kuzuu işte iç hararetten sıkıntıdan stresten oluyo bide ailede varsa yine oluyo
canımcım bunlar beni dinlemiyor anlamıyor iş yapmasınlar yorulmasınlar drlar normal hamişlere dinlenin diyoooo eee biz farklıyız daha dikkatli olmalıyız
kim ne derse desin ev pis olsun noooluurrrrr sağlığınızdan daha mı önemli
inşallah herşey iyi olcak canım...
o için sıkıldığından değil bağışıklığın düştüğünden canımcımmm..........
senin de bağışıklık iyice çökmüş gözün aydınnn..... ne diyim bakın kendinizieeeee bağırtmayın beni......
sana tamamen katılıyorum kaydirigubbakcemile5:) haklısın valla gülüşcüm gökten bulut geçiyo nemi bizi buluyo ,birde hatunların yaptığına bak :)...
kociş geçende beni kızdırdı alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileklava: ben hamile olmadığım halde bu ay kadın tutacam gelsin dip köşe temizlesin amaaaaan zaten birsürü derdimiz var canımın kıymetini bilcem bundan sonra ohhhhhhhh olsun kötükedihüso
her hal ve şartta sizleri düşünürüm ve kıyamam sizlere....
antepte bir kelime var başka memleketlerde belki başkadır farklıdır yada yoktur bilmiyorum ama ''küşümlü''
tam türkçe karşılığı yok ama hep karşıdakini düşünen ve ona göre davranan karşıdaki üzülecek diye daha bişey denmeden üzülenlere denir bizim buralarda küşümlü diye
hepiniz başkasınız kuzucuklarım beniiimmmm kaydirigubbakcemile3 (he he he kendimi yine adile naşit gibi hissettimmmm)
hepinizi kocaman seviyorum ve öpüyorum opuyorumnanaktan
bizde seni seviyoz canım benimmm opuyorumnanaktan küşümlü ilk defa duydum.doğrudur canım.
feryad bende kadın çağırrımda kadın bir saatten sonra benden bıkar.şunu şöle yap bunu böyle bak burası temiz kalmamış derim .kadını çıldırtırım.peşinde gezer bende yorulurum.bide ben temizlikte çok ince detaylara inerim.cam siliniyosa mesale yatak odası diyelim elbise dolabı boşaltılır tozu alınır.giysiler tekrar katlanır.yani uzun iş benimki .yavaş yavaş kocişle yaptık hafta sonu.
zaman eski zaman değil alışmak zorundalarAl işte al benden birtane daha bende öyleyim o nedenle şuan araştırma içindeyim arkadaşların tanıdığı iyi biri varsa alacam yoksa bende beğenmem :) dedim memnun kalırsam sürekli çağırırım ona göre birini önerin bu ay birde benim tedavim var gülüm çok yıprattı tedaviler ruhen bir de iş düşünecek halde değilim valla iyi birini bulayım bakalım ondan sonra kısmetse ...
gülüşüm benim kociş tutturdu evde yabancı istemem yaptırmam falan filanalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile onun annesi ebeydi mahalle gezisi yapıp o arada evine glip işini yapıyormuş alışkın değil ama alışacak banane hıhlülülülülülü
sana tamamen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
bende yeni başladım herhafta yarım gün kadın alıyorum evimi siliyo temizliyo tozumu alıyo her hafta biyerin camını yada halısını yada duvarını siliyo .....
napıym dün 7,30 da işten çıktım düşün halimi bide temizlik ev işiyle mi uğraşayım
hele bide hayırlısıyla hamiş kalırsam hiiiiç üzmicem kendimi yemeğede bi hafta annemlere bi hafta kaynanama gidicem hııhhhh :umursamaz:
bunlar canlarının kıymetini bilmioo bak dinamiss anlatıyo uyumuyorum vs diye bizde hayırlısıyla öyle olucaz bide işle mi uğraşcaz
erkeği nasıl alıştırırsan öyle olur şekercim beni kaynanam sürekli kadın aldığı için kocişe normal geliyo bu iş
canım rahim filmi çektidinmi hiç bazen rahimde perde oluyormuş o yüzdende bebek kayıpları yaşanabiliyormuş inş derdine derman bulunur canımewt cnm aynı durumdayız bn 4.de kaybettim. saolsun sonuyok tan da fikirlerini aldım ve dr sermet bey diye bi dr.gitmeye kararverdim.eşim biraz kafanı dinle diyor bakalım artık cok zor ya. allah yardımcımız olsun.en azından senin adı konmus. bana pıhtılasma dendi hamile kaılnca iğne kullancaksın dedi dr.kullandım gene olmadı.bilmiyoruöm artık
ahhh inş allah bizlerede mükafatımızı verecektir bu kadar acılar çektikten sonra elimizi boş çevirmeyecektir canım sabredelim en hayırlı zamanda olsun inşben cabuk hamile kalıyom fakat tutmuyo ne hikmetse. doğru diyosun bnm psikolojı darmadağan biran önce sağlıkla bizde alalım bebişlerimizi kucağımıza. ne adaklar adadım :Saruboceq:
canım denden benden önce yanıtlamış bende aynını diycektim 34 . hafatada bıraktırıyorlar seninki daha geç bile bıraktırmış hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim darısı başımıza inşkızlar meraba bugün tam 36 haftam bitti
mthfr c 677 heterozigotum gebeliğin basından beri coraspin fragmin 0.2 ml kullanıyorum
dr'um geçen hafta coraspini kesti fragmine devam dedi biraz erken mi kesti acaba
yardımcı olurmusunuz
ayyy çok güzel bir haber bu umutluyuz canım demek oğluşun bayram çocuğumu olacak hiç unutulmuyacak bir doğum günü allahım sizi kurtarsın sağsalim inş ağrısız acısız doğumlar nasip etsin rabbim sanakızlar merhaba bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisanda sezeryanla olacak kısmet olursa,,,bu arada coraspini 34. haftamda kestim iğneyi de doğuma 2 gün kala bırakacakmışız,,,,doğumdan 1 gün sonrada 3 ay daha devam edecekmişim iğnelere merak ede3n arkadaşlarım vardı o yüzden haber vermek istedim zaman yaklaşıyor çok heycanlıyım şimdiden 3 hafta sonra inşallah uras emreme kavuşucam
kısss ayyy yazma şurda canının çektiklerini yaaa benimde canım çekiyor valla ya yediklerinden banada gönder yada yazma buraya nolcek şimdi bnim halim bende istiyorum hepsindenkız öğle arası dondurma yedim hiç yaramadı öff. yandı borucuk yandı. bende kantinden çekirdek aldım. (çitliyo) çok taze :))
en iyisi valla her sıkıntıyı acıyı kadınlar çekiyor bide üstüne ev temizliği boşverrr ben hiçbişiye elimi sürmüyorum adama yaptırıyorum içime sinmiyor ama napim bebeğim daha önemli herşeyden:) haklısın valla gülüşcüm gökten bulut geçiyo nemi bizi buluyo ,birde hatunların yaptığına bak :)...
kociş geçende beni kızdırdı alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileklava: ben hamile olmadığım halde bu ay kadın tutacam gelsin dip köşe temizlesin amaaaaan zaten birsürü derdimiz var canımın kıymetini bilcem bundan sonra ohhhhhhhh olsun kötükedihüso
güzel hamiş :CüvCüv: hayırlısıyla inşallah kucağına sağlıkla alırsın canım oğlun hayırlı uğurlu olsun olumunekankayizsmileselam kızlar az önce dr dan geldim. aslına bakılırsa ilk önce şöyle anlatayım; formda eskiler bilir, daha önce 5 kez farklı şekillerde bebeklerimi kaybettim. kalp atışlarını bile alamadan hemde. 3 kez de küretaj oldum. şu an yine hamileyim. ama bu güne kadar hemen hemen kimseyle paylaşmadım. çünkü korktum. herkesin benim için üzülmesi beni dahada üzüyor. zaten korkuyla yaşayan hamilelerimize daha da korku vermek istemediğmden dolayı kendi kendime söz vermiştim ilk üç ayı atlatmadan kimseye söylemeyeceğim diye. şükür 13 haftalık olduk bugün ense kalınlığımızda ölçüldü herşey normal. hatta bir oğlumuzun olacağını söyledi drumuz. şimdi biraz daha rahatım artık. bu günlere gelebilmek hayladi benim için. rüyamda dahi göremiyordum hiç. ama şimdi minik kelebeğim içinde fırfır dönüyor. parmaklarını saydık. gözlerini burnunu gördük. ayakları kolları harika. artık onun içimde olduğunu biliyorum. inşallah sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider. ve artık meleğimi yedi yıl sonra bende kollarıma alırım. işte böyle sizlerle paylaşmamak için kendim çok zor tuttum ama tuttum. benide o güzel listeye 13 haftalık erkek diye eklerseniz çok sevinirim. kullandığım ilaçlar innohep 0,45 iğne günde 1 kez bemiks c günde 1 gyno ferro sanol günde 1 ve folbiol pazartesi ve perşembe şimdiden teşekkürler :)
güzel hamiş :CüvCüv: hayırlısıyla inşallah kucağına sağlıkla alırsın canım oğlun hayırlı uğurlu olsun olumunekankayizsmile
Kuzular çok yoruldum ben bugün
Çok kalabalıktı burası daha yeni oturdum ayaklarım ağrımış valla
Crawford ne yapıyor acaba şimdi aklım onda
İnşallah güzel haberle döner
Zehrayade iyi dileklerin için çoksaol canım benim
Baharçelik yazını okurken çok duygulandım ve çok sevindim kuzu ya
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin oğluşunu
Darısı bize olsun bende o günleri görürüm inşallah.
selam kızlar az önce dr dan geldim. aslına bakılırsa ilk önce şöyle anlatayım; formda eskiler bilir, daha önce 5 kez farklı şekillerde bebeklerimi kaybettim. kalp atışlarını bile alamadan hemde. 3 kez de küretaj oldum. şu an yine hamileyim. ama bu güne kadar hemen hemen kimseyle paylaşmadım. çünkü korktum. herkesin benim için üzülmesi beni dahada üzüyor. zaten korkuyla yaşayan hamilelerimize daha da korku vermek istemediğmden dolayı kendi kendime söz vermiştim ilk üç ayı atlatmadan kimseye söylemeyeceğim diye. şükür 13 haftalık olduk bugün ense kalınlığımızda ölçüldü herşey normal. hatta bir oğlumuzun olacağını söyledi drumuz. şimdi biraz daha rahatım artık. bu günlere gelebilmek hayladi benim için. rüyamda dahi göremiyordum hiç. ama şimdi minik kelebeğim içinde fırfır dönüyor. parmaklarını saydık. gözlerini burnunu gördük. ayakları kolları harika. artık onun içimde olduğunu biliyorum. inşallah sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider. ve artık meleğimi yedi yıl sonra bende kollarıma alırım. işte böyle sizlerle paylaşmamak için kendim çok zor tuttum ama tuttum. benide o güzel listeye 13 haftalık erkek diye eklerseniz çok sevinirim. kullandığım ilaçlar innohep 0,45 iğne günde 1 kez bemiks c günde 1 gyno ferro sanol günde 1 ve folbiol pazartesi ve perşembe şimdiden teşekkürler :)
ay ne güzel haberler verdin.inşallah canım kucağına alacağın günüde görürsün.hihoyyyt
saol canım efet çok zor günler yaşadım ama hepsinin üstesinden geldim hiç yılmadım yıkılmadım arada yalpaladım ama bıkmadım en çok canı yana benken en çok teselli eden yine ben oldum o yüzden bunu kendime sakladım ama artık rahatladım. inşallah sen ve diğer tüm hamişlerimize ve hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarımızada bu günleri görmek nasip olsun inan harika bir duygu kelimelere sığmaz :1no2::asigim:
Canım benim seni ve gücünü alkışlıyorum valla alkisalkisalkis
Ben en ufacık birşeyde hemen dağılıyorum
Kendimi toparlamam çok zor oluyor
İnşallah allahım bu sefer ikinizinde daha doğrusu tüm hamiş arkadaşlarımız yüzünü güldürür
baharçelik canım artık üzülmek yok güzel günler hepimizi bekliyor bu yıl herkese uğurlu gelecek biliyorum içime doğuyor güzel güzel haberler alacağız burası bebeiş kaynayacak bu yıl:ecrin_bebek:
nerde limburg canım ya .. bende umutla bekliyorum ama şimdilik veremiyorum...sen ne yapıyosun canım varmı güzel haberler???
bu arada topicin 'ağzından bal damlayan' hatunu denden .... yaaa ben ne zaman güzel haberler verecem acaba yaaaaa.
kızlar merhaba bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisanda sezeryanla olacak kısmet olursa,,,bu arada coraspini 34. haftamda kestim iğneyi de doğuma 2 gün kala bırakacakmışız,,,,doğumdan 1 gün sonrada 3 ay daha devam edecekmişim iğnelere merak ede3n arkadaşlarım vardı o yüzden haber vermek istedim zaman yaklaşıyor çok heycanlıyım şimdiden 3 hafta sonra inşallah uras emreme kavuşucam
selam kızlar az önce dr dan geldim. aslına bakılırsa ilk önce şöyle anlatayım; formda eskiler bilir, daha önce 5 kez farklı şekillerde bebeklerimi kaybettim. kalp atışlarını bile alamadan hemde. 3 kez de küretaj oldum. şu an yine hamileyim. ama bu güne kadar hemen hemen kimseyle paylaşmadım. çünkü korktum. herkesin benim için üzülmesi beni dahada üzüyor. zaten korkuyla yaşayan hamilelerimize daha da korku vermek istemediğmden dolayı kendi kendime söz vermiştim ilk üç ayı atlatmadan kimseye söylemeyeceğim diye. şükür 13 haftalık olduk bugün ense kalınlığımızda ölçüldü herşey normal. hatta bir oğlumuzun olacağını söyledi drumuz. şimdi biraz daha rahatım artık. bu günlere gelebilmek hayladi benim için. rüyamda dahi göremiyordum hiç. ama şimdi minik kelebeğim içinde fırfır dönüyor. parmaklarını saydık. gözlerini burnunu gördük. ayakları kolları harika. artık onun içimde olduğunu biliyorum. inşallah sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider. ve artık meleğimi yedi yıl sonra bende kollarıma alırım. işte böyle sizlerle paylaşmamak için kendim çok zor tuttum ama tuttum. benide o güzel listeye 13 haftalık erkek diye eklerseniz çok sevinirim. kullandığım ilaçlar innohep 0,45 iğne günde 1 kez bemiks c günde 1 gyno ferro sanol günde 1 ve folbiol pazartesi ve perşembe şimdiden teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?