gulusum cok panigim ben yaaa tup bebek bolumune baktim 3gunluk embrio transferi yaptiranari 12gun sonraya cagiriolar benim dr ise 6gunluk embrio trnasfer etti 14gun sonraya yani ayin 12sine cagirdi niye burda boyle gec cagritiolar sanki bugun benim 9.gunum trnsferden sonra cok endiseliyim insalah benimledir canlarim dua et cnm nolurrrr
kizlar idrar testi yaptim negatif malesef insalllah daha erken oldugu icin cikmamistir insallahhhh
LİMBURG erken olduğu için çıkmamıştır inşallah canım.......
ah dayanamıyoruz ki doktorlar boşuna bekle demiyorlar bize ama dayanamıyoruz ki........
çok erken tatlım önce kana karışcak ordan böbreklere gidip idrara geçecek ki göreceksinn ... panik yapma nolur.. diyene bak diyebilirsin ama öyle işte kendimize gelince sakin olaamıyoruz işte...kizlar idrar testi yaptim negatif malesef insalllah daha erken oldugu icin cikmamistir insallahhhh
öyle canım yaaa... baya canım sıkıldı bugün ama kendimi en iyi hissettiğim yere koccişimin yanına gittim rahatladım evime geldim işte...canım benim geriliyoruz geriliyoruz olan bize oluyor ...çok şükür ben az daha iyiyim tabi ilaçların yine yapmış olduğu uykusuzluğu saymazsam inş. sende iyi olursun bir an önce
canım kusura bakma sana bi türlü cevap veremedim iyiyim şükürkızlar bilgisayar bozuktu oğlan ders çalışmıyo diyede eşim yaptırmadı büşra kaçlık iğne kullanıyon kaç haftalık oldun
canım benim sonucu iyi olur inş. bu durumda hiç stres olmayıp sakin olmamız lazım ancak gel görki sakin olamıyoruz ah ah bakalım ben ne yapcam bu ay aşılama da stresi şimdiden var senağlama
idrar testi için erken canım ya hatta bence bu durumda kan için bile testi için bile erkenlmaz: az kalmış az daha sabretmeye çalış bence biliyorum çok zor ama
ahh kafam ahhhh evet cnm dayanamioruzki boyle oluncada uzup duruyoruz kendimizi insallah benimledir yavrularim daha dualarinizi eksik etmeyin yarin kan testi yapicam insallah cikarLİMBURG erken olduğu için çıkmamıştır inşallah canım.......
ah dayanamıyoruz ki doktorlar boşuna bekle demiyorlar bize ama dayanamıyoruz ki........
malesef dayanamıyorum alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
LİMBURG erken olduğu için çıkmamıştır inşallah canım.......
bi dayanabilsek çözcesss zaten olayı dimi canımcım... bu arada desteğin için çok sağol canım. teli kapadıktan sonra işimi hallettim ve kocişimin yanına gittim onun gül yüzünü gördüm mutlu oldum döndüm evime.... işte böylee...
bi dayanabilsek çözcesss zaten olayı dimi canımcım... bu arada desteğin için çok sağol canım. teli kapadıktan sonra işimi hallettim ve kocişimin yanına gittim onun gül yüzünü gördüm mutlu oldum döndüm evime.... işte böylee...
ahh kafam ahhhh evet cnm dayanamioruzki boyle oluncada uzup duruyoruz kendimizi insallah benimledir yavrularim daha dualarinizi eksik etmeyin yarin kan testi yapicam insallah cikar
evet cnm ya cok zor ALLAHIM sabir versin cok uzgunum ama ne biliym bi yanimda hala umudum var diyor insallah cnm seninde emeklerin bosa cikmaz ve sende mutlu sonuc alirsin cnm
amin hayatım seninle ilgili içim çok huzurlu ianan güzellikler bulacak biziamin gulcum aminnn insallah hepimizin yuz guler bitanem
hayırlı olsun canımarkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim.hergun iğnelerımı oluyorum ama geçen hafta kanamam oldu drum proluton düşük önleyiciiğne verdi.çok endişeliyim
Bişey sorcam kan pıhtılaşmasında nasıl beslenmeli ne yenmeli ne yenmemeli?acaba beslenmenin düşükte bi etkisi var mı?
Ne olur cevaplayın:Saruboceq:
erkennnnn daha erkennnnn şekercim bi dur bi dur kuzu yaaaaakizlar idrar testi yaptim negatif malesef insalllah daha erken oldugu icin cikmamistir insallahhhh
valla kadınların elinden kaçan kurtulmaz aslında erkeklerden bile daha dayanıklıyızdır tabii duygusal anlamda.....bi dayanabilsek çözcesss zaten olayı dimi canımcım... bu arada desteğin için çok sağol canım. teli kapadıktan sonra işimi hallettim ve kocişimin yanına gittim onun gül yüzünü gördüm mutlu oldum döndüm evime.... işte böylee...
tatlım siteyi takip et clexane iğne kullananları göreceksin ben daha hamile kalamadığım için sana bişey diyemiyorumbenimde aynı sorunum var 2 defa kalbi durdugu için kürtaş oldum testler yapıldı fakat sonuç yok clexane igne verdi doktor sabah akşam 5 haftalık gebeyim bakalım ne olacak benim gibi CLEXANE İGNE KULLANAN VARMI ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN
ya hepiniz birden kaybolmayın yaaaaaaa
çil yavruları sizi alsanaalsanasmile
bide zaynalarım diyorumm mafoldumben
tatlım siteyi takip et clexane iğne kullananları göreceksin ben daha hamile kalamadığım için sana bişey diyemiyorum
hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım
valla başlangıcı yaptık gazamız mübarek ola darısı diğer kamplarakıs ben burdayım yeni geldim de hele sen kamp yaptın mı bak ay sonunda sınav var ha kaydirigubbakcemile3
delikafadulden :roflol:gülom bende daha hamile değilim ama şimdiden başladı benim cısss lar heraldem doğurana kadar kevgire döncem kaydirigubbakcemile3:roflol:
valla başlangıcı yaptık gazamız mübarek ola darısı diğer kamplara
ay herifi bulamıyorum ki kilo verme sevdasına düştü gitti bisiklet aldı gel diyorum gel en iyi bu şekilde kilo verirsin diyorum da bana inanmıyoo :roflol:
delikafadulden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?