kızlar merhaba hamile arkadaşları tebrık edıyorum allah tamamına erdırsın
benımde sızlere bır ıkı sorum olucak yardımcı olursanız sevınırım :)
benım ıkı tane düşüğüm var,aslında kımyasal gebelık ama doktorlar yınede düşük sayıyor yaklaşık yedı yıllık evlıyım.aynı zamnda bızde eşimle kan uyuşmazlıgı var ben negatıf o pozıtıf.kan verdım pıhtılaşma varmı yokmu dıye
ama oncesınde sızlere bır sorıyım dedım bendede olabılırmı acaba yada bunun bır belırtısı varmı
çunku 7 yıldır sebeı bılınmeyen ınfertılıte dedıler bıze yoksa bızım sebebımız bu mu ?
şimdıden herkese cok cok teşekkur ederım
Hayirlisi gülüscügüm. Böyle en azindan kafamiz rahat. olumunekankayizsmile Gelecek olanada kapimiz herzaman acik buyrunnnnnnnnn cani isterse gelir istemesse gelmez....alsanaalsanasmileçalıkuşum iyi yapmışsın aslında bırakmakla akıl sürekli bebişte oluyor böylesi daha güzel. mevlam kayırır inşallah delikafadulden
ne yapayım tatlım al seni vur bana laelaelaelaelae bende ilaçların hepsini bıraktım
e kendimide kocişe bıraktım :kedi:
denemeye başladık bakalım bu sene ne olacak
slm kızlar nasılsınız gülüşümm sen nasılsın hayatımopuyorumnanaktan
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun
ben gayet iyiyim çok şükür canım. Sadece çok az hareket ediyorum,kanama meğilim varmış,bu ihtimali ortadan kaldırmak için dikkat ediyorum. Sen nasılsın? nasıl gidiyor ? öpüyorum canım.
çalıkuşum iyi yapmışsın aslında bırakmakla akıl sürekli bebişte oluyor böylesi daha güzel. mevlam kayırır inşallah delikafadulden
ne yapayım tatlım al seni vur bana laelaelaelaelae bende ilaçların hepsini bıraktım
e kendimide kocişe bıraktım :kedi:
denemeye başladık bakalım bu sene ne olacak
maaşallah maaşallahbende idare ediyorum canım rabbime şükürler olsun 11+6 günlüğüz sen nasılsın tatlışkom nasıl gidiyorr
Hayirlisi gülüscügüm. Böyle en azindan kafamiz rahat. olumunekankayizsmile Gelecek olanada kapimiz herzaman acik buyrunnnnnnnnn cani isterse gelir istemesse gelmez....alsanaalsanasmile
Zeynom görüsmeyeli nasilsin canim. kaydirigubbakcemile2
valla bu yıl bereketli maaşallah olur inşallah olurrrrcanım benim cok şükürr olsun yat dinlen zaten siz bayağı ilerlemiştiniz kanama neden olmuş fazlamı yordun kendini naptın.bende iyiyim cok şükür yatıyorum kalkıyorum bebişimin doğacağı günün hayaliyle yaşıyorum inşlah o günleride görürüzz.bende seni öpüyorum canım kendine dikkat ettt
inşlahh olacak canım bu sene hayırlı girdiiii:CüvCüv:baksana herkesler hamiş maşallah
Tesekkür ederim canim benim.opuyorumnanaktaniyilik sağlık şükür çalıkuşum sen nasılsın bakalım kaçak,neler yapıosun özlettin kendiniii vallaopuyorumnanaktan
Çalıkuşum , canım benim inşallah izninden sonra güzel haberlerle gelirsin...Hatta keşke bir sürpriz olsa tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin gelse ne güzel oluuuuur...
Canım benim bebeğimin doğmasına yaklaşık 3 hafta kaldı , çok heyecanlıyım , sonlara doğru yaklaştıkça zaman geçmiyor bir türlü...
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin benden , buna ihtiyacım var gerçekten...Sizlerde benim dualarımdasınız...
geleni git gidene gel demeyiz dimi cancanHayirlisi gülüscügüm. Böyle en azindan kafamiz rahat. olumunekankayizsmile Gelecek olanada kapimiz herzaman acik buyrunnnnnnnnn cani isterse gelir istemesse gelmez....alsanaalsanasmile
Zeynom görüsmeyeli nasilsin canim. kaydirigubbakcemile2
ev arıozda güzelim anca aramakla kalabilioz
çünkü fiyatlar 1 ay öncesine göre uçmuş uçmuş
bakalım belki erteleriz belkide arama kriterlerimizi değiştiririz
bi arkadaşım akıl yok sende demişti
insan babasını seçemez ama kayınbabasını seçebilir gidip baldırıçıplakla ne evlendin derdi delikafadulden
merhaba güzelim hadi bakalım desene yine bisüre yok net bağlandı bağlanacak derken ayrı kalacağız iyi haberlerle dönersin umarım
yaaa bizde ctesi ev baktık yaaaaa ev yok çekebileceğimiz krediye 2 ay önce istediğimiz gibi ev alabiliyorduk şimdi mümkün değil
Allah Kolaylık versin tatlım
geleni git gidene gel demeyiz dimi cancan
zamanını bekliyor işte ha geldi ha gelecek eli kulağında
aminnnn çalıkuşum hep dualarımdasınız cocuk özlemi cok başka bişi allahım kimselerin kucağını boş bırakmasın inşlahh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?