bu nedir canim hayirdir?
Kızlar yarın Denizi doktora götüreceğiz, iyi dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin lütfen...Bugün çok fazla kustu..Şimdi de halsiz halsiz oldu...Doktorumuz büyük ihtimal bişey yoktur ama getirin bakalım dedi(
Ay ne zormuş konuşamaması derdini anlatamaması..Öyle mutsuz bakıyorki bize ağlasa keşke dedim vallahi..Ağlamaya bile hali yok gibi....
oyyy kuzummm kıyamam... eee annesi asıl şimdi başlıyor annelik... doğurmakla bitmiyor maaleseffff.... havalar da kötü bizler bile dayanamıyoruzz.. hava basıncındaki değişiklikleri o nasıl dayansınn.. canım benimmm.... allah şifa versin...Kızlar yarın Denizi doktora götüreceğiz, iyi dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin lütfen...Bugün çok fazla kustu..Şimdi de halsiz halsiz oldu...Doktorumuz büyük ihtimal bişey yoktur ama getirin bakalım dedi(
Ay ne zormuş konuşamaması derdini anlatamaması..Öyle mutsuz bakıyorki bize ağlasa keşke dedim vallahi..Ağlamaya bile hali yok gibi....
Kızlar yarın Denizi doktora götüreceğiz, iyi dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin lütfen...Bugün çok fazla kustu..Şimdi de halsiz halsiz oldu...Doktorumuz büyük ihtimal bişey yoktur ama getirin bakalım dedi(
kuzuuu bizim mesai saatleri değişti sizler evinizde yemek yapmayı bitirmiş masayı hazırlarken ben da yeni işten çıkıyorum dün yemek yediğimiz 9,30 du eve 8 de girdimKız gulus ne gezersin hala? Sevindim seni gördüğüme de. Yinede merak ettim.
çok şüküüüürrrrr geçmiş olsunkıslar en sonunda dişimi taktırdımmm ..... porselen kaplama yapıldı ve kurtuldum dişlerdennnnnn bugünnnnn... heyooooo.........
canımıniçi merak etme olur böyle şeyler minişlerde dualarımız zaten hep onunla içini ferah tutKızlar yarın Denizi doktora götüreceğiz, iyi dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin lütfen...Bugün çok fazla kustu..Şimdi de halsiz halsiz oldu...Doktorumuz büyük ihtimal bişey yoktur ama getirin bakalım dedi(
allahın izniyle ben sana öteki ay yetişmezmiyimmmmm
.sağlıkla tamamlayalım da kim erken doğurursa doğursun.hepsi bizim bebişimiz.
Haklısın guluscum.İyi düşün, iyi şeyler olsun derler.
Bu arada büşracım bize doktor kalp atımı olana kadar şeetmeyin dedi senide uyarayım
Sonra kalp atımını gördü bu seferde 3 aylık olana kadar şeetmeyin dedi. Ama biz tabi arada uyduk arada kudurduk kaydirigubbakcemile3
Büşracım ben hamileliğim boyunca çay ve kahveyi (nescafeyide türk kahvesini de) sayılı içmişimdir..Doktorum da önermemişti, çok canın çekerse bir fincan iç demişti. Ben de ilk 3 ay falan hiç içmemiştim, sonra d açok canım çektikçe günde 1 bardağı geçmeden içtiydim..
Neticede sürekli içenler ve hiç zarar görmeyenler de var ama ne bilim ben pinpirikliydim biraz.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyleeeeeeeyyyyyy , yaşasınnnnnn , çooook sevindimmmmm...
Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm...Ama ben sana söyleyeyim senin bebişin erkek...Çünkü yumurtlama zamanı çalışma yapılırsa bebiş erkek oluyo , yumurtlamadan 5 gün önce olursa kız oluyooo...Sen bence bu ay bir kaç gün geç yumurtlamışsın , oda 17. günn :)) Bence böylee...
Amin canım benim
Allahım sana sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin tabi ondan önce kolay doğumlar nasip etsin
Valla kuzu cinsiyet konusunda hiç tahminim yok denden kız dedi bakalım sen erkek dedin
Ama eğer yumurtlama günü olduğunda erkek oluyorsa senin dediğin mantıklı
İnşallah rabbim cinsiyetini öğrendiğim günleride görmeyi nasip eder
31 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:31 mart 2010 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ........Doğa (27 Ekim 2009)
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................( Canım iyi haberlerini bekliyoruz )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
kardelen86........................ 39haftalık
simge.................................39haftalık (kız)
aslgkh................................ 38 haftalık (erkek)
gülsummmm..................... .38haftalık
_beray_........................... ...36haftalık (kız)
göbete............................. ..34haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................35haftalık (erkek)
gülay30............................ ..34haftalık (erkek)
melek76......................... ... 34haftalık (kız)
Cherry76.......................... ..30 haftalık (kız)
hummu85......................... ..30 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...26haftalık (erkek)
elifim................................. .24 haftalık
esraben............................ ..25 haftalık (kız)
esterya............................ ...22haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..22haftalık
eylületik............................ .21 haftalık
aslıhan1806................... ....21haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 20haftalık (kız)
iipekk................................. 18haftalık
angel34............................ .16 haftalık (erkek )
crawford............................ 15haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok.............................8haftalık ( kalp atışları duyuldu yaramazın)
Büşra44..............................4 haftalık ( yeni hamilemiz)
Listede kendimi görünce çok duygulandım kızlar ya:gitme::gitme:
İnşallah 9ay bu listede kalabilirim
BÜŞRAAAA valla bugun bu sayfaları dızı fılm ızler gıbı heyacanla dıger sayfada mutlu haberın gelmesını bekledım ayyy cok heyacanlandım canım tebrık ederım rabbım ınsallah bu sefer kucagına alamayı nasıp edecek bak ben sana demıstım yaz tatılınde senı zıyarete geldıgımızde gobusun dolu olur demıstım alllah soyletmıs mıde bulantısı ıyıdır dıyodu drrr ayyyy canım benım bu sefer olacak ınsalllah yuregını ferah tutt darısı dıger arkadslaraaaaaa
:CüvCüv: Evet canım allah söyletmiş valla
İnşallah canım inşallah geldiğinde hala bebişim göbişimde duruyor olur
Büsracım, gözünaydın olsun.Rabbım tamamına erdırsın.Darısı ısteyen herkese ınsallah...
Çok saol canım benim allahım sizlerede kolay doğumlar nasip etsin
büşra canım benim hayırlı haberini şimdi aldım senin adına çokkkkkk sevindimŞeniz rabbim sağlıklıcakla tamamına erdirsin darısı bizim başımızaboshayallersmile inşallah kendine dikkat et bebişimize iyi bak:CüvCüv:hihoyyytbebeğinde sende allaha emanet olun:Saruboceqpuyorumnanaktan
Canım benim inan hamile olduğumu öğrendiğimden beri size daha çok dua ediyorum allahım sizede bir an önce yaşatsın bu duyguyu tekrar
kıslar en sonunda dişimi taktırdımmm ..... porselen kaplama yapıldı ve kurtuldum dişlerdennnnnn bugünnnnn... heyooooo.........
Kuzu hadi gözün aydınŞeniz
Artık dişlerinde yapıldı bebek çalışmalarına hız verirsin:kedi:
büşrammm canım arkadaşım bak tam iki ay önce bana ne yazmışsın...bak şimdi ne yaşıyorsun... allah muradını versin canım arkadaşım... inşallah herşey istediğin gibi olur.........:Saruboceq:
Evet canım ya o anki ruh h alimi düşünüyorumda pskolojim çok kötüydü
Bir daha asla cesaret edemem sanıyordum ama
Ediliyormuş kuzu hemde aynı heyecan ve sabırla
Canım benim geçmiş olsun
İnşallah bişeyi yoktur denizimizin dualarımız onunla kuzu
Denizin iyi haberlerini bekliyoruz
kızlaarrrr günaydınnnnn güzel haberler alalım yine bu sabah
Kuzu günaydın
Bugün güne çok kötü bir baş ağrısıyla uyandım dünde öyleydim
Heralde grip oluyorum :1no2:
kıslar en sonunda dişimi taktırdımmm ..... porselen kaplama yapıldı ve kurtuldum dişlerdennnnnn bugünnnnn... heyooooo.........
Dinamiss geçmiş olsun,doktordan gelmiş olabilirsin,Deniz'de eminim iyidir,bişeyi yoktur,bahar yorgunluğudur annesi
AYSUDE hadi geçmiş olsun.........
BÜŞRA grip olmamaya dikkat et,bu ara havalar çok dengesiz
GÜL canım benim yaa,seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben bir dönem gece çalışmıştım tavuk kesimhanesinde üretim mühendisi olarak akşam 21:00 de işe gidiyordum ertesi gün 15:00 te çıkıyordum,sonra gündüze geçtim sabah 8:00 de gidip gece 03:00 te çıkıyordum,hala nasıl çalışmışım diyorum yaaa,ama kesimhaneyi çok seviyordum,eşimlede orda tanışmıştık :asigim:
cidden yaaa nasıl çalışmışsın o kadar saatt eh bende aşkımcımla tanışsaydım bende severdim kısss benim iş yerinde tanışacağım anca balıkçı olurdu kısss kaydirigubbakcemile3Dinamiss geçmiş olsun,doktordan gelmiş olabilirsin,Deniz'de eminim iyidir,bişeyi yoktur,bahar yorgunluğudur annesi
AYSUDE hadi geçmiş olsun.........
BÜŞRA grip olmamaya dikkat et,bu ara havalar çok dengesiz
GÜL canım benim yaa,seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben bir dönem gece çalışmıştım tavuk kesimhanesinde üretim mühendisi olarak akşam 21:00 de işe gidiyordum ertesi gün 15:00 te çıkıyordum,sonra gündüze geçtim sabah 8:00 de gidip gece 03:00 te çıkıyordum,hala nasıl çalışmışım diyorum yaaa,ama kesimhaneyi çok seviyordum,eşimlede orda tanışmıştık :asigim:
kuzuuuu dikkat et kendine gerçi şimdilik daha yeni ama olsun bol bol dinlenmen gerek yemişim senin patronunu işini boşver senin doğumdan sonra sana güzel işler buluruz merak etme benim orda çok müşterim var bol limonlu ve şekerli ıhlamur iç elma ve yeşil biber ye bol sıvı al :teselli:Canım ya grip oldum bile galiba
Burnum akıyor öksürüyorum durmadan
Tamda zamanını buldu ilaçda alamam şimdi
İnşallah çabuk atlatırım
Çalışma saatlerinin uzun olması çok kötü ya
Bende sabah 8:30 geliyorum akşam 7 7:30 gibi çıkıyorum
Ama allahtan bu son 10günüm kurtuluyorum ondan sonrazemuszemus
darısı senin başına feryadcım kanaman ne durumda naptınbüşracım çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almak ta nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile2zemuszemus
büşracım çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almak ta nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile2zemuszemus
ay inşallah erimiştir ve başka sorun çıkmaz sıraynan hamiş kalırız artıkın sempatiksalakcinni :lepi:inşallah darısı olmayan bütüüüüüüüüüüüüün arkadaşlarımızın başına
kanamam kesildi canım ama ilaç beni mahvetti 2 şer aldığımdan sanırım içimde sürekli sıkıntı,bir alınganlık ve ağlama isteği anlatamam çok şükür bugün son kez alıp reglimi bekleyeceğim umarım kistler erimiştir de tekrar çalışmalara başlayabiliriz...:Saruboceq:
kuzuuuu dikkat et kendine gerçi şimdilik daha yeni ama olsun bol bol dinlenmen gerek yemişim senin patronunu işini boşver senin doğumdan sonra sana güzel işler buluruz merak etme benim orda çok müşterim var bol limonlu ve şekerli ıhlamur iç elma ve yeşil biber ye bol sıvı al :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?