ay iyiki hamiş değilmişim içim öyle bir sıkılmış ki hala uçuklamaya devam ediyorum şuan 333 yapsam angelinadan daha büyük görünür dudaklarım iki üstte 1 altta uçuğum var ve benim canım acıyoooo sempatiksalakcinni gibi görünüyoruummmm :1no2:
aman aman iyi olda canımcım dikkat et ama yaaa yok camlar perdeler ay kuzular hamişler dikkat edin kendinize genelde son aylarda öyle diyolar tatlım yaa uyku sorunu oluyormuş sen dişini naaptın ağrın var mı halakuzuuuuu nerelerdesin sen yaaaa[/QUOhafta sonu çarşı gezdim canım.pazar günü hava güzeldi eşimde evdeyken perdeleri çıkartıp camları sildik.ev temizledik.iki günde anneme gittim.misafirleri gelecekti müdürüm daha doğrusu :))) akşam geç geldik eve hep.siteye girdimde geç girdim okudum ne haberler var diye.şimdi de evi toparlıyom.çamaşırlar birikmiş onlarla uğraşıyom.bide ben çok uyumak isitiyom geceleri uyuyamıyom durmadan wc ye kalkıyom.sabah zor açıyom gözümü.şimdide felaket uykum var.bahar yorgunluğumu acaba. mirmirmirmir
dişim şükür geçti ağrısı.inşallah ağrımaz bir daha.kocişe yükledim canım perdeleri ben sadece camın ön yüzlerini sildim gerisini kociş yaptı.aman aman iyi olda canımcım dikkat et ama yaaa yok camlar perdeler ay kuzular hamişler dikkat edin kendinize genelde son aylarda öyle diyolar tatlım yaa uyku sorunu oluyormuş sen dişini naaptın ağrın var mı hala
yeme şu jelibonuBende 3 e kadar burdayım .İşten çıkıp otobüse bincem. ama işten çıkmak çok zevkli ya.kendimi özgür hissediyorum ay.1 saatim kalmış. eşimin yanına hastaneye gidecem.Eşim 4.30 da çıkacak biraz yanında otururum. Tabi ameliyatta olmazsa.İşte böyle jelibon yiyorum şuan. ondada şeker var mutlu olur zıplar belki bebişim.Zehrayede de gelmiş ne zamandır gözükmüyordu fıstık.Ay demek uyuyamıyon geceleri bende kız lavaboya kalkmaktan.Daha şimdiden böyleyse. Geceleri sürekli kalkıyorumda gündüz tık yok anlamadım.klava: ay lastik o resmen bebeğe sağlıklı şeyler ye.elma ye canın şeker isterse.ben tatlı olmassa evde elma yiyorum yada muz .kiraz zamanı gelseydi bir ya leçerine dadandım bende şu sıralar.bende rüyamda erik ağaçları gördüm.her yer yemyeşil böle. topluyodum ama eriği yemiyordum canım çekmiyo çünkü naniknanik ekşi ya hiç istemiyo canım.
kızlar gülüşe katılıyorum yav yormayın kendinizi bırakın birkaç ay pis kalsın eviniz :dopuyorumnanaktan olmadı kadın tutun ...
kocişe yaptırıyorum kendimi hiç yorarmıyom ağır işlerde aklinialirimsmile ama zor tutuyorum inan.bahar benim mevsimim temizlik yapmadan duramam genelde.bebiş gelseydi bir, temmuzda artık evi yalar yutarım gibi görünüyo delikafadulden
kuzuu işte iç hararetten sıkıntıdan stresten oluyo bide ailede varsa yine oluyogülüş benim hiç uçuğum olmazdı ama benim de uçuğum çıktı ...
canımcım bunlar beni dinlemiyor anlamıyor iş yapmasınlar yorulmasınlar drlar normal hamişlere dinlenin diyoooo eee biz farklıyız daha dikkatli olmalıyızkızlar gülüşe katılıyorum yav yormayın kendinizi bırakın birkaç ay pis kalsın eviniz :dopuyorumnanaktan olmadı kadın tutun ...
kıssssss erik artık marketlerde falab var eğer bulamazsan söle gönderiymmmmKız bişe olmaz jelibondan :)) Keşke erik olsada yeseeeeeeem.
Canım çekti.Bugün yemekte bana aşüre koktu ama yokmuş keşke olsada yesem mafoldumben
Olmazsa kocişe diyimde burda yapan bir yer varmış götürsün beni.
Dişim ağrımıyor geçti benimkide.
Bulantımda kalmadı bitek reflüm var (Rennie içiyorum) yemek borum yanıyor.
Kız bişe olmaz jelibondan :)) Keşke erik olsada yeseeeeeeem.
Canım çekti.Bugün yemekte bana aşüre koktu ama yokmuş keşke olsada yesem mafoldumben
Olmazsa kocişe diyimde burda yapan bir yer varmış götürsün beni.
Dişim ağrımıyor geçti benimkide.
Bulantımda kalmadı bitek reflüm var (Rennie içiyorum) yemek borum yanıyor.
kıssssss erik artık marketlerde falab var eğer bulamazsan söle gönderiymmmm
kız öğle arası dondurma yedim hiç yaramadı öff. yandı borucuk yandı. bende kantinden çekirdek aldım. (çitliyo) çok taze :))
cancan sen nefsini körelt ama oturup bir tabak yeme olur mu bir iki tane ye zararda vermez nefsinide köreltir ay kıyamam yaaa canı neler neler istiyor olumunekankayizsmileYa yenidünya gördüm oda kokusuz. Çilek aldım ama nerde yaz çilekleri erikde küçüçük dut kadar. Beklerim yazı. Benim düşünceli arkadaşım. Allah sana tez zamanda bebiş versin hamileleri düşünen melek. :kedi:
crawford sen de nerde mideye yaramayan şey varsa onu yiyonklava: dondurma hadi neyse.çekirdek mide ekşitir yakar.iyice karıştırdın.kıyamam sana erikmi çekti canın ... keşke demeseydim bilmiyorumkismile aşureyi bulursun marketlerde de var yapılmış sen sadece kaynatıyon sanırım.benimde geçen hafta istemişti aşure canım.neyseki kız kardeşimde hamile o yapmış yedim bende .kendimi bazen yamyamlar gibi hissediyom bende.kilo almak kötü bişe şimdiden 12 kilo aldım hehe doktor bir hayli kızacak bu ay bana.geçen ay 5 haftada 2 kilo almıştım.bu ay 3 haftada 2 kilo aldım.daha 2 hafta var doktora gitmeme adam kızacak yine ama ne yapayım yemedende olmuyoki mafoldumben
cancan sen nefsini körelt ama oturup bir tabak yeme olur mu bir iki tane ye zararda vermez nefsinide köreltir ay kıyamam yaaa canı neler neler istiyor olumunekankayizsmile
Kız senin bu düşünceli,ince nazik ruh halin beni methetti. debakim hangi burçsun sen. Romantik şey. Vallahi bu forumdaki herkezin kocasına bedelsin. (Hepimizle ayrı ayrı ilgileniyon yaa. Allah razı olsun senden) :asigim:
inşallah herşey iyi olcak canım...Aysude canım inşallah hissederim İnşallah bu sefer sorunusuz olur hamileliğim:CüvCüv:
Crawford canım rüyalar tersine çıkarmış ya demekki bugünki kontrolunde bebeğinle ilgili güzel şeyler duyacaksıntrafiktede ne olur dikkatli ol kuzu
Gelevera canım ben hissedeyimde gerisi önemli deil guclubacismile
Bir an önce göbeğim çıksın istiyorum zaten:CüvCüv:
Yakında yastık koyup gezersem hiç şaşırmam valla kendimekaydirigubbakcemile3
o için sıkıldığından değil bağışıklığın düştüğünden canımcımmm..........ay iyiki hamiş değilmişim içim öyle bir sıkılmış ki hala uçuklamaya devam ediyorum şuan 333 yapsam angelinadan daha büyük görünür dudaklarım iki üstte 1 altta uçuğum var ve benim canım acıyoooo sempatiksalakcinni gibi görünüyoruummmm :1no2:
senin de bağışıklık iyice çökmüş gözün aydınnn..... ne diyim bakın kendinizieeeee bağırtmayın beni......gülüş benim hiç uçuğum olmazdı ama benim de uçuğum çıktı ...
Kız senin bu düşünceli,ince nazik ruh halin beni methetti. debakim hangi burçsun sen. Romantik şey. Vallahi bu forumdaki herkezin kocasına bedelsin. (Hepimizle ayrı ayrı ilgileniyon yaa. Allah razı olsun senden) :asigim:
her hal ve şartta sizleri düşünürüm ve kıyamam sizlere....öyle gerçekten gülüşüm başkasın sen ya olumunekankayizsmile
şişkooooooooooo olasın emiii crawford sende gel 7.aya göbüşün şişeee şişeee bende sana şişkooo diyeyim. lülülülülülü HEM UNUTMA HEPİMİZ ŞİŞMEYE MAHKUMUZ HAMİLEYKEN :CüvCüv: lülülülülülü
canımcııımmm ehhhh stresstende bağışıklık sistemi düşmezmi hımmmmm söle bakemmminşallah herşey iyi olcak canım...
o için sıkıldığından değil bağışıklığın düştüğünden canımcımmm..........
senin de bağışıklık iyice çökmüş gözün aydınnn..... ne diyim bakın kendinizieeeee bağırtmayın beni......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?