Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celen meraba geçmişolsun canım hamile olduğunla düşük yaptığını aynı anda öğrendim alllah cemreye ömür versin

canım gecmıs olsun nasıl telaslanmısdır cok kustugun ıcın yemek borun tahrıs olmus olabılır kusarken kendını zorlama yanı sıkma benımde 3 ay hep kustum hatta 3 kılo vermıstım canım dr soyle sana mıde bulsntısı hapı versın kıb opt sekerrr

herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:

canım çooookk geçmiş olsun.... inan ne desem havada kalcak o yüzden allah sabır versin diyorum sadece... sende bu azim varken yeniden gelcek güzel haberler ve bu defa türkiyede ve güvende olcaksın inşallah...

celencim canim benim cok uzuldum inan cok sukur senin teselin cemren var ALLAH ona saglik sihhat omur versin insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden

sonuyokcum sanada gecmis olsun uzuldum cnm bidaha tekrarlanmadi degilmi

kizlar bugun transferimin 10.gunuydu kan testi verdim ev druna negatif cikti cok agladim cok moralim bozuk ilaclari falan birakayimmi dedim oda devam et simdilik esas kan gunune kadar dedi daha var nasilsa dedi ama bosuna kullanacgimi biliyorum olsaydi cikardi zaten neyse nasip hersey

çokkk haklısın canım... ama böyle yapma nolurr.... bak hepimiz nerdeyse aynı durumdayız... umutsuzluğa kapıldığımız bir sürü durum var ve oluyoooo olmayada devam etcek... yapacağımız tek şey hedefe oturrttuğumuz şeye sarsılmaz bi inançla bağlanmak.. tevekkül edelim sadece... allah yardımcın olsun bitanem...:Saruboceq:

canım kendini fazla yıpratma lütfen,olacak,vakti zamanı gelince herşeyin olduğu gibi,kaderin önüne geçilmiyor,sabret az kaldı.......

canım moralini bozmaa hiç.ilkinde olucak diye bişi yok.bir kere ben de denemiştim ölen bebeğimden önce 2 ay denedik olmadıistediğim aydı hemen olsun demiştim dr.gerek yok desede ben istemiştim ama tutmadı 2 ay sonra kendiliğinden olmuştu cnm.birazda strese bağlıyor dr lar.sen moralini bozma devam et cnm.

melek günaydın senide mi uyku tutmadı??

günaydınnn tatlım ben hergün erkenciyim malum bizimkileri yolluyorum.12 gibi uyku saatim geliyoo.yarın dr günüü kötü bir şey duymadan gelirsem çok rahatlıycamm.şu arada 30 sn felan bir ağrı girip çıkıyo canımı sıkıyo.bakalım nolcak.

canım benim sen ne kadar sabırsızmışsın :1hug:

günaydın kızlar...
yeni gelişmelerden celenle arzudan haberim var sadece ötekileride vakt bulunca okuycam...

celencim sabırlar diliyorum... ne kadar güzelki maşallah ki kızçen var yanında allah onu ömürlü kılsın...ona başka zamanda bir kardeş göndersin inşallah...
bitanem üzülme henüz kan tahlili yaptırmamışın bende kan tahlililinde negatif çıktı sanmıştım... bekle canım sıkma canını olmasada artık üzülmek yok yeterince üzüldün bugüne kadar birde bunun için sıkma canını allah nasip eder inşallah...en kısa zamanda çok bekletmeden gelirler inşallah kuzucuklar

melekcim senin sonucunuda okumuştum ama yazmayı unuttum sanırım...sonucunun iyi çıkacağını biliyorduk ama gereksiz bir telaş alıyor işte insanı... çok sevindim tatlım... benimde ankarada son 13 günüm kaldı eşimin stajı memlekete malatyaya çıktı 6 ay ordayız...artık kızçeyle oraya bekleriz... kaydirigubbakcemile5

derin derin nefes al,oksijen kaslara yetersiz gidince de olabiliyor ağrılar,sol tarafına yat dinlen,zaten yarın doktoruna gideceksin,herşeyin yolunda olduğunu duyup rahatlayacaksın,farkındaysan kontrol haftasında ağrıların olmaya başladı,bence tamamen psikolojik,beynimiz o kadar güçlü ki,hemen vücudumuzu ele geçiriyor

Günaydın kızlar, 2-3 gündür Deniz gene mımzmız ve de huysuz hep ama hep kucak istiyor bu nedenle giremedim..

Celencim çok geçmiş olsun tatlım, allah bir daha yaşatmasın inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalır ve Cemreciğime tatlı bir kardeş getirirsin.

Limburg canım benim hemen karamsar olma, inşallah gününde çıkacaktır güzel sonuç.

Hepinizi öpüyorum kızlar iyi bakın kendinize:)

canım ne olur pes etme moralini bozma demek ki daha zamanı var bebişin zamanını bekliyor
tatlım dendenin dedii gibi derin derin nefes al ve rahatlamaya çalış kendini bu kadar sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…