Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ancak hormon ilaçları antikor ilaçları iğneler psikolojimi çok etkiledi istesemde rahat olamıyorum dün eşimi bugünde müdürümü alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile acayip haşladım...elimde değil rahatlamak için ne yapabilirim çabuk sinirleniyorum ve de tepkilerimi kontrol edemiyorum rahatlamak için ne yapabilirim...

çoook teşekkür ederim,hala Ankara dayız bir kaç saat sonra yola çıkarız sanırım......ooohhhhh

ooh maşallah darısı başımıza

kayınpederinin iyi oluşuna sevindim cnm.stres yapma artık ya bırak herşey oluruna varıyo.ah cnmm bilirim o uykusuz geceleri yaa zor neyse yarın geliyomuşsunnn ya.kendine iyi bakkk tatlımmm.

canım sağol,çok şükür atlattık sorunsuz bir şekilde,benimde kırmızılar geldi dün gece nihayet,eve gidecek olma fikri rahatlattı ya beni,yarında doktoruma giderim artık,bakalım ne diyecek,karnım çok ağrıyor,ağrı kesici alcam mecbur....

feryad hadi bakalım canım,hayırlı haberlerini bekliyoruz,inşallah aşılamadan sonra bize mutlu haberle geceksin

GÜL canım inşallah gönlünüze ve bütçenize göre bir ev bulursunuz,bizde çok aradık ama sonunda çok güzel bir evimiz oldu,10 yıl borç ödeyeceğiz ama olsun,kira ödemekten çok daha mantıklı,yeni eve yeni bebekte gelecek inşallah canım

canım benim seni ne mutlu ediyorsa onu yap o an içinden ağlamak geliyorsa tutma kendini yada kahkahalarla güleceksen gül deşarj olman gerek içindeki enerjiyi aktarmalısın ancak bunu tabii lkarşındakileri kırmadan yapmalısın ya yürüyüş yapmalı mısın bilmiyorum drun ne dedi yoksa yavaş yavaş yürüyüşler yap konuş kendinle temiz havada rahatlarsın alışveriş seni mutlu ederse dal çarşıya şimart kendini relax olmak için kasiyerle falan fiyat için dalaş onlar zaten alışkındır aldırmazlar

tatlım mümkün olduğunca ağrı kesici almasan iyi olur alacaksan bile parol falan al sağol tatlım yaa inşallah buluruz hadi bakalım sana iyi yolculuklar belini ayaklarını sıcak tut terlemeye çalış rahatlarsın

Ya canım benim ben öyle dalaşmayı falan da sevmem ama sanki bu günlerde herşey ve herkes üzerime geliyor ve kimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum haftasonu için herife dedim az şehir dışına gidelim diye gitmek istemiyo alsanaalsanasmile sanırım bir güzel onla dalaşacağım

Merhaba arkadaşlar ben de uzun süredir sizi takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım. Faktör XIII ve MTHFR genlerimde heterezigot mutasyon var ve bu nedenle 2 kez bebeğimi kaybettim. Şimdi 15+1 günlük hamileyim. ınşallah bu defa kavuşurum bebeğime. Sitedeki tüm arkadaşlardan çok faydalanıyorum.Destek, güç alıyorum. Hepinize çok teşekkürler.

canımcım nasıl relax olacaksan öyle yap sen haşlama yinede kocişi
canın gezmek istiyorsa buralara gel gezilecek çoookkk yer var
(desemde inanma burda anca kilo alırsın cokacimcoook )

canımcım nasıl relax olacaksan öyle yap sen haşlama yinede kocişi
canın gezmek istiyorsa buralara gel gezilecek çoookkk yer var
(desemde inanma burda anca kilo alırsın cokacimcoook )

Ama beni anlamıyo yaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: bu arada benim eşim de maraşlı kız biliyoum az çok oraları :) kız iştahtan da kesildim geçen ay aldığım kilolardan 1 ini verdim bu ay da ilaç içecem diye zorrrrrla ilaç içiyorum...:umursamaz:

ay onlar ne zaman anladılar ki biziiiiii alsanaalsanasmile
aaaa ne güzellll :lepi: gelmiyo musunuz buralara benim iş yeri maraşa 30 dk uzaklıkta sen deki kızlaydan bahçeli kadar

ay onlar ne zaman anladılar ki biziiiiii alsanaalsanasmile
aaaa ne güzellll :lepi: gelmiyo musunuz buralara benim iş yeri maraşa 30 dk uzaklıkta sen deki kızlaydan bahçeli kadar

yaz döneminde geliyoruz gülüm 10 günün 5 ini de dağ köyleri var ordayız
Ama bu yaz gelirsek adresini verirsin gelirim inş. yanına ziyarete :))

selam arkadaşlar nasılsınız gülüş feryat neler yapıyorsunuz hayırlı günleriniz olsun kızlar

yaz döneminde geliyoruz gülüm 10 günün 5 ini de dağ köyleri var ordayız
Ama bu yaz gelirsek adresini verirsin gelirim inş. yanına ziyarete :))
hadi bakalım bekliyorum o zaman benim adres kolay antep maraş yolu üzerinde kocaman yıldız'ın tabelasını görürsünüz zaten
selam arkadaşlar nasılsınız gülüş feryat neler yapıyorsunuz hayırlı günleriniz olsun kızlar
merhaba canım bugün birazcık işlerim var buyüzden hemen cvp yazamıyorum sen nasılsın

Kuzular nasılsınız
Bugün hastaneye gittim ama kadın doğuma muayane olamadım randevu alıp gitmek lazımmış sanki özel hastane
bende hematolojiye muayane oldum protein s,c , homosistein tahliileri istedi doktor 4tüp kan verdim birazdanda gitcem hocalarıyla görüşcem iğne dozuma karar verecek

gülüşcüm kolay gelsin canım çokmu çalışıyorsun ne iş yerinde bu kadar enerjini tüketme biraz evede kalsın

büşra nasılsın nasıl gidiyor hamişlik sen iğneye başlamadınmı daha ben başladın zannediyordum neyse inşallah güzel sonuçlar alırsın iyi haberlerle gelirsin doktordan

kuzu ben burda özel hastaneye veya öcel dr a bile randevusuz gittiğim oluyor neyse en azından bir dr işini halletmişsin hadi bakalım bizi yine haberdar et
gülüşcüm kolay gelsin canım çokmu çalışıyorsun ne iş yerinde bu kadar enerjini tüketme biraz evede kalsın
canıcım insanla uğraşması zor heleki paralı insanla uğraşması daha zor sadece müşteriye hayırlı olsuuunnn demekle bitmiyor offf offff valla bi sayfa dert yanarım bu konuda da boşverrrrr 3,5 yıldır yapıorum bu işi alıştık artık :hulya:

arkadaşım bende seninle aynı durumdayın factör XIII ve MTHFR a1298C DE HETEREZİGOT MUTASYON VARR hamile kalmayı bekliorum 6 ay önce ilk düşügümü yaptım ,bu ay yumurta takibi yapıldıı dünkü kontrolimde yumurtam çatlamış doktor öle dedi sen hamileliğinde neler kullanıosun pıhtılaşma için

:teselli::teselli:

Canim cok gecmis olsun a.s.
3 aydır çalışıyoruz ama boshayallersmile bakalım önümüzdeki aylarda ne olacak
yilmak yok yola devammmmm nergiscigim
Canim sen nasilsin kaydirigubbakcemile2

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ohhhh eline saglik hayatim sana iyi gelecekse hasla bitanem. olumunekankayizsmile
Ama üzme kendini bak biz variz burda kaydirigubbakcemile5

delikafaduldendelikafadulden

leyn arkadesler su avatarin altindaki yaziyi aylar önce degistirmistim ama unuttum kaydirigubbakcemile3 bilen varmi nasil degistiriliyo:sm_confused:
Baska birsey yazmak istiyom SIKILDIMMMMMMMboshayallersmile

celenden haber varmi ???:çok üzgünüm: yada telefonu olan varmi , eger igne lazimsa gönderecegim ama cevap gelmedi.
Insallah iyidir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…