Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim sonucu iyi olur inş. bu durumda hiç stres olmayıp sakin olmamız lazım ancak gel görki sakin olamıyoruz ah ah bakalım ben ne yapcam bu ay aşılama da stresi şimdiden var senağlama

kizlar idrar testi yaptim negatif malesef insalllah daha erken oldugu icin cikmamistir insallahhhh

idrar testi için erken canım ya hatta bence bu durumda kan için bile testi için bile erken lmaz: az kalmış az daha sabretmeye çalış bence biliyorum çok zor ama

LıMBURG erken olduğu için çıkmamıştır inşallah canım.......

ah dayanamıyoruz ki doktorlar boşuna bekle demiyorlar bize ama dayanamıyoruz ki........

kizlar idrar testi yaptim negatif malesef insalllah daha erken oldugu icin cikmamistir insallahhhh
çok erken tatlım önce kana karışcak ordan böbreklere gidip idrara geçecek ki göreceksinn ... panik yapma nolur.. diyene bak diyebilirsin ama öyle işte kendimize gelince sakin olaamıyoruz işte...

canım benim geriliyoruz geriliyoruz olan bize oluyor ...çok şükür ben az daha iyiyim tabi ilaçların yine yapmış olduğu uykusuzluğu saymazsam inş. sende iyi olursun bir an önce
öyle canım yaaa... baya canım sıkıldı bugün ama kendimi en iyi hissettiğim yere koccişimin yanına gittim rahatladım evime geldim işte...
kızlar bilgisayar bozuktu oğlan ders çalışmıyo diyede eşim yaptırmadı büşra kaçlık iğne kullanıyon kaç haftalık oldun
canım kusura bakma sana bi türlü cevap veremedim iyiyim şükür
kırmızılar gelmedi ama bebiş te gelmedi onun gerginliği var üstümde bugün pek iyi değilim yani... yarına geçer inşallah.

canım benim sonucu iyi olur inş. bu durumda hiç stres olmayıp sakin olmamız lazım ancak gel görki sakin olamıyoruz ah ah bakalım ben ne yapcam bu ay aşılama da stresi şimdiden var senağlama

idrar testi için erken canım ya hatta bence bu durumda kan için bile testi için bile erken lmaz: az kalmış az daha sabretmeye çalış bence biliyorum çok zor ama

LİMBURG erken olduğu için çıkmamıştır inşallah canım.......

ah dayanamıyoruz ki doktorlar boşuna bekle demiyorlar bize ama dayanamıyoruz ki........
ahh kafam ahhhh evet cnm dayanamioruzki boyle oluncada uzup duruyoruz kendimizi insallah benimledir yavrularim daha dualarinizi eksik etmeyin yarin kan testi yapicam insallah cikar
malesef dayanamıyorum alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

evet cnm ya cok zor ALLAHIM sabir versin cok uzgunum ama ne biliym bi yanimda hala umudum var diyor insallah cnm seninde emeklerin bosa cikmaz ve sende mutlu sonuc alirsin cnm

LİMBURG erken olduğu için çıkmamıştır inşallah canım.......

bi dayanabilsek çözcesss zaten olayı dimi canımcım... bu arada desteğin için çok sağol canım. teli kapadıktan sonra işimi hallettim ve kocişimin yanına gittim onun gül yüzünü gördüm mutlu oldum döndüm evime.... işte böylee...

aysudecim cnm erken dimi yaa neden bilmiom ama icimden bi ses boyle diyo bana erken yaptin seninleler hala diye insallah cnm hepimizin yuzu guler

sende sağol canım...iyisin iyisin hep birlikte çok daha iyi olucaz inşallah....

canım benim kendini üzmek için erken bence az daha sabır ondan sonra birlikte sevinecez inş.

benimde aynı sorunum var 2 defa kalbi durdugu için kürtaş oldum testler yapıldı fakat sonuç yok clexane igne verdi doktor sabah akşam 5 haftalık gebeyim bakalım ne olacak benim gibi CLEXANE İGNE KULLANAN VARMI ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN

amin gulcum aminnn insallah hepimizin yuz guler bitanem
amin hayatım seninle ilgili içim çok huzurlu ianan güzellikler bulacak bizi
hayırlı olsun canım
derlerki maydonoz yemeyin düşük yaptırır böğürtlen yemeyin düşük yaptırır adaçayı içmeyin zararlı
şimdi maydonoz bizim için yararlı aslında çünkü kanımız fazla pıhtılaştığı için maydonozun sulandırma özelliği var tabiiii günde 5-6 bağ yersen aklinialirimsmile
böğürtlenin kasılmaları önleme özelliği var eski zamanlarda doğumu yaklaşan kadınlara yedirilir yada çayı içirilirmiş kramplar azalsın diye bu yüzden insanlar düşük yapılacağını zannediyor ama değil işte kramp önlüyor
adaçayına gelince işte o gerçekten zararlı hamileler için bunu drlar söylüyor hatta hamile olmayanlar bile sadece suya batırıp hemen çıkarmaları gerekiyor adaçayı demlenmez zehirli
canım benim telaş yapma canın ne istiyorsa abartmadan ye ama sana zararı olacak turşudan hamur işinden kızartmadan ve tuzlu gıdalardan mümkün olduğunca uzak dur
erkennnnn daha erkennnnn şekercim bi dur bi dur kuzu yaaaaa
valla kadınların elinden kaçan kurtulmaz aslında erkeklerden bile daha dayanıklıyızdır tabii duygusal anlamda.....
çabuk ağlayabiliriz ama kadınların pes etmeme ve tüm duygusal zorluklarla baş edebilme özelliği var
zeynalarım benimmm sonuçlar bizi sevindirecek yılmayın pes etmeyin guclubacismile

tatlım siteyi takip et clexane iğne kullananları göreceksin ben daha hamile kalamadığım için sana bişey diyemiyorum
hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

tatlım siteyi takip et clexane iğne kullananları göreceksin ben daha hamile kalamadığım için sana bişey diyemiyorum
hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

gülom bende daha hamile değilim ama şimdiden başladı benim cısss lar heraldem doğurana kadar kevgire döncem kaydirigubbakcemile3:roflol:

kıs ben burdayım yeni geldim de hele sen kamp yaptın mı bak ay sonunda sınav var ha kaydirigubbakcemile3
valla başlangıcı yaptık gazamız mübarek ola darısı diğer kamplara
ay herifi bulamıyorum ki kilo verme sevdasına düştü gitti bisiklet aldı gel diyorum gel en iyi bu şekilde kilo verirsin diyorum da bana inanmıyoo :roflol:
gülom bende daha hamile değilim ama şimdiden başladı benim cısss lar heraldem doğurana kadar kevgire döncem kaydirigubbakcemile3:roflol:
delikafadulden :roflol:

kocana söyle görevden kaçmasın başlatmasın kilolarına alsanaalsanasmileklava: biz yeğen istiyoz bu da çalışmasız olmaz ki kaydirigubbakcemile3 bak sana ne anlatcam benim arkadaşım çocuk istiyordu kocası esnaf işten sonra da arkadaşlarıyla gezip tozuyordu çocuk ta istemiyordu arkadaşımın bir psikoloğu var garibim doktoruna dert yanmış kocişi bulamıyorum ki çocuk yapayım diye psikoloğu da çayına ilaç at kocişe tecavüz et demiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilmem yardımcı olabildim mi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…