Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celen cemreciğe kardeş geliyormuş.maşallah.okudum kanaman var heralde ama tutunma döneminde biraz olabiliyor.heleki koyu renkliyse korkma.yat dinlen.bende önceki gebeliğimde 10 gün kalkmadan yatmıştım.geçti.allaha emanet ol.

melekciğim lütfen kötü düşünüpte kötüleri çağırma.sınırı aşmamışki değerin.ne bu telaş.ama içini dr sorarak rahatlat.bebişi stres etme.

büşra hemen doktora .

guluş diyet tiyolarını aldım ama hiç uygulayamıyom hiç durmuyor bu pis boğazım.
bana bak dr ayağına gelmiş bu fırsatı kacırma.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.

sonuyok canım iğne haritası geldi .çok çok teşekkür ederim.az daha dişini sık canım 1 aya kadar ne kusman ne ağrın kalır.turp gibi büyütürsün göbüşünü.sağlıkla allah sonuna ulaştırsında bu sıkıntılar hep unutulur.

ravza bak büşra beni bekliyemedi durmadı bebişi konuverdi annesinin göbüşüne. bende seni beklemem yaparım bebişi azcık hızlan.aynı doktorada gideceğimiz için iyi olurdu.sonuyok ,sen, ben dr dan aynı güne alırdık randevuları.

nergis,çalıkuşu ,canderya,loveli,gelavera sizleride özledim .nerelerdesiniz.adını unuttuğum arkadaşlardan özür dilerim.topikte aynı dertten muzdarip olan tüm arkadaşlarımı her türlü paylaşımlarından,desteklerinden dolayı tanımasamda çok seviyorum.

canım iğneyi sordum dr.a sadece ucunu sok cilt altı dedi bende o şekil dwm ediyorumm
oooo celen ikinciiiii bebişmi geliyorr hadi hayırlısı bitanemmm cok sevindimmmmm
büşracımm canımmm hayırlı olsunn inşlah bu sefer yüzümüz gülecekkkk kuş kendine cok dikkat ett
sonuyokcum canımmm seninkide hayırlı olsun ohhh ohhh ne güzel hbrler bunlar yaa cok sevindim hepinizin adınaaa
canımm aslıhancım ya naptı acaba dua ediyorum onun içinn
oooo ben seninle hep böle rast geliyorummm hiçiçime sinmiyorrr konuşmak istiyorum sen gidiyosun neyse canım iyi akşamlar bende seni cokk öptüm k.i.b

Norlmal sonuyok bendede oldu telaŞ etme
ayy inş öncekilerde hiç olmamıştım böylede ondan korktum biraz
allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş bizde 31 haftaları görebilecekmiyiz acaba ?
eminecim dişimi sıkıyorum ama sıkıntılı geçiyor bu zamanlaım inş bir an evvel atlatırım gerçi rabbim çekemeyeceğimiz derdi vermezmiş demekki ben bunu atlatıcam bi kucağımıza alabilseydik hiç olmazsa o zaman birazdaha az sıkıntımız olurdu

kıslar misafirim var bugün ve muhtemelen hafta sonu sizleri ihmal etcemmm. bilginize allaha emanet olun ... hamişler bebişlere, hamiş olmayanlar yumoşlara iyi bakınnn......

melekciğim lütfen kötü düşünüpte kötüleri çağırma.sınırı aşmamışki değerin.ne bu telaş.ama içini dr sorarak rahatlat.bebişi stres etme.

.

canım hemen telaş yapma o zaman bende bildiğin kötü bişey var sandım :) doktorunla görüşünce mutlaka yaz merakla bekliyoruz inş. kötü bişey yoktur aklından at kötülükleri opuyorumnanaktan

Melekcim inşallah bi sorun çıkmaz canım benim
Sende stres yapıp hem kendini hemde bebişi üzme olurmu dualarımız seninle 6da güzel haberini bekliyoruz inşallah canım benim

melekcim yıldı yoksa kötü bişey de yoktur hemen kötü düşünme bence hiçbirşey yok herşey normal sakın üzülme canım
Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim...Doktorumun hemşiresiyle görüştüm , doktorum değerlerime bakmış ,değerlerim normalmiş , bir sorun yokmuş...Ayy nasıl telaş yaptım birden...Negatif çıkmayınca sonuç kötü sandım , 30 mg çıkması düşük bir değer olmaliki doktorum önemsememiş...

kızlar bişe soracam aspirinle coraspirinin farkı varmı.ben hep aspirin diye aldım.celeni okuyunca coraspirin reçetesiz verilmiyo diye eşim hep alıyo eczanaden ve aspirin 100 lük çocok aspirini yani.yanlışmı içiyodum ben şimdiye kadar acaba.bilen varsa yazsın bana farkını.zaten yarım içiyom ben günlük.doktorum öyle başlatmıştı. eyvahedigeldismile teleşlandım şimdi

hadi gözün aydın canım şimdi okumuştum yazdıklarını .sağlıkla gelsin kuzucun annesi

çok şükür canım çok sevindim kötü bir durum olmamasına :)hihoyyyt

canım telas yapma heralde yurtdısında verılmıyo bende hep recetesız alıyodum cunku ama coraspırn alıyodum dr sana hangısını soyledıkı....

CELENNN bizi merakta bırakma canım ınsallaha hersey cok guzel olacak....

Günaydınlar:))

Celencim canım benim çok sevindim, biliyorsun başlarda çoğumuzda bu lekelenmeler oldu..ınşallah geçecek ve cemreciğime kardeş gelecek.
Bu arada marketlerde artık her mevsimde herşey bulunuyor diye yazim dedim kiraz da doğal bir kan sulandırıcı, ayrıca limon portakal ve greyfurt suları da kan sulandırıyormuş.
Bizi merakta bırakma lütfen canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Umutsevgim
canım benim ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum, bizimkinin de uyku ile hiçç arası yok..Bu gaz ne biçim bişeymiş yaa, ne yapsak kar etmiyor.
Yalnız artık havalar düzeldi diye ben bi cesarete geldim.Kızımı kuaföre yanımda götürdüm, orada kucaktan kucağa gezdi, sonra ablam aldı bunu sokağa çıkardı yarım saat falan açık havada yürüdü..Sonrada ablama falan gittik derken eve gelince nihayet yorulmuşki çok uzun zamandan sonra ilk kez dün gece 12 ile 4 arası kesintisiz uyudu ve de uyuttu..Sonra kalktı ama 5 buçuk gibi geri yattı ve 8 de tekrar kalktı...Allahım her gece böyle olsa diye dua ediyorum vallahi..
Sanırım bu sıpaları gündüz yormak gerek...

canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyim rabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:

canım yaa çok sevindim inanki Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,,,,inşallah bebişin sımsıkı tutunur annesine

Kasık ağrılarımı çok dert etmiyorum zaten canım
Şimdilik çok şükür çok fazla olmuyorda
Maşallah sen yolun sonuna yaklaştın artık
İnşallah sağlıkla bebişini kucağınada alırsın canım benim
Darısıda bize artık inşallah bizde 31.haftaları bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz.
Artık ağırlaşmışsındır canım normal artık dönemen :)
Kuzu sakın stres yapma bak stres erken doğum için çok önemli bi risk faktörüymüş ne olur kötü düşünceleri at aklından tamammı canım

büşracımm canımmm hayırlı olsunn inşlah bu sefer yüzümüz gülecekkkk kuş kendine cok dikkat ett

Canım benim çok saol
İnşallah bu sefer hepimizin yüzü güler

kıslar misafirim var bugün ve muhtemelen hafta sonu sizleri ihmal etcemmm. bilginize allaha emanet olun ... hamişler bebişlere, hamiş olmayanlar yumoşlara iyi bakınnn......

Oh oh sen gez toz misafir ağırla bizi ihmal et oldumu şimdi kuzu yaaaaakaydirigubbakcemile3
Şaka tabiki kuzu rapor almışken tadını çıkar gez toz keyfine bak

Oleyyyyy çok sevindim canım zemuszemus

Merhaba Büşracım:) Nasılsın bakim dikkat ediyorsun kendine değil mi? Beslenmene uykuna herşeyine özen göster canımcım..

Akşama misafirim var benim, arkadaşlar kızımı görmeye gelecek..Bir yandan evi topluyorum bir yandan da size bakıyorum..

Beslenmeme dikkat ediyorum canım benim hayatta süt
içmeyen ben günde 1bardak içiyorum mutlaka sabahlarıda portakal suyu içiyorum kahvaltıda yapmazdım ama şimdi yapıyorum. p.tesi olsada doktora gitsem artık herşey yolundamı merak ediyorum kuzu belkikesede belli olmuştur.

Kuzummmmmmmm benim ne olursa olsun bizi yanlız bırakmıyorsun bu sana Şeniz
buda denize Şeniz

Canım benim bu sıpalar böyle işte..Hayatta yapmam dediğin herşeyi yaptırıyorlar..
Sütde içirir daha neler neler yaptırır:))
Mesela eşim pazar günleri asla ama asla 11 den önce kalkmazdı...Bir yere kahvaltıya bile gitmezdi..Doğumdan önce bana ya lütfen derdi başka zaman her istediğinizi yapayım ama Pazar günüme karışma..Şimdi benim bişe dememe gerek bile kalmadı denizin sesini duydu mu benden önce kalkıyor:))

Bu arada yalnız bırakmak ne demek burası çok önemli benim için hele o kanama geçirip de yattığım 45 gün boyuunca eşimden ablamdan sonra en büyük destektiniz sizler bana..Unutmam mümkün değil ki..Ayrıca artık profesyonel oldum Deniz kucağımda iken tek elle yazabiliyorum vallahi:))

melekcim sonuçların iyi olmasına sevindim canım bende seninle beraber bir ohh çektim
çalıkuşum canım nasılsın uzun zamandır yoksun nasıl gidiyor hayat

Kizlar hepinize Merhaba,
sizleri cok özledim. Insallah herkes iyidir. Vaktim olmadigindan sayfalari okuyamiyorum ama Büsra ve celen hamile diye okudum galiba. Kizlar cok sevindim Allahim kucaklarinizada almayi nasip eder Insallah. Baska Hamile olan varmi kizlar. Celencigim almanyadaymissin canim galiba igne bulamamissin bana adresini ver bende igneler var daha sana göndereiyom hemen. Ama pazartesi burda Tatil günü oldugundan sali yollarim hemen. Aspirinde var yolllarim canim acil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…