Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canım amin
yarın temizlik yapılacaktı evde ama hava kapalı,ne yapsam karar veremedim,camlar silinecek sonra tekrar yağmur yağacak,acaba Nisan yağmurlarının bitmesini mi beklesem???

Amin canım amin
yarın temizlik yapılacaktı evde ama hava kapalı,ne yapsam karar veremedim,camlar silinecek sonra tekrar yağmur yağacak,acaba Nisan yağmurlarının bitmesini mi beklesem???
tatlım anladığım kadarıyla temizlikte hashassın şimdi o camlar hergün her dk canını sıkacak bu yüzden fazla ayrıntıya girmeden bence ufak bi temizlik yapılsın tam temizliği mayıs gibi yaparsın
ben herhafta temizlikçi alıyorum evi silip süpürüyor herhafta bir odayı temizliyor yarım gün

günaydın kızlar.
Celen geçmiş olsun canım üzme kendini. Kısmet değilmiş. Cemreye kardeş gelicek ama demekki şimdi değilmiş zamanı. En kısa zamanda hamile kalman dileğiyle.
Denden sende ne titizsin ha. Sabah sabah camları düşünmeye başlamışsın. Helal sana.
Gulus
demek göz yarı kapalı kampa girdin kaydirigubbakcemile3
Limburg öyle umutusuzluğa kapılmak yok, belki vardır gebelik çıkmamıştır henüz testte. Hem bu ay olmasa bile ömür boyu olmayacak değilki. Canını sıkma pozitif düşün.

yok arkadaşlar yaa,eskiden titiz denilebilirdi ama şimdi ıııııııhhhhhhh,yardıma gelecek bayanla dolaşacak gücüm yok,yarın birde bahçe işleri olacak,hangi birine yetişiiim kara kara düşünüyorum o yüzden,eşim ikide bir bana birşeyler soracak bahçe ile ilgili,hem ev işi hem bahçe beni delirtecek ben en iyisi temizliği haftaya erteleyeyim............

Ertele gitsin bencede. Ohh sen erteledin ya ben rahatladım. Üşengeçlik var üstümde ya hiç iş yapasım gelmiyor. Biri iş dedimi de yoruluyorum vallahi. Allahtan sen temizlikçi kadın çağıracakmışsın. Ona rağmen kara kara düşünüyorum diyorsun. Vallahi havalarda bozuk, aynı bende cam silmiştim hepsi boşa gitti yağmur yağınca. Ne zaman cam silsem yağmur yağıyor bana hep öyle denk geliyor kaydirigubbakcemile3

Sabahda hiç uyanasım gelmedi. Keşke bugün Cumartesi olsaydı dedim. Yarın uyuyacam bol bol. Bol bol dediysem Ben acıktımmı midem delinir gibi ağrır normal hayatımdada yani. ılla birşeyler atıştırıp geri yatarım. Havalarda kasvetli ya tam uyunacak hava. boshayallersmile

günaydın tatlım kızz napıyyymmm herşey bebiş için gözü kapalıda yaparız bisss kaydirigubbakcemile3

Bugünlerr rahat günlerimiz farkındayım. Yarın bebek olunca uykuya hasret kalıcaz. Şimdi gulus der ben cumartesi çalışıyorum, senin c.tes-pazarın var diye. kaydirigubbakcemile3

takıntılı değil şekercim hassas
ben o kadar düşünmüyorum ev daha çarşamba temizlendi şimdi aldı başını gidiyor

ah canım sen biliyor musun benim camlar 5 aydır silinmedi,gebeliğimde hiçbirşey yapamadım,yardımada kimseyi çağırmadım,ev perişan halde,ama hiçbirşey bizden önemli değil,sende ev işi için kendini yorma,boşver olur hepsi......................

bende rahatladım walla ohhhhhhhhhh

Bugünlerr rahat günlerimiz farkındayım. Yarın bebek olunca uykuya hasret kalıcaz. Şimdi gulus der ben cumartesi çalışıyorum, senin c.tes-pazarın var diye. kaydirigubbakcemile3
yok be güzelim dinamiss de eminim bana katılır bebiş olunca insana acayip bi enerji geliyor uykuyu düşünmüyorsun pek
o diilde sen bu kadar aburcubur yiyorsun aç kalamam diyorsun nası bu kadar zayıfsın hayret ediyorum
ben bir öğünümü normal yesem tartıya çıksam 1 kilo fazla gösterir

He bebek olsunda uykuyu kim takar dimi. (ya ben uykuyu çok seviyooom)
ben en çok elma yiyorum canım. ya bünyemden sanırım pek kilo alan bir yapım yok. çabuk acıkırım, çabuk doyarım az yerim yani.

Yormuyom zaten hiç elimi vurmuyom camlara. Diğer işleri yapıyorum her hafta, ama camları ellemedim bende. En son bayramda silmiştim. kaydirigubbakcemile3

He bebek olsunda uykuyu kim takar dimi. (ya ben uykuyu çok seviyooom)
ben en çok elma yiyorum canım. ya bünyemden sanırım pek kilo alan bir yapım yok. çabuk acıkırım, çabuk doyarım az yerim yani.

maşallah elma çooook faydalı yemeye devam et,bebeğede çok iyi gelen bir besin
ben elmayı hiç sevmem hamileyken ilk 3 ay zevkle yemiştim ama,hamilelik çok enterasan bir olay :icecream:

maşallah elma çooook faydalı yemeye devam et,bebeğede çok iyi gelen bir besin
ben elmayı hiç sevmem hamileyken ilk 3 ay zevkle yemiştim ama,hamilelik çok enterasan bir olay :icecream:

Ya bende normalde çok seven, arayan biri değilim. Ama midem bulanmıyor yiyince. O yüzden yiyorum. Faydalı olmasına da sevindim.Yarasın yavruma. hihoyyyt
Getirecektim bugün işyerine sıkıldıkça yiyordum 2 gündür yıkamaya üşendim duruyor dolapta. Ay bu nasıl bir üşengeçlik anlamadım.(ya bide dolabı açınca midem bulanıyor istifra ediyorum anında kokuyor bana buzdolabı)

Yormuyom zaten hiç elimi vurmuyom camlara. Diğer işleri yapıyorum her hafta, ama camları ellemedim bende. En son bayramda silmiştim. kaydirigubbakcemile3

hıh aferin yorma kendini canım....

yaaaaa ne güzeellll opuyorumnanaktan

Gül resimlerinde o kadar güzelsin ki maşallah,sen kiloda alsan,ki boyun uzun gördüğüm kadarı ile,dahada güzelleşirsin eminim......bayanssulusmile

Bende dondurmayı seviyorum normal hayatta ama hamileyken yedimmi yaramıyor. Hepsi geri geliyor. ıçinde süt var diyemi bilmem. Her türlüsünü denedim hepside geri geldi. Sanırım koruyucu madde var içinde o yüzden öyle oluyor. Bende yiyemiyorum. Zaten gebe kaldığımdan beri çaydan tiksindim.Süt,yoğurt yemiyom bide.(maalesef)

geçecek canım az kaldı.....şükret ki sana en azından buzdolabı kokuyor,bana eşim kokuyordu,adama kokuyorsun midem bulanıyor dedikçe yazık şaşkın şaşkın bana bakıyordu :roflol::roflol:

hiç üzülme,doktorun zaten vitamin takviyesi yapıyordur,yiyebilsen tabii ki çok daha iyi olur ama ne mümkün o halde.......yakında çok iyi hissedeceksin hepsi geçecek.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…