melekkkkk
nasılsın canım mutlu sona az kalmış hayırlısı olur inşallah tam gün ne zaman bellimi canım miniğimiz ne zaman geliyo kucaklarına
Canım misafirler yomuştur tabi , üstüne hastalanmayınca gergin olmanda normal tabi,ahhh şu hormonlar ...Bir kaç güne keyfin yerine gelir inşallah...kıssslar şöyle bi geçmişi okudum herşeyin yollunda olmasına sevindim... ben pek iyi değilim günlerdir ayaktayım misafir ağırlıyorum... birazda kırmızılar gelemedi onun stresini yaşıyorumm feryad cımm iki iyilikten biri diyorum ama ikiside gelmiyo bacımmm.. bu arada sen de pek iyi değilsin anlaşılan canım sakin olmaya çalışmaktan başka çaren de yok sanırım.. ne desem boş biliyorum ama inşallah herşey istediğin gibi ve hakkında hayırlı olur.......
melekkk
canım benim hayırlısı olsun inşallah sağ salim gelsinde yaramaz günü önemli değil
evet canım mayısta gidicem bakalım hayırlısı doktor tamam derse bende başlıycam bacım 6 ay oldu yeterli bi süre bence daha fazla beklemenin bi anlamı yok hayırlısı
biraz gergin olduğunu ifade etmiş ya canım ondan bahsediyorum... iki iyilik meselesi de aramızda bi espiri kırmızılar gelmeyince feryad iki iyilikten biri diyor... ya kırmızılar gelsin ya bebiş yani...selam aysude nasılsın
feryada bişeymi oldu ben ne kaçırdım arada anlamadım
Evet canım 6 ay yeterli bencede...Ben 4 ay sonra bırakmıştım korunmayı valla...
Canım inşallah bu sefer her şey yolunda gider , seninle ilgili iyi haberler almayı o kadar çok istiyorum ki...Allah yardımcın olsun , tekrarını yaşatmasın inşallah , dualarım seninle...
canım çok saolll inşallah canım her şey yolunda gider tekrarını yaşatmaz rabbim bende iyi haber vermeyi çok istiyorum ama kısmet rabbim hepimizin yardımcısı olsun benim dualarımda seninle canım allahımda seni sağ salim hayırlısıyla acısız sısız kurtarır inşallah allaha emanet ol öpüyorum canım
biraz gergin olduğunu ifade etmiş ya canım ondan bahsediyorum... iki iyilik meselesi de aramızda bi espiri kırmızılar gelmeyince feryad iki iyilikten biri diyor... ya kırmızılar gelsin ya bebiş yani...
evet canım yaaa... tatlı yorgunluk ama allah böyle yorgunluk versin her daim... iyiki izin almışım doya doya geçiyor vallahi...keyfim iyide 1 yıl oldu bebeğimi kaybedeli o günden bu yana adet düzensizliği beni mahvetti.... 2 aydır düzeldi diye çalışmalara başlamıştım ama hala bi düzen olmadığını farkettim... vardır bi sebebi bakalım mevlam neyler... senin de allah yardımcın olsun canımmm.. inşallah herşey gönlünce olur..Canım misafirler yomuştur tabi , üstüne hastalanmayınca gergin olmanda normal tabi,ahhh şu hormonlar ...Bir kaç güne keyfin yerine gelir inşallah...
ayyy evet çok yoruldum ama değdi çok güzel geçti çünküü... onun değil benim derdim kırmızılar gelmiyorlar sinir oldum...önemli değil canım hımm tek derdi kırmızılar olsun sen nasılsın seninde misafirlerin varmış yorulmuşsundur
Kızlar iyi geceler...Ben yatayım artık...
aysude
belki başka bişey vardır 2 aydır çalışıyoruz diyorsun kaç gün geçti
ah canımsın yaaaa bende dün yalnızdım benim herif zayıflamaya karar vermiş gitti bisiklet aldı geç geldi gelince yemek yedi :roflol: hoooppp bisiklet sürmeye öldürür bu adam beni yemek yiyip nası kilo vermeyi düşünüyo anlamadım anlıcaannn bende yalnızdım ama canım nete girmek istemediGülüs ben evdeyim ve hala yanlizim.mafoldumben
Haaa bak o Avatar altindaki yaziyi degistirmeyi ögrendim canim.:jeyyar:
Bak canim Kullanici Paneline gir orda Profil düzenle yaziyorya heh iste oradan degistirebilirsin, bulamassan ben burdayim canim :hulya:
cancan hava değişiminden bikaçgün gecikebiliyor yada stressten gerçi sen benden daha iyi bilirsin bozma moralini kuzuuuu sen keyfine bak iznin bitmek üzere tadını çıkar2 gün gecti canım ama göğüslerim normal karnım ağrımıyor midem bulanmıyo gaz problemim yok idrar rengim normal. vs vs yani gebelik adına hiçbir belirti yokkk... ayrıca dün itibariyle kan ve idrar beta hcg negatif...
günaydın tatlım nasılsıngünaydın kızlar herkese güzel sakin ve huzurlu bir gün diliyorum
Canım Allah herkese sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asit ve 100 mg aspirin kullandım. Şimdi ise forbiol+aspirin+fragmin 0,2ml günde 2 doz kullanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah sen de en kısa sürede hamile kalır bebeğine kavuşursun.arkadaşım bende seninle aynı durumdayın factör XIII ve MTHFR a1298C DE HETEREZİGOT MUTASYON VARR hamile kalmayı bekliorum 6 ay önce ilk düşügümü yaptım ,bu ay yumurta takibi yapıldıı dünkü kontrolimde yumurtam çatlamış doktor öle dedi sen hamileliğinde neler kullanıosun pıhtılaşma için
günaydın canım hey maaşallahhanımlar günaydın nasılsınız biz iyiyiz çok şükür 35 hafta 2günlügüz bügün mutlu sona az kaldı allahın izniyle allahım herkese mutlu sonlar nasip etsin topikte yeni gelişmeler varmı nezamandır ugrayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?