Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

uçuk kremi al canım hemen geçiriyo adını hatırlayamadımda.ateşlendinmi yoksa canım.ben hastayken çıkar hep.yada huylanırsam birinden.hamileyken şişlikler ne zaman başlıyo.erkek bebek bekleyenlerin genelde eli yüzü şiş oluyo bide burunları büyyüyomuş.hergün burnumu kontrol eder oldum :kedi:
ben çamaşırları sereyim makina durdu gelirim geri

kızlar gülüşe katılıyorum yav yormayın kendinizi bırakın birkaç ay pis kalsın eviniz :dopuyorumnanaktan olmadı kadın tutun ...

Bende 3 e kadar burdayım .ışten çıkıp otobüse bincem. ama işten çıkmak çok zevkli ya.kendimi özgür hissediyorum ay.1 saatim kalmış. eşimin yanına hastaneye gidecem.Eşim 4.30 da çıkacak biraz yanında otururum. Tabi ameliyatta olmazsa.ışte böyle jelibon yiyorum şuan. ondada şeker var mutlu olur zıplar belki bebişim.Zehrayede de gelmiş ne zamandır gözükmüyordu fıstık.Ay demek uyuyamıyon geceleri bende kız lavaboya kalkmaktan.Daha şimdiden böyleyse. Geceleri sürekli kalkıyorumda gündüz tık yok anlamadım.

gülüş benim hiç uçuğum olmazdı ama benim de uçuğum çıktı ...
kuzuu işte iç hararetten sıkıntıdan stresten oluyo bide ailede varsa yine oluyo
kızlar gülüşe katılıyorum yav yormayın kendinizi bırakın birkaç ay pis kalsın eviniz :dopuyorumnanaktan olmadı kadın tutun ...
canımcım bunlar beni dinlemiyor anlamıyor iş yapmasınlar yorulmasınlar drlar normal hamişlere dinlenin diyoooo eee biz farklıyız daha dikkatli olmalıyız
kim ne derse desin ev pis olsun noooluurrrrr sağlığınızdan daha mı önemli

Kız bişe olmaz jelibondan :)) Keşke erik olsada yeseeeeeeem.
Canım çekti.Bugün yemekte bana aşüre koktu ama yokmuş keşke olsada yesem mafoldumben
Olmazsa kocişe diyimde burda yapan bir yer varmış götürsün beni.
Dişim ağrımıyor geçti benimkide.
Bulantımda kalmadı bitek reflüm var (Rennie içiyorum) yemek borum yanıyor.

kıssssss erik artık marketlerde falab var eğer bulamazsan söle gönderiymmmm

kız öğle arası dondurma yedim hiç yaramadı öff. yandı borucuk yandı. bende kantinden çekirdek aldım. (çitliyo) çok taze :))

aman bulantıların geçsin.reflün varsa gece yüksek yastıkta yat daha rahat edersin şeker.
gülüüşşş kızma eyvahedigeldismile kuzu valla kendimi yormadan yapıyom yaparsam dinlene dinlene.kocişte kızar çünkü.ay zor bulduk zaten geyik cinsi var bende sanırım 7 yıla bir kuzlarlarmış ya.benimkide 3-4 yıla bir olur.aman Allah korusun kuzucumu .zaten doğuma kadar ellemem artık.ablam gelsin Sakarya'dan o yapar temizlik bana.kadına güvenemiyom içime sinmiyo yaptıkları .halılarıda yıkatmaya verecem.gerisi ablamdan artık

kıssssss erik artık marketlerde falab var eğer bulamazsan söle gönderiymmmm

Ya yenidünya gördüm oda kokusuz. Çilek aldım ama nerde yaz çilekleri erikde küçüçük dut kadar. Beklerim yazı. Benim düşünceli arkadaşım. Allah sana tez zamanda bebiş versin hamileleri düşünen melek. :kedi:

kız öğle arası dondurma yedim hiç yaramadı öff. yandı borucuk yandı. bende kantinden çekirdek aldım. (çitliyo) çok taze :))

crawford sen de nerde mideye yaramayan şey varsa onu yiyon klava: dondurma hadi neyse.çekirdek mide ekşitir yakar.iyice karıştırdın.kıyamam sana erikmi çekti canın ... keşke demeseydim bilmiyorumkismile aşureyi bulursun marketlerde de var yapılmış sen sadece kaynatıyon sanırım.benimde geçen hafta istemişti aşure canım.neyseki kız kardeşimde hamile o yapmış yedim bende .kendimi bazen yamyamlar gibi hissediyom bende.kilo almak kötü bişe şimdiden 12 kilo aldım hehe doktor bir hayli kızacak bu ay bana.geçen ay 5 haftada 2 kilo almıştım.bu ay 3 haftada 2 kilo aldım.daha 2 hafta var doktora gitmeme adam kızacak yine ama ne yapayım yemedende olmuyoki mafoldumben

cancan sen nefsini körelt ama oturup bir tabak yeme olur mu bir iki tane ye zararda vermez nefsinide köreltir ay kıyamam yaaa canı neler neler istiyor olumunekankayizsmile

Kız marketlerdeki aşüre evde yapılanı tutmuyor. Beğenmedim aldımda.Maşallah sanada kilo bakımından. Azarı yemeye hazırlan. :jeyyar:
Ben kilo almışmıyımdır bilmiyorum olabilir. Bakalım bugün görcez.Bende 3 buçukta çıkayım.Heyecanlıyım opuyorumnanaktan
Hakkımda hayırlısı. Ay hamile olmakda stres vallahi. Her doktorun odasına girceğimde kalbim güm güm hızlanıyor ne diyecek olumlu mu diyecek diye. ınşallah gerzek myom büyümemiştir. Sinir oluyom yav kaybol, git terket vücudumu.alsanaalsanasmile
Guluusss sen naparsın canım.

Son düzenleme:
cancan sen nefsini körelt ama oturup bir tabak yeme olur mu bir iki tane ye zararda vermez nefsinide köreltir ay kıyamam yaaa canı neler neler istiyor olumunekankayizsmile

Kız senin bu düşünceli,ince nazik ruh halin beni methetti. debakim hangi burçsun sen. Romantik şey. Vallahi bu forumdaki herkezin kocasına bedelsin. (Hepimizle ayrı ayrı ilgileniyon yaa. Allah razı olsun senden) :asigim:

Kız senin bu düşünceli,ince nazik ruh halin beni methetti. debakim hangi burçsun sen. Romantik şey. Vallahi bu forumdaki herkezin kocasına bedelsin. (Hepimizle ayrı ayrı ilgileniyon yaa. Allah razı olsun senden) :asigim:

öyle gerçekten gülüşüm başkasın sen ya olumunekankayizsmile
şişkooooooooooo olasın emiii crawford sende gel 7.aya göbüşün şişeee şişeee bende sana şişkooo diyeyim. lülülülülülü HEM UNUTMA HEPİMİZ ŞİŞMEYE MAHKUMUZ HAMİLEYKEN :CüvCüv: lülülülülülü

inşallah herşey iyi olcak canım...
o için sıkıldığından değil bağışıklığın düştüğünden canımcımmm..........

gülüş benim hiç uçuğum olmazdı ama benim de uçuğum çıktı ...
senin de bağışıklık iyice çökmüş gözün aydınnn..... ne diyim bakın kendinizieeeee bağırtmayın beni......

her hal ve şartta sizleri düşünürüm ve kıyamam sizlere....
antepte bir kelime var başka memleketlerde belki başkadır farklıdır yada yoktur bilmiyorum ama ''küşümlü''
tam türkçe karşılığı yok ama hep karşıdakini düşünen ve ona göre davranan karşıdaki üzülecek diye daha bişey denmeden üzülenlere denir bizim buralarda küşümlü diye
hepiniz başkasınız kuzucuklarım beniiimmmm kaydirigubbakcemile3 (he he he kendimi yine adile naşit gibi hissettimmmm)
hepinizi kocaman seviyorum ve öpüyorum opuyorumnanaktan

canımcııımmm ehhhh stresstende bağışıklık sistemi düşmezmi hımmmmm söle bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…