Haftasonuda malum açıköğretim sınavlarındaydım. İyi geçti sınavlar çalıştığım sorulardan çıktı hep. Birdahaki sınavlarda 29-30 Mayısta. İnşallah o zamana da iyi geçer.
Günaydın canım
Bugün sabah miğdem çok bulandı ama şimdi daha iyiyim
Bugünde gidemiycem doktora
Neyse zaten bugün 1ayım doldu maaşımı alır çıkarım
Rahat rahat giderim doktorumuda
Sen nasılsın cnm
canımcım valla bende bu aralar ipin ucunu kaçırdım tekrar kilo almaya başladım ama son bugün son tekrar başlıyorum porsiyonları küçültmeye ve akşam yemeği iptalcelen cemreciğe kardeş geliyormuş.maşallah.okudum kanaman var heralde ama tutunma döneminde biraz olabiliyor.heleki koyu renkliyse korkma.yat dinlen.bende önceki gebeliğimde 10 gün kalkmadan yatmıştım.geçti.allaha emanet ol.
melekciğim lütfen kötü düşünüpte kötüleri çağırma.sınırı aşmamışki değerin.ne bu telaş.ama içini dr sorarak rahatlat.bebişi stres etme.
büşra hemen doktora .
guluş diyet tiyolarını aldım ama hiç uygulayamıyom hiç durmuyor bu pis boğazım.
bana bak dr ayağına gelmiş bu fırsatı kacırma.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.
sonuyok canım iğne haritası geldi .çok çok teşekkür ederim.az daha dişini sık canım 1 aya kadar ne kusman ne ağrın kalır.turp gibi büyütürsün göbüşünü.sağlıkla allah sonuna ulaştırsında bu sıkıntılar hep unutulur.
ravza bak büşra beni bekliyemedi durmadı bebişi konuverdi annesinin göbüşüne. bende seni beklemem yaparım bebişi azcık hızlan.aynı doktorada gideceğimiz için iyi olurdu.sonuyok ,sen, ben dr dan aynı güne alırdık randevuları.
nergis,çalıkuşu ,canderya,loveli,gelavera sizleride özledim .nerelerdesiniz.adını unuttuğum arkadaşlardan özür dilerim.topikte aynı dertten muzdarip olan tüm arkadaşlarımı her türlü paylaşımlarından,desteklerinden dolayı tanımasamda çok seviyorum.
napalım güzelim ben çıkıyorum sen geliyorsun iğneyi halletmene sevindim kaynanam vuruyordu iğneyi sen başlayabildin mi iğneyi kendine vurmayacanım iğneyi sordum dr.a sadece ucunu sok cilt altı dedi bende o şekil dwm ediyorumm
oooo celen ikinciiiii bebişmi geliyorr hadi hayırlısı bitanemmm cok sevindimmmmm
büşracımm canımmm hayırlı olsunn inşlah bu sefer yüzümüz gülecekkkk kuş kendine cok dikkat ett
sonuyokcum canımmm seninkide hayırlı olsun ohhh ohhh ne güzel hbrler bunlar yaa cok sevindim hepinizin adınaaa
canımm aslıhancım ya naptı acaba dua ediyorum onun içinn
oooo ben seninle hep böle rast geliyorummm hiçiçime sinmiyorrr konuşmak istiyorum sen gidiyosun neyse canım iyi akşamlar bende seni cokk öptüm k.i.b
tatlım sen kendine ve bebişe ii bak arada ii olduğunu yaz yeter aklımız sende kalmasınmerhaba arkadaşlar;
nasılsınız görüşmeyeli. Bebeğe zararı olmaması için nete fazla girmiyorum.eski sayfalara bakıım , görüşmek üzere.
kuzuuuu malum aybaşı ve haftabaşı toplantı yeni bitti yeni hedefler yeni satışlar ....günaydın güzellikler ,nasılsınız bakalım bugün hamiş bayanlar bebeleriniz nasıl ve sabırla hamiş olmayı bekleyenler sizler nasılsınızzzzzzzzzzzz;? gülüş nerelerde bir büşra ve crawford bide baharçelik var .
kızlar bişe soracam hamileliği ileride olanlara :kan uyuşmazlığı testi yapılacak bana 12 nisanda 28.haftamda bu haftada aşı vuruluyomuş sanırım erken doğuma karşı.kan uyuşmazlığı olupta aşı olan varmı 28.haftada .doktorum testi yaparız dedi 14.haftamdayken.aşıdan bahsettimi hatırlamıyom ,en son 23.hafftada gittiğimde de aklına uyuşmazlık gelmemişti.gittiğimde ben söyleyecem..netten okudum bu aşı konusunu. bilgisi olan varsa cevab bekliyorum.
bugün misafirim gelecek.hazırlık yapıyom o yüzden arada bakarım .güzel haberlerle gelin inşallah.
tatlım içini ferah tut baş ağrısı ve kasık ağrısı olabilir kanama gelmediği sürece normal canını sıkma ama herhal ve şartta dualarımız seninle olumunekankayizsmilebusracim hadi gozun aydin bitiyo isin kusum sen niye gitmiosun dr a yaaa hani bugun gidecektin
baharcim yerim ben o gobisin icindekini cok zevkli dimi hamis kiyafeti alip giymek benim hep hayalimdi cok sukur azda olsa giydim tattim o hevesi insallah yeniden giymek nasip olur tabi bu sefer cocuk 9.ayinda saglikla dogup eve gelene kadar:))
crawfordcum seninde sinavin iyi gecmis tatlim darisi digerlerinin basina
kizlar dun gece cok basim agridi bi usudum bi atesler basti bide sanki adet olucakmisim gibi kasiklarim agridi korktum acikcasi insallah hakkimizda hayirlisi dua edin kizlar noolurrr
kızlar size bisi soylemek istedim, kuzenim bebek sekerleri kapı susleri sepetleri yapiyor, cok da guzel ve şık şeyler var, ilgilenirseniz bana ozelden mesaj atın web sitesini vereyim bakın, begenirseniz Pıhtılı anneler ozel indiriminden yararlandırırım sizi :) Heryere kargo ile teslimat yapabiliyorlar..[/B
Kuzuuuu çok sevindim sınavlarının iyi geçmesine benim çalışkan arkadaşımvereliniortak
busracim hadi gozun aydin bitiyo isin kusum sen niye gitmiosun dr a yaaa hani bugun gidecektin
baharcim yerim ben o gobisin icindekini cok zevkli dimi hamis kiyafeti alip giymek benim hep hayalimdi cok sukur azda olsa giydim tattim o hevesi insallah yeniden giymek nasip olur tabi bu sefer cocuk 9.ayinda saglikla dogup eve gelene kadar:))
crawfordcum seninde sinavin iyi gecmis tatlim darisi digerlerinin basina
kizlar dun gece cok basim agridi bi usudum bi atesler basti bide sanki adet olucakmisim gibi kasiklarim agridi korktum acikcasi insallah hakkimizda hayirlisi dua edin kizlar noolurrr
Gulusss
Nasılsın canım.ben iyiyim çok şükür.bugün yemeğe gitmedim.kantinden ekmek arası köfte aldım. odamda oturuyorum. Sınav stresi geçti çok şükür. Gerçi daha önümüzdeki sınavlar ama olsun.
efet canım çok zevkli bişey inşallah 9 ay bıyunca giyeriz.
canım sınavının iyi geçmesine sevindim başarılar.alkisalkisalkis
olsun canım mide bulantısı iyiye işaret diyor dr lar. aman çık artık o menem yerden git güzel güzel dr una sonra iyi haberler ver bize canım. bende cumartesi günü bir kaç kıyafet aldım kendime göbüş büyüdü biraz pantolanlar sıkmaya başladı elbise ve pantolon aldım
Teşekkür ederim canım.Çalışırsa herkezin iyi geçer aslında. İnşallah Limburgcum diğer arkadaşlarında iyi geçmiştir.
Evet zehrayede uğurlu geldi. (eğer doktorun dediği gibi Kız ise)
iyiyim bitanem seninde iyi olmana sevindim ohhh miden rahatlamış anlaşılanGulusss
Nasılsın canım.ben iyiyim çok şükür.bugün yemeğe gitmedim.kantinden ekmek arası köfte aldım. odamda oturuyorum. Sınav stresi geçti çok şükür. Gerçi daha önümüzdeki sınavlar ama olsun.
ohhh beee sonunda almışın kuzu maaşını git kendine güzel bir hediye al şımar biraz o kadar sıkıntıdan sonra iyi gelirgülüşşş nasılsın bitanem
Şimdi Maaşımıda aldım kuzudelikafadulden:sm_cool::teytey:
artık çıkmamak için sebebim kalmadı
1 hafta daha kalır birini bulana kadar benim yerime sonrada çıkarım
Ne güzel kuzu ya göbüşün çıkmış benimkide hemen çıksa keşke:CüvCüv:
oh hadş güle güle harca inşallah paranı canım. efet çıktı fotomu koymayı becerebilirsem bir ara koyucam. :kedi:a.s.
ohhh beee sonunda almışın kuzu maaşını git kendine güzel bir hediye al şımar biraz o kadar sıkıntıdan sonra iyi gelir
ayrılma kararından sonra çalışmasıda zor olur geçmez bu hafta
oh hadş güle güle harca inşallah paranı canım. efet çıktı fotomu koymayı becerebilirsem bir ara koyucam. :kedi:a.s.
Saol canım
Koy hemen resmini kuzu merak ettim valla göbüşünü :CüvCüv:
Gerçi şimdi senin göbüşünü görürsem benimkide bir an önce öle olsun diye ne bulsam yerim kaydirigubbakcemile3:icecream:
hadi bakalım bu sene çok eleman alınacak diolar ya şans sanada güler umarım bu sene iyi başladı nede olsaCanım kendime alacağım en güzel hediye gidip hemen bi kpss kursuna yazılmak olcak
Zaten verdikleri maaş 500tl
Oda ancak kurs parası tabi birde yetersekaydirigubbakcemile3
Gerçekten bu hafta çalışmak zor olacak benim için
Tamam guluscum sen yasak dersinde ben dinlemem mi. Ya evet mide sorunları ortadan kalktı. Eskiden olsa o köfteyi hayatta bititremezdim. Bitirsemde midede bekletemezdim.Yalnızca çok çabuk acıkıyorum ve eğer yemezsemde hemen midem bulanıyor. A kalmamam gerekiyor yani.
yarasıınnn güzel anneye ye kuzu yee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?