Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuyok cnm cok tesekkur ederim yarın eşimle konusup dr arıcam seni de hnm hbrdar edicem cok cok saol cnm.

bu topic de hamile olup da bu iğneyi kullanmayan yok canım gönlünü ferah tut.... pıhtılaşma faktörlerin neler onları da detayıyla yaz burdan hepimiz yanıtlarız....

yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyleeeeeeeyyyyyy , yaşasınnnnnn , çooook sevindimmmmm...

Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm...Ama ben sana söyleyeyim senin bebişin erkek...Çünkü yumurtlama zamanı çalışma yapılırsa bebiş erkek oluyo , yumurtlamadan 5 gün önce olursa kız oluyooo...Sen bence bu ay bir kaç gün geç yumurtlamışsın , oda 17. günn :)) Bence böylee...

Canım benim nazlan tabi :)
İnşallah bütün problemleri aşar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canımmm...

KIZLAARRRR kırmızılar geldiiii
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama böylesi içimi rahatlattı en azından sorunlu bir yumoşta olabilirdi

Canım benim , önemli olan içinin rahat olması , hayırlısıyla bebişin en kısa zamanda sağlıkla gelir canımcım...

31 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:31 mart 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ........Doğa (27 Ekim 2009)
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................( Canım iyi haberlerini bekliyoruz )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

kardelen86........................ 39haftalık
simge.................................39haftalık (kız)
aslgkh................................ 38 haftalık (erkek)
gülsummmm..................... .38haftalık
_beray_........................... ...36haftalık (kız)
göbete............................. ..34haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................35haftalık (erkek)
gülay30............................ ..34haftalık (erkek)
melek76......................... ... 34haftalık (kız)
Cherry76.......................... ..30 haftalık (kız)
hummu85......................... ..30 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...26haftalık (erkek)
elifim................................. .24 haftalık
esraben............................ ..25 haftalık (kız)
esterya............................ ...22haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..22haftalık
eylületik............................ .21 haftalık
aslıhan1806................... ....21haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 20haftalık (kız)
iipekk................................. 18haftalık
angel34............................ .16 haftalık (erkek )
crawford............................ 15haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok.............................8haftalık ( kalp atışları duyuldu yaramazın )
Büşra44..............................4 haftalık ( yeni hamilemiz )

tabiki hayatım inşallah sağlıkla gelsin canım
sende sağlıkla kucağına alırsın umarım kaydirigubbakcemile5

bu topic de hamile olup da bu iğneyi kullanmayan yok canım gönlünü ferah tut.... pıhtılaşma faktörlerin neler onları da detayıyla yaz burdan hepimiz yanıtlarız....

çok teşekkür ederim canım.GENETİK SONUÇLARIM ŞÖYLE:
MTHFR( C677T) VE MTHFR( A1298C) HETEROZİGOT MUTASYONU
EPCR (A4600G-G4678C) A1/A3 DİĞERLERİNİN KARŞISINDA NORMAL YAZIYOR

çok teşekkür ederim canım.GENETıK SONUÇLARIM ŞÖYLE:
MTHFR( C677T) VE MTHFR( A1298C) HETEROZıGOT MUTASYONU
EPCR (A4600G-G4678C) A1/A3 DıĞERLERıNıN KARŞISINDA NORMAL YAZIYOR

epcr konusunda hiçbir fikrim yok araştırmam gerek ... ama mthfr konusunda uzmanım diyebilirim.... folik asit b 12 ve multi vitamin (elevit yada megadyn) kullanıyor musun canım
ben gebelik öncesinde başladım. gebelik bekliyorum şimdi gebe kalır kalmaz iğne ve asprin başlıcam...

BÜŞRAAAA valla bugun bu sayfaları dızı fılm ızler gıbı heyacanla dıger sayfada mutlu haberın gelmesını bekledım ayyy cok heyacanlandım canım tebrık ederım rabbım ınsallah bu sefer kucagına alamayı nasıp edecek bak ben sana demıstım yaz tatılınde senı zıyarete geldıgımızde gobusun dolu olur demıstım alllah soyletmıs mıde bulantısı ıyıdır dıyodu drrr ayyyy canım benım bu sefer olacak ınsalllah yuregını ferah tutt darısı dıger arkadslaraaaaaa

DINAMISCIM, canım ınsallah artık safak sayıyoruz Melekle.Rabbım ınsallah herkese sag saglım kucagına almayı nasıp eder.Rabbım sanada güc kuvvet versın.Bunlar tatlı sıkıntılar.

canım ben folik asit( folic plus)+kan ilacı( kansızlık var )+coraspirin ve şimdi Fraxiparine iğne kullanıyorum. doktorum senin yazdığın vitaminlerle ilgili hiçbişey demedi.Kullanmalımıyım?
Allahım inşallah sana en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin.Allah gönlüne göre versin canım.:Saruboceq:

yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:

büşra canım benim hayırlı haberini şimdi aldım senin adına çokkkkkk sevindimŞeniz rabbim sağlıklıcakla tamamına erdirsin darısı bizim başımızaboshayallersmile inşallah kendine dikkat et bebişimize iyi bak:CüvCüv:hihoyyytbebeğinde sende allaha emanet olun:Saruboceqpuyorumnanaktan

canım kıyamam ben sana yaaa.... dövimmi o amcaları oraya gelip,...

canım mthfr mutasyonunda özellikle b vitamini yolaklarında problem oluyor o nedenle b 12 ve folik asit öneriyorlar.. benim doktorlar bu konuda baya ısrarlı ama doktoruna gittiğinde bunu açıkca sorabilirsin..... ayrıca bana 13. haftada kes diyorlar vitaminleri ama ben b 12 ve folik asiti gebelik boyunca kullancam...tabi gebe kalmayı başarabilirsem...

kıslar en sonunda dişimi taktırdımmm ..... porselen kaplama yapıldı ve kurtuldum dişlerdennnnnn bugünnnnn... heyooooo.........

büşrammm canım arkadaşım bak tam iki ay önce bana ne yazmışsın...bak şimdi ne yaşıyorsun... allah muradını versin canım arkadaşım... inşallah herşey istediğin gibi olur.........:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…