Aynen canım bende 10. haftada düşük yaptım. 8. Haftada ölmüş ama kanama 10. haftada olduydu. Ben yinede akıllanmayıp söylemiştim. ohaoldumsmile
Hayırlısı tabi herşeyin. Hatta bana bir arkadaşım niye söyledin kız 3 aylık olunca söyleseydin düşük falan olur dedi sinir olmuştum. Olursada kısmet dediydim. Çok şükür şuana kadar birşey olmadı umarım bundan sonrada olmaz. Çünkü ben hep allaha bişey olucaksa allahım en başta olsun diye dua ettim. Bebek büyüdükçe bağlanıyor insan hem manevi hem fiziksel çekeceğimiz acıda artar. Kaldıki öbüründe bile zor toparladım kendimi aynı acıyı yaşadığımı düşnek istemiyorum.İnşallah kimse tekrar aynı acıları yaşamaz.
hayırlısıyla tatlım içim gerçekten rahatladı eğer hamiş olsaydım 9 ay boyunca acaba bişi olucakmı sorunlu bi bebek olucakmı diye düşünecektimGülaycım iyi olmanıza çok sevindim tatlım, az kaldı neyseki, kendine de bebişe de çok çok iyi bak canım benim.
İnşallah kısa zaman sonra senin meleğinin resmini de göreceğiz buradan.
Gulus tatlım herşeyin hayırlısı, en azından merakta kalmayacaksın daha fazla, ben inanıyoum önümüzdeki ayda senin haberine sevineceğiz.
herkese günaydın ve ii haftalar olsun diliyorum arkadaslar.
izmirli arkasşlara sormak istediğim bi konu var. ege unv.proflarından sermet sağol a giden varmı yada duyan.çtesi günü dr. gittim ve senin çözümün ben deilim dedi ve sermet beyi önerdi. bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. şimdiden herkese tesekkurler.
yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:
Büşra canım tebrikler kaydirigubbakcemile5
Nasıl sevindim bilemezsin, inşallah sağlıkla kolayca geçecek hamileliğin, bir bakmışsın meleğin kolarında olacak:ecrin_bebek:
Hep iyi şeyler düşün canım, içini rahat tut, bak da gör bu kez meleğin seni hiç üzmeyecek annesi, allahım seni de bebişimizi de nazarlardan korusun
Ve kalsiyuma gerçekten de çok dikkat et, eğer süt mideni bulandırırsa ayran yap iç, hem tuzlu tuzlu midene de iyi gelir, bir de peynirlerin içinde en çok kalsiyum kaşarda varmış aklında olsun
büşraaaaaaaaaaaaaaaa
kız niye beni beklemedin hani aynı ay yapcaktık.
ayyy canım çok sevindim.allah sağlıkla sonuna erdirsin.parmaklarım titriyor yazarkaen .çok heyecanlandım.gözlerimi yaşarttın yaaaaaaaaaaaaaa.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
henüz çok fazla bilgim ok canım sadece kalp atışlarını gördüm geçen pazartesi dr kese normal dedi bakalım bu perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum bende inş bi sorun olmaz çünkü benim kritik haftalarım 8 10 haftalar bu haftaları bi geçirebilsem biraz rahat nefes alıcam çünkü bu haftalarda kaybettim hep bebeklerimi
istersen birde sermet beyi dene canım derdine derman olacaksa o kadar sıcak bi dr değil ama işini iyi yapıyor sanırım inş derdimize derman olur bacım düşünürsen gitmeyi telini veririm sana
Kuzu valla ben bekledim
Bu ay sadece eşimle bi kere şey ettiydik :kedi:
Oda zaten adetimin 17.günüydü
yumurtlamam bitmiştir diye düşünmüştük
Yani anlıycan ufaklık acele etti seni beklemeyen o ben deil
Darısı inşallah en kısa zamanda sizlere olsun kızlar
kıssslaarr kötü şeyler düşünmeyin bakıym
Canım inşallah sorunsuz geçer bugünlerin.Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın(Diğer arkadaşlarımız gibi) Bizde hep beraber o günleri görürüz. Ay ne güzel ya hayali bile güzel. Az kaldı inşallah bir problem olmayacak.Hatırla esteryada korkuyordu bak 2li 3lü derken cinsiyetini bile öğrendi. Kötü günler geride kaldı. Darısı sana.Gönlünü ferah tut.
bende 10 gün önce sermet beye gittim.gebelik öncesinde muayene oldum.şimdilik iyi biri gibi geldi.ama bende gitmeden çok araştırdım.sonuç hep sermet beye cıktı.bi git istersen.hakımmızda hayırlısı.
cnm gidiyim diyorum bende bakalım o nun tavsileri neler olucak.bi de bana antikor testi yapmadı hiçbir dr.bakalım bu dr.isticekmi valla artık dr a gitmekten yorgun düştüm.ama durmak yok yola devam
inş canım allahım herşeyin hayırlısını versin evladında
bizler sağlıklı hayırlı evlat ver rabbim diye dua ederken muhakkak sesimizi duyacaktır
hayırlıysa versin hayırsızsa alsın canım allahtan gelene hiç kimse birşey yapamıyor
ay ne güzel olur gezersiniz artık 7. cd vsBüşracım ben hamileliğim boyunca çay ve kahveyi (nescafeyide türk kahvesini de) sayılı içmişimdir..Doktorum da önermemişti, çok canın çekerse bir fincan iç demişti. Ben de ilk 3 ay falan hiç içmemiştim, sonra d açok canım çektikçe günde 1 bardağı geçmeden içtiydim..
Neticede sürekli içenler ve hiç zarar görmeyenler de var ama ne bilim ben pinpirikliydim biraz.
Gulus sağol canım benim dişde sorun yok da diş etimde biraz problem var, ama çok da önemli değil düzelecek..İyi yanından bakarsak ben de hava almış oluyorum dişçiye gidip gelirken, arada biraz mağaza falan geziyorum..
Ev ev ev nereye kadar kızlar bunaldım valla, hafta sonu eşimi bekliyorum hep çıkmak için benim gibi sıkılgan hatuna da yetmiyor tabii bir hafta sonu..Neyse az kaldı havalar iyice düzelsinde bir kanguru alıcam hergün çıkıcam kızımla :))
şimdi o öğrenci elime geçse bitane patlatırdım kuzuuuu aman dikkatEvet canım. Verende allah, alanda o.
Bende hep hayırlıysa BERİ, Hayırsızsa GERİ diye dua ederim.
Hakkımızda hayırlısı.
Ay bu satırları yazarken az daha kalbim duracaktı öğrenci sessizce geldi odaya naparsın dedi. Ayyy diye çığlığı bastım. Kızcağızda kusura bakma diye özür diledi durdu ama ben korktum bikere. Su içtim.
bende 10 gün önce sermet beye gittim.gebelik öncesinde muayene oldum.şimdilik iyi biri gibi geldi.ama bende gitmeden çok araştırdım.sonuç hep sermet beye cıktı.bi git istersen.hakımmızda hayırlısı.
cnm gidiyim diyorum bende bakalım o nun tavsileri neler olucak.bi de bana antikor testi yapmadı hiçbir dr.bakalım bu dr.isticekmi valla artık dr a gitmekten yorgun düştüm.ama durmak yok yola devam
canı ben giderken elimde bütün testlerim vardı .o yüzden bana sadece rutin kan tahlili yazdı .ama aklında bulunsun gebelik kaybın olduysa gebeliklerinle ilgili ultrason fotoları varmı diye soruyor.varsa götür canım.burdan sık sık haberleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?