sen verirsin verirsin çıtıpıtı hatun seniBende bir iki güne likralı pantol alıcam.Şimdi normal kumaşlarımı giyiyiom. Oluyorda oturunca az sıkıyo Bu hafta alıcam. İlerleyen aylarda hamilelik pantolonu alıcam. Ben 4. ayıma giriyom 2 kilo aldım işte. Ama geçen yarım kilo baklavayı 2 günde bitirdim. Heralde almışımdır. Bide hep haribo yiyom onlarda kalori yapmıştır sanırım. bilmiyorumkismile Ama umrumda değil alsamda. Yapımzayıf ya. fazla alacağımı sanmam. Alsamda ben veririm kendime güveniyom. :jeyyar:
merhaba tatlım hoşgeldin yorma kendini fazla yakında birilerinin boğazına yapışıcam ama du bakalımmerhaba arkadaşlar
hepiniz iyisiniz çok şükür
evimdeyim ve çooook mutluyum.........akşam doktoruma gidicem,aslında gitmekte istemiyorum ama,adetin 2.günü çağırıyor,sanırım rahmin toparlanmasına bakacak,tahlil isteyecek.........
burada yağmur var,hava serinledi,hafta sonu temizlik planlarım suya düşüyor galiba : ((
Büşra yı doktor sinirlendirmiş,pis doktor.........
Aysude doktora gitmiş,inşallah iyi haberler ile gelir
Gülay ın ve Melek in doğumlarına az kaldı,Allah ım sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.........
Crawford maşallah daha iyi,hep böyle sağlıklı devam etsin canım gebeliğin.......
Feryad biraz gergin,ama geçecek,sağolsun hormonlarımız........
Sirius inşallah hayırlı zamanda hayırlı haberler ile gelirsin........
Bahar stres yapmamaya çalış,biliyorum zor ama sonçta ne olursa bize oluyor.........
Gül canımmmm,iş stresi dışında iyisin,gelecek ay daha iyi olacaksın inşallah.........
sizinle biraz sohbetten sonra evi toparlıycam yavaş yavaş....
sen çatlama tatlım bırak yumoş çatlasınben geldim hoşgeldimmm.......
doktorumla görüştükkk.... adetlerim tam istikrar göstermesede normal sınırlarda olduğundan canını sıkma dedi... benim yumoş çatlak patlak olamamış bu ay sol overde kist olmuş bekliyor gideceği günü adetin 5. günü gel kiste bakim dedi... sonrada 11. gün gitce ve yumoşlara bakmaya başlıcazz.. yani kısacası ovulasyon takibi başlatcazz.. offfff allah canımı alsada kurtulsam diyoduya hatunun biri bi dizideeee sanırım ekmek teknesiydri... öyleee oldummm ... öyle gerginim ki çatlamak üzereyim gerginliktenn...... şu kırımızı mı mormu ne o bi gelsede kurtulsaydımm.
merhaba canım hoşgeldinmerhabalar kızlar sizleri çok özledim merak eden arkadaşlardan özür diliyorum haber veremediğim için geçmişi okumadım henüz inşallah güzel haberler vardır büşra hamileymiş allah kucağına almayı nasip etsin heralde bizim için yapılacak en iyi dua bu
kuzu elazığda olsaydın sana bihastane önerecektim hastanenin sahibi müşterim harika bir insan ve dr herkonuda sana yardımcı olabilir belki duymuşsundur Ağaoğlu hastanesi
gerçi azdalara söyleyebilirim
Bende yolladım sandım. boshayallersmile
Büşra canını sıkma hele bir doktora git sonra düşünürsün. O zamanda olumsuz bişe olsa dahi moralini yüksek tut canım. Hamile olduğunu unutma tamam mı?
arkadaşlar herkese günaydınnnn sizden bişe rica etcemm ben bu ay klomen ve duphaston kullandım ve yumurta takibim yapıldı adetimin 6-8-10-12-14 günleri ilişki olduu adetimin 14 günü doktora gittiiğimde yumurtam çatlamıştıı nolur bana dua edin hamiş kalııım birbirini tanımayan insanların yaptıkları dua kabul olurmuşş hepinize çok teşekkür ederimmm inşallah allah hepinizin gönlüne göre verirr.
Bende bir iki güne likralı pantol alıcam.Şimdi normal kumaşlarımı giyiyiom. Oluyorda oturunca az sıkıyo Bu hafta alıcam. İlerleyen aylarda hamilelik pantolonu alıcam. Ben 4. ayıma giriyom 2 kilo aldım işte. Ama geçen yarım kilo baklavayı 2 günde bitirdim. Heralde almışımdır. Bide hep haribo yiyom onlarda kalori yapmıştır sanırım. bilmiyorumkismile Ama umrumda değil alsamda. Yapımzayıf ya. fazla alacağımı sanmam. Alsamda ben veririm kendime güveniyom. :jeyyar:
merhaba arkadaşlar
hepiniz iyisiniz çok şükür
evimdeyim ve çooook mutluyum.........akşam doktoruma gidicem,aslında gitmekte istemiyorum ama,adetin 2.günü çağırıyor,sanırım rahmin toparlanmasına bakacak,tahlil isteyecek.........
burada yağmur var,hava serinledi,hafta sonu temizlik planlarım suya düşüyor galiba : ((
Büşra yı doktor sinirlendirmiş,pis doktor.........
sizinle biraz sohbetten sonra evi toparlıycam yavaş yavaş....
ben geldim hoşgeldimmm.......
doktorumla görüştükkk.... adetlerim tam istikrar göstermesede normal sınırlarda olduğundan canını sıkma dedi... benim yumoş çatlak patlak olamamış bu ay sol overde kist olmuş bekliyor gideceği günü adetin 5. günü gel kiste bakim dedi... sonrada 11. gün gitce ve yumoşlara bakmaya başlıcazz.. yani kısacası ovulasyon takibi başlatcazz.. offfff allah canımı alsada kurtulsam diyoduya hatunun biri bi dizideeee sanırım ekmek teknesiydri... öyleee oldummm ... öyle gerginim ki çatlamak üzereyim gerginliktenn...... şu kırımızı mı mormu ne o bi gelsede kurtulsaydımm.
merhabalar kızlar sizleri çok özledim merak eden arkadaşlardan özür diliyorum haber veremediğim için geçmişi okumadım henüz inşallah güzel haberler vardır büşra hamileymiş allah kucağına almayı nasip etsin heralde bizim için yapılacak en iyi dua bu
Benim önceki durumumdan dolayı istediğini belirtmişti zaten...Canım kontrole gideceğim tarih netleşince yazarım sana...Bebiş nasıl ? Hazırlıklar tamam mı ? İnşallah kolayca normal doğumunu yaparsın canım...Eğer benim başımdan bir sezeryan geçmemiş olsaydı bende normal doğum isterdim...
Ben daha hiç bişey hazırlamadım , hastane çantamı bile...Bakalım , elim ne zaman giderse o zaman hazırlayacağım...
Muco bizlerde gördüğün gibi bebiş,hamiş,yumoş gidios bakalım........
Büşra bencede Elazığ yakın size,2 saat falan galiba,Elazığa gitmek daha kolay olur
Gül iş stresini bilirim,insanın elinde değil,çok etkileniyor,bana da biraz önce telefon geldi,firmanın ürününde mikrobiyolojik analiz sonucunda değerlerden biri sınıra yakın çıkmış,canım sıkıldı,yarın gidip Hijyen ve Sanitasyon Eğitimi vericem personele,birazda haşlıycam tabiiialsanaalsanasmile
aslında var ya,tamamen bırakmam lazım benim işi gücü ama elimde değil işte,2 gün sonra aranmaya başlarım,canım sıkılır......
BÜŞRACIM ayın 19 unda duphastonu bırakıorum 3 güne kadar adetim gelirse bebek yok gelmezse var demek aslında sat ım 23 mart beklenen adet 20 nisan allahım herkesin hakkında hayırlısını nasip ederr inşallah
kızlar bilgisayar bozuktu oğlan ders çalışmıyo diyede eşim yaptırmadı büşra kaçlık iğne kullanıyon kaç haftalık oldun
bu arada büşracımm sen neden hematoloğ arıosun kan pıhtılaşması için kadın dogum doktorum ilgilenio benim ?
canım herşey yolunda gidiyor meraklanma sakin ol bol bol dinlenkizlar nasilsiniz ya ben cok sabirsizim benim embriolar 6gunluktu transfer oldugunda bugunde transferden sonra 9.gunum idrar tseti yapsam cikarmi sizce aksamlari usuyorum kasik agrim oluyo ara ara belim agrio basim agrio cok ve bas agrisindan midem bulanio 3gecedir halsizim hep yatmak istiorum deli gibi acikiyorum icim pir pir edio sanki bayilcak gibi hissediom kendimi bnlar ne kizlar yaa ama icinizde ne geliosa oyle yorumlayin
iyi olacak bu sefer bebişini kucağına alacaksın güzelim dualarım dualarımız seninlegulusum cok panigim ben yaaa tup bebek bolumune baktim 3gunluk embrio transferi yaptiranari 12gun sonraya cagiriolar benim dr ise 6gunluk embrio trnasfer etti 14gun sonraya yani ayin 12sine cagirdi niye burda boyle gec cagritiolar sanki bugun benim 9.gunum trnsferden sonra cok endiseliyim insalah benimledir canlarim dua et cnm nolurrrr
feryat bacım neye alışacaksın ve iyi olacaksın
gulusum cok panigim ben yaaa tup bebek bolumune baktim 3gunluk embrio transferi yaptiranari 12gun sonraya cagiriolar benim dr ise 6gunluk embrio trnasfer etti 14gun sonraya yani ayin 12sine cagirdi niye burda boyle gec cagritiolar sanki bugun benim 9.gunum trnsferden sonra cok endiseliyim insalah benimledir canlarim dua et cnm nolurrrr
arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim.hergun iğnelerımı oluyorum ama geçen hafta kanamam oldu drum proluton düşük önleyiciiğne verdi.çok endişeliyim
Bişey sorcam kan pıhtılaşmasında nasıl beslenmeli ne yenmeli ne yenmemeli?acaba beslenmenin düşükte bi etkisi var mı?
Ne olur cevaplayın:Saruboceq:
ben geldim hoşgeldimmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?