,
Bi gece suyum geldi ve ertesi gün normal doğumla bebeğim alındı.
Biliyosunuz bebeğimde gelişim geriliği vardı.
Hakkımda hep hayırlısı için dua ettim hayırlısı böyleymiş, inşallah bi dahaki sefere daha sağlıklı bişekilde yavruma kavuşmak için dua ediyorum.
Şuanda iyiyim. Çok sağolun.
[/QUOTE]

canım çok üzüldüm başın sağolsun Allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın

Melekcim beni listeden silebilirsin canım, malesef ben bebeğimi 1 ay önce kaybettim, sizleride üzmemek için yazmadım,
Bi gece suyum geldi ve ertesi gün normal doğumla bebeğim alındı.
Biliyosunuz bebeğimde gelişim geriliği vardı.
Hakkımda hep hayırlısı için dua ettim hayırlısı böyleymiş, inşallah bi dahaki sefere daha sağlıklı bişekilde yavruma kavuşmak için dua ediyorum.
Şuanda iyiyim. Çok sağolun.[/B][/QUOTE]

çook geçmiş olsun canm ya allah birdaha yaşatmasın sen iiyiisin eşin ii rabbim sizlre sağlık versin kendine ii bak

merhaba arkadslar..
buraya cok yazmadım..ama hep takıp ettım sızleri.galıba lıstenızdede yazılıyım..
hamıle olduktan sonrada cok fazla gırıp uzucu seylerı okumak ıstemedım..
ınsallah sızlerde yenıdne bu guzel duyguyu yasarsınız.hamıslerde saglıkla kucaklarına alsınlar..
bende
mthfr1298 hetreozıgot ve proteın c ve s degerım dusuk cıkıyordu..
27 haftaya kadr geldım cok sukur..bır oglum olcak
cleaxan 0,4 ve aspırın kullanıyorum..

yokkkk anam ben kesin kanaat getirdimmm.... biz senle aynı anda dağıtıp aynı anda topluyoruz....
her zamanki gibi benim yumurtlamam geç oluyor... bugün ovulasyon testi yaptım pozitif ve kocişle karar verdikkkkk bu ay da çalışcaz... yemişim epilasyonunu... doktorcumla konuştum dişim için çekilen röntgenin hiçbir sıkıntısı olmayacağını söyledi çünkü çççççooooooooooooookkkkkkkkkk düşükkkkkkkk doz muşşşşş.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis .......heyyyttttt... bu arada senin kırmızıların ne zaman gelmesi gerekiyor.......alkisalkisalkis

inşallah herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur.............kaydirigubbakcemile3

Evet canım ya aynen takip ediyorumda hep aynı zamanda dağılıyoruz biz olumunekankayizsmile
Bu arada çok sevindim kararına kuzuu kaydirigubbakcemile5
Heyyytttt kim tutar bizi artık güzel haberler yakındır :CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv:
Benim kırmızıların 4gün sonra gelmesi lazım
Ama bu ay adetimin 15.günü kocişle çalışmışdık biz:kedi:
Gerçi çok umutlu deilim adet belirtilerim başladı ama
100%1de olsa bi ihtimal var

güüülllllüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşşş napıyon fistukkkk... bugün senle bi denk gelemedik kuzuuummmm.........
sana bişi dicemmm.... ben bugün ovulasyon testi aldım yaptım ve pozitif yani yumurtlamam yine her zamanki gibi geç oldu... salladım epilasyonu falan... yani bu ay yeniden denicezzz .. valla crawford iştaha getirdi yine beni..... sen biliyosun sebebini...kaydirigubbakcemile3

canımsınnn.. hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirinin aynı zaten.... olsun bu ay olmazsa öbür ayyy... olmazsa öbür ayyy .... ölmediğimiz ve menapoza girmediğimiz sürece umut var yanii....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herüfçüğümmmm birazdan gelir........... ben mutfakta olcemmm... ara ara gelir katılırım aranıza kısssslarrrrrr.....

slm arkadasım, bnmde gebeliklerim 5 haftayı bulamıyor bugun 4. gebeliğiminde sürmiyeceğini ve b hcg değerimin düşmeye basladığını ögrendim, bende de pıhtılasma var 2 aydır asprin ve folic kullanıyorum ve hamile oldumu ogrendim salı güne dün iğneye basladım ama gene olmadı , sen de antikor sorunu olduğunu öğrenmişsin benden bu testi istemedi dr.lar. hangi testleri yaptırdın acaba yardımcı olursan sevinirim . cok uzattım şimdiden saol

cancan öldüm bugün senin mesajlarını okudum ara arada işte biyerlerim daha yeni yer gördü bilmiyorumkismile bir müşteri beni çıldırttı sen tut yıldız a tüp taktırırım ben diyor yaw etme eyleme garantisi gider gitsiiin diyor sonrada müdüreme şikayet etmiş ben adamı rencide etmişim ay çıldırdım kötükedihüso Çok üzgünüm çoookklava:

canım çok üzüldüm gerçekten inşallah sorunun adı konur ve bi daha aynı şeyleri yaşamazsın... yaptırman gereken testlerin adı... anti dna, anti fosfolipid igg, anti fosfolipid igm, inti nükleer antikor (ANA) , anti kardiyolipin antikoru igm, inti kardiyolipin antikoru igg, protein c , protein s, anti trombin III(aktivite)

cnm cok tskkur ederim bazen çıldırcak gibi oluyorum ama allahtan gelene. cok zor bu 4. oluyor sevinemiyorum bile artık.:gitme:

cnm cok tskkur ederim bazen çıldırcak gibi oluyorum ama allahtan gelene. cok zor bu 4. oluyor sevinemiyorum bile artık.:gitme:

canım seni çok iyi anlıyorum demekten başka bişey bulamıyorum söyleyecek aysude yaptırman gereken testleri yazmış o nedenle tekrarlama gereği duymadım ... ben 2. den sonra korkumdan test bile yaptırmadım günüm geçsede 2. gün sonra falan kanamam başlıyordu zaten benim şuan kendi kendime hamile kalmam yasak canım herşey doktor kontrolünde olacak umarım sende iyi bir doktor bulursun ve kontrollü hamile kalırsın inş...

salllaaaaa yavrummmm salllllaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…