Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım. senın mesjları okudum da. ben de kan pıhtılasma nedenıyle dusuk yasadım. once 0.2 dozda fragmin kullandım olmadı dusuk oldu yine. sımdı 0.6 doz.soyledı doktorum hamile olunca.senin de bu dozda ıgne oldugunu okudum nasıl gedıyor hamilelik benım ignem clexane 0.6 bu hakda yazarsan sevınırım onceden tesekurler.

merhaba canım. senın mesjları okudum da. ben de kan pıhtılasma nedenıyle dusuk yasadım. once 0.2 dozda fragmin kullandım olmadı dusuk oldu yine. sımdı 0.6 doz.soyledı doktorum hamile olunca.senin de bu dozda ıgne oldugunu okudum nasıl gedıyor hamilelik benım ignem clexane 0.6 bu hakda yazarsan sevınırım onceden tesekurler.

Melekcım hadı gözünaydın canım.Sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım.Canım senın doktor kontrolun ayın kacında.Benımkı 20 nısanda.Kendıne ıyı bak canım..

canım korkma morarması normal benımkıde morardı hele bacaktan yapınca daha cok morardı sezeryana gıttıgımde bıle morartılar gecmeemıstı bebeısler ıcın herseye deger ınsalllah sende dıger arkadslarda saglıcakala bebıslerını kavusurlar opt canım....

SONUYOK canım morarması çok normal merak etme benim de morarıyordu arada göbekten yaptıktan sonra 5 dk falan kolanyalı pamuğu iğneyi vurulduğun yere hafifçe bastırarak tut morarmayı engelliyor canım...ben 1 ay önce mecburen bacağa geçtim karnım gerildiği için bacağımda hiç morluk olmadı ama ilk baştada göbekte rahat ettim canım

denden hoşbulduk canım ben iyiyim sen nasılsın
hoşgeldin zeynom nasılsın kaç haftalık oldun topiğimizde yeni hamişlerimiz var inşallah hepside sorunsuz hamişlik yaşar sen ve bebişin allaha emanet ol
eminecim canım sen elini çabuk tut ben arkandan yetişirim bacım mayısta sermet beye gelicem tamam derse hemen başlıycam o yüzden sen hızlı ol ben hemencecik ardındayım inşallah önce sen sonra ben mutlu haberleri vericez hakkımızda hayırlısı olsun
sonuyok bacım korkma morarmasından ister istemez morarıyo ben 7 ay boyunca sürekli göbekten yaptım benimde çok morardı hatta son zamanlarda küçük küçük mezeler olmuştu ama doğumdan sonra hemen geçti sen içini ferah tut bacım allahın izniyle bişey olmaz
Kizlar iyi aksamlar,
geleveracigim canim hosbulduk bitanem.
Sonuyokcugum canim benim sen nasilsin nasil gidiyo.
aaaaaa kuşummmmmm geldinmi hoşgeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

limburg canım sen bu yüzdenmi msn yi hiç açmıyon bende bu neden açmıyor diyordum bacım zaten bende kendi adıma tek başıma sadece benim olan bi msn aldım artık herifimin msn sini kullanmıyorum yeni msn aldığında söle yeni msn mi vereyim canım sen nasılsın heyecanlımısın az kaldı 12 sine bizde senin gibi merakla bekliyoruz canım inşallah bu sefer yüzün gülecek dualarımız seninle

CELEN canım nasılsın ne durumdasın inşallah iyisindir asprin bulabildinmi merak ettim seni dualarım seninle allah yardımcın olsun

Melekcım hadı gözünaydın canım.Sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım.Canım senın doktor kontrolun ayın kacında.Benımkı 20 nısanda.Kendıne ıyı bak canım..
Canım bana 19-22 nisan arasında bir gün gel dedi , gittiğimde sezeryan tarihini netleştiricekmiş...Canım en son senden tahlil istemişmiydi ?Çok şükür iyi çıktı sonuçlarım...
Canım bazen kanıyor benimkide...Her zaman doğru yeri bulmamamız normal bence , endişelenme...Ben hala bacaktan yapıyorum , yaklaşık 3 haftam kaldı , bacaktan yapmaya devam ederim...
melekcim sonuçların iyi olmasına sevindim canım bende seninle beraber bir ohh çektim
çalıkuşum canım nasılsın uzun zamandır yoksun nasıl gidiyor hayat
Sağol canım , çok şükür problem yokmuş...

Canım seni çoooook özlediiikkkk...
canım iğnenin prospektüsünü okudunmu? Benim iğnem fraxaparine , prospektüsünde iğneyi sonuna kadar batırın diyor...İğneden iğneye değişiyomu acaba ?
hadi gözün aydın canım şimdi okumuştum yazdıklarını .sağlıkla gelsin kuzucun annesi
Aminnn canım , çok teşekkür ederim...

çok şükür canım çok sevindim kötü bir durum olmamasına :)hihoyyyt

:))Sağol canımmm...

Canim benim olsun burda görüsürüz.opuyorumnanaktan
Limburgcugum bende degisen birsey yok canim sen nasilsin.boshayallersmile
Mayis sonundan izine gidiyoz geldigimizde tekrardan tüp bebek deneyecegiz .:ecrin_bebek:
Kismette varsa olur.:Saruboceq:

Sağol canım benim, Deniz 1,5 aylık oldu..
Darısı sağlıkla kolaylıkla başına inşallah.
..
Teyzesi yesin onun tatli yanaklarini Şeniz. Allahim uzun ömürler versin canim.

feryat sana sorum olacak bu bölümde kan pıhtılaşması olupta igne yapılıp bebegini düyaya getiren varmı ben çok okuyamıyor geçmişlerini vaktim olmuyo

Canım bende sende bizlere çok desdek oluyorsun
İyiki varsın :)
Gerçekten sen deneyimlerinle bizlere yol gösteriyorsun ve çok faydalı oluyorsun

Kuzu nerelerdesin sen yaaaa
Özlettin kendini
Evet ben allah ksımet ederse bebek bekliyorum
Senden ne zaman alcaz güzel haberi canım
Hadi çok bekletme bizi

Büşracım ve celencim;
yeni hamişler jayırlı uğuğrlu olsun,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.öpüyorum sizleri...

Amin canım benim çok saolopuyorumnanaktan

feryat sana sorum olacak bu bölümde kan pıhtılaşması olupta igne yapılıp bebegini düyaya getiren varmı ben çok okuyamıyor geçmişlerini vaktim olmuyo

Tabikide iğne olupta bebeğini kucağına alan arkadaşlarımız çok oldu canım
Zamanın olursa geçmiş sayfaları oku sanada umut olur

herkese gunaydin hanimlar
DINAMISSCIM yesinler o DENIZcigimin nazlarini kiyamam ben ona evet ne kadar sakin olmaya calissamda cok heyecanliyim insallah yuzum guler

RAVZACIM evet canim msn bozuk insallah yeniden yukledigimizde msn adresini alirim gorusuruz insallah

CALIKUSUM nasilsin ben basladim tedaviye transferim oldu bile 12nisani beklioruz insallah yuzumuz guler seninde benimde tum isteyenlere nasip etsin insallah

Haftasonuda malum açıköğretim sınavlarındaydım. ıyi geçti sınavlar çalıştığım sorulardan çıktı hep. Birdahaki sınavlarda 29-30 Mayısta. ınşallah o zamana da iyi geçer.

günaydınlar herkese büşracım canık nasılsın bu gün gidiyormusun dr a
celenim bacım nasıl oldun çok merak ediyorum seni arayamıyorumda inşallah iyisindir.
çalıkuşum hoşgeldin canım nasılsın özedik seni
limburgum az kaldı tatlım heycanla güzel haberler bekliyoruz senden
dinamiscim demek deniz kızı gezmelere çıktı haa maşallah kuzuya mis mis kokla benim için prensesi

melekcim çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına az kaldı canım inşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini

geleveracım nasılsın canım nasıl giyor

kızlar yaa simgeden haber alan yokmu doğum yaptımı nesıl acaba merak ediyorum msn de açmıyo

Günaydın canım
Bugün sabah miğdem çok bulandı ama şimdi daha iyiyim
Bugünde gidemiycem doktora
Neyse zaten bugün 1ayım doldu maaşımı alır çıkarım
Rahat rahat giderim doktorumuda
Sen nasılsın cnm

Haftasonuda malum açıköğretim sınavlarındaydım. İyi geçti sınavlar çalıştığım sorulardan çıktı hep. Birdahaki sınavlarda 29-30 Mayısta. İnşallah o zamana da iyi geçer.

Kuzuuuu çok sevindim sınavlarının iyi geçmesine benim çalışkan arkadaşımvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…