Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bende canım öğrendiğim beri
Allahım bir daha beni o kürtaj masasına yatırma
Eğer bu bebeğiminde dünyada kısmeti yoksa erkenden al diye dua ediyorum
Dediğin gibi bebek büyüdükçe insan daha çok bağlanıyor
Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın
Bizlerede bir daha yaşatmaz inşallah (amin)

Büşra canım tebrikler kaydirigubbakcemile5

Nasıl sevindim bilemezsin, inşallah sağlıkla kolayca geçecek hamileliğin, bir bakmışsın meleğin kolarında olacak:ecrin_bebek:

Hep iyi şeyler düşün canım, içini rahat tut, bak da gör bu kez meleğin seni hiç üzmeyecek annesi, allahım seni de bebişimizi de nazarlardan korusun

Ve kalsiyuma gerçekten de çok dikkat et, eğer süt mideni bulandırırsa ayran yap iç, hem tuzlu tuzlu midene de iyi gelir, bir de peynirlerin içinde en çok kalsiyum kaşarda varmış aklında olsun

Gülaycım iyi olmanıza çok sevindim tatlım, az kaldı neyseki, kendine de bebişe de çok çok iyi bak canım benim.
ınşallah kısa zaman sonra senin meleğinin resmini de göreceğiz buradan.

Gulus tatlım herşeyin hayırlısı, en azından merakta kalmayacaksın daha fazla, ben inanıyoum önümüzdeki ayda senin haberine sevineceğiz.

hayırlısıyla tatlım içim gerçekten rahatladı eğer hamiş olsaydım 9 ay boyunca acaba bişi olucakmı sorunlu bi bebek olucakmı diye düşünecektim
sen naptın dişin nasıl

bende 10 gün önce sermet beye gittim.gebelik öncesinde muayene oldum.şimdilik iyi biri gibi geldi.ama bende gitmeden çok araştırdım.sonuç hep sermet beye cıktı.bi git istersen.hakımmızda hayırlısı.

yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:

büşraaaaaaaaaaaaaaaa
kız niye beni beklemedin hani aynı ay yapcaktık.
ayyy canım çok sevindim.allah sağlıkla sonuna erdirsin.parmaklarım titriyor yazarkaen .çok heyecanlandım.gözlerimi yaşarttın yaaaaaaaaaaaaaa.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canım benim inşallah bende senin gibi meleğimi kollarıma alabilirim
Bu sefer hiç kötüyü düşünmiycem boşuna strese girmiycem
Allahım ne yazmışsa onu yaşıycam sonuçda
Üzülmek bunu değiştirmiycek

Bilgi için çok saol kuzu bende zaten en çok kaşar peynirini tüketiyorum
Birde kuzu hamilelikte nesscafe zararlımı acaba

büşracım kusura bakma canım bugün benim pc başında çok oturamadım sevincin sevimcimdir canım benim... inann çok mutlu oldummm.... iyi düşün iyi olsun.... tatlım inşallah bizede dua etmeyi unutma.. sırada ben ve gülüş sonrada denden varrrr.............

Kuzu valla ben bekledim
Bu ay sadece eşimle bi kere şey ettiydik :kedi:
Oda zaten adetimin 17.günüydü
yumurtlamam bitmiştir diye düşünmüştük
Yani anlıycan ufaklık acele etti seni beklemeyen o ben deil
Darısı inşallah en kısa zamanda sizlere olsun kızlar

denicem cnm ya umut kalacağına emek kalsın.aten artık bnm için drlukları önemli özel bakıyor dimi cnm alırım telini eğer verebilirsen

allahın izniyle ben sana öteki ay yetişmezmiyimmmmm
.sağlıkla tamamlayalım da kim erken doğurursa doğursun.hepsi bizim bebişimiz.

kıssslaarr kötü şeyler düşünmeyin bakıym

Haklısın guluscum.İyi düşün, iyi şeyler olsun derler.
Bu arada büşracım bize doktor kalp atımı olana kadar şeetmeyin dedi senide uyarayım
Sonra kalp atımını gördü bu seferde 3 aylık olana kadar şeetmeyin dedi. Ama biz tabi arada uyduk arada kudurduk kaydirigubbakcemile3

inş canım allahım herşeyin hayırlısını versin evladında
bizler sağlıklı hayırlı evlat ver rabbim diye dua ederken muhakkak sesimizi duyacaktır
hayırlıysa versin hayırsızsa alsın canım allahtan gelene hiç kimse birşey yapamıyor

Büşracım ben hamileliğim boyunca çay ve kahveyi (nescafeyide türk kahvesini de) sayılı içmişimdir..Doktorum da önermemişti, çok canın çekerse bir fincan iç demişti. Ben de ilk 3 ay falan hiç içmemiştim, sonra d açok canım çektikçe günde 1 bardağı geçmeden içtiydim..
Neticede sürekli içenler ve hiç zarar görmeyenler de var ama ne bilim ben pinpirikliydim biraz.

Gulus sağol canım benim dişde sorun yok da diş etimde biraz problem var, ama çok da önemli değil düzelecek..ıyi yanından bakarsak ben de hava almış oluyorum dişçiye gidip gelirken, arada biraz mağaza falan geziyorum..
Ev ev ev nereye kadar kızlar bunaldım valla, hafta sonu eşimi bekliyorum hep çıkmak için benim gibi sıkılgan hatuna da yetmiyor tabii bir hafta sonu..Neyse az kaldı havalar iyice düzelsinde bir kanguru alıcam hergün çıkıcam kızımla :))

Evet canım. Verende allah, alanda o.
Bende hep hayırlıysa BERİ, Hayırsızsa GERİ diye dua ederim.
Hakkımızda hayırlısı.
Ay bu satırları yazarken az daha kalbim duracaktı öğrenci sessizce geldi odaya naparsın dedi. Ayyy diye çığlığı bastım. Kızcağızda kusura bakma diye özür diledi durdu ama ben korktum bikere. Su içtim.

ay ne güzel olur gezersiniz artık 7. cd vs
şimdi o öğrenci elime geçse bitane patlatırdım kuzuuuu aman dikkat

kızlar merhaba benim bundan önceki ilk bebeğim sağlıklı 4 yaşında bir oğlum var ikinci bebeğim 8 haftalık kalp atışları duyulmadığından alınmıştı doktorum bu seferkinde tahlil istedi bugün genetikten tahlil sonuçlarımı aldım ve bende kan pıhtılaşması varmış. şu anda 8+3 üm bana Fraxiparine adlı bir iğne verdi doğuma kadar hergün bir kere kendime vuracakmışım.önlem olsun diye daha önceden koraspirin içiyordum onada devam edcekmişim. çok tedirgin oldum. bu durumda olan varmı. hangi iğneyi kullanıyo. iğnemin prospektüsünde hamilelerin kullanması önerilmemektedir yazıyo ama doktorum bunu verdi. lütfen bilgisi olanlar bana cevap verebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…