Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ınşallah canım kazanırım bakalım bu sene alımda çok olacak diyorlar
Kuzu daha göbüşüm çıkmadı benim
Ama hemen çıksın istiyorum :CüvCüv:
Seninki çıkmıştır artık deilmi

ARKADAŞLAR BENıM FARTÖR 8 ve mthfr a1298c de heterezigot mutasyon varr bilgisi olanlar bana anlatabilirmi bunların tam olarak ne demek olduğunu ne yapsam ii olur acaba doktor bebek asprini verdi sadece şimdiden sağolun

MELEKCIM, canım en sonkı kontrolde benden hıc tahlıl falan ıstemedı.Nısan 20 de gel dıye kendı tarıh verdı.Dogumu o zaman konusuruz demıstı.

Benim önceki durumumdan dolayı istediğini belirtmişti zaten...Canım kontrole gideceğim tarih netleşince yazarım sana...Bebiş nasıl ? Hazırlıklar tamam mı ? ınşallah kolayca normal doğumunu yaparsın canım...Eğer benim başımdan bir sezeryan geçmemiş olsaydı bende normal doğum isterdim...
Ben daha hiç bişey hazırlamadım , hastane çantamı bile...Bakalım , elim ne zaman giderse o zaman hazırlayacağım...

ARKADAŞLAR BENİM FARTÖR 8 ve mthfr a1298c de heterezigot mutasyon varr bilgisi olanlar bana anlatabilirmi bunların tam olarak ne demek olduğunu ne yapsam ii olur acaba doktor bebek asprini verdi sadece şimdiden sağolun
Canım gebelikte kan pıhtılaşmasına yatkınlığın var demek...Ama heterozigot olması iyi...Homozigot olması hastalık ; heterozigot olması taşıyıcı anlamına geliyor...

Bu durumda doktorlar pıhtılaşma düzeyine göre sadece bebek asprini veriyor yada kan sulandırıcı iğne + asprin veriyor...

sirius06 , canım aşağıdaki listeyi incelersen , tedavi şekillerini görebilirsin...

feryat sana sorum olacak bu bölümde kan pıhtılaşması olupta igne yapılıp bebegini düyaya getiren varmı ben çok okuyamıyor geçmişlerini vaktim olmuyo

Canım aşağıdaki listede bebişini kucağına alanlar var :)) Hepimizin umudu bu liste...

Kizlar iyi aksamlar,
geleveracigim canim hosbulduk bitanem.
Sonuyokcugum canim benim sen nasilsin nasil gidiyo.
bulantı kusma iştahsızlık ve bebeğin kalbi atıyormu acaba sorularıyla geçiyor zamanım canım ama yinde önceki gbeliklerime göre rahatım çünkü bu sefer elimden gelen herşeyi yaptım artık bundan sonrası allaha emanet ettim

canlarım tşk ederim ama insanın siniri bozuluyor henüz göbüşümde çıkmadığı için hamile değilmişim gibi geliyor inş fazla morartmadan yapmayı becerebilirim ilerleyen günlerde
ravzacım melekcim sizlerede çooook tşk edrim kızlar hemen sorularıma cevap veriyorsunuz sağolun
ARKADAŞLAR BENİM FARTÖR 8 ve mthfr a1298c de heterezigot mutasyon varr bilgisi olanlar bana anlatabilirmi bunların tam olarak ne demek olduğunu ne yapsam ii olur acaba doktor bebek asprini verdi sadece şimdiden sağolun
meleğinde dediği gibi korkacak bişey yok canım yalnızca gebelikte iğne kullanman gerekecek

selamm kıslarrrrr,ne güzel şeyler olmuş ben girmeyeli.büşracım çoook tebrikler.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.kendine çok iyi bak güzel haberlerini bekliyorum.crawford sana da tebrikler.benim de babam girdi onun da iyi geçmiş.bebişin yardımlar etmiş annesi.uzun zaman oldu girmeyeli.ben de bir yandan evtopluyorum.evime gidiyorum çok şükür.600 lira kira her ay.en iyisi kredi çekip ev almak dedik.arabayı falan sattık ne bileyim işte hayat telaşı.bir yandan okul.aslında bu ay bebek düşünecektim.aartık mayısa kaldı hayırlısı.hepiniz öpüldünüz,zehra,gülüş,feryad,aysude,ve hepiniz.....zemuszemus

merhaba güzelim hadi bakalım desene yine bisüre yok net bağlandı bağlanacak derken ayrı kalacağız iyi haberlerle dönersin umarım
yaaa bizde ctesi ev baktık yaaaaa ev yok çekebileceğimiz krediye 2 ay önce istediğimiz gibi ev alabiliyorduk şimdi mümkün değil
Allah Kolaylık versin tatlım

kızlar merhaba hamile arkadaşları tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın
benımde sızlere bır ıkı sorum olucak yardımcı olursanız sevınırım :)
benım ıkı tane düşüğüm var,aslında kımyasal gebelık ama doktorlar yınede düşük sayıyor yaklaşık yedı yıllık evlıyım.aynı zamnda bızde eşimle kan uyuşmazlıgı var ben negatıf o pozıtıf.kan verdım pıhtılaşma varmı yokmu dıye
ama oncesınde sızlere bır sorıyım dedım bendede olabılırmı acaba yada bunun bır belırtısı varmı
çunku 7 yıldır sebeı bılınmeyen ınfertılıte dedıler bıze yoksa bızım sebebımız bu mu ?
şimdıden herkese cok cok teşekkur ederım

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun

slm kızlarrr bugun benım dogum gunum gecırdıgım en guzel gun cunku sukurler olsun kızım yanımda rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın....

Kuzu nerelerdesin sen yaaaa
Özlettin kendini
Evet ben allah ksımet ederse bebek bekliyorum
Senden ne zaman alcaz güzel haberi canım
Hadi çok bekletme bizi

Büsracigim canim benim cok sevindim senin adina.opuyorumnanaktan
Rabbim bu sefer yüzünü güldürür Insallah. Benden simdilik tik yok :1no2: hayatim bekliyorum doktorlarin dedigine göre tek sansim tüp bebek. Ama olsun bunada sükür en azindan bir ümid var.delikafadulden

CALIKUSUM nasilsin ben basladim tedaviye transferim oldu bile 12nisani beklioruz insallah yuzumuz guler seninde benimde tum isteyenlere nasip etsin insallah
Limburggg canim bilmiyordum akannehir Insallah canim Insallah hayirlisiyla tuatar :Saruboceq: bitanem.
Almanyadami oldun canim. Kactane yumurta koydular :jeyyar:.
IVF mi yoksa ICSI mi yatirdin canim.

çalıkuşum hoşgeldin canım nasılsın özedik seni

Baharim canim hosbulduk bitanem opuyorumnanaktan ben girmeyeli ne güzel gelismeler olmus canlarim benim. Canim Dualarim seninle Insallah kucaginada alirsin.:Saruboceq:
Ay süper yaaa ay baska kim hamissss delikafadulden

Gulus canim hocbulduk. Valla ben kürleri biraktim. Bilmiyorum ama gücüm yok. Kendimi toparlayamadim hala. Isten gücten zaten vaktim olmuyor. Sabah cikip aksam geliyom eve.
Hani bir laf varya canim saldim cayira mevlam kayira.... :roflol: Sogan kürünü bile yapmaya vaktim olmuyo. Bakalim Insallah izinden sonra tüp bebek deneyecegiz yine. Insallah tutarda benimde yüzüm güler canim sen nasilsin neler yaptin.boshayallersmile

Haklisin canim Allaha emanetler ,sonucta bizler her anneden daha fazlasini yapiyoz canimizi ortaya koyuyoruz, kismette varsa olur yoksa zaten pamuklara bile sarsan durmaz.
Canim seninki dogal yoldanmi oldu yoksa tüp bebekmi denedinopuyorumnanaktan
slm kızlarrr bugun benım dogum gunum gecırdıgım en guzel gun cunku sukurler olsun kızım yanımda rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın....

Umut-sevgim canim dogum günün kutlu olsun hayatim.opuyorumnanaktan
Allahim kizinla birlikte saglik huzur versin canim :Saruboceq:

canım benim nice güzel yıllara kızınla eşinle inşallah
Allah'ım seni kızına kızını sana bağışlasın sağlıklı güzel ömürler geçirin a.s.

çalıkuşum iyi yapmışsın aslında bırakmakla akıl sürekli bebişte oluyor böylesi daha güzel. mevlam kayırır inşallah delikafadulden
ne yapayım tatlım al seni vur bana laelaelaelaelae bende ilaçların hepsini bıraktım
e kendimide kocişe bıraktım :kedi:
denemeye başladık bakalım bu sene ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…