aminnn canımmm...İnşallah Allah dualarımızı kabul eder...
Rica ederimm canımmm...
Canım benim , Allah gönlüne göre verir inşallahhhhh...
Canım ameliyatın iyi geçmesine sevindim...Stres yapma canımcım , inanıyorum ki bebişin en kısa zamanda gelecek annesinin göbüşüne ,sağlıkla doğacak , annesinin bütün stresini , gerginliğini alacak...Ama uyku konusunda bişey diyemem :)
arkadaşlar merhaba, uzunca bir süredir siteye giremedim. bu sitenin desteği sayesinde kızım Melis Doğa'ya kavuştum. Yılmadım ve 5. hamileliğimde kızımı kollarıma aldım. 3.450 kg 50 cm boyunda doğdu kızım 2,5 aylık olduk. Sağlığında bir problem yok allaha şükür, sezeyanla doğum yaptım. Korku dolu çok zor bir hamilelik geçirdim. 27 kilo aldım çok problemli geçti hamileliğim. Doğuma 1 hafta kala aspirini kestim, 1 gün kala claxcan 0.6 iğnemi kestim. Sezeryanım da iğnenin etkisi görülmüş çok kanamam olmuş. Sitede ben girmeyeli hamile ve doğum yapanlar artmış. Bıkmadan uğraşacağız yılmak yok. Umarım bebiş isteyen bütün arkadaşlar en kısa zamanda bebişlerine kavuşur. Dualarım sizinle.
kayınpederinin iyi oluşuna sevindim cnm.stres yapma artık ya bırak herşey oluruna varıyo.ah cnmm bilirim o uykusuz geceleri yaa zor neyse yarın geliyomuşsunnn ya.kendine iyi bakkk tatlımmm.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ancak hormon ilaçları antikor ilaçları iğneler psikolojimi çok etkiledi istesemde rahat olamıyorumdün eşimi bugünde müdürümü alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile acayip haşladım...elimde değil rahatlamak için ne yapabilirim çabuk sinirleniyorum ve de tepkilerimi kontrol edemiyorum rahatlamak için ne yapabilirim...
canım benim seni ne mutlu ediyorsa onu yap o an içinden ağlamak geliyorsa tutma kendini yada kahkahalarla güleceksen gül deşarj olman gerek içindeki enerjiyi aktarmalısın ancak bunu tabii lkarşındakileri kırmadan yapmalısın ya yürüyüş yapmalı mısın bilmiyorum drun ne dedi yoksa yavaş yavaş yürüyüşler yap konuş kendinle temiz havada rahatlarsın alışveriş seni mutlu ederse dal çarşıya şimart kendini relax olmak için kasiyerle falan fiyat için dalaş onlar zaten alışkındır aldırmazlarkızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ancak hormon ilaçları antikor ilaçları iğneler psikolojimi çok etkiledi istesemde rahat olamıyorumdün eşimi bugünde müdürümü alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile acayip haşladım...elimde değil rahatlamak için ne yapabilirim çabuk sinirleniyorum ve de tepkilerimi kontrol edemiyorum rahatlamak için ne yapabilirim...
canım benim seni ne mutlu ediyorsa onu yap o an içinden ağlamak geliyorsa tutma kendini yada kahkahalarla güleceksen gül deşarj olman gerek içindeki enerjiyi aktarmalısın ancak bunu tabii lkarşındakileri kırmadan yapmalısın ya yürüyüş yapmalı mısın bilmiyorum drun ne dedi yoksa yavaş yavaş yürüyüşler yap konuş kendinle temiz havada rahatlarsın alışveriş seni mutlu ederse dal çarşıya şimart kendini relax olmak için kasiyerle falan fiyat için dalaş onlar zaten alışkındır aldırmazlar
canımcım nasıl relax olacaksan öyle yap sen haşlama yinede kocişiYa canım benim ben öyle dalaşmayı falan da sevmem ama sanki bu günlerde herşey ve herkes üzerime geliyor ve kimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum haftasonu için herife dedim az şehir dışına gidelim diye gitmek istemiyo alsanaalsanasmile sanırım bir güzel onla dalaşacağım
canımcım nasıl relax olacaksan öyle yap sen haşlama yinede kocişi
canın gezmek istiyorsa buralara gel gezilecek çoookkk yer var
(desemde inanma burda anca kilo alırsın cokacimcoook )
ay onlar ne zaman anladılar ki biziiiiii alsanaalsanasmileAma beni anlamıyo yaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: bu arada benim eşim de maraşlı kız biliyoum az çok oraları :) kız iştahtan da kesildim geçen ay aldığım kilolardan 1 ini verdim bu ay da ilaç içecem diye zorrrrrla ilaç içiyorum...:umursamaz:
ay onlar ne zaman anladılar ki biziiiiii alsanaalsanasmile
aaaa ne güzellll :lepi: gelmiyo musunuz buralara benim iş yeri maraşa 30 dk uzaklıkta sen deki kızlaydan bahçeli kadar
hadi bakalım bekliyorum o zaman benim adres kolay antep maraş yolu üzerinde kocaman yıldız'ın tabelasını görürsünüz zatenyaz döneminde geliyoruz gülüm 10 günün 5 ini de dağ köyleri var ordayız
Ama bu yaz gelirsek adresini verirsin gelirim inş. yanına ziyarete :))
merhaba canım bugün birazcık işlerim var buyüzden hemen cvp yazamıyorum sen nasılsınselam arkadaşlar nasılsınız gülüş feryat neler yapıyorsunuz hayırlı günleriniz olsun kızlar
kuzu ben burda özel hastaneye veya öcel dr a bile randevusuz gittiğim oluyor neyse en azından bir dr işini halletmişsin hadi bakalım bizi yine haberdar etKuzular nasılsınız
Bugün hastaneye gittim ama kadın doğuma muayane olamadım randevu alıp gitmek lazımmış sanki özel hastane
bende hematolojiye muayane oldum protein s,c , homosistein tahliileri istedi doktor 4tüp kan verdim birazdanda gitcem hocalarıyla görüşcem iğne dozuma karar verecek
canıcım insanla uğraşması zor heleki paralı insanla uğraşması daha zor sadece müşteriye hayırlı olsuuunnn demekle bitmiyor offf offff valla bi sayfa dert yanarım bu konuda da boşverrrrr 3,5 yıldır yapıorum bu işi alıştık artık :hulya:gülüşcüm kolay gelsin canım çokmu çalışıyorsun ne iş yerinde bu kadar enerjini tüketme biraz evede kalsın
Merhaba arkadaşlar ben de uzun süredir sizi takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım. Faktör XIII ve MTHFR genlerimde heterezigot mutasyon var ve bu nedenle 2 kez bebeğimi kaybettim. Şimdi 15+1 günlük hamileyim. İnşallah bu defa kavuşurum bebeğime. Sitedeki tüm arkadaşlardan çok faydalanıyorum.Destek, güç alıyorum. Hepinize çok teşekkürler.
:teselli::teselli:Merhaba arkadaşlar bugün bu ayın tedavisine başladık aşılama yapılacak kısmetse...
Ama zaman zaman hepimizin yaşadığı gibi ben de şuan kendimi çok kötü hissediyorum hepinizin duasına ihtiyacım var esirgemezseniz çok sevinirim ....mafoldumben
Canim cok gecmis olsun a.s.merhaba arkadaşlar
Ankara dan yazıyorum sizlere,kayınpederim anjiyo oldu,durumu iyi,çok şükür bir problem çıkmadı
ama ben stresten çok kötü oldum,hala adet olamadım,leke gelip gelip duruyor ama kırmızılar henüz gelmedi ööööööffffff öffffffffffff bu stres herşeyin nedeni yaaaaaaa
sizlere bir bakmak istedim,çok şükür kötü haber yok,herşey yolunda,yarın dönüyoruz bizde,evimi çok özledim,uyuyamıyorum,uykusuzum,yorgunum,gerginim offffffffff:bbo:
3 aydır çalışıyoruz ama boshayallersmile bakalım önümüzdeki aylarda ne olacak
Canim sen nasilsin kaydirigubbakcemile2sağol nergisciğm iyiyim.bııraktığın gibi duruyorum.tek değişiklik dr a gittim.artık çalışmalra başladık.aspirin +hamile kalınca 0.6 lık iğne kullanacam. baya bir ara vermiştim ama 1 aydır düzenli geliyorum kk ya ama çok yorum yazamıyorum.
sende ne var ne yok .nasıl gidiyor ?çalışma var mı?
arkadaşlar merhaba, uzunca bir süredir siteye giremedim. bu sitenin desteği sayesinde kızım Melis Doğa'ya kavuştum. Yılmadım ve 5. hamileliğimde kızımı kollarıma aldım. 3.450 kg 50 cm boyunda doğdu kızım 2,5 aylık olduk. Sağlığında bir problem yok allaha şükür, sezeyanla doğum yaptım. Korku dolu çok zor bir hamilelik geçirdim. 27 kilo aldım çok problemli geçti hamileliğim. Doğuma 1 hafta kala aspirini kestim, 1 gün kala claxcan 0.6 iğnemi kestim. Sezeryanım da iğnenin etkisi görülmüş çok kanamam olmuş. Sitede ben girmeyeli hamile ve doğum yapanlar artmış. Bıkmadan uğraşacağız yılmak yok. Umarım bebiş isteyen bütün arkadaşlar en kısa zamanda bebişlerine kavuşur. Dualarım sizinle.
Ohhhh eline saglik hayatim sana iyi gelecekse hasla bitanem. olumunekankayizsmilekızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ancak hormon ilaçları antikor ilaçları iğneler psikolojimi çok etkiledi istesemde rahat olamıyorumdün eşimi bugünde müdürümü alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile acayip haşladım...elimde değil rahatlamak için ne yapabilirim çabuk sinirleniyorum ve de tepkilerimi kontrol edemiyorum rahatlamak için ne yapabilirim...
Kuzular nasılsınız
Bugün hastaneye gittim ama kadın doğuma muayane olamadım randevu alıp gitmek lazımmış sanki özel hastane
bende hematolojiye muayane oldum protein s,c , homosistein tahliileri istedi doktor 4tüp kan verdim birazdanda gitcem hocalarıyla görüşcem iğne dozuma karar verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?