Canım sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum...
Bu arada senide listeye ekledim...Güzel haberlerini bekliyoruz...
günaydın canım hey maaşallahsağlıcakla kucağına alırsın umarım canım
büşra nasılsın nasıl gidiyor hamişlik sen iğneye başlamadınmı daha ben başladın zannediyordum neyse inşallah güzel sonuçlar alırsın iyi haberlerle gelirsin doktordan
kuzu ben burda özel hastaneye veya öcel dr a bile randevusuz gittiğim oluyor neyse en azından bir dr işini halletmişsin hadi bakalım bizi yine haberdar et
canım ben geçmişin tamamını okuyamadım ama yanlış hatırlamıyorsam denden okumuştu ve normal doğum yapan olduğunu söylemiştigülüş benim doktor bi sorun olmassa normal dogum olacak diyor ama ben burda hiç normal dogum okumadım açıkcası biraz korkuyorum iynenin dozuda yüksek kanamayı durduramazlarsa diye sen okudunmu topikte normal dogum yapan varmı
canım riskli olduğunu zaten biliyoruz ve birçok şeyin farkındayız buyüzden moralini bozmaİdare ediyorum canım
Sabahları çok yoğun bir şekilde miğde bulantılarım başladı
İğnelere başladım canım evde iğnem vardı zaten hemen başladım
Sen nasılsın canım
Bende çok sinirlendim canım ama randevu almadan olmuyormuş
Hematolojide durumumun riskli olduğunu fakat yapacak bişey olmadığını söledi
0.6clexane kullanacakmışım
canım ben geçmişin tamamını okuyamadım ama yanlış hatırlamıyorsam denden okumuştu ve normal doğum yapan olduğunu söylemişti
eğer drun normal doğum yapabilrsin diyorsa ona güven iğneyi genelde 1 hafta önce bıraktırıyorlar zeten zen bebişinin hareketlerine dikkat et önemli olan o belli bisüre sonra zaten drunda söyler şu kadar saatte şu kadar hareket etmesi gerek diye
ben Ekim ayında bir operasyon geçirdim ve operasyondan 5 ay önce coraspirine başlamıştım apartopar ameliyata alındım ki ameliyattan 7-8 saat önce yine kullanmıştım hiçbirsorun olmadı hiç kanama olmadı
içini rahat tut zaten belli olmaz son dakikada dr sezeryana alıyoruz bile diyebilir
şimdiden telaşlanma moralini bozma
canım riskli olduğunu zaten biliyoruz ve birçok şeyin farkındayız buyüzden moralini bozma
sadece ilaçlarına, hareketlerine (ağır kaldırma tuzruhu vs kullanma ayağını sıcak tut) ve iğnene dikkat et herşey güzel olacak olumunekankayizsmile
günaydın kıssslarrrr....... bayadır ayrı kaldıkkk... özledim valla muhabbetiniziii.... ben birazdan doktora gitcemmm...... artık adam gibi konuşma zamanı geldi 1 yıldır doğru düzgün adet göremiyorummm yaaaaaaaaaaaaaa......... sıktı bu iş beni...
Dün adam siniriimi bozdu çok senin içinde bebek içinde çok riskli dedi bacağımdaki morlukları görünce ve çareside yok dedi iğne kullanmak başka oda kesin bir çözüm deil dedi
ama eşimin arkadaşı hastanede doçent dr. çıkışta onu gördük hayırdır dedi bizde anlattık durumu cuma günü çağırdı tekrar gitcez cuma birde yeni bir makina geldi dedi senden kan alıp o makinayla bakıcaz dedi ama hiç bişey sormadım ne için kan alacak neye bakacak sadece pıhtılaşma var diyince adam cuma hemen gelin dedi bakalım cuma günü o ne diyecek
Kuzu bizde senin sohbetini özledik valla
Bugünde adet olmadın anlaşılan
Bencede canım ya doktorunla konuş
1sene uzun bir zaman deilmi
Başka doktora gittinmi hiç acaba doktorunumu değiştirsen
ah canımsın yaaaa bende dün yalnızdım benim herif zayıflamaya karar vermiş gitti bisiklet aldı geç geldi gelince yemek yedi :roflol: hoooppp bisiklet sürmeye öldürür bu adam beni yemek yiyip nası kilo vermeyi düşünüyo anlamadım anlıcaannn bende yalnızdım ama canım nete girmek istemedi
sağol tatlım bende yazıcam bişiler
cancan hava değişiminden bikaçgün gecikebiliyor yada stressten gerçi sen benden daha iyi bilirsin bozma moralini kuzuuuu sen keyfine bak iznin bitmek üzere tadını çıkar
günaydın tatlım nasılsın
gülüş benim doktor bi sorun olmassa normal dogum olacak diyor ama ben burda hiç normal dogum okumadım açıkcası biraz korkuyorum iynenin dozuda yüksek kanamayı durduramazlarsa diye sen okudunmu topikte normal dogum yapan varmı
Dün adam siniriimi bozdu çok senin içinde bebek içinde çok riskli dedi bacağımdaki morlukları görünce ve çareside yok dedi iğne kullanmak başka oda kesin bir çözüm deil dedi
ama eşimin arkadaşı hastanede doçent dr. çıkışta onu gördük hayırdır dedi bizde anlattık durumu cuma günü çağırdı tekrar gitcez cuma birde yeni bir makina geldi dedi senden kan alıp o makinayla bakıcaz dedi ama hiç bişey sormadım ne için kan alacak neye bakacak sadece pıhtılaşma var diyince adam cuma hemen gelin dedi bakalım cuma günü o ne diyecek
canım bi sakin ol rahatla daha zaman var ne olacağı belli olmaz dr bir tehlike görse sana hiç normal doğum dermi belki sezeryan gibi yine tarih belirlenecek ve suni sancıyla kontrollü olarak doğum yaptıracakdün hemotolojiye randevum vardı gittim kan tahlillerime baktı bi sorun yok dedi iyneyi bi hafta önce degil doguma bi gün kala kesmem istendi yani yarın dogum yapacaksam bugün iynemi yapacagım benimde kafam orda karışıyor ya ben iyneyi yaptıktan sonra ki saatlerde dogum başlarsa normal dogum nezaman olacagı belli olmaz ve dogumdan 24 saat sonra tekrar iyneye başlayacagım 6 hafta daha hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim kafam çok karışık
tatlım o hematolog kadın doğumcu değil o kanınla ilgili problemi çözsün gerisine karışmasın evet iğne kesin çözüm değil bu bilmediğimiz birşey değil ki öyle değil mi tatlişkom sonuçta kayıplar illaki kandaki pıhtılaşmadan dolayı olmuyor ki boşuna canını sıkmış aldırış etme sen iğnelerini kullan gerisini kadındoğumcuna bırakDün adam siniriimi bozdu çok senin içinde bebek içinde çok riskli dedi bacağımdaki morlukları görünce ve çareside yok dedi iğne kullanmak başka oda kesin bir çözüm deil dedi
e aferin sana yaaaaa şimdiye kadar gitmemen hata zaten hadi hadi haber bekliyoruz sendendoktorunma düzensizlik için hiç gitmedim kiii kürtaj 6 ay sonrada rahim filmi falan derkennn ben normaldir düzelir diye bekledim durdummm şimdi konuştum ben hazırlanıp çıkıyorum canım gelince görüşürüz artık....
ooohhhh maaşallah büyüsün kuzu büyüsüniim canım nasıl olsun göbüş büyütüyoz anca :CüvCüv:
canım topikte normal doğum yapan 1 kişi değil birkaç kişi vardı isimlerini net hatırlmasan da olduğunu çok net biliyorum hiç canını sıkma hakkında neyse hayırlısı sonuçta sezeryanda da kanama oluyor normalde de değilmi bu yüzden keyfini çkar canını sıkma
canım sen kafana takma hiç bazı dr lar malesef böyle felaket tellallığı yapıolar işleri oymuş gibi ben inanıyorum ki bu kez hiç bişey olmucak cuma günüde git bakalım inşallah herşey yolunda gider üzülme sen bak bebişte etkilenir sonra. ben geçen akşam çok sinirliydim bağırdım çağırdım hemen kasıklar sinyal verdi sonra bütün gece pişmanlıktan ve ağrıdan uyuyamadım bebişler hissediyo sakin olmaya çalışboshayallersmile
kuzum noluuurrr içini ferah tut herşey güzel olcakkk.......... nolurrrr umutsuzluğa kapılmaaa.... gerekirse ankaraya gell nolurrr.. ama nooluuurrr moralini bozmaaa...
doktorunma düzensizlik için hiç gitmedim kiii kürtaj 6 ay sonrada rahim filmi falan derkennn ben normaldir düzelir diye bekledim durdummm şimdi konuştum ben hazırlanıp çıkıyorum canım gelince görüşürüz artık....
canım sen kafana takma hiç bazı dr lar malesef böyle felaket tellallığı yapıolar işleri oymuş gibi ben inanıyorum ki bu kez hiç bişey olmucak cuma günüde git bakalım inşallah herşey yolunda gider üzülme sen bak bebişte etkilenir sonra. ben geçen akşam çok sinirliydim bağırdım çağırdım hemen kasıklar sinyal verdi sonra bütün gece pişmanlıktan ve ağrıdan uyuyamadım bebişler hissediyo sakin olmaya çalışboshayallersmile
gülüş benim doktor bi sorun olmassa normal dogum olacak diyor ama ben burda hiç normal dogum okumadım açıkcası biraz korkuyorum iynenin dozuda yüksek kanamayı durduramazlarsa diye sen okudunmu topikte normal dogum yapan varmı
tatlım morluklarla ilgili ne dedi peki esrabende de böyle olmuştu dr iğne dozajını değiştirmişti diye hatırlıyorumgülüscüm saol kuzu zaten takmıyorum
ama şu bacağımdaki morluklar kafamı karıştırıyor işte
aspirin iğne kullanmama rağmen yine oluyor işte
tatlım morluklarla ilgili ne dedi peki esrabende de böyle olmuştu dr iğne dozajını değiştirmişti diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?