offffff drların bu hali beni deli ediyooooorrrr uleyyynnnn alsanaalsanasmileOlabilir çünkü bu hastalık riskli ve yapacak bişey yok dedi alsanaalsanasmile
Adam her soruma böle cvp verdi zaten :mymeka:
offffff drların bu hali beni deli ediyooooorrrr uleyyynnnn alsanaalsanasmile
kuzu elazığda olsaydın sana bihastane önerecektim hastanenin sahibi müşterim harika bir insan ve dr herkonuda sana yardımcı olabilir belki duymuşsundur Ağaoğlu hastanesibenide kuzuu
klava::mymeka:Çok üzgünüm çoook
yormasınlar seniya ben burdayım tam yazıyodum öğrenciler geliryor yanıma sınavlarla ilgili soru soruyorlar. Yazıdm birsürü şey yollayamamışım demekki.
yormasınlar seni
sorularıyla bunaltmasınlarlmaz:
arkadaşlar herkese günaydınnnn sizden bişe rica etcemm ben bu ay klomen ve duphaston kullandım ve yumurta takibim yapıldı adetimin 6-8-10-12-14 günleri ilişki olduu adetimin 14 günü doktora gittiiğimde yumurtam çatlamıştıı nolur bana dua edin hamiş kalııım birbirini tanımayan insanların yaptıkları dua kabul olurmuşş hepinize çok teşekkür ederimmm inşallah allah hepinizin gönlüne göre verirr.
İnşallah canım. Gönlünden geçen olsun. Hamilesindir inşallah. Hamile kalınca bizimle paylaş olurmu?
şekercim eğer seni şimartmazsam aklına olur olmaz şeyler takılıyor ve moralin bozuluyor bilyorsunki moral çok önemli hamişlerdeYaaa guluss şımartma beniiii. :kedi:
Sanki 9 aylık hamile muamelesi yapıyorsun. Daha dışardan hamile olduğum bile belli değil. kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısıyla inşallah olur ama sen böyle stress yaparsan işte iyi olmaz deriiiinnn bi nefes al ve bebiş için eşinle beraber olma bu bile etkiliyor çünkü kadının aldığı hazdan dolayı salgıladığı sıvı spermlerin yumurtalığa gelmesinde çok etkiliymişarkadaşlar herkese günaydınnnn sizden bişe rica etcemm ben bu ay klomen ve duphaston kullandım ve yumurta takibim yapıldı adetimin 6-8-10-12-14 günleri ilişki olduu adetimin 14 günü doktora gittiiğimde yumurtam çatlamıştıı nolur bana dua edin hamiş kalııım birbirini tanımayan insanların yaptıkları dua kabul olurmuşş hepinize çok teşekkür ederimmm inşallah allah hepinizin gönlüne göre verirr.
şekercim eğer seni şimartmazsam aklına olur olmaz şeyler takılıyor ve moralin bozuluyor bilyorsunki moral çok önemli hamişlerde
tüm hamişleri şimartırım ben hepsini sen moralin bozulunca söle ben şimartıyymmm tamam mı şeker
ooooooo ben 3 aylık hamileyken hamile pantolonu giymeye başlamıştım bile eh 28 haftalıkken 20 kilo almamdan bellidir herhalde
canım hayırlısıyla inşallah olur ama sen böyle stress yaparsan işte iyi olmaz deriiiinnn bi nefes al ve bebiş için eşinle beraber olma bu bile etkiliyor çünkü kadının aldığı hazdan dolayı salgıladığı sıvı spermlerin yumurtalığa gelmesinde çok etkiliymiş
görev gibi yapınca inan kötü oluyor
relax ol inşallah olur yumoş döllenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?