Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın güzellikler ,nasılsınız bakalım bugün hamiş bayanlar bebeleriniz nasıl ve sabırla hamiş olmayı bekleyenler sizler nasılsınızzzzzzzzzzzz;? gülüş nerelerde bir büşra ve crawford bide baharçelik var .
kızlar bişe soracam hamileliği ileride olanlara :kan uyuşmazlığı testi yapılacak bana 12 nisanda 28.haftamda bu haftada aşı vuruluyomuş sanırım erken doğuma karşı.kan uyuşmazlığı olupta aşı olan varmı 28.haftada .doktorum testi yaparız dedi 14.haftamdayken.aşıdan bahsettimi hatırlamıyom ,en son 23.hafftada gittiğimde de aklına uyuşmazlık gelmemişti.gittiğimde ben söyleyecem..netten okudum bu aşı konusunu. bilgisi olan varsa cevab bekliyorum.
bugün misafirim gelecek.hazırlık yapıyom o yüzden arada bakarım .güzel haberlerle gelin inşallah.

olsun canım mide bulantısı iyiye işaret diyor dr lar. aman çık artık o menem yerden git güzel güzel dr una sonra iyi haberler ver bize canım. bende cumartesi günü bir kaç kıyafet aldım kendime göbüş büyüdü biraz pantolanlar sıkmaya başladı elbise ve pantolon aldım

busracim hadi gozun aydin bitiyo isin kusum sen niye gitmiosun dr a yaaa hani bugun gidecektin

baharcim yerim ben o gobisin icindekini cok zevkli dimi hamis kiyafeti alip giymek benim hep hayalimdi cok sukur azda olsa giydim tattim o hevesi insallah yeniden giymek nasip olur tabi bu sefer cocuk 9.ayinda saglikla dogup eve gelene kadar:))

crawfordcum seninde sinavin iyi gecmis tatlim darisi digerlerinin basina

kizlar dun gece cok basim agridi bi usudum bi atesler basti bide sanki adet olucakmisim gibi kasiklarim agridi korktum acikcasi insallah hakkimizda hayirlisi dua edin kizlar noolurrr

canımcım valla bende bu aralar ipin ucunu kaçırdım tekrar kilo almaya başladım ama son bugün son tekrar başlıyorum porsiyonları küçültmeye ve akşam yemeği iptal
napalım güzelim ben çıkıyorum sen geliyorsun iğneyi halletmene sevindim kaynanam vuruyordu iğneyi sen başlayabildin mi iğneyi kendine vurmaya
merhaba arkadaşlar;
nasılsınız görüşmeyeli. Bebeğe zararı olmaması için nete fazla girmiyorum.eski sayfalara bakıım , görüşmek üzere.
tatlım sen kendine ve bebişe ii bak arada ii olduğunu yaz yeter aklımız sende kalmasın
kuzuuuu malum aybaşı ve haftabaşı toplantı yeni bitti yeni hedefler yeni satışlar ....

GELEVERA, RAVZA canlar başladık bakalım ya tuturasa misali...
ÇALIKUŞU tatlım merakla seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu sefer kolaylıkla sorun çıkmadan hamiş kalırsın sen hocanın kürlerine devam ediyor musun

kuzular hepinize güzel bir gün diliyorum a.s.

kızlar size bisi soylemek istedim, kuzenim bebek sekerleri kapı susleri sepetleri yapiyor, cok da guzel ve şık şeyler var, ilgilenirseniz bana ozelden mesaj atın web sitesini vereyim bakın, begenirseniz Pıhtılı anneler ozel indiriminden yararlandırırım sizi :) Heryere kargo ile teslimat yapabiliyorlar..[/B

tatlım içini ferah tut baş ağrısı ve kasık ağrısı olabilir kanama gelmediği sürece normal canını sıkma ama herhal ve şartta dualarımız seninle olumunekankayizsmile

tatlım yaa ben çok severim öyle şeyleri bana özelden atarsan incelerim

Kuzuuuu çok sevindim sınavlarının iyi geçmesine benim çalışkan arkadaşımvereliniortak

Teşekkür ederim canım.Çalışırsa herkezin iyi geçer aslında. İnşallah Limburgcum diğer arkadaşlarında iyi geçmiştir.
Evet zehrayede uğurlu geldi. (eğer doktorun dediği gibi Kız ise)

Gulusss
Nasılsın canım.ben iyiyim çok şükür.bugün yemeğe gitmedim.kantinden ekmek arası köfte aldım. odamda oturuyorum. Sınav stresi geçti çok şükür. Gerçi daha önümüzdeki sınavlar ama olsun.

efet canım çok zevkli bişey inşallah 9 ay bıyunca giyeriz.

canım sınavının iyi geçmesine sevindim başarılar.alkisalkisalkis

efet canım çok zevkli bişey inşallah 9 ay bıyunca giyeriz.

canım sınavının iyi geçmesine sevindim başarılar.alkisalkisalkis

Sağolasın canım. Alkışlarınızla beni şımartıyorsunuz hanımefendi. Çiçekler odama lütfen. zemuszemus (Hemende havaya girdim) opuyorumnanaktan

Şimdi Maaşımıda aldım kuzudelikafadulden:sm_cool::teytey:
artık çıkmamak için sebebim kalmadı
1 hafta daha kalır birini bulana kadar benim yerime sonrada çıkarım

Ne güzel kuzu ya göbüşün çıkmış benimkide hemen çıksa keşke:CüvCüv:

Teşekkür ederim canım.Çalışırsa herkezin iyi geçer aslında. İnşallah Limburgcum diğer arkadaşlarında iyi geçmiştir.
Evet zehrayede uğurlu geldi. (eğer doktorun dediği gibi Kız ise)

İnşallah bitanem
Doğru söylüyorsun çalışırsan geçersin bende kpssye eşşek gibi çalışcam
Devlet memuru olup hayatımı kurtarcam
bu sene olmazsa 2sene sonra ama allahın izniyle olacak inş.guclubacismile

iyiyim bitanem seninde iyi olmana sevindim ohhh miden rahatlamış anlaşılan
sınav streside bitmiş boşver şimdi sen sınavı felan zaten stress yokkkkk sana yasssaaakkk
gülüşşş nasılsın bitanem
ohhh beee sonunda almışın kuzu maaşını git kendine güzel bir hediye al şımar biraz o kadar sıkıntıdan sonra iyi gelir
ayrılma kararından sonra çalışmasıda zor olur geçmez bu hafta

ohhh beee sonunda almışın kuzu maaşını git kendine güzel bir hediye al şımar biraz o kadar sıkıntıdan sonra iyi gelir
ayrılma kararından sonra çalışmasıda zor olur geçmez bu hafta

Canım kendime alacağım en güzel hediye gidip hemen bi kpss kursuna yazılmak olcak
Zaten verdikleri maaş 500tl
Oda ancak kurs parası tabi birde yetersekaydirigubbakcemile3
Gerçekten bu hafta çalışmak zor olacak benim için

Tamam guluscum sen yasak dersinde ben dinlemem mi. Ya evet mide sorunları ortadan kalktı. Eskiden olsa o köfteyi hayatta bititremezdim. Bitirsemde midede bekletemezdim.Yalnızca çok çabuk acıkıyorum ve eğer yemezsemde hemen midem bulanıyor. A kalmamam gerekiyor yani.
Büşracım senin adına sevindim. Oh ne güzel maaşını da almışsın. Çıkarsın az kalmış. Bugünlerde geçer.Hemde hamileyken işten çıkman daha güzel. Mutlu mutlu çıkarsın işten.ınşallah sende kpss ye kazanırsın.Kız göbüşünmü çıktı ne çabuk? :1shok:

hadi bakalım bu sene çok eleman alınacak diolar ya şans sanada güler umarım bu sene iyi başladı nede olsa
500 tl ye bu eziyet çekilmez kuzu hamiş olmasanda ayrılmalıydınnn

MELEKCIM, canım en sonkı kontrolde benden hıc tahlıl falan ıstemedı.Nısan 20 de gel dıye kendı tarıh verdı.Dogumu o zaman konusuruz demıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…