Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:) haklısın valla gülüşcüm gökten bulut geçiyo nemi bizi buluyo ,birde hatunların yaptığına bak :)...
kociş geçende beni kızdırdı alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile klava: ben hamile olmadığım halde bu ay kadın tutacam gelsin dip köşe temizlesin amaaaaan zaten birsürü derdimiz var canımın kıymetini bilcem bundan sonra ohhhhhhhh olsun kötükedihüso

Amanınnnnnnnnnn aramızda sağlıkçı var yedik azarı iyi mi kafamçokkarıştı kız ondan değil az çok anlamışsındır halimden depresif ruh halim çökertti beni :) ama geçecek dün bitti ilacım oh ohhhhhhh :dance::teytey::teytey:

sana tamamen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
bende yeni başladım herhafta yarım gün kadın alıyorum evimi siliyo temizliyo tozumu alıyo her hafta biyerin camını yada halısını yada duvarını siliyo .....
napıym dün 7,30 da işten çıktım düşün halimi bide temizlik ev işiyle mi uğraşayım
hele bide hayırlısıyla hamiş kalırsam hiiiiç üzmicem kendimi yemeğede bi hafta annemlere bi hafta kaynanama gidicem hııhhhh :umursamaz:
bunlar canlarının kıymetini bilmioo bak dinamiss anlatıyo uyumuyorum vs diye bizde hayırlısıyla öyle olucaz bide işle mi uğraşcaz
erkeği nasıl alıştırırsan öyle olur şekercim beni kaynanam sürekli kadın aldığı için kocişe normal geliyo bu iş

bizde seni seviyoz canım benimmm opuyorumnanaktan küşümlü ilk defa duydum.doğrudur canım.
feryad bende kadın çağırrımda kadın bir saatten sonra benden bıkar.şunu şöle yap bunu böyle bak burası temiz kalmamış derim .kadını çıldırtırım.peşinde gezer bende yorulurum.bide ben temizlikte çok ince detaylara inerim.cam siliniyosa mesale yatak odası diyelim elbise dolabı boşaltılır tozu alınır.giysiler tekrar katlanır.yani uzun iş benimki .yavaş yavaş kocişle yaptık hafta sonu.

Al işte al benden birtane daha bende öyleyim o nedenle şuan araştırma içindeyim arkadaşların tanıdığı iyi biri varsa alacam yoksa bende beğenmem :) dedim memnun kalırsam sürekli çağırırım ona göre birini önerin bu ay birde benim tedavim var gülüm çok yıprattı tedaviler ruhen bir de iş düşünecek halde değilim valla iyi birini bulayım bakalım ondan sonra kısmetse ...
gülüşüm benim kociş tutturdu evde yabancı istemem yaptırmam falan filanalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile onun annesi ebeydi mahalle gezisi yapıp o arada evine glip işini yapıyormuş alışkın değil ama alışacak banane hıhlülülülülülü

zaman eski zaman değil alışmak zorundalar
valla bende manyağımdır o konuda ama yapabileceğim bişi yok kadın gittikten sonra saçlarımı yolduğum oluyor çünkü kendi kafasına göre iş yapıyor ama elden ne gelir ben bi temizlik yapmaya kalksam 1 haftada anca bitiririm ama bazen görmemek duymamak daha iyi oluyor

siz çalışıyosunuz canlar.ben akşama kadar evdeyim.bende ilk 4 ay yattım hiç bir yer ellemedim.annem yaptı yemek .eşim süpürdü sildi evi.bulaşık bile ellemedim düşün.sonra hareketsizlikten şiştim ayol.ufak tefek şeyler yapmaya başladım abartmadan.ağır iş yapmam zaten.kadına dediğim gibi pek güvenmiyom temizlik konusunda.kaynanamda alır evine ama ben onlardan temiz yaparım ya.mutfağa kadın hiç giirmez burda.benim içinde en önemli yerlerden biri mutfaktır.tüm kaplar yıkanacak dolap silinecek yerleşecek.benim bile iki günümü alır mutfak.

canım rahim filmi çektidinmi hiç bazen rahimde perde oluyormuş o yüzdende bebek kayıpları yaşanabiliyormuş inş derdine derman bulunur canım
ben cabuk hamile kalıyom fakat tutmuyo ne hikmetse. doğru diyosun bnm psikolojı darmadağan biran önce sağlıkla bizde alalım bebişlerimizi kucağımıza. ne adaklar adadım :Saruboceq:
ahhh inş allah bizlerede mükafatımızı verecektir bu kadar acılar çektikten sonra elimizi boş çevirmeyecektir canım sabredelim en hayırlı zamanda olsun inş
canım denden benden önce yanıtlamış bende aynını diycektim 34 . hafatada bıraktırıyorlar seninki daha geç bile bıraktırmış hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim darısı başımıza inş
ayyy çok güzel bir haber bu umutluyuz canım demek oğluşun bayram çocuğumu olacak hiç unutulmuyacak bir doğum günü allahım sizi kurtarsın sağsalim inş ağrısız acısız doğumlar nasip etsin rabbim sana
kız öğle arası dondurma yedim hiç yaramadı öff. yandı borucuk yandı. bende kantinden çekirdek aldım. (çitliyo) çok taze :))
kısss ayyy yazma şurda canının çektiklerini yaaa benimde canım çekiyor valla ya yediklerinden banada gönder yada yazma buraya nolcek şimdi bnim halim bende istiyorum hepsinden
en iyisi valla her sıkıntıyı acıyı kadınlar çekiyor bide üstüne ev temizliği boşverrr ben hiçbişiye elimi sürmüyorum adama yaptırıyorum içime sinmiyor ama napim bebeğim daha önemli herşeyden

selam kızlar az önce dr dan geldim. aslına bakılırsa ilk önce şöyle anlatayım; formda eskiler bilir, daha önce 5 kez farklı şekillerde bebeklerimi kaybettim. kalp atışlarını bile alamadan hemde. 3 kez de küretaj oldum. şu an yine hamileyim. ama bu güne kadar hemen hemen kimseyle paylaşmadım. çünkü korktum. herkesin benim için üzülmesi beni dahada üzüyor. zaten korkuyla yaşayan hamilelerimize daha da korku vermek istemediğmden dolayı kendi kendime söz vermiştim ilk üç ayı atlatmadan kimseye söylemeyeceğim diye. şükür 13 haftalık olduk bugün ense kalınlığımızda ölçüldü herşey normal. hatta bir oğlumuzun olacağını söyledi drumuz. şimdi biraz daha rahatım artık. bu günlere gelebilmek hayladi benim için. rüyamda dahi göremiyordum hiç. ama şimdi minik kelebeğim içinde fırfır dönüyor. parmaklarını saydık. gözlerini burnunu gördük. ayakları kolları harika. artık onun içimde olduğunu biliyorum. inşallah sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider. ve artık meleğimi yedi yıl sonra bende kollarıma alırım. işte böyle sizlerle paylaşmamak için kendim çok zor tuttum ama tuttum. benide o güzel listeye 13 haftalık erkek diye eklerseniz çok sevinirim. kullandığım ilaçlar innohep 0,45 iğne günde 1 kez bemiks c günde 1 gyno ferro sanol günde 1 ve folbiol pazartesi ve perşembe şimdiden teşekkürler :)

güzel hamiş :CüvCüv: hayırlısıyla inşallah kucağına sağlıkla alırsın canım oğlun hayırlı uğurlu olsun olumunekankayizsmile

Kuzular çok yoruldum ben bugün
Çok kalabalıktı burası daha yeni oturdum ayaklarım ağrımış valla
Crawford ne yapıyor acaba şimdi aklım onda
ınşallah güzel haberle döner
Zehrayade iyi dileklerin için çoksaol canım benim
Baharçelik yazını okurken çok duygulandım ve çok sevindim kuzu ya
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin oğluşunu
Darısı bize olsun bende o günleri görürüm inşallah.

güzel hamiş :CüvCüv: hayırlısıyla inşallah kucağına sağlıkla alırsın canım oğlun hayırlı uğurlu olsun olumunekankayizsmile

saol canım yazılarını takip ediyorum ama bir türlü konuşmak nasip olmadı buraya girince içimden söylemek geldiği için çok bişey yazmadım hiç ama artık bende sizlerleyim rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve diğer tüm arkadaşlara nasip etsin tekrar teşekkürler :)

saol canım efet çok zor günler yaşadım ama hepsinin üstesinden geldim hiç yılmadım yıkılmadım arada yalpaladım ama bıkmadım en çok canı yana benken en çok teselli eden yine ben oldum o yüzden bunu kendime sakladım ama artık rahatladım. inşallah sen ve diğer tüm hamişlerimize ve hamiş olmayı bekleyen arkadaşlarımızada bu günleri görmek nasip olsun inan harika bir duygu kelimelere sığmaz :1no2::asigim:

ay ne güzel haberler verdin.inşallah canım kucağına alacağın günüde görürsün.hihoyyyt

Canım benim seni ve gücünü alkışlıyorum valla alkisalkisalkis
Ben en ufacık birşeyde hemen dağılıyorum
Kendimi toparlamam çok zor oluyor
İnşallah allahım bu sefer ikinizinde daha doğrusu tüm hamiş arkadaşlarımız yüzünü güldürür

baharçelik canım artık üzülmek yok güzel günler hepimizi bekliyor bu yıl herkese uğurlu gelecek biliyorum içime doğuyor güzel güzel haberler alacağız burası bebeiş kaynayacak bu yıl :ecrin_bebek:

amin canım soal

inşallah gülüşcüm 2010 hepimize uğurlu gelsin

büşracığım sen iğneye başladın mı.acıyor mu?birde eşin ne tepki verdi bebişe.beklemiyordun ya o da cok şaşırmıştır heralde.ayyy çok merak ediyorum.

nergis canım benim,senden de gelecek ay alırız inşallah hayırlı haberler.....

oh oh maşallah 3 hafta su gibi geçer,sağlıkla oğlunu alırsın kucağına,doğumunda kolay olur inşallah canım......

sanada maşallah canım,walla iyi dayanmışsın,ben herhalde hamile olduğumu ilk buraya yazarım,dayanamam ki yaa,acaba ben de mi yazmasam 3 ay bitene kadar

AYSUDE beni neden hissetmiyorsun demişsin,canım benim önce senin gerçekten korkularını yenebildiğini hissedebilsem,bebişide hissedicem.........ama iyi yönde gelişmeler,diş kıl mevzusuda bitti çok şükür,bir sürü bebişin olduğu hastane sana uğurlu gelecek......az kaldı sabret.......

ZEHRA bende bugün seni düşünmüştüm,ne zamandır yoksun,ve de içimden kızdım hatta..........aslına bakarsan ben de oğlum olacakmış gibi hissediyorum nedense........sağlıkla zamanında gelsinde hepsi kabulüm,kızıda erkek gibi yetiştireceğim için farketmez nasıl olsaguclubacismile

CRAWFORD gördün mü oğluşunun bamyasını.......gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…