celenin dışında iyiyiz tatlımKızlar merhaba nasılsınız;
Ceren hayrlısı olsun,Allah sana sabırlar versin.
Kendinize iyi bakın.Öpüyorum herkesi.
herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:
kahvelokum hoşgeldin,nasılsın
neden gelmiyorsun artık,bizler seni çok özledik opuyorumnanaktan
merhaba canım ben iyiyim umarım sende de herşey yolundadırgülüş, nergis umarım sizlerde iyisinizdir?
denden merhaba canım,
yoğunum okulda canım o yüzden girip okuma şansım pek olmuyor, ara ara mailime gelen mesajlardan takip ediyorum burdaki arakadaşları... az önce celnin mesajını görünce nerak ettim girdim... hamile olduğunu duymamıştım, düşük yaptığını duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm....
sen nasılsın canım? keyifler nasıl? ben de sizleri çookk özledim:1hug:...
denden cnm nerelerdeydin
merhaba Meleğim benimmmmm
bugün dışardaydım,firmaya gittim,analiz sonucu ile ilgili konuştuk,sonrada arkadaşımın dükkanına geçtik,ancak eve geldim,eşim dışarda bu akşam,ben de evde takılyorum işte
sen nasılsın bugün bakalım
selam kızlar
henüz geçmişe bakamadım ama kaç gündür giremedim topiğe
salı günü kusarken kan geldi ya yemek borusundan ya midemden bilemiyorum çok canım sıkıldı dr umu aradım hemen o da kusmaman gerek dedi ve ilaç söyledi eğer kusarsam kanama artabilirmiş çok korktum tabiki o günden beri 1 defa kustum kan gelmedi ama çok korkuyorum artık kusucam diye böyle bişi başına gelen varmı kızlar
sağol canımcım iy iyim ama midemden kıvranıyorum ya.bide arada karnıma ağrı girip çıkıyo normalmi neyden ağrıyo anlamadım 2 gündür oluyo.harekette var karnımda.işte öle.ay burası çok soğudu hep evdeydim ben malum arabasızım bide.
geçmiş olsun canım benim allah bir daha yaşatmasın celenimherkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:
dendencim yani korkmama gerek yok değilmi aslında ben günde 2 en fazla 3 defa kusuyordum ama en son aça karnına kusmuştum o zaman baya geldi kan metpamid adında bir hap verdi kusmayı engellemek için bulantıyı kesmiyor ama kusmayı önlüyor ama prospektüsünde bebeğede geçer yazıyor o yüzden de korkuyorumsonuyok geçmiş olsun canım,aynı şeyi bende yaşamıştım,yemek borusu mide asiti yüzünden aşırı tahriş olduğu için oluyor,Gaviscon adlı bir şurup beni epey rahatlatmıştı,günde 7 den fazla kusuyorsan doktoruna söyle serum veriyolar o zaman
mide şikayetleri bu haftalarda artabilir canım,yediklerine dikkat et,ağrılar hakkında bilgim yok ama cmtsi doktoruna sor mutlaka,oğluş kendine yer açıyor tabii,canını acıtıyor annesinin....
İzmit'te serinledi,yok yok bu sene yaz gelmeyecek.......
:roflol: :roflol: :roflol: öldürdün beni kız sabah sabah
ay çatlıcam gülmekten artık kahkahalarla güldüğümden müdürüm soruyor noluyoo diyee :roflol: :roflol:
sen merak etme hocam o iş tamam......
gerçi önümüzde iki kamp daha var ama olsun... :kedi:
olmazsa o zaman gazozuna ilaç atcam hocam....
günaydın bitanem olumunekankayizsmile çok mutlu oldum demek herşey yolunda hadi bakalım desene buay sende kampa gireceksin yumurta takibi yaptığına göre süper bir haber bu opuyorumnanaktan
herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:
merhaba canım iyiyim yine uğraşıyorum dün 8,30 gibiydi çıktığım 9da evdeydim Allahtan kociş yemek konusunda sorunlu değil hemencecik beraber bi makarna yaptık yedik ama saat 10 olmuştu offf gözlerim yarı açık yarı kapalı kampa girdik :kedi: bide ben onu uyutacaktım göya :roflol: onun yerine ben uyudum vallaaa aklinialirimsmile
evet canım yumurta takibi yaptırdım pazartesi son gittiğimde yumurtamın teki çatlamış teki çatlamamıştıı salı dan beride karnımda şişkinlikvarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?