hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne güzel bir doğumgünü hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım benim
kuzuuuu canım arkadaşım vesveseli arkadaşım dün kimbilir neler düşündünde yattın yapma böyle bak moralinin bozulmasını hiç istemeyiz çünkü bebişi etkiler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alacaksın bebişini kucağına herşeyi hayra yor canını sıkan bir rüya olursa kimseye anlatma suya anlat derler bak aklın ne kadar takılmışki arabayı farketmemişsin kuzuuuuuuuuuuuuuuu takılma bu kadar :teselli: olumunekankayizsmileKızlar ben çok kötü rüya gördüm. rüyamda bebeğin gelişimi durmuş kalbide az atıyormuş doktor bunu alalım sezeryanle diyor ama diyorum 3.5 aylık şey niye sezeryanle alıyorsunuz uyutunda kürtaj yapın diyorum tamam diyor. Ama nasıl üzülüyorum anlatamam. Sonrasınıda gördüm. Kürtaj bitmiş falan. Ay ben bide doktora kürtaj öncesi az daha beklesek kalbi durmaz belki diyorum. Uyandım. Çok kötüydü ya kabus.
Bide sabah az kala araba çarpacaktı. Suç benim yani. sola baktımda sağa bakmayı unuttum. Adam dibimde kornoya nasıl bastı öyle. Allahtan zamanında frene bastı. Karizmada yerle bir oldu bu arada herkez kim bu salak diye baktı kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben çok kötü rüya gördüm. rüyamda bebeğin gelişimi durmuş kalbide az atıyormuş doktor bunu alalım sezeryanle diyor ama diyorum 3.5 aylık şey niye sezeryanle alıyorsunuz uyutunda kürtaj yapın diyorum tamam diyor. Ama nasıl üzülüyorum anlatamam. Sonrasınıda gördüm. Kürtaj bitmiş falan. Ay ben bide doktora kürtaj öncesi az daha beklesek kalbi durmaz belki diyorum. Uyandım. Çok kötüydü ya kabus.
Bide sabah az kala araba çarpacaktı. Suç benim yani. sola baktımda sağa bakmayı unuttum. Adam dibimde kornoya nasıl bastı öyle. Allahtan zamanında frene bastı. Karizmada yerle bir oldu bu arada herkez kim bu salak diye baktı kaydirigubbakcemile3
canım benimmmm hissedeceksin inşallah... göbüşün cocaman olcak inşallah....Saol canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah
İnanın kızlar aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum
Bu arada namaz kılmayıda bırakmıştım ama bugün başladım tekrar
Namazlardada bol bol dua edicem size kızlar
Allahım inşallah kabul eder
İnşallah kuzu inşallah darısı sizlere olsun
Günaydın canım iyiyim
Hala kendimi hiç hamile gibi sanmıyorum ya
Bir türlü hamile olduğumu idrak edemiyiorum kuzulmaz:
Daha çok yeni ondan heraldeCADIARZU
Sen nasılsın canım omuz ağrın geçtimi
kıssss dikkat et kendine ... leyla olma ... iki canlısın sen.... rüyanıda hayra yorrr... gebesin kabus görmen çok normallllKızlar ben çok kötü rüya gördüm. rüyamda bebeğin gelişimi durmuş kalbide az atıyormuş doktor bunu alalım sezeryanle diyor ama diyorum 3.5 aylık şey niye sezeryanle alıyorsunuz uyutunda kürtaj yapın diyorum tamam diyor. Ama nasıl üzülüyorum anlatamam. Sonrasınıda gördüm. Kürtaj bitmiş falan. Ay ben bide doktora kürtaj öncesi az daha beklesek kalbi durmaz belki diyorum. Uyandım. Çok kötüydü ya kabus.
günaydın güsseellll......günaydın güzeller
hadi hayırlısı inşallahhhh bizlerede dua et doğuma girerken canımmmm ve bizi habersiz bırakmaaaa........kızlar merhaba bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisanda sezeryanla olacak kısmet olursa,,,bu arada coraspini 34. haftamda kestim iğneyi de doğuma 2 gün kala bırakacakmışız,,,,doğumdan 1 gün sonrada 3 ay daha devam edecekmişim iğnelere merak ede3n arkadaşlarım vardı o yüzden haber vermek istedim zaman yaklaşıyor çok heycanlıyım şimdiden 3 hafta sonra inşallah uras emreme kavuşucam
hissedersin canım daha hissedeceğin çooookk uzun zamanlar olacak inşallah... hatta sadece sen değil çevrendeki herkes kocaman karnını hissedecekler... :lepi:Saol canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah
İnanın kızlar aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum
Bu arada namaz kılmayıda bırakmıştım ama bugün başladım tekrar
Namazlardada bol bol dua edicem size kızlar
Allahım inşallah kabul eder
İnşallah kuzu inşallah darısı sizlere olsun
Günaydın canım iyiyim
Hala kendimi hiç hamile gibi sanmıyorum ya
Bir türlü hamile olduğumu idrak edemiyiorum kuzulmaz:
Daha çok yeni ondan heraldeCADIARZU
Sen nasılsın canım omuz ağrın geçtimi
kızlar merhaba bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisanda sezeryanla olacak kısmet olursa,,,bu arada coraspini 34. haftamda kestim iğneyi de doğuma 2 gün kala bırakacakmışız,,,,doğumdan 1 gün sonrada 3 ay daha devam edecekmişim iğnelere merak ede3n arkadaşlarım vardı o yüzden haber vermek istedim zaman yaklaşıyor çok heycanlıyım şimdiden 3 hafta sonra inşallah uras emreme kavuşucam
cravford rüyan tersine çıkar inşallah yani herşey daha olumlu ve daha güzel gider hiçbir problem yaşamadan
allah müstakını versin kıssss kabuslarına beni karıştırmaa getirme beni orayaaa.... yaaa işin şakası bi tarafa hepimiz birbirimizin hayatında yer kaplamaya başladık farkındamısın.... herşey iyi olcak kuzum....Arkadaşlar sağolun çok iyisiniz. Kız bide aysude rüyamda ameliyathaneye girmeden seni arıyorum sende forumdakilere haber veriyorsun.Rüyama bile giriyorsunuz haa aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni
kuzuuuuu nerelerdesin sen yaaaabüşra tebrikler hayatım Allah tamamına erdirsin inşallah .:Saruboceq: gelecek ayada gülüş aysude feryad sevindirsin bizi.denden seninde vaktin dolsun hemen gelsin bebişin.ay bunu yazarken oğluşun yazacaktım oğlunmu olcak ne denden.
umutluyuz hadi canım Allah bir şırpıda kurtarsın.38.haftada almış oluyo dimi doktor.umarım herşey yolunda gider.dualarımız seninle canım.
gülay sende dikkat et kendine canım az kaldı Allahım senide bir çırpıda kurtarsın bebişine kavuştursun.
dinamis deniz kızımız çok yediğinden kusar evet.bide yediklerin yararmış burda büyüklerimiz öyle der.benim yiyeğenler hep kusardı.maşallah kilolorı falan hep iyiydi.bide midesi genişler derler kusunca.pimpirikli olman normal canım.benimde farkım olmayacak senden inan.benim randevu 12 nisana kuzucumu özledim bende.hergün konuşmaya başladım.bide hareketleri çok arttı.dinamis bu hareketli saatlerinde hep uyanıkmı oluyolar doğuncada.eğer öyleyse hapı yuttum ben.benimki gece bile uyanık zıpırım.
sonuyok alıştın sanırım iğnelere.kalbi atmaya başlamış minniğinin.Allah kucağına almayıda nasip etsin.
crawford bayan panik doktor randevunda cinsiyeti öğrenirsin artık.dikkat et sağına soluna bak.
isimleri aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım kendinize iyi bakın.hep güzel haberlerle gelin inşallah
kuzuuuuu nerelerdesin sen yaaaa[/QUOhafta sonu çarşı gezdim canım.pazar günü hava güzeldi eşimde evdeyken perdeleri çıkartıp camları sildik.ev temizledik.iki günde anneme gittim.misafirleri gelecekti müdürüm daha doğrusu :))) akşam geç geldik eve hep.siteye girdimde geç girdim okudum ne haberler var diye.şimdi de evi toparlıyom.çamaşırlar birikmiş onlarla uğraşıyom.bide ben çok uyumak isitiyom geceleri uyuyamıyom durmadan wc ye kalkıyom.sabah zor açıyom gözümü.şimdide felaket uykum var.bahar yorgunluğumu acaba. mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?