Merhaba arkadaşlar bugün bu ayın tedavisine başladık aşılama yapılacak kısmetse...
Ama zaman zaman hepimizin yaşadığı gibi ben de şuan kendimi çok kötü hissediyorum hepinizin duasına ihtiyacım var esirgemezseniz çok sevinirim ....mafoldumben
emine sen nasılsın canım çoktandır görmedim seni sanırım girmiydun topic e.
aminnn canımmm...İnşallah Allah dualarımızı kabul eder...Melekcigim Insallah bitanem Insallah tüp bebege gerek kalmaz. Rabbim isterse ne mucizeler veriyo. Benimde yüzümü güldürecek Insallah.
Canim az kalmis seninde. Dualarim seninle melegim. :Saruboceq:Allahim saglicakla dünyaya gelmesini nasip eder Insallah
Rica ederimm canımmm...Melekcım cok teŞekkur ederım canım saĞolasın
ÖptÜm senı
ıyı akŞamlar kızlarr
Canım benim , Allah gönlüne göre verir inşallahhhhh...Merhaba arkadaşlar bugün bu ayın tedavisine başladık aşılama yapılacak kısmetse...
Ama zaman zaman hepimizin yaşadığı gibi ben de şuan kendimi çok kötü hissediyorum hepinizin duasına ihtiyacım var esirgemezseniz çok sevinirim ....mafoldumben
merhaba arkadaşlar
Ankara dan yazıyorum sizlere,kayınpederim anjiyo oldu,durumu iyi,çok şükür bir problem çıkmadı
ama ben stresten çok kötü oldum,hala adet olamadım,leke gelip gelip duruyor ama kırmızılar henüz gelmedi ööööööffffff öffffffffffff bu stres herşeyin nedeni yaaaaaaa
sizlere bir bakmak istedim,çok şükür kötü haber yok,herşey yolunda,yarın dönüyoruz bizde,evimi çok özledim,uyuyamıyorum,uykusuzum,yorgunum,gerginim offffffffff:bbo:
merhaba arkadaşlar
Ankara dan yazıyorum sizlere,kayınpederim anjiyo oldu,durumu iyi,çok şükür bir problem çıkmadı
ama ben stresten çok kötü oldum,hala adet olamadım,leke gelip gelip duruyor ama kırmızılar henüz gelmedi ööööööffffff öffffffffffff bu stres herşeyin nedeni yaaaaaaa
sizlere bir bakmak istedim,çok şükür kötü haber yok,herşey yolunda,yarın dönüyoruz bizde,evimi çok özledim,uyuyamıyorum,uykusuzum,yorgunum,gerginim offffffffff:bbo:
arkadaşlar merhaba, uzunca bir süredir siteye giremedim. bu sitenin desteği sayesinde kızım Melis Doğa'ya kavuştum. Yılmadım ve 5. hamileliğimde kızımı kollarıma aldım. 3.450 kg 50 cm boyunda doğdu kızım 2,5 aylık olduk. Sağlığında bir problem yok allaha şükür, sezeyanla doğum yaptım. Korku dolu çok zor bir hamilelik geçirdim. 27 kilo aldım çok problemli geçti hamileliğim. Doğuma 1 hafta kala aspirini kestim, 1 gün kala claxcan 0.6 iğnemi kestim. Sezeryanım da iğnenin etkisi görülmüş çok kanamam olmuş. Sitede ben girmeyeli hamile ve doğum yapanlar artmış. Bıkmadan uğraşacağız yılmak yok. Umarım bebiş isteyen bütün arkadaşlar en kısa zamanda bebişlerine kavuşur. Dualarım sizinle.
angel,umutluyuz günaydın.
angel senle çok yakınmış hamileliğimiz.nasıl gidiyor canım? seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?
günaydınnn canımcım.ayy evet umudumuz hiç bitmesinn.bebişleri kucağımıza alalımm inşşşş.canım benimki erkek.
ama benimki 23 haftalık ama orda sabit 16 da kalmış canımm.ayy bugün ilk defa bacaktan yaptık iğneyi kol gibi olmadıı iyiydi.artık karnım ağrıyodu beze oldu göbüşümdee ya.senin iğnen nasıll gidiyoo.benim can biraz tatlı heralde...
tatlım bizde ev bulabilirsek bizde 10 yıl çekicez ama işte evlenirken koca koca ağır hantal mobilyalar almışız hangi eve baksam aaa ben buna sığmam diyorum :bbo:saol canım benim.biz de bayağı çektik.10 yl ama napalım kira ödemektense faize ödeyelim dedik.
sen gül gül.....:roflol::roflolpuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
inşallah tatlım inşallahgulü gulü gülüşüm sen takma kafana istediniz gibi bi ev bulursunuz inşlahhh
bu çok güzel bir haber güzelim yaaaa umarım minnoş sana iyice tutunur bırakmaz ilk denemenizde. güzel şeyler düşün güzellikler seni bulsun rahatlamaya çalış moral çok önemliMerhaba arkadaşlar bugün bu ayın tedavisine başladık aşılama yapılacak kısmetse...
çooooooooookkkk çookkkk geçmiş olsun canım kayınpederinin iyi olmasına sevindim imkan buldukça dinlen yatamıyorsan bile ayağının altına tabure sandalye falan alda oturduğun yerde uzat bacaklarını herşey güzel olacak bozma moralini hele bu ayıda atlat çokkkkk işin var daha çokkkkkkkkk :kedi:merhaba arkadaşlar
bebişin hayırlı olsun canım umarım bizde senin yaşadığın mutluluğu yaşayabilirizarkadaşlar merhaba, uzunca bir süredir siteye giremedim. bu sitenin desteği sayesinde kızım Melis Doğa'ya kavuştum. Yılmadım ve 5. hamileliğimde kızımı kollarıma aldım. 3.450 kg 50 cm boyunda doğdu kızım 2,5 aylık olduk. Sağlığında bir problem yok allaha şükür, sezeyanla doğum yaptım. Korku dolu çok zor bir hamilelik geçirdim. 27 kilo aldım çok problemli geçti hamileliğim. Doğuma 1 hafta kala aspirini kestim, 1 gün kala claxcan 0.6 iğnemi kestim. Sezeryanım da iğnenin etkisi görülmüş çok kanamam olmuş. Sitede ben girmeyeli hamile ve doğum yapanlar artmış. Bıkmadan uğraşacağız yılmak yok. Umarım bebiş isteyen bütün arkadaşlar en kısa zamanda bebişlerine kavuşur. Dualarım sizinle.
kuzuuuuuu günaydın geldim ben bak bugün yoğun olcam biraz ama cevap yazarım sanaGulus,büşra yokluğunuz belli kızlar.ses,seda yok.Hadi gelin artık. :hulya:
Canım hele bende yanlışmı hatırlıyorum dedim. Zehrayede bana biz angelle aynı gidiyoz demişti acaba başka angelmi dedim kendi kendime. Canım ne güzel erkek demek sevindim. Allah tamamına erdirsin. sen sabah yapıyorsun iğneyi demek ben akşam 7 de yaptırıyorum eşim yapıyor. Benimde can tatlı ama naparsın mecbur. Benimkide morarıyor ve artık karnım gerilmeye başladı hissediyorumda ve iğnede zor giriyor artık. Ama ben yinede çok zorlanmadıkça göbekten vurmaya devam etmek istiyorum. Kol daha çok acıyormuş çünkü. Göbekteki sinirler daha az ya o yüzden göbek diğer yerlere nisbeten az ağrır.
Bebişleri kucağımıza aldığımız günleri de görmek dileğiyle. :Saruboceq:
Sağolasın canım. Alkışlarınızla beni şımartıyorsunuz hanımefendi. Çiçekler odama lütfen. zemuszemus (Hemende havaya girdim) opuyorumnanaktan
Saol canım
Koy hemen resmini kuzu merak ettim valla göbüşünü :CüvCüv:
Gerçi şimdi senin göbüşünü görürsem benimkide bir an önce öle olsun diye ne bulsam yerim kaydirigubbakcemile3:icecream:
valla canım işlerden foto koymaya fırsat bulamıyorum bir türlü iş yerinde işler yoğun annemin evde tadilat var bilg da orda onlar bizde kalıo en kısa zamanda koymaya çalışçam artık. hem sabırsızlanma seninde koca bi göbüşün olcak iki üç aya kadar :CüvCüv:
Canım teşekkür ederim , inşallah hep birlikte güzel günlerimizede şahit oluruz...
amin canım inşallah sen yavrunu kucağına al da sağ salim bize de umut olursun :)
slm kızlarrr bugun benım dogum gunum gecırdıgım en guzel gun cunku sukurler olsun kızım yanımda rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın....
doğum günün kutlu olsun canım rabbim sizi hiç ayırmasın bir ömür mutluluklar
Büsracigim canim benim cok sevindim senin adina.opuyorumnanaktan
Rabbim bu sefer yüzünü güldürür Insallah. Benden simdilik tik yok :1no2: hayatim bekliyorum doktorlarin dedigine göre tek sansim tüp bebek. Ama olsun bunada sükür en azindan bir ümid var.delikafadulden
Limburggg canim bilmiyordum akannehir Insallah canim Insallah hayirlisiyla tuatar :Saruboceq: bitanem.
Almanyadami oldun canim. Kactane yumurta koydular :jeyyar:.
IVF mi yoksa ICSI mi yatirdin canim.
Baharim canim hosbulduk bitanem opuyorumnanaktan ben girmeyeli ne güzel gelismeler olmus canlarim benim. Canim Dualarim seninle Insallah kucaginada alirsin.:Saruboceq:
Ay süper yaaa ay baska kim hamissss delikafadulden
amin kuşum saol en yakın zamanda rabbim seninde göbüşüne bi melek kondursun inşallah
Çalıkuşum , canım benim inşallah izninden sonra güzel haberlerle gelirsin...Hatta keşke bir sürpriz olsa tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin gelse ne güzel oluuuuur...
Canım benim bebeğimin doğmasına yaklaşık 3 hafta kaldı , çok heyecanlıyım , sonlara doğru yaklaştıkça zaman geçmiyor bir türlü...
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin benden , buna ihtiyacım var gerçekten...Sizlerde benim dualarımdasınız...
hiç edermiyiz tüm dularımız yüreğimiz seninle canım :Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar bugün bu ayın tedavisine başladık aşılama yapılacak kısmetse...
dularımız seninle feryadcım sakin ve huzurlu olmaya çalış :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
dendencim çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim a.s.
arkadaşlar merhaba, uzunca bir süredir siteye giremedim. bu sitenin desteği sayesinde kızım Melis Doğa'ya kavuştum. Yılmadım ve 5. hamileliğimde kızımı kollarıma aldım. 3.450 kg 50 cm boyunda doğdu kızım 2,5 aylık olduk. Sağlığında bir problem yok allaha şükür, sezeyanla doğum yaptım. Korku dolu çok zor bir hamilelik geçirdim. 27 kilo aldım çok problemli geçti hamileliğim. Doğuma 1 hafta kala aspirini kestim, 1 gün kala claxcan 0.6 iğnemi kestim. Sezeryanım da iğnenin etkisi görülmüş çok kanamam olmuş. Sitede ben girmeyeli hamile ve doğum yapanlar artmış. Bıkmadan uğraşacağız yılmak yok. Umarım bebiş isteyen bütün arkadaşlar en kısa zamanda bebişlerine kavuşur. Dualarım sizinle.
ohh ne güzel maşallah sizebenimde 6. hamişliğim bu vebu kez inanıyorum ki sonuna kadar gidip oğlumu kucağıma alıcam. ne güzel demişsin yılmak yok. lmaz:
bu arada hepinize KOCAMAN GÜNAYDIIIIIIIINN. hihoyyyt
Canım bizde senden haber bekliyorduk , hemen listemize kızının adını yazdım...arkadaşlar merhaba, uzunca bir süredir siteye giremedim. bu sitenin desteği sayesinde kızım Melis Doğa'ya kavuştum. Yılmadım ve 5. hamileliğimde kızımı kollarıma aldım. 3.450 kg 50 cm boyunda doğdu kızım 2,5 aylık olduk. Sağlığında bir problem yok allaha şükür, sezeyanla doğum yaptım. Korku dolu çok zor bir hamilelik geçirdim. 27 kilo aldım çok problemli geçti hamileliğim. Doğuma 1 hafta kala aspirini kestim, 1 gün kala claxcan 0.6 iğnemi kestim. Sezeryanım da iğnenin etkisi görülmüş çok kanamam olmuş. Sitede ben girmeyeli hamile ve doğum yapanlar artmış. Bıkmadan uğraşacağız yılmak yok. Umarım bebiş isteyen bütün arkadaşlar en kısa zamanda bebişlerine kavuşur. Dualarım sizinle.
hiç edermiyiz tüm dularımız yüreğimiz seninle canım :Saruboceq:
ohh ne güzel maşallah sizebenimde 6. hamişliğim bu vebu kez inanıyorum ki sonuna kadar gidip oğlumu kucağıma alıcam. ne güzel demişsin yılmak yok. lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?