Büşra midem bulanıyor dedin ya erkenmi diye sormuştun.Bende bünyeden bünyeye değişir demiştim ehem ehem. Bilmişim. Ay çok bilmiş gördüm kendimi. aklinialirimsmile Bebeğinle o iğrenç işyerinde son günleriniz ama yinede orada öğrendin bu mutlu haberi. Yani şerde hayır meselesi. Ayrılırken hiç değilse mutlu ayrılacaksın. :hulya:
Ay hamileyken evde olmayı bende çok isterdim. Özelliklede o bulantılı zamanlarda. Ama çok şükür iyiyim yavaş yavaş kayboluyor bulantılarım. Bugünlerime şükürler olsun. Sabahda,öğlende rahatım. Bitek akşamları sıkıntım var. Oda geçer diye umut ediyorum. Bide ben kendime hep geçecek diye motive ettim. Psikolojik olarak inanmakta etkili bence. Düşünce gücü yani. Daha uzun sürebilir diyenlerde oldu ama ben yok kısa sürer dedim. Doktorumda 1-2 aya kaybolur dedi ya kendimi öyle inandırdım. Sende kendini kısa sürecek diye motive et canım.
baaakkkk geldim ve tebrik ediyorum canım birde burdan tebrik edeyim dimi ama... sadece senin için girdim bu sefer kk ya uzun zamandır bakmıyordum ama böyle muhteşem bir haber için girmezmiyim hiç... oyyyy süper süper sevsinler o iki çizginin mucizesini allah sonuna kadar inşallah nasip etsin... zemuszemus Şeniz alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt
Gül kimbilir belkide dediğin gibi birlikte hamile kalırız
Ama bence sen benden önce hamiş haberi vereceksin.......
Benim daha 2 regli dönemimin geçmesi gerekiyor çünkü,hayırlısı olsun hepimiz için
büşracımmmm hamileymişsinnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:
gözün aydın canım nasıl sevindim bilemezsin..rabbim tamamına erdirsin
bulantıların mı başladı yoksa..benim bulantım tam 5+0 da başlamıştı..
çok dikkat et kendine aklına hiç kötü bişi getirme ok??
son zamanlarda aldığım en güzel haber
darısı en yakın zamanda istiyenlere olsn inşşşşş:))çok çalışın iyi haberlerinizi bekliyoruz
sositososito olabilir tatlım neden olmasın güzel haberler verelimde canım artık ne diyeyim hakkımıza hayırlısı bi bakarsın bende 1 ay sonra kalırım kaydirigubbakcemile5Gül kimbilir belkide dediğin gibi birlikte hamile kalırız
Ama bence sen benden önce hamiş haberi vereceksin.......
Benim daha 2 regli dönemimin geçmesi gerekiyor çünkü,hayırlısı olsun hepimiz için
Evet bilmiş arkadaşım demekki bünyeden bünyeden fark ediyor
Ama diğer hamileliklerimde hiç bukadar erken miğdem bulanmaya başlamamııştı
Hep kalp atımları başladıktan sonra başlamıştı
Burdan ayrılırken gerçekten mutlu ayrılcam hem burdan kurtulduğum için
Hemde hamile olduğum için :ecrin_bebek:
Canım ya senin bulantıların azaldıkçada ben seviniyorum valla
Ben kendimi bu sefer hep motive ediyorum
Her şey iyi olacak güzel olacak diye
İnşallahda öyle olur
henüz çok fazla bilgim ok canım sadece kalp atışlarını gördüm geçen pazartesi dr kese normal dedi bakalım bu perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum bende inş bi sorun olmaz çünkü benim kritik haftalarım 8 10 haftalar bu haftaları bi geçirebilsem biraz rahat nefes alıcam çünkü bu haftalarda kaybettim hep bebeklerimisonuyok nasıl gidiyor senin hamilelik herşey yolundadır inş
cnm cvp için cok saol.ben de aosb de çalıştığımdan kentteki orcun sezere gidiyordum o da namık beyin ogrencisimiş( namık beyde randevu sorunu var cok yoğunmus).ama son gebeliğimde iğne olmama rağmen gene tutmadı ve bana bi daha deneriz dedi.bnm de sinirlerim kalktı tabi. nedemek yani olmadı bidaha kuluçka makinesi gibi.oyuzden ben de c.tesi zehra meteye gittim oda bana sermet yi soledi .artık hayırlısı. yardımların için saol cnm
henüz çok fazla bilgim ok canım sadece kalp atışlarını gördüm geçen pazartesi dr kese normal dedi bakalım bu perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum bende inş bi sorun olmaz çünkü benim kritik haftalarım 8 10 haftalar bu haftaları bi geçirebilsem biraz rahat nefes alıcam çünkü bu haftalarda kaybettim hep bebeklerimi
evet maşallah bugün kalabalığız
eee can geldi topiğe cannnnnnnn zigotcan
Sağol canım benim. İnşallah senin hiiiiiiiiiiiç bulantın olmaz. Çifte mutluluk desene. Hem kurtuluyon işyerinden, hem hayallerine kavuşuyon aklinialirimsmile (Desene o işyeri sana uğurluda geldi bir bakıma)
Ne güzel ya yeni umut,yeni başlangıç ve yeni heyecan.Kimseye söylememen iyi olmuş canım.3 aylık olunca söylersin Düşük riski azalıyor ya o zaman. Ben kalp atımını görür görmez söylemiştim .Yani 2 aylık olunca.Ne zaman gidiceksin doktora. İğne kullanıcaksın ya.
Eveettt
Büşracan. :lepi:
Nasıl bir mutluyum şımarasım var. Göbek atma resmi olsa ekleyecemde yok. Bende dans edeyim bariii. :dance:
:teytey: :teytey: :teytey:
Aslında bu güzel habere içilir de hamileyim içemem kaydirigubbakcemile3
Bizde yalandan içeriz. :içelim:
Canım bende şu onuncu haftaya atlatana kadar annemlere bile söylemiycem
Çünkü ben iki bebeğimide 10.haftada kaybettim
Göbeğim çıkana kadarda akrabalara söylemiycem
Evde iğnem var onları kullanmaya başlarım bugünden itibaren
Doktorada 10gün sonra falan giderim
Erken gitmenın bi anlamı yok
Hiç olmazsa gittiğimde keseyi görürüz belki kalp atımınıda görürüz
Onun için doktora geç gitmeyi düşünüyorum
İçelim kuzu içelim ama süt içelim biz en iyisi:içelim:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?