Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sonuyokcugum canim ben iyiyim sen nasilsin nasil gidiyo hayat canim hepinizi cok özledim aklimdasiniz hep ama malesef vaktim olmuyo girmeye

Dinamis canim sen nasilsin Deniz bebek nasil , Annesi büyümüstür demi bayagi. Allahim Saglik uzun ömür versin.
Büsraaa canim bebek bekliyormussun cok sevindim canikom . Rabbim kucaginada almayi nasip etsin

merhaba arkadaşlar;
nasılsınız görüşmeyeli. Bebeğe zararı olmaması için nete fazla girmiyorum.eski sayfalara bakıım , görüşmek üzere.

Büşracım ve celencim;
yeni hamişler jayırlı uğuğrlu olsun,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.öpüyorum sizleri...

ben gayet iyiyim çok şükür canım. Sadece çok az hareket ediyorum,kanama meğilim varmış,bu ihtimali ortadan kaldırmak için dikkat ediyorum. Sen nasılsın? nasıl gidiyor ? öpüyorum canım.

biz igneyi sonuna kadar deri altına veriyoruz tamda dayamıyoruz ama ..çünkü hemşireler öyle gösterdi demekki ucunuda vermek yeterli oluyor muş

DİNAMİSS bizim kız 1 haftadır cok fene sutu emınce baslıyo kıvranmaya kıpkırmızı oluyo saclarından ter akıyo desem yerırdır acaba dıyom derler ya sut sancı yapar ondanmı gazdnamı bılmıyom korkmaya basladım pazartesı dr goturecem denız nasıl benım yerıme op canım

kızlar dün akşam yaptığım iğne yerinden kan geldi göbekten yapıyorum acaba göbektede kasa gelme ihtimali varmı bugün hep acıdı ve baktım morarmaya başlamış offf tırnak üstü kadar biyer morarmış
kasa mı denk geldi acaba

canım morarması normal göbekte morarıyo zaten.heralde koldan yapıyosun sen.kol benim çok acıyor sen iyi yapabiliyosun.kaç haftalıksın hatırlamıyorumda erkense göbektende yapabilirsin

canım çok sevindim herşeyin iyi olmasına... boşuna bir telaştı söylemiştim sana ama gerçekten işte geçmişte yaşadıklarına dayalı bir endişe olması normal bizlerde... allah kötü hiçbir şey yaşatmasın sana..
canım
kaydirigubbakcemile5 Şeniz
canımsın hadi inşallah başlarım..peşpeşe güzel haberler umutlandırıyor insanı...senin güzel haberini de alcaz inşallah bu ay içinde
ravzacım iyiyim bugün çalışmaya başlıcaz :kedi:
herifi kampa alıcam kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın

celenim neolur bozma moralini biliyorsun olabilir böyle şeyler
sen bol bol dinlen üzme kendini
yeni çalışmalar hayırlı ve uğurlu olsun aklinialirimsmile
geçmiş olsun diyorum ve umudunuzu kaybetmeden gayretle yola devam allah vereceği zamanı çok iyi biliyor inşallah sizede verir en kısa zamanda
Geleveracım , inşallah adet düzenin de problem yoktur canım , doktordan gelir gelmez haber ver tamam mı ...Hangi doktora gideceksin ?
yok canım düzen problemi değil sadece gelip gelmeme konusunda birkaç gün bocalıyor sonra bir hışımla geliyor benimkiler guclubacismile
geleveram git git baktır bakalım..bence bişi çıkmıcak ama içimiz rahat etsin:1hug:
sen erdinmi kız ne böyle yorumların tutuyor hep... bak bakıymm bu ay kimler hamile kalcak yada benimki ne zaman olcak... :bbo:
canım hoşgeldin özlettin kendini olumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar;
nasılsınız görüşmeyeli. Bebeğe zararı olmaması için nete fazla girmiyorum.eski sayfalara bakıım , görüşmek üzere.
duyarlı anne haaa bebeğe zararı olmasın ama burayıda fazla ihmal etme tatlım...sağlıklı günler dilerim

calikusum cnm nasilsin ozledim neler yaptin cnm benim mailini gordumsanada yazdim ama o an bi takildi halen bozuk.enistem bilgisayarlarla ilgilenio benim vistaydi o windows7yapti tabi orjinal degil sanirim.neyse ona uyumlu bi msnyi bi bulamadim hani tryi bedava ariozya intten o falan hicbiseyi kullanamiom bi inte girio iki saat donuyo sorma valla idare edioz simdilik

Dinamis canim sen nasilsin Deniz bebek nasil , Annesi büyümüstür demi bayagi. Allahim Saglik uzun ömür versin.

Sağol canım benim, Deniz 1,5 aylık oldu..
Darısı sağlıkla kolaylıkla başına inşallah.

Canım elbette bir danış doktora ama büyük ihtimal gazdır, bizde de ara ara oluyor maalesef
Deniz de pek işe yaramadı ama bizim doktor Zinco dene demişti günde 4 damla veriyorum ben, sen de bir dene istersen belki rahatlatır..Deniz öyle olduğunda ben sıcak su torbası koyuyorum karnına ayaklarına, tatlı elma yağı ile masaj yapıyorum ayak topuklarına bunlar biraz nefes aldırıyor kuzuma..Doktorum tek çare sabır dedi bana, 3. aydan sonra düzelmeye başlarmış.

Canım bir de Buzuki Orhan ın Kolikli bebekler için hazırldığı bir müzik albümü var, adamın kendi bebeği çok ağlıyormuş böyle bir albüm hazırlamış. Anne karnı içindeki sesleri anımsatan ve bebeği rahatlatan müzikler gerçekten de Deniz de işe yarıyor bunları dinletince sakinleşiyor istersen bunu da bir deneyin..

Seni de bebişini de öperim çokça...

ıyidir Limburgcum arkadaşlar vardı Deniz i görmeye geldiler ama bizim kız ağladı ağladı kaçırdı gelenleri:))
Şimdi de biraz nane molla ama idare ediyoz küçük hanımı:))

Sen nasılsın tatlım, heyecanla bekliyorsundur sen şimdi ayın 12 sini..ınşallah herşey gönlünce olsun güzelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…