Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu nedir canim hayirdir?

aysude_mir kullanıcısından alıntı Mesajı göster
fenilketenüri şüpheli bebeğimin kan sonucu temiz geldiiii heyooo.. heyoooo... benden mutlusu yok şimdi.... ailesi de çok sevincek bu duruma.... ben böyle bi mesaj yazmıştım da sende bu nedir diye sormuştun... canım ben sağlık personeliyim bebeklerin topuklarından alınan kanlarla ilgileniyorum... üç tane genetik hastalık bakılıyor bu testlerle 1 fenilketenüri, 2 konjenital hipotroidi, 3 biotinidaz eksikliği işte bi bebeğimiz fenilketenüri şüpheli idi tekrar kan aldık ve tekrar bakıldı hasta olmadığını öğrendik çok sevindim.. çünkü zeka geriliğine sebep olan gerçekkten kötü ve bakımı zor bi hastalık...

Kızlar yarın Denizi doktora götüreceğiz, iyi dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin lütfen...Bugün çok fazla kustu..Şimdi de halsiz halsiz oldu...Doktorumuz büyük ihtimal bişey yoktur ama getirin bakalım dedi(
Ay ne zormuş konuşamaması derdini anlatamaması..Öyle mutsuz bakıyorki bize ağlasa keşke dedim vallahi..Ağlamaya bile hali yok gibi....

Geçmiş olsun canım. Tabiki ederiz sen merak etme. Birsorun çıkmaz inşallah.

oyyy kuzummm kıyamam... eee annesi asıl şimdi başlıyor annelik... doğurmakla bitmiyor maaleseffff.... havalar da kötü bizler bile dayanamıyoruzz.. hava basıncındaki değişiklikleri o nasıl dayansınn.. canım benimmm.... allah şifa versin...

geçmiş olsun canım kıyamam ben onaa.dualarımız size canım.ama bişisi yoktur umarım.sende sütüne iyi bak canım ve sende üşütme.

Kız gulus ne gezersin hala? Sevindim seni gördüğüme de. Yinede merak ettim.
kuzuuu bizim mesai saatleri değişti sizler evinizde yemek yapmayı bitirmiş masayı hazırlarken ben da yeni işten çıkıyorum dün yemek yediğimiz 9,30 du eve 8 de girdim
kıslar en sonunda dişimi taktırdımmm ..... porselen kaplama yapıldı ve kurtuldum dişlerdennnnnn bugünnnnn... heyooooo.........
çok şüküüüürrrrr geçmiş olsun
canımıniçi merak etme olur böyle şeyler minişlerde dualarımız zaten hep onunla içini ferah tut

allahın izniyle ben sana öteki ay yetişmezmiyimmmmm
.sağlıkla tamamlayalım da kim erken doğurursa doğursun.hepsi bizim bebişimiz.

Yetiş kuzu yetişin
Valla sabırsızlıkla bekliyorum dendenin gülüşün senin ravzanın aysude_mır'ın eminenin Limburgun geleveranın ve ismini hatırlayamadığımın tüm arkadaşlarımın hamiş haberlerini
hepiniz için artık daha çok dua edicem

Kuzu bize diğer hamileliğimde 9ay yasak demişti kaydirigubbakcemile3
Bakalım bunda ne diyecek
Ama dr. izin verse bile ben korkarım yinede yapmam :kedi:kaydirigubbakcemile3

Bende çok pinpirikliydimdir canım kahveyi çok severim ama emin ol korkumdan hiç içmem heralde

herkese günaydın..
2 gündür göğsümün altında ağrı oluyo..
rahim göğüs altına kadar geldi o batıyo heralde..
nette futbol topu kadar oldu yazıyodu sanırım ondan(eyvahedigeldismile
dinamisss geçmiş olsun canım,inş bişeyi yoktur..kusan çocuğa anne sütü yarar derler

Dinamiss geçmiş olsun,doktordan gelmiş olabilirsin,Deniz'de eminim iyidir,bişeyi yoktur,bahar yorgunluğudur annesi

AYSUDE hadi geçmiş olsun.........

BÜŞRA grip olmamaya dikkat et,bu ara havalar çok dengesiz

GÜL canım benim yaa,seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben bir dönem gece çalışmıştım tavuk kesimhanesinde üretim mühendisi olarak akşam 21:00 de işe gidiyordum ertesi gün 15:00 te çıkıyordum,sonra gündüze geçtim sabah 8:00 de gidip gece 03:00 te çıkıyordum,hala nasıl çalışmışım diyorum yaaa,ama kesimhaneyi çok seviyordum,eşimlede orda tanışmıştık :asigim:

Canım ya grip oldum bile galiba
Burnum akıyor öksürüyorum durmadan
Tamda zamanını buldu ilaçda alamam şimdi
İnşallah çabuk atlatırım
Çalışma saatlerinin uzun olması çok kötü ya
Bende sabah 8:30 geliyorum akşam 7 7:30 gibi çıkıyorum
Ama allahtan bu son 10günüm kurtuluyorum ondan sonrazemuszemus

büşracım çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almak ta nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile2zemuszemus

cidden yaaa nasıl çalışmışsın o kadar saatt eh bende aşkımcımla tanışsaydım bende severdim kısss benim iş yerinde tanışacağım anca balıkçı olurdu kısss kaydirigubbakcemile3
kuzuuuu dikkat et kendine gerçi şimdilik daha yeni ama olsun bol bol dinlenmen gerek yemişim senin patronunu işini boşver senin doğumdan sonra sana güzel işler buluruz merak etme benim orda çok müşterim var bol limonlu ve şekerli ıhlamur iç elma ve yeşil biber ye bol sıvı al :teselli:
büşracım çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almak ta nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile2zemuszemus
darısı senin başına feryadcım kanaman ne durumda naptın

Canım benim darısı size olsun inşallah en kısa zamanda
2010da bizim topikte hamile olmayan kalmasın inşallahhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:

inşallah darısı olmayan bütüüüüüüüüüüüüün arkadaşlarımızın başına
kanamam kesildi canım ama ilaç beni mahvetti 2 şer aldığımdan sanırım içimde sürekli sıkıntı,bir alınganlık ve ağlama isteği anlatamam çok şükür bugün son kez alıp reglimi bekleyeceğim umarım kistler erimiştir de tekrar çalışmalara başlayabiliriz...:Saruboceq:

ay inşallah erimiştir ve başka sorun çıkmaz sıraynan hamiş kalırız artıkın sempatiksalakcinni :lepi:

İş yeri rahat zaten kuzu genelde oturuyorum müşteri gelmezse
Canım ya zorda kalmadıkça bir daha özel sektörde çalışmak istemiyorum hiç
Bu sene oturup eşşek gibi kpss çalışcam
Bu sene giremezsem 2sene sonra girerim deilmi ama
Özel sektör çok yıpratıcı birde işin yoksa sapık dengesiz patronlarla uğraş
Devlet memuru olsaydım bugün alırdım raporumu yatardım evimde
Ama burda olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…