tskr ederim ii dilekleriniz icin..cok sukur cemre tek tesellim..ama yinede cok cok üzüldüm( cok alistirmistim kendimi
selam kızlar
henüz geçmişe bakamadım ama kaç gündür giremedim topiğe
salı günü kusarken kan geldi ya yemek borusundan ya midemden bilemiyorum çok canım sıkıldı dr umu aradım hemen o da kusmaman gerek dedi ve ilaç söyledi eğer kusarsam kanama artabilirmiş çok korktum tabiki o günden beri 1 defa kustum kan gelmedi ama çok korkuyorum artık kusucam diye böyle bişi başına gelen varmı kızlar
herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:
celencim canim benim cok uzuldum inan cok sukur senin teselin cemren var ALLAH ona saglik sihhat omur versin insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden
sonuyokcum sanada gecmis olsun uzuldum cnm bidaha tekrarlanmadi degilmi
kizlar bugun transferimin 10.gunuydu kan testi verdim ev druna negatif cikti cok agladim cok moralim bozuk ilaclari falan birakayimmi dedim oda devam et simdilik esas kan gunune kadar dedi daha var nasilsa dedi ama bosuna kullanacgimi biliyorum olsaydi cikardi zaten neyse nasip hersey
celencim canim benim cok uzuldum inan cok sukur senin teselin cemren var ALLAH ona saglik sihhat omur versin insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden
kizlar bugun transferimin 10.gunuydu kan testi verdim ev druna negatif cikti cok agladim cok moralim bozuk ilaclari falan birakayimmi dedim oda devam et simdilik esas kan gunune kadar dedi daha var nasilsa dedi ama bosuna kullanacgimi biliyorum olsaydi cikardi zaten neyse nasip hersey
melek günaydın senide mi uyku tutmadı??
canım moralini bozmaa hiç.ilkinde olucak diye bişi yok.bir kere ben de denemiştim ölen bebeğimden önce 2 ay denedik olmadıistediğim aydı hemen olsun demiştim dr.gerek yok desede ben istemiştim ama tutmadı 2 ay sonra kendiliğinden olmuştu cnm.birazda strese bağlıyor dr lar.sen moralini bozma devam et cnm.
bitanem üzülme henüz kan tahlili yaptırmamışın bende kan tahlililinde negatif çıktı sanmıştım... bekle canım sıkma canını olmasada artık üzülmek yok yeterince üzüldün bugüne kadar birde bunun için sıkma canını allah nasip eder inşallah...en kısa zamanda çok bekletmeden gelirler inşallah kuzucuklarcelencim canim benim cok uzuldum inan cok sukur senin teselin cemren var ALLAH ona saglik sihhat omur versin insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden
günaydınnn tatlım ben hergün erkenciyim malum bizimkileri yolluyorum.12 gibi uyku saatim geliyoo.yarın dr günüü kötü bir şey duymadan gelirsem çok rahatlıycamm.şu arada 30 sn felan bir ağrı girip çıkıyo canımı sıkıyo.bakalım nolcak.
canım benim sen ne kadar sabırsızmışsın :1hug:
canım ne olur pes etme moralini bozma demek ki daha zamanı var bebişin zamanını bekliyorcelencim canim benim cok uzuldum inan cok sukur senin teselin cemren var ALLAH ona saglik sihhat omur versin insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden
tatlım dendenin dedii gibi derin derin nefes al ve rahatlamaya çalış kendini bu kadar sıkmagünaydınnn tatlım ben hergün erkenciyim malum bizimkileri yolluyorum.12 gibi uyku saatim geliyoo.yarın dr günüü kötü bir şey duymadan gelirsem çok rahatlıycamm.şu arada 30 sn felan bir ağrı girip çıkıyo canımı sıkıyo.bakalım nolcak.
iyiyim bitanem sağol canım umarım hepinizin günü huzurlu mutlu ve umutlu olur :Saruboceq:GÜL nasılsın,günün huzurlu ve bol satışlı geçsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?