bende 10 gün önce sermet beye gittim.gebelik öncesinde muayene oldum.şimdilik iyi biri gibi geldi.ama bende gitmeden çok araştırdım.sonuç hep sermet beye cıktı.bi git istersen.hakımmızda hayırlısı.
büşraaaaaaaaaaaaaaaa
kız niye beni beklemedin hani aynı ay yapcaktık.
ayyy canım çok sevindim.allah sağlıkla sonuna erdirsin.parmaklarım titriyor yazarkaen .çok heyecanlandım.gözlerimi yaşarttın yaaaaaaaaaaaaaa.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canı ben giderken elimde bütün testlerim vardı .o yüzden bana sadece rutin kan tahlili yazdı .ama aklında bulunsun gebelik kaybın olduysa gebeliklerinle ilgili ultrason fotoları varmı diye soruyor.varsa götür canım.burdan sık sık haberleşiriz.
cnm bn 4 defa kimyasal gebelik yaşadım en sınuncusu gecen hafta oldu zaten onun için gitmek istiyorum neden oluyor diye.temmuzdan bu yana 4 defa.bakalım artık ne dicek
kızlar merhaba benim bundan önceki ilk bebeğim sağlıklı 4 yaşında bir oğlum var ikinci bebeğim 8 haftalık kalp atışları duyulmadığından alınmıştı doktorum bu seferkinde tahlil istedi bugün genetikten tahlil sonuçlarımı aldım ve bende kan pıhtılaşması varmış. şu anda 8+3 üm bana Fraxiparine adlı bir iğne verdi doğuma kadar hergün bir kere kendime vuracakmışım.önlem olsun diye daha önceden koraspirin içiyordum onada devam edcekmişim. çok tedirgin oldum. bu durumda olan varmı. hangi iğneyi kullanıyo. iğnemin prospektüsünde hamilelerin kullanması önerilmemektedir yazıyo ama doktorum bunu verdi. lütfen bilgisi olanlar bana cevap verebilirmi?
yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:
hanımlar herkese selam nasılsınız ben iyiyim tansiyonum ve su azlıgım devam ediyor yakın takipteyim melekcigim şaka yapmıştım bi yanlışlık oldugunu hissetmiştim biraz nazlandım dinamisim canım kızın çok güzel allah nazarlardan korusun ama ne demişler armut dibine düşer anasından almış güzelligini hanımlar varmı yeni haberler ben nezamandır giremedim
KIZLAARRRR kırmızılar geldiiii
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama böylesi içimi rahatlattı en azından sorunlu bir yumoşta olabilirdi
tabiki hayatım inşallah sağlıkla gelsin canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyleeeeeeeyyyyyy , yaşasınnnnnn , çooook sevindimmmmm...
Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm...Ama ben sana söyleyeyim senin bebişin erkek...Çünkü yumurtlama zamanı çalışma yapılırsa bebiş erkek oluyo , yumurtlamadan 5 gün önce olursa kız oluyooo...Sen bence bu ay bir kaç gün geç yumurtlamışsın , oda 17. günn :)) Bence böylee...
Canım benim nazlan tabi :)
İnşallah bütün problemleri aşar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canımmm...
Canım benim , önemli olan içinin rahat olması , hayırlısıyla bebişin en kısa zamanda sağlıkla gelir canımcım...
bu topic de hamile olup da bu iğneyi kullanmayan yok canım gönlünü ferah tut.... pıhtılaşma faktörlerin neler onları da detayıyla yaz burdan hepimiz yanıtlarız....
çok teşekkür ederim canım.GENETıK SONUÇLARIM ŞÖYLE:
MTHFR( C677T) VE MTHFR( A1298C) HETEROZıGOT MUTASYONU
EPCR (A4600G-G4678C) A1/A3 DıĞERLERıNıN KARŞISINDA NORMAL YAZIYOR
ay ben hala işteyim
saatlerimiz değişti 7de çıkacağım sabah 8,30 oldu
sabah 8 akşam 18,30 du şimdi sabah 8,30 akşam 19,00 offf sabah erken gelmeye razıyımda akşam geç gitmek çok kötüüüüüüüüüüügeçmiş olsunnnn kuzummm........... daha önce sabah kaçta başlıyodunuz...
epcr konusunda hiçbir fikrim yok araştırmam gerek ... ama mthfr konusunda uzmanım diyebilirim.... folik asit b 12 ve multi vitamin (elevit yada megadyn) kullanıyor musun canım
ben gebelik öncesinde başladım. gebelik bekliyorum şimdi gebe kalır kalmaz iğne ve asprin başlıcam...
yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:
canım kıyamam ben sana yaaa.... dövimmi o amcaları oraya gelip,...sabah 8 akşam 18,30 du şimdi sabah 8,30 akşam 19,00 offf sabah erken gelmeye razıyımda akşam geç gitmek çok kötüüüüüüüüüüü
hehe kocişle zaman bulursak çalışırız artık kaydirigubbakcemile3
canım mthfr mutasyonunda özellikle b vitamini yolaklarında problem oluyor o nedenle b 12 ve folik asit öneriyorlar.. benim doktorlar bu konuda baya ısrarlı ama doktoruna gittiğinde bunu açıkca sorabilirsin..... ayrıca bana 13. haftada kes diyorlar vitaminleri ama ben b 12 ve folik asiti gebelik boyunca kullancam...tabi gebe kalmayı başarabilirsem...canım ben folik asit( folic plus)+kan ilacı( kansızlık var )+coraspirin ve şimdi Fraxiparine iğne kullanıyorum. doktorum senin yazdığın vitaminlerle ilgili hiçbişey demedi.Kullanmalımıyım?
Allahım inşallah sana en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin.Allah gönlüne göre versin canım.:Saruboceq:
büşrammm canım arkadaşım bak tam iki ay önce bana ne yazmışsın...bak şimdi ne yaşıyorsun... allah muradını versin canım arkadaşım... inşallah herşey istediğin gibi olur.........:Saruboceq:Canım bende kere kürtaj oldum benimde kürtajlardan sonra adet düzenim bozldu 45 50 günde bir olmaya başladım ama bu seferki bununla ilgili deil ben rahmimdeki septumdan dolayı ameliyat oldum ve ameliyat sonrası doktorum hormon ilacı verdi o ilaç bitene kadar adet olamıyormuşsun ama çok şükür dün bitti zaten pskolojim bozuktu adetde olamayınca iyce bozuldu sinirlerim. 4gün içinde adet olursun dedi doktorum
Buarada senin düşüklerin kan pıhtılaşmasıylamı ilgili canım
Benim gittiğim doktorlar bana pıhtılaşmadan dolayıbebeklerimin kalp atımlarının durduğunu sölediler ama son gittiğim doktorum rahmimde perde olduğunu gördü ve bebeklerimin kalp atımının durmasını buna bağladı büyük ihtimal ameliyat oldum doktora göre sorunu hallettik ama yinede içimde bir korku var işte yeniden denememe engel oluyor hevesimi kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?