canım iğneyi sordum dr.a sadece ucunu sok cilt altı dedi bende o şekil dwm ediyorumm
oooo celen ikinciiiii bebişmi geliyorr hadi hayırlısı bitanemmm cok sevindimmmmm
büşracımm canımmm hayırlı olsunn inşlah bu sefer yüzümüz gülecekkkk kuş kendine cok dikkat ett
sonuyokcum canımmm seninkide hayırlı olsun ohhh ohhh ne güzel hbrler bunlar yaa cok sevindim hepinizin adınaaa
canımm aslıhancım ya naptı acaba dua ediyorum onun içinn
oooo ben seninle hep böle rast geliyorummm hiçiçime sinmiyorrr konuşmak istiyorum sen gidiyosun neyse canım iyi akşamlar bende seni cokk öptüm k.i.b
canım iğneyi sordum dr.a sadece ucunu sok cilt altı dedi bende o şekil dwm ediyorumm
oooo celen ikinciiiii bebişmi geliyorr hadi hayırlısı bitanemmm cok sevindimmmmm
büşracımm canımmm hayırlı olsunn inşlah bu sefer yüzümüz gülecekkkk kuş kendine cok dikkat ett
sonuyokcum canımmm seninkide hayırlı olsun ohhh ohhh ne güzel hbrler bunlar yaa cok sevindim hepinizin adınaaa
canımm aslıhancım ya naptı acaba dua ediyorum onun içinn
oooo ben seninle hep böle rast geliyorummm hiçiçime sinmiyorrr konuşmak istiyorum sen gidiyosun neyse canım iyi akşamlar bende seni cokk öptüm k.i.b
kızlar dün akşam yaptığım iğne yerinden kan geldi göbekten yapıyorum acaba göbektede kasa gelme ihtimali varmı bugün hep acıdı ve baktım morarmaya başlamış offf tırnak üstü kadar biyer morarmış
kasa mı denk geldi acaba
canım çok sevindim herşeyin iyi olmasına... boşuna bir telaştı söylemiştim sana ama gerçekten işte geçmişte yaşadıklarına dayalı bir endişe olması normal bizlerde... allah kötü hiçbir şey yaşatmasın sana..Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim...Doktorumun hemşiresiyle görüştüm , doktorum değerlerime bakmış ,değerlerim normalmiş , bir sorun yokmuş...Ayy nasıl telaş yaptım birden...Negatif çıkmayınca sonuç kötü sandım , 30 mg çıkması düşük bir değer olmaliki doktorum önemsememiş...
canımkızalr herkese iyi akşmalr ben geldimmmmmm artık bulantılarımda gitti halsizliğimde evime döndümmmmmm sonunda şükürrr sizler nasılsınızzzz bakalımm ne var ne yok kimler hamişş ben yokken neler oldu topiciğimizdeeee cok merak ediyorummmm
kaydirigubbakcemile5 Şenizcelen cemreciğe kardeş geliyormuş.maşallah.okudum kanaman var heralde ama tutunma döneminde biraz olabiliyor.heleki koyu renkliyse korkma.yat dinlen.bende önceki gebeliğimde 10 gün kalkmadan yatmıştım.geçti.allaha emanet ol.
melekciğim lütfen kötü düşünüpte kötüleri çağırma.sınırı aşmamışki değerin.ne bu telaş.ama içini dr sorarak rahatlat.bebişi stres etme.
büşra hemen doktora .
guluş diyet tiyolarını aldım ama hiç uygulayamıyom hiç durmuyor bu pis boğazım.
bana bak dr ayağına gelmiş bu fırsatı kacırma.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.
sonuyok canım iğne haritası geldi .çok çok teşekkür ederim.az daha dişini sık canım 1 aya kadar ne kusman ne ağrın kalır.turp gibi büyütürsün göbüşünü.sağlıkla allah sonuna ulaştırsında bu sıkıntılar hep unutulur.
ravza bak büşra beni bekliyemedi durmadı bebişi konuverdi annesinin göbüşüne. bende seni beklemem yaparım bebişi azcık hızlan.aynı doktorada gideceğimiz için iyi olurdu.sonuyok ,sen, ben dr dan aynı güne alırdık randevuları.
nergis,çalıkuşu ,canderya,loveli,gelavera sizleride özledim .nerelerdesiniz.adını unuttuğum arkadaşlardan özür dilerim.topikte aynı dertten muzdarip olan tüm arkadaşlarımı her türlü paylaşımlarından,desteklerinden dolayı tanımasamda çok seviyorum.
canımsın hadi inşallah başlarım..peşpeşe güzel haberler umutlandırıyor insanı...senin güzel haberini de alcaz inşallah bu ay içindedendencim canim benim bosver sen isi olmadan slm bile bvermeyen insanlarar sende cvp verme bence
celencim canim insallah hersey yolunda gider cnm adresini yaz bana ozelden ben yollayayim sana burdan belki trye gore daha cabuk ulastiririm
umutsevgim insallah canim RABBIM yuzumuzu guldurur bu kez hamile kalir saglikla kucagima alirim insallahhh
melekcim canim kiyamam sana moral bozma lutfen ne oldugunu bilmiorum bu konunun ama bak negatif bolumundeymis insallah bisiy cikmayacak canim
geleveracim sen git tabi dr ama gor bak hersey normal kacis yok oteki ay basliosun herseyeee
yeni çalışmalar hayırlı ve uğurlu olsun aklinialirimsmileravzacım iyiyim bugün çalışmaya başlıcaz :kedi:
herifi kampa alıcam kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın
celenim neolur bozma moralini biliyorsun olabilir böyle şeyler
sen bol bol dinlen üzme kendini
geçmiş olsun diyorum ve umudunuzu kaybetmeden gayretle yola devam allah vereceği zamanı çok iyi biliyor inşallah sizede verir en kısa zamandaHERKESE merhaba arkadaşlarr ben 2009 1 agustosda kan pıhtılaşmaası nedeniyle bebegimi düşürdüm hala hamile kalamadım bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşmş dün doktor öle söledii artık çok karamsarlığa düşmek üzereyim çok moralim bozuluyo bu ayda hamile kalamıcam gibi hissediorumm bi türlü aklımdan atamıorum bu düşünceyii hiç umudum kalmadı artıkk :gitme: kendimi çok mutsuz hissediorum
yok canım düzen problemi değil sadece gelip gelmeme konusunda birkaç gün bocalıyor sonra bir hışımla geliyor benimkiler guclubacismileGeleveracım , inşallah adet düzenin de problem yoktur canım , doktordan gelir gelmez haber ver tamam mı ...Hangi doktora gideceksin ?
sen erdinmi kız ne böyle yorumların tutuyor hep... bak bakıymm bu ay kimler hamile kalcak yada benimki ne zaman olcak... :bbo:geleveram git git baktır bakalım..bence bişi çıkmıcak ama içimiz rahat etsin:1hug:
canım hoşgeldin özlettin kendini olumunekankayizsmileKizlar hepinize Merhaba,
sizleri cok özledim. Insallah herkes iyidir. Vaktim olmadigindan sayfalari okuyamiyorum ama Büsra ve celen hamile diye okudum galiba. Kizlar cok sevindim Allahim kucaklarinizada almayi nasip eder Insallah. Baska Hamile olan varmi kizlar. Celencigim almanyadaymissin canim galiba igne bulamamissin bana adresini ver bende igneler var daha sana göndereiyom hemen. Ama pazartesi burda Tatil günü oldugundan sali yollarim hemen. Aspirinde var yolllarim canim acil.
duyarlı anne haaa bebeğe zararı olmasın ama burayıda fazla ihmal etme tatlım...sağlıklı günler dilerimmerhaba arkadaşlar;
nasılsınız görüşmeyeli. Bebeğe zararı olmaması için nete fazla girmiyorum.eski sayfalara bakıım , görüşmek üzere.
denden hazırlandınmı cnm.naptın hastaneyi?
Dinamis canim sen nasilsin Deniz bebek nasil , Annesi büyümüstür demi bayagi. Allahim Saglik uzun ömür versin.
DİNAMİSS bizim kız 1 haftadır cok fene sutu emınce baslıyo kıvranmaya kıpkırmızı oluyo saclarından ter akıyo desem yerırdır acaba dıyom derler ya sut sancı yapar ondanmı gazdnamı bılmıyom korkmaya basladım pazartesı dr goturecem denız nasıl benım yerıme op canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?