Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya ben burdayım tam yazıyodum öğrenciler geliryor yanıma sınavlarla ilgili soru soruyorlar. Yazıdm birsürü şey yollayamamışım demekki.

Bende yolladım sandım. boshayallersmile
Büşra canını sıkma hele bir doktora git sonra düşünürsün. O zamanda olumsuz bişe olsa dahi moralini yüksek tut canım. Hamile olduğunu unutma tamam mı?
Aysude doktora gitmiş iyi çıkar sonuçları inşallah.
GÜlaycım doğum iyice yaklaşmış heyecan korku biraradadır. Ben olsam bende aynı duyguları yaşardım. Gönlünü ferah tut canım. ıyi düşün iyi şeyler olsun. Benimde doktorum daha ilk baştan sordum sezeryan dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bize umut ol sende Dinamiss gibi.
Gulusum seninde çalışmalara start vermene sevindim. hihoyyyt

arkadaşlar herkese günaydınnnn sizden bişe rica etcemm ben bu ay klomen ve duphaston kullandım ve yumurta takibim yapıldı adetimin 6-8-10-12-14 günleri ilişki olduu adetimin 14 günü doktora gittiiğimde yumurtam çatlamıştıı nolur bana dua edin hamiş kalııım birbirini tanımayan insanların yaptıkları dua kabul olurmuşş hepinize çok teşekkür ederimmm inşallah allah hepinizin gönlüne göre verirr.

İnşallah canım. Gönlünden geçen olsun. Hamilesindir inşallah. Hamile kalınca bizimle paylaş olurmu?

Yaaa guluss şımartma beniiii. :kedi:
Sanki 9 aylık hamile muamelesi yapıyorsun. Daha dışardan hamile olduğum bile belli değil. kaydirigubbakcemile3
şekercim eğer seni şimartmazsam aklına olur olmaz şeyler takılıyor ve moralin bozuluyor bilyorsunki moral çok önemli hamişlerde
tüm hamişleri şimartırım ben hepsini sen moralin bozulunca söle ben şimartıyymmm tamam mı şeker
ooooooo ben 3 aylık hamileyken hamile pantolonu giymeye başlamıştım bile eh 28 haftalıkken 20 kilo almamdan bellidir herhalde
canım hayırlısıyla inşallah olur ama sen böyle stress yaparsan işte iyi olmaz deriiiinnn bi nefes al ve bebiş için eşinle beraber olma bu bile etkiliyor çünkü kadının aldığı hazdan dolayı salgıladığı sıvı spermlerin yumurtalığa gelmesinde çok etkiliymiş
görev gibi yapınca inan kötü oluyor
relax ol inşallah olur yumoş döllenir

Bende bir iki güne likralı pantol alıcam.Şimdi normal kumaşlarımı giyiyiom. Oluyorda oturunca az sıkıyo Bu hafta alıcam. İlerleyen aylarda hamilelik pantolonu alıcam. Ben 4. ayıma giriyom 2 kilo aldım işte. Ama geçen yarım kilo baklavayı 2 günde bitirdim. Heralde almışımdır. Bide hep haribo yiyom onlarda kalori yapmıştır sanırım. bilmiyorumkismile Ama umrumda değil alsamda. Yapımzayıf ya. fazla alacağımı sanmam. Alsamda ben veririm kendime güveniyom. :jeyyar:

merhaba arkadaşlar
hepiniz iyisiniz çok şükür

evimdeyim ve çooook mutluyum.........akşam doktoruma gidicem,aslında gitmekte istemiyorum ama,adetin 2.günü çağırıyor,sanırım rahmin toparlanmasına bakacak,tahlil isteyecek.........

burada yağmur var,hava serinledi,hafta sonu temizlik planlarım suya düşüyor galiba : ((

Büşra yı doktor sinirlendirmiş,pis doktor.........
Aysude doktora gitmiş,inşallah iyi haberler ile gelir
Gülay ın ve Melek in doğumlarına az kaldı,Allah ım sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.........
Crawford maşallah daha iyi,hep böyle sağlıklı devam etsin canım gebeliğin.......
Feryad biraz gergin,ama geçecek,sağolsun hormonlarımız........
Sirius inşallah hayırlı zamanda hayırlı haberler ile gelirsin........
Bahar stres yapmamaya çalış,biliyorum zor ama sonçta ne olursa bize oluyor.........
Gül canımmmm,iş stresi dışında iyisin,gelecek ay daha iyi olacaksın inşallah.........

sizinle biraz sohbetten sonra evi toparlıycam yavaş yavaş....

ben geldim hoşgeldimmm.......
doktorumla görüştükkk.... adetlerim tam istikrar göstermesede normal sınırlarda olduğundan canını sıkma dedi... benim yumoş çatlak patlak olamamış bu ay sol overde kist olmuş bekliyor gideceği günü adetin 5. günü gel kiste bakim dedi... sonrada 11. gün gitce ve yumoşlara bakmaya başlıcazz.. yani kısacası ovulasyon takibi başlatcazz.. offfff allah canımı alsada kurtulsam diyoduya hatunun biri bi dizideeee sanırım ekmek teknesiydri... öyleee oldummm ... öyle gerginim ki çatlamak üzereyim gerginliktenn...... şu kırımızı mı mormu ne o bi gelsede kurtulsaydımm.

Aysude hayıt tohumunu duydun mu?
Ben burada okumuştum,adetleri düzene sokuyormuş,bir araştır istersen canım
Hemende canını sıkma lütfen,benimde düzenim bozuldu,ne yapalım,onunda çaresi var,düzelecek elbet.......
Ayrıca civanperçemide çok iyi geliyormuş,birde Maydanoz suyu......

Son düzenleme:
merhabalar kızlar sizleri çok özledim merak eden arkadaşlardan özür diliyorum haber veremediğim için geçmişi okumadım henüz inşallah güzel haberler vardır büşra hamileymiş allah kucağına almayı nasip etsin heralde bizim için yapılacak en iyi dua bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…