şekercim bilsem bende bilier yazcam ama bende bilmiommm :sm_confused:leyn arkadesler su avatarin altindaki yaziyi aylar önce degistirmistim ama unuttum kaydirigubbakcemile3 bilen varmi nasil degistiriliyo:sm_confused:
Baska birsey yazmak istiyom SIKILDIMMMMMMMboshayallersmile
bunuda bilmiommmmm mafoldumben :sm_confused:celenden haber varmi ???:çok üzgünüm: yada telefonu olan varmi , eger igne lazimsa gönderecegim ama cevap gelmedi.
Insallah iyidir:Saruboceq:
şekercim bilsem bende bilier yazcam ama bende bilmiommm :sm_confused:
bunuda bilmiommmmm mafoldumben :sm_confused:
umarım iyidirler canımcımInsallah iyidirler.....
Ben bir arastirayim bakalim bulabilecekmiyim gülüscügüm bulursam sanada söylerim buyrunnnnnnnnn
öyle oldu valla cil yavrusu gibi dağıldı hepsi delikafaduldenSenle ben yanliz kaldik buralarda :roflol::roflol:
kıyamam sana yaaa benbende yarim saat sonra cikiyom,sositososito bugünlük is bukadar yeter.zemuszemus Disarda süper bir hava vardelikafadulden ama ben eve gidince yine yanliz olacagim kocis iste :gitme:
:teselli::teselli:
Canim cok gecmis olsun a.s.
yilmak yok yola devammmmm nergiscigim
Canim sen nasilsin kaydirigubbakcemile2
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ohhhh eline saglik hayatim sana iyi gelecekse hasla bitanem. olumunekankayizsmile
Ama üzme kendini bak biz variz burda kaydirigubbakcemile5
delikafaduldendelikafadulden
kızlarrrrr ses verin...
selam feryat
ben burdayım canım nasılsın
Canım sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum...Merhaba arkadaşlar ben de uzun süredir sizi takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım. Faktör XIII ve MTHFR genlerimde heterezigot mutasyon var ve bu nedenle 2 kez bebeğimi kaybettim. Şimdi 15+1 günlük hamileyim. İnşallah bu defa kavuşurum bebeğime. Sitedeki tüm arkadaşlardan çok faydalanıyorum.Destek, güç alıyorum. Hepinize çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?