Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hıh aferin yorma kendini canım....

Gül resimlerinde o kadar güzelsin ki maşallah,sen kiloda alsan,ki boyun uzun gördüğüm kadarı ile,dahada güzelleşirsin eminim......bayanssulusmile
yokk kuzuuu ben 1,58im ve 55 kiloyum şimdi kısayım kısss bakma o resimlere hepsi eski biriki tane var yeni olan oda kısa saçlı olan fotolarım yaşlandım bende yaşlandım boshayallersmile
bende tavuktan tiksinmiştim tatlım zamanla azalıyor ama bazılarını doğumdan sonra bile yiyemiyorsun benneyaptımki
geçecek canım az kaldı.....şükret ki sana en azından buzdolabı kokuyor,bana eşim kokuyordu,adama kokuyorsun midem bulanıyor dedikçe yazık şaşkın şaşkın bana bakıyordu :roflol::roflol:
ya bende heriften tiksinmiştim onun hiçbir kokusuna dokunmasına temasına tahammülüm yoktu nası gıcık alıyodum yaaa hersabah uyanınca yüzüne bakıp içimden ben bu adamla nası evlendim yaaa diyodum :1shok:

Gül resimlerde uzun duruyorsun ama,maşallah çok güzelsin,bende kısayım 1.60 sanki her sene çekiyorum biraz daha guclubacismile

Gül resimlerde uzun duruyorsun ama,maşallah çok güzelsin,bende kısayım 1.60 sanki her sene çekiyorum biraz daha guclubacismile
sağol güzelim ama inan hepsi makyaj hilesi ve lensden ibaret
sabahları görmek istemezsin
ya ben hepinizle herbirinizle yüzyüze görüşmeyi o kadar çok istiyorum ki ama işte mesafeler
yolu düşen herkesi beklerim buraya

geçecek canım az kaldı.....şükret ki sana en azından buzdolabı kokuyor,bana eşim kokuyordu,adama kokuyorsun midem bulanıyor dedikçe yazık şaşkın şaşkın bana bakıyordu :roflol::roflol:

ayy seninki çokkomikmiş :roflol:
ne zaman geçecek buzdolabının kokusu :gitme:

ben kaçar
şu durağanlıktan kurtulmam gerek,akşamda yeni komşularımıza hoşgeldin ziyareti yapacağız.....

hiç üzülme,doktorun zaten vitamin takviyesi yapıyordur,yiyebilsen tabii ki çok daha iyi olur ama ne mümkün o halde.......yakında çok iyi hissedeceksin hepsi geçecek.......

Hala da takviye falan bişe yazmadı tek iğne ve asprin. bide ferrum fort yazdı kansızlık için (kusturuyor diye içmiyom)
Bende kalsiyum falan yazar diye bekliyom ama 2 hafta sonra gidecem ya soracam. yoğurt,süt yemediğimi söylüycem. iğnem 12 tane kaldı işte 11 gün sonra giderim.

kısss geleveraa sabah sabah uyku mu tutmadı..hııı hem ben sana kızgınımlmaz:dr sonucun nasıl çıktı tel etcektin..umarım herşey yolundadır
şimdi gelsin bebişler :)):CüvCüv: Allah söyletti ikiz mi olcak ne delikafaduldendelikafadulden

celen canım çok üzüldümmmafoldumbengeçmiş olsun..Allah cemremize hayırlı uzun ömür versin inşş..ama yılmak yok yola devam :)))alkisalkisalkisalkisalkisalkis

limburg daha kesin bir sonuç yok bildiğim kadarıyla..şimdilik kafanı takıpta moralini bozma
belki bebişin sana sürpriz yapar..olmazsa da moralini bozma tamam mı..eşinin senin sağlığınıza bişi olmasın yerimseniben

Sağol canımm...
Ne güzel memlekete çıkmış satajınız , memnunsunuzdur değil mi? Bildiğiniz bir yer en azından , tanıdıklarda vardır heralde...
Canım ben de şu sıralar ya ablamda ya da annemde kalıyorum , ağırlaştım biraz , canım hiç bir iş yapmak istemiyor , akşama kadar yatıyorum :) Bakalım nereye kadar böyle devam edecek...

pıhtılar herkese günaydın gününüz güzel geçsin inşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydınnn canımmm...Nasılsın ? Göbüşün biraz daha büyüdümü ?
Kontrolün ne zaman canım , yaklaştımı ?Güzel haberlerle gelirsin inşallah...Benim kontrolüm 19-22 Nisan tarihleri arasında bir gün olacak , sezeryan tarihim netleşecek , çok heyecanlıyımmm..

gobetecim , canım benimde yorgunluğum attı...Ne güzel hastane çantanı hazırlamışsın , bende 1,2 gün içinde hazırlamayı planlıyorum...İnşallah şu son haftayıda sağlıkla atlatırız canımm...

iyiyim meleğim sağol..büyütüyoz işte göbüşü:CüvCüv:
17sinde kontrolüm bakalım 1 kilo olmuş mu?sen sanırım hafta içi gidiyosun hocaya..keşke aynı güne denk gelseydi yine görüşmüş olurduk
seninle gün sayıyorumD hayırlısıyla kavuşcan kızına
hocayla günü ayarlayınca yaz olur mu..şimdilik bol bol dinlen çok arayacaksın :teytey::teytey:

hepinize ayri ayri tskr ediyorum.cemreden öncekiler ve bu son kaybimla birlikte sonlanan hamilelik sayim 8 e yükseldi.mafoldumben ama cok sukur tesellim buyuk :Saruboceq: alahim ona saglik versin aciini göstermesin :Saruboceq:
limburgcum kan testi icin moralini bozma.biraz daha bekle bakalim.hem bu sefer olmazsa da üzülme sonucta allaha sukur hamile kalabilen insanlariz :teselli:

cancan Allah'ım sana ve yavruna uzun sağlıklı ömürler versin hiçbir şekilde acısını göstermesin :teselli:
aynen dediğin gibi şükür ki hamile kalabiliyoruz

kızlar yine moralim çok bozuk bizim aşılama yattı eşimin spermi çok düşük Ya mantığım almıyo ilk 2 gebeliğim 1 ay arayla oldu ve de tedavisiz şimdi neden böyle bilmiyorumkismilemafoldumben
doktorumdan haber bekliyorum ya bu ay ya da önümüzdeki ay tüp bebeğe geçilecek çok üzgünüm eşime de belli edemiyorum gölerim dolu dolu geziyorum ortalık ta senağlama iyiki varsınız

ah canım hiç sorma sonrasında dr bir ilaç verdi kusmayıb önlemek için onu içiyorum biraz rahatladım inş yakında azalırda kurtulurum bu durumdan
canım tekrar etmedi sonrasında iki defa daha kustum ama kan gelmedi allahtan inş bir dahada gelmez ilaç kullanıyorum şimdilik
bu arada sende eğer bbek yoksa fazla üzülme canım belki zamanı değildir inş kendiliğinden hiç beklemediğin bir zamanda gelir bebeğin sen de hem şaşırır hem çok sevinirsin

melekcim dualarımız seninle canım son haftan ne güzel su gibi akıp geçsin inş bebeğin kollarına al bir an önce inş canım

üzülme canım benim.nasılsa gelicek yaramaz.gününü bekliyodur.stres yapmayın canım çok etkiliyo.hep ummadığın ayda geliyo bebişler cnm.eşine biraz iyi bak şeker.ceviz hurma fındık yedir hergün.sende şu stresi at üstünden sonuçta seninki olmuyo değil güzelim.

canım biz nasıl stressten etkileniyorsak erkeklerin spermleride etkileniyor merak etme daha önce olduysa şimdi yine olur spermler bir var bir yok olacak hali yok ya sıkıntıdan, gerginlikten, sigaradan ki ilaa kendisinin içmesine gerek yok pasif içici olması bile yeterli, alkolden günaşırı ilişkiden dolayıda az örnek vermiş olabilir
eşim sperm testi verecekti çıktığında yüzü çok tuhaftı zoruna gitmiş o şekilde yapmak utanmış hemşire falan kap vermek için girdiğinde çok zorlandım dedi ve sonuçta eşimin sperm hareketi sınırda çıktı ama öyle olmadığını ikimizde biliyoruz
moralini bozma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…