yokk kuzuuu ben 1,58im ve 55 kiloyum şimdi kısayım kısss bakma o resimlere hepsi eski biriki tane var yeni olan oda kısa saçlı olan fotolarım yaşlandım bende yaşlandım boshayallersmilehıh aferin yorma kendini canım....
Gül resimlerinde o kadar güzelsin kimaşallah,sen kiloda alsan,ki boyun uzun gördüğüm kadarı ile,dahada güzelleşirsin eminim......bayanssulusmile
bende tavuktan tiksinmiştim tatlım zamanla azalıyor ama bazılarını doğumdan sonra bile yiyemiyorsun benneyaptımkiBende dondurmayı seviyorum normal hayatta ama hamileyken yedimmi yaramıyor. Hepsi geri geliyor. İçinde süt var diyemi bilmem. Her türlüsünü denedim hepside geri geldi. Sanırım koruyucu madde var içinde o yüzden öyle oluyor. Bende yiyemiyorum. Zaten gebe kaldığımdan beri çaydan tiksindim.Süt,yoğurt yemiyom bide.(maalesef)
ya bende heriften tiksinmiştim onun hiçbir kokusuna dokunmasına temasına tahammülüm yoktu nası gıcık alıyodum yaaa hersabah uyanınca yüzüne bakıp içimden ben bu adamla nası evlendim yaaa diyodum :1shok:geçecek canım az kaldı.....şükret ki sana en azından buzdolabı kokuyor,bana eşim kokuyordu,adama kokuyorsun midem bulanıyor dedikçe yazık şaşkın şaşkın bana bakıyordu :roflol::roflol:
sağol güzelim ama inan hepsi makyaj hilesi ve lensden ibaretGül resimlerde uzun duruyorsun ama,maşallah çok güzelsin,bende kısayım 1.60 sanki her sene çekiyorum biraz daha guclubacismile
geçecek canım az kaldı.....şükret ki sana en azından buzdolabı kokuyor,bana eşim kokuyordu,adama kokuyorsun midem bulanıyor dedikçe yazık şaşkın şaşkın bana bakıyordu :roflol::roflol:
hiç üzülme,doktorun zaten vitamin takviyesi yapıyordur,yiyebilsen tabii ki çok daha iyi olur ama ne mümkün o halde.......yakında çok iyi hissedeceksin hepsi geçecek.......
günaydın kızlar...
yeni gelişmelerden celenle arzudan haberim var sadece ötekileride vakt bulunca okuycam...
celencim sabırlar diliyorum... ne kadar güzelki maşallah ki kızçen var yanında allah onu ömürlü kılsın...ona başka zamanda bir kardeş göndersin inşallah...
bitanem üzülme henüz kan tahlili yaptırmamışın bende kan tahlililinde negatif çıktı sanmıştım... bekle canım sıkma canını olmasada artık üzülmek yok yeterince üzüldün bugüne kadar birde bunun için sıkma canını allah nasip eder inşallah...en kısa zamanda çok bekletmeden gelirler inşallah kuzucuklar
Sağol canımm...melekcim senin sonucunuda okumuştum ama yazmayı unuttum sanırım...sonucunun iyi çıkacağını biliyorduk ama gereksiz bir telaş alıyor işte insanı... çok sevindim tatlım... benimde ankarada son 13 günüm kaldı eşimin stajı memlekete malatyaya çıktı 6 ay ordayız...artık kızçeyle oraya bekleriz... kaydirigubbakcemile5
Günaydınnn canımmm...Nasılsın ? Göbüşün biraz daha büyüdümü ?pıhtılar herkese günaydın gününüz güzel geçsin inşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sağol canımm...
Ne güzel memlekete çıkmış satajınız , memnunsunuzdur değil mi? Bildiğiniz bir yer en azından , tanıdıklarda vardır heralde...
Canım ben de şu sıralar ya ablamda ya da annemde kalıyorum , ağırlaştım biraz , canım hiç bir iş yapmak istemiyor , akşama kadar yatıyorum :) Bakalım nereye kadar böyle devam edecek...
Günaydınnn canımmm...Nasılsın ? Göbüşün biraz daha büyüdümü ?
Kontrolün ne zaman canım , yaklaştımı ?Güzel haberlerle gelirsin inşallah...Benim kontrolüm 19-22 Nisan tarihleri arasında bir gün olacak , sezeryan tarihim netleşecek , çok heyecanlıyımmm..
cancan Allah'ım sana ve yavruna uzun sağlıklı ömürler versin hiçbir şekilde acısını göstermesin :teselli:hepinize ayri ayri tskr ediyorum.cemreden öncekiler ve bu son kaybimla birlikte sonlanan hamilelik sayim 8 e yükseldi.mafoldumben ama cok sukur tesellim buyuk :Saruboceq: alahim ona saglik versin aciini göstermesin :Saruboceq:
limburgcum kan testi icin moralini bozma.biraz daha bekle bakalim.hem bu sefer olmazsa da üzülme sonucta allaha sukur hamile kalabilen insanlariz :teselli:
ah canım hiç sorma sonrasında dr bir ilaç verdi kusmayıb önlemek için onu içiyorum biraz rahatladım inş yakında azalırda kurtulurum bu durumdancanım gecmıs olsun nasıl telaslanmısdır cok kustugun ıcın yemek borun tahrıs olmus olabılır kusarken kendını zorlama yanı sıkma benımde 3 ay hep kustum hatta 3 kılo vermıstım canım dr soyle sana mıde bulsntısı hapı versın kıb opt sekerrr
canım tekrar etmedi sonrasında iki defa daha kustum ama kan gelmedi allahtan inş bir dahada gelmez ilaç kullanıyorum şimdilikcelencim canim benim cok uzuldum inan cok sukur senin teselin cemren var ALLAH ona saglik sihhat omur versin insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden
sonuyokcum sanada gecmis olsun uzuldum cnm bidaha tekrarlanmadi degilmi
kizlar bugun transferimin 10.gunuydu kan testi verdim ev druna negatif cikti cok agladim cok moralim bozuk ilaclari falan birakayimmi dedim oda devam et simdilik esas kan gunune kadar dedi daha var nasilsa dedi ama bosuna kullanacgimi biliyorum olsaydi cikardi zaten neyse nasip hersey
gobetecim , canım benimde yorgunluğum attı...Ne güzel hastane çantanı hazırlamışsın , bende 1,2 gün içinde hazırlamayı planlıyorum...İnşallah şu son haftayıda sağlıkla atlatırız canımm...
kızlar yine moralim çok bozuk bizim aşılama yattı eşimin spermi çok düşük Ya mantığım almıyo ilk 2 gebeliğim 1 ay arayla oldu ve de tedavisiz şimdi neden böyle bilmiyorumkismilemafoldumben
doktorumdan haber bekliyorum ya bu ay ya da önümüzdeki ay tüp bebeğe geçilecekçok üzgünüm eşime de belli edemiyorum gölerim dolu dolu geziyorum ortalık ta senağlama iyiki varsınız
canım biz nasıl stressten etkileniyorsak erkeklerin spermleride etkileniyor merak etme daha önce olduysa şimdi yine olur spermler bir var bir yok olacak hali yok ya sıkıntıdan, gerginlikten, sigaradan ki ilaa kendisinin içmesine gerek yok pasif içici olması bile yeterli, alkolden günaşırı ilişkiden dolayıda az örnek vermiş olabilirkızlar yine moralim çok bozuk bizim aşılama yattı eşimin spermi çok düşük Ya mantığım almıyo ilk 2 gebeliğim 1 ay arayla oldu ve de tedavisiz şimdi neden böyle bilmiyorumkismilemafoldumben
doktorumdan haber bekliyorum ya bu ay ya da önümüzdeki ay tüp bebeğe geçilecekçok üzgünüm eşime de belli edemiyorum gölerim dolu dolu geziyorum ortalık ta senağlama iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?