Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar bugün bu ayın tedavisine başladık aşılama yapılacak kısmetse...
Ama zaman zaman hepimizin yaşadığı gibi ben de şuan kendimi çok kötü hissediyorum hepinizin duasına ihtiyacım var esirgemezseniz çok sevinirim ....mafoldumben

dualarım seninle canım.. hiç kötü hissetme kendini rahat ol bebişin için bir adım daha atıyorsunopuyorumnanaktan

emine sen nasılsın canım çoktandır görmedim seni sanırım girmiydun topic e.

sağol nergisciğm iyiyim.bııraktığın gibi duruyorum.tek değişiklik dr a gittim.artık çalışmalra başladık.aspirin +hamile kalınca 0.6 lık iğne kullanacam. baya bir ara vermiştim ama 1 aydır düzenli geliyorum kk ya ama çok yorum yazamıyorum.
sende ne var ne yok .nasıl gidiyor ?çalışma var mı?

merhaba arkadaşlar
Ankara dan yazıyorum sizlere,kayınpederim anjiyo oldu,durumu iyi,çok şükür bir problem çıkmadı

ama ben stresten çok kötü oldum,hala adet olamadım,leke gelip gelip duruyor ama kırmızılar henüz gelmedi ööööööffffff öffffffffffff bu stres herşeyin nedeni yaaaaaaa

sizlere bir bakmak istedim,çok şükür kötü haber yok,herşey yolunda,yarın dönüyoruz bizde,evimi çok özledim,uyuyamıyorum,uykusuzum,yorgunum,gerginim offffffffff:bbo:

aminnn canımmm...İnşallah Allah dualarımızı kabul eder...
Melekcım cok teŞekkur ederım canım saĞolasın
ÖptÜm senı
ıyı akŞamlar kızlarr
Rica ederimm canımmm...

Canım benim , Allah gönlüne göre verir inşallahhhhh...

Canım ameliyatın iyi geçmesine sevindim...Stres yapma canımcım , inanıyorum ki bebişin en kısa zamanda gelecek annesinin göbüşüne ,sağlıkla doğacak , annesinin bütün stresini , gerginliğini alacak...Ama uyku konusunda bişey diyemem :)

arkadaşlar merhaba, uzunca bir süredir siteye giremedim. bu sitenin desteği sayesinde kızım Melis Doğa'ya kavuştum. Yılmadım ve 5. hamileliğimde kızımı kollarıma aldım. 3.450 kg 50 cm boyunda doğdu kızım 2,5 aylık olduk. Sağlığında bir problem yok allaha şükür, sezeyanla doğum yaptım. Korku dolu çok zor bir hamilelik geçirdim. 27 kilo aldım çok problemli geçti hamileliğim. Doğuma 1 hafta kala aspirini kestim, 1 gün kala claxcan 0.6 iğnemi kestim. Sezeryanım da iğnenin etkisi görülmüş çok kanamam olmuş. Sitede ben girmeyeli hamile ve doğum yapanlar artmış. Bıkmadan uğraşacağız yılmak yok. Umarım bebiş isteyen bütün arkadaşlar en kısa zamanda bebişlerine kavuşur. Dualarım sizinle.

kayınpederinin iyi oluşuna sevindim cnm.stres yapma artık ya bırak herşey oluruna varıyo.ah cnmm bilirim o uykusuz geceleri yaa zor neyse yarın geliyomuşsunnn ya.kendine iyi bakkk tatlımmm.

Canım allah uzun ve sağlıklı ömür versin sana ve bebişine.Ne güzel böyle olumlu haberler almak. Bizlerede moral oluyorsunuz.Doktorum sezeryane 3 gün kala kesecek iğneyi,bende pıhtı atar diye korkuyorum.Sana 1 gün kala kestiği halde kanaman çok olmuş
Acaba benimde kanamam çokolmasın diyemi 3 gün önceden kesicekki?

angel,umutluyuz günaydın.
angel senle çok yakınmış hamileliğimiz.nasıl gidiyor canım? seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?

angel,umutluyuz günaydın.
angel senle çok yakınmış hamileliğimiz.nasıl gidiyor canım? seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?

günaydınnn canımcım.ayy evet umudumuz hiç bitmesinn.bebişleri kucağımıza alalımm inşşşş.canım benimki erkek.
ama benimki 23 haftalık ama orda sabit 16 da kalmış canımm.ayy bugün ilk defa bacaktan yaptık iğneyi kol gibi olmadıı iyiydi.artık karnım ağrıyodu beze oldu göbüşümdee ya.senin iğnen nasıll gidiyoo.benim can biraz tatlı heralde...

Canım hele bende yanlışmı hatırlıyorum dedim. Zehrayede bana biz angelle aynı gidiyoz demişti acaba başka angelmi dedim kendi kendime. Canım ne güzel erkek demek sevindim. Allah tamamına erdirsin. sen sabah yapıyorsun iğneyi demek ben akşam 7 de yaptırıyorum eşim yapıyor. Benimde can tatlı ama naparsın mecbur. Benimkide morarıyor ve artık karnım gerilmeye başladı hissediyorumda ve iğnede zor giriyor artık. Ama ben yinede çok zorlanmadıkça göbekten vurmaya devam etmek istiyorum. Kol daha çok acıyormuş çünkü. Göbekteki sinirler daha az ya o yüzden göbek diğer yerlere nisbeten az ağrır.
Bebişleri kucağımıza aldığımız günleri de görmek dileğiyle. :Saruboceq:

saol canım benim.biz de bayağı çektik.10 yl ama napalım kira ödemektense faize ödeyelim dedik.
tatlım bizde ev bulabilirsek bizde 10 yıl çekicez ama işte evlenirken koca koca ağır hantal mobilyalar almışız hangi eve baksam aaa ben buna sığmam diyorum :bbo:
:roflol::roflolpuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
sen gül gül.....
gulü gulü gülüşüm sen takma kafana istediniz gibi bi ev bulursunuz inşlahhh
inşallah tatlım inşallah
bu çok güzel bir haber güzelim yaaaa umarım minnoş sana iyice tutunur bırakmaz ilk denemenizde. güzel şeyler düşün güzellikler seni bulsun rahatlamaya çalış moral çok önemli
çooooooooookkkk çookkkk geçmiş olsun canım kayınpederinin iyi olmasına sevindim imkan buldukça dinlen yatamıyorsan bile ayağının altına tabure sandalye falan alda oturduğun yerde uzat bacaklarını herşey güzel olacak bozma moralini hele bu ayıda atlat çokkkkk işin var daha çokkkkkkkkk :kedi:
bebişin hayırlı olsun canım umarım bizde senin yaşadığın mutluluğu yaşayabiliriz
Gulus,büşra yokluğunuz belli kızlar.ses,seda yok.Hadi gelin artık. :hulya:
kuzuuuuuu günaydın geldim ben bak bugün yoğun olcam biraz ama cevap yazarım sana
herkese günaydınnnnn güzel günlerrr

canım benimkinide eşim yapıyor.sabah iğneyi yapıyoz akşama doğru aspirini içiyorum.canım daha göbeğe devam et tabiki en kolay göbüşş.benim etlerr çok sıkı sert belki ondandır kolumm acayip ağrıdı ağladım ya.eşim dr aramış beze oldu diye dr da ara verin 10 gün kol değilde bacağa geçin bacak koldan az acır demiş.ya epilasyona ağdaya giderken uyuşturan krem varya emla mı ne adı onu sürümde yapalım dedim eşimde dr a diyince yokkk demişşş.sabah bacağa başladık bakalım.ayy senin cinsiyetide merak ediyorum.ekşimi seviyon tatlımı:?

Sağolasın canım. Alkışlarınızla beni şımartıyorsunuz hanımefendi. Çiçekler odama lütfen. zemuszemus (Hemende havaya girdim) opuyorumnanaktan

şımar canım havayada gir nolcakmış tüm alkışlarda sana işte alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Canım bizde senden haber bekliyorduk , hemen listemize kızının adını yazdım...
Allah sağlıkla bebeğini büyütmeni nasip etsin canım...Neyseki zorlu dönemleri atlatmışsın ve kızın kollarında :)

Canım sen de benim dualarımdasın , 6 . hamileliğinde bebeğinin sağlıkla geleceğine ben de inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…