Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Meraba canım ,
Kan pıhtılaşmasında tekrarlayan düşükler oluyor...Bebeğin kalp atışları ya hiç duyulmuyor ya da kalp atışları duyulmasına rağmen bir süre sonra kalp atışları duruyor...Çünkü kan pıhtılaşmasından dolayı bebek beslenemiyor...
Bunun dışında bir belirtisi yok gebelik öncesinde...Kan pıhtılaşmasından dolayı gebe kalamama gibi bir durumda yok bildiğim kadarıyla...
Allah hayırlısını versin canım , en kısa zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

Hayirlisi gülüscügüm. Böyle en azindan kafamiz rahat. olumunekankayizsmile Gelecek olanada kapimiz herzaman acik buyrunnnnnnnnn cani isterse gelir istemesse gelmez....alsanaalsanasmile

slm kızlar nasılsınız gülüşümm sen nasılsın hayatımopuyorumnanaktan

Zeynom görüsmeyeli nasilsin canim. kaydirigubbakcemile2

ben gayet iyiyim çok şükür canım. Sadece çok az hareket ediyorum,kanama meğilim varmış,bu ihtimali ortadan kaldırmak için dikkat ediyorum. Sen nasılsın? nasıl gidiyor ? öpüyorum canım.

canım benim cok şükürr olsun yat dinlen zaten siz bayağı ilerlemiştiniz kanama neden olmuş fazlamı yordun kendini naptın.bende iyiyim cok şükür yatıyorum kalkıyorum bebişimin doğacağı günün hayaliyle yaşıyorum inşlah o günleride görürüzz.bende seni öpüyorum canım kendine dikkat ettt

inşlahh olacak canım bu sene hayırlı girdiiii:CüvCüv:baksana herkesler hamiş maşallah

iyilik sağlık şükür çalıkuşum sen nasılsın bakalım kaçak,neler yapıosun özlettin kendiniii vallaopuyorumnanaktan

Çalıkuşum , canım benim inşallah izninden sonra güzel haberlerle gelirsin...Hatta keşke bir sürpriz olsa tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin gelse ne güzel oluuuuur...

Canım benim bebeğimin doğmasına yaklaşık 3 hafta kaldı , çok heyecanlıyım , sonlara doğru yaklaştıkça zaman geçmiyor bir türlü...

Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin benden , buna ihtiyacım var gerçekten...Sizlerde benim dualarımdasınız...

bende idare ediyorum canım rabbime şükürler olsun 11+6 günlüğüz sen nasılsın tatlışkom nasıl gidiyorr
maaşallah maaşallah ne olsun canımcım hala iş yerindeyim yarımsaat sonra çıkıcam ev telaşına düştük şimdi kesemize göre ev arıyoruz offf ne sıkıntıymış yaaa

valla bu yıl bereketli maaşallah olur inşallah olurrrr
Rabbim görür bizide :Saruboceq:

iyilik sağlık şükür çalıkuşum sen nasılsın bakalım kaçak,neler yapıosun özlettin kendiniii vallaopuyorumnanaktan
Tesekkür ederim canim benim.opuyorumnanaktan
Masallah Tobigimiz hamislerler dolmus. Rabbim Insallah benim gibi bekleyenlerede nasip eder.:Saruboceq: Sizler bizlere ümit oluyorsunuz.a.s
Rabbim kimsenin kucagini bos birakimasin :çok üzgünüm:

Melekcigim Insallah bitanem Insallah tüp bebege gerek kalmaz. Rabbim isterse ne mucizeler veriyo. Benimde yüzümü güldürecek Insallah.
Canim az kalmis seninde. Dualarim seninle melegim. :Saruboceq:Allahim saglicakla dünyaya gelmesini nasip eder Insallah

ev arıozda güzelim anca aramakla kalabilioz
çünkü fiyatlar 1 ay öncesine göre uçmuş uçmuş
bakalım belki erteleriz belkide arama kriterlerimizi değiştiririz
bi arkadaşım akıl yok sende demişti
insan babasını seçemez ama kayınbabasını seçebilir gidip baldırıçıplakla ne evlendin derdi delikafadulden

geleni git gidene gel demeyiz dimi cancan
zamanını bekliyor işte ha geldi ha gelecek eli kulağında

doğru demiş aekadaşın da kayınbabası varyemezse benimki gibi gene kendi yağıyla kavrulur.2 evi var arsası arabası ve eşim tek oğlan.ama ben ölmedikçe satmam mallarımı diyo.üyle işte...

aminnnn çalıkuşum hep dualarımdasınız cocuk özlemi cok başka bişi allahım kimselerin kucağını boş bırakmasın inşlahh:Saruboceq:

saol canım benim.biz de bayağı çektik.10 yl ama napalım kira ödemektense faize ödeyelim dedik.

gülüşüm bak ben evlendiğimde kayınbabam cok zengindi bi havalıylı bi havalıydı sorma kimseleri beğenmezdi ayağı bi tökezledi geçen yıl daha doğrultamadı.benim kocişte tek oğlan bizede kayınbabam ev vermedi eşim kendi parasıyla ev aldı aaa bak bu adamın babası zengin diye bi adamla evlenilirmi yaa saçmalamış arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…