Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar merhaba nasılsınız;
Ceren hayrlısı olsun,Allah sana sabırlar versin.
Kendinize iyi bakın.Öpüyorum herkesi.
celenin dışında iyiyiz tatlım
umarım sen iyisindir kendine dikkat et
akıllı arkadaşım benim böyle işte bizi meraklandırmadan arada haber vermeye devam et tamam mı opuyorumnanaktan

herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım :teselli:,Allah Cemre'ye ve sizlere uzun sağlıklı ömürler,hayırlı zamanda da Cemre'ye kardeş versin

kahvelokum hoşgeldin,nasılsın

neden gelmiyorsun artık,bizler seni çok özledik opuyorumnanaktan

denden merhaba canım,
yoğunum okulda canım o yüzden girip okuma şansım pek olmuyor, ara ara mailime gelen mesajlardan takip ediyorum burdaki arakadaşları... az önce celnin mesajını görünce nerak ettim girdim... hamile olduğunu duymamıştım, düşük yaptığını duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm....
sen nasılsın canım? keyifler nasıl? ben de sizleri çookk özledim:1hug:...

teşekkür ederim canım,yaşadıklarımı belki okumuşsundur,şimdi çok çok daha iyiyim Allaha şükür........

Evet Celen bize Almanya'dan verdi hamile olduğu haberini ama,kanaması olunca aspirin ya da iğne alamamıştı,hayırlısı olsun demekten başka ne yazık ki elimizden birşey gelmiyor,çok yeniydi gebeliği......

Topicte maşallah genelde iyi haberler var hep........inşallah böyle devam eder.....

bizleri habersiz bırakmayın,en azından iyi olduğunuzu bilelim......

denden cnm nerelerdeydin

merhaba Meleğim benimmmmm
bugün dışardaydım,firmaya gittim,analiz sonucu ile ilgili konuştuk,sonrada arkadaşımın dükkanına geçtik,ancak eve geldim,eşim dışarda bu akşam,ben de evde takılyorum işte

sen nasılsın bugün bakalım

selam kızlar
henüz geçmişe bakamadım ama kaç gündür giremedim topiğe
salı günü kusarken kan geldi ya yemek borusundan ya midemden bilemiyorum çok canım sıkıldı dr umu aradım hemen o da kusmaman gerek dedi ve ilaç söyledi eğer kusarsam kanama artabilirmiş çok korktum tabiki o günden beri 1 defa kustum kan gelmedi ama çok korkuyorum artık kusucam diye böyle bişi başına gelen varmı kızlar

sağol canımcım iy iyim ama midemden kıvranıyorum ya.bide arada karnıma ağrı girip çıkıyo normalmi neyden ağrıyo anlamadım 2 gündür oluyo.harekette var karnımda.işte öle.ay burası çok soğudu hep evdeydim ben malum arabasızım bide.

sonuyok geçmiş olsun canım,aynı şeyi bende yaşamıştım,yemek borusu mide asiti yüzünden aşırı tahriş olduğu için oluyor,Gaviscon adlı bir şurup beni epey rahatlatmıştı,günde 7 den fazla kusuyorsan doktoruna söyle serum veriyolar o zaman

mide şikayetleri bu haftalarda artabilir canım,yediklerine dikkat et,ağrılar hakkında bilgim yok ama cmtsi doktoruna sor mutlaka,oğluş kendine yer açıyor tabii,canını acıtıyor annesinin....

İzmit'te serinledi,yok yok bu sene yaz gelmeyecek.......

Selam kızlar. Bugün internet yoktu işyerinde.Maalesef giremedim ne var ne yok nasılsınız. ıyisinizdir inşallah. Bende yanma var yemek borumda. Dünde istifra ettim. Ama sorun değil napalım bugünlerde geçer elbet. Rüyamda kızımı gördüm çok tatlıydı esmerdi (benim gibi) emziriyordum. Çok güzel bir duyguydu. ınşallah gerçeğini hepimiz yaşarız.

herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım benim allah bir daha yaşatmasın celenim
dendencim yani korkmama gerek yok değilmi aslında ben günde 2 en fazla 3 defa kusuyordum ama en son aça karnına kusmuştum o zaman baya geldi kan metpamid adında bir hap verdi kusmayı engellemek için bulantıyı kesmiyor ama kusmayı önlüyor ama prospektüsünde bebeğede geçer yazıyor o yüzden de korkuyorum
allahım bu kusmalar bir kesilseydi de kurtulsaydım kan gelmese kusmak önemli değildi ama kan canımı çok sıktı

alkisalkisalkisalkisalkisalkis hadi bakalım bundan sonrası hayırlısı rabbim bekletmesin

Canım benim böyle bir durumda ne söylense teselli etmez biliyorum söyleyecek bir sözüm de yok Rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın diyebiliyorum sadece :teselli:mafoldumben

deli kız uyumak yok haklı mücadelemiz yarı uyur yarı uyanık da olsa devam edecek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım yumurta takibi yaptırdım pazartesi son gittiğimde yumurtamın teki çatlamış teki çatlamamıştıı salı dan beride karnımda şişkinlikvarr

canım şişlikler de normal rahatsızlıklar da ben de geçen ay yumurtlama günü takibi yaptırmıştım iştah bir arttı göbüş bir büyüdü sorma gitsin ...

tskr ederim ii dilekleriniz icin..cok sukur cemre tek tesellim..ama yinede cok cok üzüldüm ( cok alistirmistim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…