kızlar dün akşam yaptığım iğne yerinden kan geldi göbekten yapıyorum acaba göbektede kasa gelme ihtimali varmı bugün hep acıdı ve baktım morarmaya başlamış offf tırnak üstü kadar biyer morarmış
kasa mı denk geldi acaba
ravzacım iyiyim bugün çalışmaya başlıcaz :kedi:
herifi kampa alıcam kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın
gülüşüm iyi etmişsin al tabi kampa kısmetse bende önümüzdeki aya alacam hiç boş bırakmayacam herifi işinin adı ne çalışsın ondan sonra 9 ay boş gezecek nasıl olsa değilmi sempatiksalakcinni hakkında hayırlısı olsun canım öpüyorum seniopuyorumnanaktan
celenim neolur bozma moralini biliyorsun olabilir böyle şeyler
sen bol bol dinlen üzme kendini
denden hoşbulduk canım ben iyiyim sen nasılsınravza gelmiş hoşgelmiş
iyiyiz canım sağolllllll
celen moralini bozma,coraspin kullanıyorsan pembe leke olabiliyor canım,Allah hayırlısını nasip etsin
Kıslar ben şimdilik gidiyorum,sonra görüşürüz öptüm kocaman kocaman
hoşgeldin zeynom nasılsın kaç haftalık oldun topiğimizde yeni hamişlerimiz var inşallah hepside sorunsuz hamişlik yaşar sen ve bebişin allaha emanet olkızalr herkese iyi akşmalr ben geldimmmmmm artık bulantılarımda gitti halsizliğimde evime döndümmmmmm sonunda şükürrr sizler nasılsınızzzz bakalımm ne var ne yok kimler hamişş ben yokken neler oldu topiciğimizdeeee cok merak ediyorummmm
eminecim canım sen elini çabuk tut ben arkandan yetişirim bacım mayısta sermet beye gelicem tamam derse hemen başlıycam o yüzden sen hızlı ol ben hemencecik ardındayım inşallah önce sen sonra ben mutlu haberleri vericez hakkımızda hayırlısı olsuncelen cemreciğe kardeş geliyormuş.maşallah.okudum kanaman var heralde ama tutunma döneminde biraz olabiliyor.heleki koyu renkliyse korkma.yat dinlen.bende önceki gebeliğimde 10 gün kalkmadan yatmıştım.geçti.allaha emanet ol.
melekciğim lütfen kötü düşünüpte kötüleri çağırma.sınırı aşmamışki değerin.ne bu telaş.ama içini dr sorarak rahatlat.bebişi stres etme.
büşra hemen doktora .
guluş diyet tiyolarını aldım ama hiç uygulayamıyom hiç durmuyor bu pis boğazım.
bana bak dr ayağına gelmiş bu fırsatı kacırma.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.
sonuyok canım iğne haritası geldi .çok çok teşekkür ederim.az daha dişini sık canım 1 aya kadar ne kusman ne ağrın kalır.turp gibi büyütürsün göbüşünü.sağlıkla allah sonuna ulaştırsında bu sıkıntılar hep unutulur.
ravza bak büşra beni bekliyemedi durmadı bebişi konuverdi annesinin göbüşüne. bende seni beklemem yaparım bebişi azcık hızlan.aynı doktorada gideceğimiz için iyi olurdu.sonuyok ,sen, ben dr dan aynı güne alırdık randevuları.
nergis,çalıkuşu ,canderya,loveli,gelavera sizleride özledim .nerelerdesiniz.adını unuttuğum arkadaşlardan özür dilerim.topikte aynı dertten muzdarip olan tüm arkadaşlarımı her türlü paylaşımlarından,desteklerinden dolayı tanımasamda çok seviyorum.
sonuyok bacım korkma morarmasından ister istemez morarıyo ben 7 ay boyunca sürekli göbekten yaptım benimde çok morardı hatta son zamanlarda küçük küçük mezeler olmuştu ama doğumdan sonra hemen geçti sen içini ferah tut bacım allahın izniyle bişey olmazkızlar dün akşam yaptığım iğne yerinden kan geldi göbekten yapıyorum acaba göbektede kasa gelme ihtimali varmı bugün hep acıdı ve baktım morarmaya başlamış offf tırnak üstü kadar biyer morarmış
kasa mı denk geldi acaba
aaaaaa kuşummmmmm geldinmi hoşgeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileKizlar iyi aksamlar,
geleveracigim canim hosbulduk bitanem.
Sonuyokcugum canim benim sen nasilsin nasil gidiyo.
calikusum cnm nasilsin ozledim neler yaptin cnm benim mailini gordumsanada yazdim ama o an bi takildi halen bozuk.enistem bilgisayarlarla ilgilenio benim vistaydi o windows7yapti tabi orjinal degil sanirim.neyse ona uyumlu bi msnyi bi bulamadim hani tryi bedava ariozya intten o falan hicbiseyi kullanamiom bi inte girio iki saat donuyo sorma valla idare edioz simdilik
Canım bana 19-22 nisan arasında bir gün gel dedi , gittiğimde sezeryan tarihini netleştiricekmiş...Canım en son senden tahlil istemişmiydi ?Çok şükür iyi çıktı sonuçlarım...Melekcım hadı gözünaydın canım.Sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım.Canım senın doktor kontrolun ayın kacında.Benımkı 20 nısanda.Kendıne ıyı bak canım..
Canım bazen kanıyor benimkide...Her zaman doğru yeri bulmamamız normal bence , endişelenme...Ben hala bacaktan yapıyorum , yaklaşık 3 haftam kaldı , bacaktan yapmaya devam ederim...kızlar dün akşam yaptığım iğne yerinden kan geldi göbekten yapıyorum acaba göbektede kasa gelme ihtimali varmı bugün hep acıdı ve baktım morarmaya başlamış offf tırnak üstü kadar biyer morarmış
kasa mı denk geldi acaba
Sağol canım , çok şükür problem yokmuş...melekcim sonuçların iyi olmasına sevindim canım bende seninle beraber bir ohh çektim
çalıkuşum canım nasılsın uzun zamandır yoksun nasıl gidiyor hayat
Canım seni çoooook özlediiikkkk...Kizlar hepinize Merhaba,
sizleri cok özledim. Insallah herkes iyidir. Vaktim olmadigindan sayfalari okuyamiyorum ama Büsra ve celen hamile diye okudum galiba. Kizlar cok sevindim Allahim kucaklarinizada almayi nasip eder Insallah. Baska Hamile olan varmi kizlar. Celencigim almanyadaymissin canim galiba igne bulamamissin bana adresini ver bende igneler var daha sana göndereiyom hemen. Ama pazartesi burda Tatil günü oldugundan sali yollarim hemen. Aspirinde var yolllarim canim acil.
canım iğnenin prospektüsünü okudunmu? Benim iğnem fraxaparine , prospektüsünde iğneyi sonuna kadar batırın diyor...İğneden iğneye değişiyomu acaba ?canım iğneyi sordum dr.a sadece ucunu sok cilt altı dedi bende o şekil dwm ediyorumm
oooo celen ikinciiiii bebişmi geliyorr hadi hayırlısı bitanemmm cok sevindimmmmm
büşracımm canımmm hayırlı olsunn inşlah bu sefer yüzümüz gülecekkkk kuş kendine cok dikkat ett
sonuyokcum canımmm seninkide hayırlı olsun ohhh ohhh ne güzel hbrler bunlar yaa cok sevindim hepinizin adınaaa
canımm aslıhancım ya naptı acaba dua ediyorum onun içinn
oooo ben seninle hep böle rast geliyorummm hiçiçime sinmiyorrr konuşmak istiyorum sen gidiyosun neyse canım iyi akşamlar bende seni cokk öptüm k.i.b
Aminnn canım , çok teşekkür ederim...hadi gözün aydın canım şimdi okumuştum yazdıklarını .sağlıkla gelsin kuzucun annesi
çok şükür canım çok sevindim kötü bir durum olmamasına :)hihoyyyt
Canim benim olsun burda görüsürüz.opuyorumnanaktancalikusum cnm nasilsin ozledim neler yaptin cnm benim mailini gordumsanada yazdim ama o an bi takildi halen bozuk.enistem bilgisayarlarla ilgilenio benim vistaydi o windows7yapti tabi orjinal degil sanirim.neyse ona uyumlu bi msnyi bi bulamadim hani tryi bedava ariozya intten o falan hicbiseyi kullanamiom bi inte girio iki saat donuyo sorma valla idare edioz simdilik
Teyzesi yesin onun tatli yanaklarini Şeniz. Allahim uzun ömürler versin canim.Sağol canım benim, Deniz 1,5 aylık oldu..
Darısı sağlıkla kolaylıkla başına inşallah.
..
aaaaaa kuşummmmmm geldinmi hoşgeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Hosbulduk bitanem nasilsin izmir nasil gecti opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım seni çoooook özlediiikkkk...
.
Melekcigim canim bende sizleri cokkk özledim, kaydirigubbakcemile2 Vaktim az oldugu icin giremedim bayagidan beri.
Canim sen nasilsin bebek nasilopuyorumnanaktan
Canım benim bu sıpalar böyle işte..Hayatta yapmam dediğin herşeyi yaptırıyorlar..
Sütde içirir daha neler neler yaptırır:))
Mesela eşim pazar günleri asla ama asla 11 den önce kalkmazdı...Bir yere kahvaltıya bile gitmezdi..Doğumdan önce bana ya lütfen derdi başka zaman her istediğinizi yapayım ama Pazar günüme karışma..Şimdi benim bişe dememe gerek bile kalmadı denizin sesini duydu mu benden önce kalkıyor:))
Bu arada yalnız bırakmak ne demek burası çok önemli benim için hele o kanama geçirip de yattığım 45 gün boyuunca eşimden ablamdan sonra en büyük destektiniz sizler bana..Unutmam mümkün değil ki..Ayrıca artık profesyonel oldum Deniz kucağımda iken tek elle yazabiliyorum vallahi:))
Kizlar hepinize Merhaba,
sizleri cok özledim. Insallah herkes iyidir. Vaktim olmadigindan sayfalari okuyamiyorum ama Büsra ve celen hamile diye okudum galiba. Kizlar cok sevindim Allahim kucaklarinizada almayi nasip eder Insallah. Baska Hamile olan varmi kizlar. Celencigim almanyadaymissin canim galiba igne bulamamissin bana adresini ver bende igneler var daha sana göndereiyom hemen. Ama pazartesi burda Tatil günü oldugundan sali yollarim hemen. Aspirinde var yolllarim canim acil.
Büşracım ve celencim;
yeni hamişler jayırlı uğuğrlu olsun,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.öpüyorum sizleri...
feryat sana sorum olacak bu bölümde kan pıhtılaşması olupta igne yapılıp bebegini düyaya getiren varmı ben çok okuyamıyor geçmişlerini vaktim olmuyo
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrŞeniz
Neden bugün topikte kimsecikler yokkkkkkkkk:1ninca:
Haftasonuda malum açıköğretim sınavlarındaydım. İyi geçti sınavlar çalıştığım sorulardan çıktı hep. Birdahaki sınavlarda 29-30 Mayısta. İnşallah o zamana da iyi geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?