Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sen verirsin verirsin çıtıpıtı hatun seni
merhaba tatlım hoşgeldin yorma kendini fazla yakında birilerinin boğazına yapışıcam ama du bakalım
sen çatlama tatlım bırak yumoş çatlasın
şükür en azından kontrol altında tutulacaksın yoksa ay tüyüm ay dişim vs diye diyeee.....
merhaba canım hoşgeldin

kuzu elazığda olsaydın sana bihastane önerecektim hastanenin sahibi müşterim harika bir insan ve dr herkonuda sana yardımcı olabilir belki duymuşsundur Ağaoğlu hastanesi
gerçi azdalara söyleyebilirim

Canım benim elazığ buraya çok yakın eğer dediğin hastanede iyi bir hemataloji dr. varsa giderim ankaraya gidene kadar elazığa giderim.

Bende yolladım sandım. boshayallersmile
Büşra canını sıkma hele bir doktora git sonra düşünürsün. O zamanda olumsuz bişe olsa dahi moralini yüksek tut canım. Hamile olduğunu unutma tamam mı?

Canım zaten çok takmıyorum moralim iyi sizinle sohbet edincede daha iyi oluyor kuzu
Bu arada iki gündürlü sabahları ne yesem çıkarıyorum
Miğdem sürekli bulanıyor
Başladı benimde bulantılarmafoldumben

Canım benim tabikide dua ederiz İnşallah allahımda kabul eder.
Ne zaman belli olcak peki canım
Belli olunca bize haber ver merakta bırakma olurmu

Kız sıkma yiğenim orda zaten küçücük bi yerdekaydirigubbakcemile3
Hemen geniş geniş pantolonlar al kendine
Şaka bir yana maşallah kuzu fazla kilo almıyorsun negüzel
İnşallah hamileliğim devam ederse bende fazla kilo almam

Hoşgeldin evine kuzuzemuszemus
Dr. ihmal etme canım sakın git
Temizlikte Bişey olmaz kuzu ya sende hafta sonu dinlenirsin sonra yaparsın nede olsa kaçmıyor ya ne olcak kaydirigubbakcemile5

Normal sınırda olduğunu öğrenmen güzel bişey canım
Stres yapcak bişey yok kuzu kistde geldiği gibi gider takma kafana
Ondan sonrada gelsin bebişler:ecrin_bebek:

Hoşgeldin canım evet hamileyim ve evet bize yapılacak en güzel dua allah kucağımıza almayı nasip etsin
bu arada nerelerdeydin sen bakalım

Muco bizlerde gördüğün gibi bebiş,hamiş,yumoş gidios bakalım........

Büşra bencede Elazığ yakın size,2 saat falan galiba,Elazığa gitmek daha kolay olur

Gül iş stresini bilirim,insanın elinde değil,çok etkileniyor,bana da biraz önce telefon geldi,firmanın ürününde mikrobiyolojik analiz sonucunda değerlerden biri sınıra yakın çıkmış,canım sıkıldı,yarın gidip Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi vericem personele,birazda haşlıycam tabiiialsanaalsanasmile

aslında var ya,tamamen bırakmam lazım benim işi gücü ama elimde değil işte,2 gün sonra aranmaya başlarım,canım sıkılır......

BÜŞRACIM ayın 19 unda duphastonu bırakıorum 3 güne kadar adetim gelirse bebek yok gelmezse var demek aslında sat ım 23 mart beklenen adet 20 nisan allahım herkesin hakkında hayırlısını nasip ederr inşallah

kızlar bilgisayar bozuktu oğlan ders çalışmıyo diyede eşim yaptırmadı büşra kaçlık iğne kullanıyon kaç haftalık oldun

bu arada büşracımm sen neden hematoloğ arıosun kan pıhtılaşması için kadın dogum doktorum ilgilenio benim ?

Canımm ben bebegın kıyafaetlerını falan yıkadım.Hastane cantamı hazırladım ama eksıklerı aklıma geldıkce ılave edıyorum.Ne olur ne olmaz erken gelır falan yaramaz...Canım benım kasılmalarım ara ara var.Cok sükür bebek ıyı bazen ayagınımı, ellerınımı sagıma soluma bır vuruyor,baskı yapıyor gecelerı hıc uyuyamıyorum.Gündüzde öglene kadar yatıyom.Bebek dogum kanalına dogru döndümü anlamıyorum ama..Halsızlıgım cok bu aralar..Sende bebısınde ıyısındır ınsallah...Umarım rahat gecıyordur canım..Hepımıze Rabbım yardım etsın..Hayırlı dogumlar ınsallah...

Evet canım eğer elazığda varsa hematolog oraya giderim tabiki
Kuzu sende stres yapma lütfen
Personelin hatası sen ne yapabilirisnki
Ama dediğin gibi personeli iyi bi haşlayabilirsin :mymeka:
Hem stresinide atarsın kuzukaydirigubbakcemile3

BÜŞRACIM ayın 19 unda duphastonu bırakıorum 3 güne kadar adetim gelirse bebek yok gelmezse var demek aslında sat ım 23 mart beklenen adet 20 nisan allahım herkesin hakkında hayırlısını nasip ederr inşallah

Az kalmış canım sonuca ozaman
İnşallah gelmez kırmızılar bu ayda senin hamile haberini alırız:CüvCüv:

kızlar bilgisayar bozuktu oğlan ders çalışmıyo diyede eşim yaptırmadı büşra kaçlık iğne kullanıyon kaç haftalık oldun

Canım 6haftalık olmamız lazım
Geçen hamileliğimde 0.4 kullanıyordum
ama k.doğum dr'um tekrar hamile kalırsan günde iki doz kullancan dedi
yani sabah akşam 0.4 toplamda 0.8
ama ben şimdilik 0.6tek doz kullanıyorum
hematoloji dr'uda 0.6kullan dedi kafam karıştı

bu arada büşracımm sen neden hematoloğ arıosun kan pıhtılaşması için kadın dogum doktorum ilgilenio benim ?

evet canım kan pıhtılaşması için çünkü benim bacaklarımda morluklar oluşuyor sürekli

kizlar nasilsiniz ya ben cok sabirsizim benim embriolar 6gunluktu transfer oldugunda bugunde transferden sonra 9.gunum idrar tseti yapsam cikarmi sizce aksamlari usuyorum kasik agrim oluyo ara ara belim agrio basim agrio cok ve bas agrisindan midem bulanio 3gecedir halsizim hep yatmak istiorum deli gibi acikiyorum icim pir pir edio sanki bayilcak gibi hissediom kendimi bnlar ne kizlar yaa ama icinizde ne geliosa oyle yorumlayin

canım herşey yolunda gidiyor meraklanma sakin ol bol bol dinlen
söylediğin herşey sende biliyorsunki hamilelik belirtisi ancak psikolojikte olabilir
dr test yapman için ne zaman çağırdı

gulusum cok panigim ben yaaa tup bebek bolumune baktim 3gunluk embrio transferi yaptiranari 12gun sonraya cagiriolar benim dr ise 6gunluk embrio trnasfer etti 14gun sonraya yani ayin 12sine cagirdi niye burda boyle gec cagritiolar sanki bugun benim 9.gunum trnsferden sonra cok endiseliyim insalah benimledir canlarim dua et cnm nolurrrr

iyi olacak bu sefer bebişini kucağına alacaksın güzelim dualarım dualarımız seninle

arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim.hergun iğnelerımı oluyorum ama geçen hafta kanamam oldu drum proluton düşük önleyiciiğne verdi.çok endişeliyim
Bişey sorcam kan pıhtılaşmasında nasıl beslenmeli ne yenmeli ne yenmemeli?acaba beslenmenin düşükte bi etkisi var mı?
Ne olur cevaplayın:Saruboceq:

feryat bacım neye alışacaksın ve iyi olacaksın

canım bu ay aşılama tedavisine karar verdi doktorum onun ilaçları + antikor ilacım (çok ağır) + kan pıhtılaşması iğneleri hepsine birden alışsam iyi olcam dedim canım eksik yazmışım kusuruma bakma kafa kalmadı ki bende :) neyse bugün dünden daha iyiyim çok şükür:dance:

LİMBURG canım meleklerin seninle bence,ve yakında da kucağında olacaklar hiiiç merak etme
test yapıp yapmaman konusuna gelince,bir yanım yap diyor,bir yanım yapma,doktorun dediği zamanda test yapman daha doğru olur,ama sanki 3 günlük 12 günde ise 6 günlük 6.günde pozitif sonuç verir diye düşünüyorum,senin 9.günün........Allah hayırlısını nasip etsin,dularımız seninle

inanın hepimiz dualarımdasınız.........

Merhaba öncelikle geçmiş olsun
Bizim durumumuzda gebelik döneminde genelde kanama olabiliyor,ama istirahat ve yakın takiple kısa sürede duruyor kanama.......

beslenmeye gelince,kanamanın beslenme ile ilgili olabileceğini pek düşünmüyorum ama C vitamini yönünden zengin besinlerin kan sulandırıcı etkisi var,aşırıya kaçmamak gerek iğne ve ilaç kullanırken bu besinlerin tüketiminde...

K vitamini içeren besinlerinde pıhtılaşma eğilimini arttırdığını biliyorum,ancak hangisi olursa olsun günlük tüketimimizin bizleri etkileyeceğini düşünmüyorum

Geçmiş olsun tekrar,sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeniz dileğiyle....

canım benim geriliyoruz geriliyoruz olan bize oluyor ...çok şükür ben az daha iyiyim tabi ilaçların yine yapmış olduğu uykusuzluğu saymazsam inş. sende iyi olursun bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…