Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

büşracım gecenkilerde vuruldugun ignenein dozajı hep aynımıydı degiştimi yokta bunda hangi dozajda kullancam.inş bu sefer yarıyacak minik kelebek anneye tutunacak konuş onla bırakma beni de

kaydirigubbakcemile3
Amin canım benim darısı size olsun inşallah

:icecream:

ben diyememiştim korkudan acayip duygusaldı ümitlenir bide gebe olmazsa çok üzülür diye söyleyememiştimmm..........lülülülülülü

Benim canım düşünceli arkadaşım
Şeniz

amin canım inşallah darısı isteyen herkese olsun tabiki ama
Öncelikle bizim topikdeki kızlara olsun:CüvCüv::asigim:

BUŞRACIMM çook sevindimm allah tamamına erdirsin alhhım vaktı zamanında kucağına aldırsın rabbim isteyen herkese nasiipetsin

çok soal canım Şeniz

büşracım gecenkilerde vuruldugun ignenein dozajı hep aynımıydı degiştimi yokta bunda hangi dozajda kullancam.inş bu sefer yarıyacak minik kelebek anneye tutunacak konuş onla bırakma beni de

evet canım aynıydı 0.4clexane
ama bu sefer doktorum 0.4 günde iki doz dedi
yani sabah akşam 0.4clexane toplamda 0.8 doz alcam
İnşallah canım inşallah bu sefer bırakmaz beni

ay canım allah kolaylık versin günde iki tane igne gercekten zor ama sonuç süper ..yolun cok dik bi yokuş çıkarken yorulcaksın ama yorulduguna degecek ...

evet canım aynıydı 0.4clexane
ama bu sefer doktorum 0.4 günde iki doz dedi
yani sabah akşam 0.4clexane toplamda 0.8 doz alcam
İnşallah canım inşallah bu sefer bırakmaz beni

canım ben 1 hafta kadar öle sabah 0.4 akşam 0.4 kullandım çokkk zorr delik deşik oluyosun.artık 0.8 bir sefer yapıyoruz.dr unla konuş bence canımm.

canım benim halam 9 eylül üniversitesinde biyokimya laborantı bana 2 dr önerdi izmirde pıhtılaşma konusunda uzman biri sermet sağol diğeride namık demir ben iş yerine yakın olduğundan namık demire gidiyorum ama izmirde bu konuda ihtisas yapan dr lar bunlarmış yüksek riskli gebelik uzmanı her ikiside namık demir de kent hastenesinde görevli yardımcı olabildiysem ne mutlu sağlıklı gebelikler dilerim: )

yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:

Bende ağlamamak için zor tutuyorum kendimi canım
Ağlarsam eğer burdakilere rezil olcam
Ama gözlerim dolu dolu
Biri bişey dese hemen ağlıycam sanki:gitme
:

büşracım tebrik ederim yazdıklarını okurken gözyaşlarıma engel olmadım:gitme: inşallah bu kez tüm güzellikler seninle olur bebişini sağ salim alırsın kucağına sanırım 2010 bu topiciğe uğurlu geldi hihoyyyt

hayırlısıyla cancanım hayırlısıyla bende ileride güzel haberle geleceğim ama adna çokkkkkkkkkkkkkk sevindim delikafadulden

Çok saol canım benimŞeniz

ay canım allah kolaylık versin günde iki tane igne gercekten zor ama sonuç süper ..yolun cok dik bi yokuş çıkarken yorulcaksın ama yorulduguna degecek ...

Amin canım
Evet zor bi 9ay geçicek ömrümden tabi allahım sonuna kadar götürmeyi nasip ederse
Ama zorluklarına razıyım ben yeterki bu sefer mutlu sona erişebileyim

canım ben 1 hafta kadar öle sabah 0.4 akşam 0.4 kullandım çokkk zorr delik deşik oluyosun.artık 0.8 bir sefer yapıyoruz.dr unla konuş bence canımm.

canım bende doktorum söylediğinde gündetek 0.8 doz alayım dedim olmaz dedi
Sen bana güven sözümdende çıkma dedi
Bende başka bişey diyemedim

canım bende 0.4 clexane kullanıyorum degerlerimiz yakınmı ki senle ben günde bir vuruluyorum

Mthfrde 1298 homozigot benim değerim
Senin değerin ne canım

cnm cvp için cok saol.ben de aosb de çalıştığımdan kentteki orcun sezere gidiyordum o da namık beyin ogrencisimiş( namık beyde randevu sorunu var cok yoğunmus).ama son gebeliğimde iğne olmama rağmen gene tutmadı ve bana bi daha deneriz dedi.bnm de sinirlerim kalktı tabi. nedemek yani olmadı bidaha kuluçka makinesi gibi.oyuzden ben de c.tesi zehra meteye gittim oda bana sermet yi soledi .artık hayırlısı. yardımların için saol cnm

Canlarım ya iyiki varsınız :asigim:a.s.
Sevincime sevinç mutluluğuma mutluluk kattınız bugün
Bencede canım 2010 uğurlu geldi topiğimize yakında diğer arkadaşlarında hamiş haberlerini alcaz ben buna inanıyorum :CüvCüv:

Büşra midem bulanıyor dedin ya erkenmi diye sormuştun.Bende bünyeden bünyeye değişir demiştim ehem ehem. Bilmişim. Ay çok bilmiş gördüm kendimi. aklinialirimsmile Bebeğinle o iğrenç işyerinde son günleriniz ama yinede orada öğrendin bu mutlu haberi. Yani şerde hayır meselesi. Ayrılırken hiç değilse mutlu ayrılacaksın. :hulya:

Ay hamileyken evde olmayı bende çok isterdim. Özelliklede o bulantılı zamanlarda. Ama çok şükür iyiyim yavaş yavaş kayboluyor bulantılarım. Bugünlerime şükürler olsun. Sabahda,öğlende rahatım. Bitek akşamları sıkıntım var. Oda geçer diye umut ediyorum. Bide ben kendime hep geçecek diye motive ettim. Psikolojik olarak inanmakta etkili bence. Düşünce gücü yani. Daha uzun sürebilir diyenlerde oldu ama ben yok kısa sürer dedim. Doktorumda 1-2 aya kaybolur dedi ya kendimi öyle inandırdım. Sende kendini kısa sürecek diye motive et canım.

valla canım ben aradıımda ocak ayıydı şubata verdi randevu ama hamiş olunca daha kolay alıyorsun ama dediğin doğru çok yoğun bir dr sermet beyde iyi birde onu dene bakalım nazlı vardı topicte sanırım onun doktoruydu orçun bey sana hangi iğneyi vermişti bende iğne kullanırken 2 kez kaybettim hayırlısı canım

ne demek canım iyi haberlere hepimiz seviniyoruz hiç kötü haber duymamak dileğiyle kendine iyi bak artık sen göbüşünde bi melek taşıyodun

Gül kimbilir belkide dediğin gibi birlikte hamile kalırız
Ama bence sen benden önce hamiş haberi vereceksin.......

Benim daha 2 regli dönemimin geçmesi gerekiyor çünkü,hayırlısı olsun hepimiz için

yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:

baaakkkk geldim ve tebrik ediyorum canım birde burdan tebrik edeyim dimi ama... sadece senin için girdim bu sefer kk ya uzun zamandır bakmıyordum ama böyle muhteşem bir haber için girmezmiyim hiç... oyyyy süper süper sevsinler o iki çizginin mucizesini allah sonuna kadar inşallah nasip etsin... zemuszemus Şeniz alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…