kızlar yine moralim çok bozuk bizim aşılama yattı eşimin spermi çok düşük Ya mantığım almıyo ilk 2 gebeliğim 1 ay arayla oldu ve de tedavisiz şimdi neden böyle bilmiyorumkismilemafoldumben
doktorumdan haber bekliyorum ya bu ay ya da önümüzdeki ay tüp bebeğe geçilecekçok üzgünüm eşime de belli edemiyorum gölerim dolu dolu geziyorum ortalık ta senağlama iyiki varsınız
fisfisfis :sm_confused: bilmiyorum kiiiiiiiiiiiiaysude nerde acaba bugün........
çokkk haklısın canım... ama böyle yapma nolurr.... bak hepimiz nerdeyse aynı durumdayız... umutsuzluğa kapıldığımız bir sürü durum var ve oluyoooo olmayada devam etcek... yapacağımız tek şey hedefe oturrttuğumuz şeye sarsılmaz bi inançla bağlanmak.. tevekkül edelim sadece... allah yardımcın olsun bitanem...:Saruboceq:
canım kendini fazla yıpratma lütfen,olacak,vakti zamanı gelince herşeyin olduğu gibi,kaderin önüne geçilmiyor,sabret az kaldı.......
canım moralini bozmaa hiç.ilkinde olucak diye bişi yok.bir kere ben de denemiştim ölen bebeğimden önce 2 ay denedik olmadıistediğim aydı hemen olsun demiştim dr.gerek yok desede ben istemiştim ama tutmadı 2 ay sonra kendiliğinden olmuştu cnm.birazda strese bağlıyor dr lar.sen moralini bozma devam et cnm.
günaydın kızlar...
yeni gelişmelerden celenle arzudan haberim var sadece ötekileride vakt bulunca okuycam...
celencim sabırlar diliyorum... ne kadar güzelki maşallah ki kızçen var yanında allah onu ömürlü kılsın...ona başka zamanda bir kardeş göndersin inşallah...
bitanem üzülme henüz kan tahlili yaptırmamışın bende kan tahlililinde negatif çıktı sanmıştım... bekle canım sıkma canını olmasada artık üzülmek yok yeterince üzüldün bugüne kadar birde bunun için sıkma canını allah nasip eder inşallah...en kısa zamanda çok bekletmeden gelirler inşallah kuzucuklar
Günaydın kızlar, 2-3 gündür Deniz gene mımzmız ve de huysuz hep ama hep kucak istiyor bu nedenle giremedim..
Celencim çok geçmiş olsun tatlım, allah bir daha yaşatmasın inşallah kısa zamanda tekrar hamile kalır ve Cemreciğime tatlı bir kardeş getirirsin.
Limburg canım benim hemen karamsar olma, inşallah gününde çıkacaktır güzel sonuç.
Hepinizi öpüyorum kızlar iyi bakın kendinize:)
günaydın kızlar.
Celen geçmiş olsun canım üzme kendini. Kısmet değilmiş. Cemreye kardeş gelicek ama demekki şimdi değilmiş zamanı. En kısa zamanda hamile kalman dileğiyle.
Denden sende ne titizsin ha. Sabah sabah camları düşünmeye başlamışsın. Helal sana.
Gulus demek göz yarı kapalı kampa girdin kaydirigubbakcemile3
Limburg öyle umutusuzluğa kapılmak yok, belki vardır gebelik çıkmamıştır henüz testte. Hem bu ay olmasa bile ömür boyu olmayacak değilki. Canını sıkma pozitif düşün.
limburg daha kesin bir sonuç yok bildiğim kadarıyla..şimdilik kafanı takıpta moralini bozma
belki bebişin sana sürpriz yapar..olmazsa da moralini bozma tamam mı..eşinin senin sağlığınıza bişi olmasın yerimseniben
hepinize ayri ayri tskr ediyorum.cemreden öncekiler ve bu son kaybimla birlikte sonlanan hamilelik sayim 8 e yükseldi.mafoldumben ama cok sukur tesellim buyuk :Saruboceq: alahim ona saglik versin aciini göstermesin :Saruboceq:
limburgcum kan testi icin moralini bozma.biraz daha bekle bakalim.hem bu sefer olmazsa da üzülme sonucta allaha sukur hamile kalabilen insanlariz :teselli:
kızlar yine moralim çok bozuk bizim aşılama yattı eşimin spermi çok düşük Ya mantığım almıyo ilk 2 gebeliğim 1 ay arayla oldu ve de tedavisiz şimdi neden böyle bilmiyorumkismilemafoldumben
doktorumdan haber bekliyorum ya bu ay ya da önümüzdeki ay tüp bebeğe geçilecekçok üzgünüm eşime de belli edemiyorum gölerim dolu dolu geziyorum ortalık ta senağlama iyiki varsınız
ah canım hiç sorma sonrasında dr bir ilaç verdi kusmayıb önlemek için onu içiyorum biraz rahatladım inş yakında azalırda kurtulurum bu durumdan
canım tekrar etmedi sonrasında iki defa daha kustum ama kan gelmedi allahtan inş bir dahada gelmez ilaç kullanıyorum şimdilik
bu arada sende eğer bbek yoksa fazla üzülme canım belki zamanı değildir inş kendiliğinden hiç beklemediğin bir zamanda gelir bebeğin sen de hem şaşırır hem çok sevinirsin
melekcim dualarımız seninle canım son haftan ne güzel su gibi akıp geçsin inş bebeğin kollarına al bir an önce inş canım
kizlar hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim bende bir umut tup bebekci dr umu aradim negatif cikti kan testi yaptirdim ilaclari keseyiimi pazartesi gelmeme gerek varmi dedim oda gel dedi ilaclarida kesme dedi 9gibi aramistim ki sevindim tabi bir umut diye ama 12GIBI kahvernegi lekenlenmem basladi karnim da agriyor dr u yeniden aradim ilaclari kes dedi ama kan ver yinede pazrtesi dedi napalim nasip degilmis cok uzgunum cokLİMBURG canını sıkma ya ınsallah en kısa zamanda mutlu haberı alırsın bızım ıcın onemlı olan saglıklı bı bebege kavusmak hamıle kalmah degıl dımı rabbbım sanada burdakı arkadslarada en kısa zamanda o mutlulugu tattdırsın ınsallah bılıyorum beklemek zor ama rabbımın takdırı....
FERYAD canım ya ınsallah tup bebekte yakalarsın sansı hemde ıkız olurlar ınsallah annelerı bıktırsınlar ınsalllah beklemekten sabretmekten baska bısey gelmez elımızden yuregunı ferah tut ınsallah guzel haberı burdan verıırsın....
aaa cok sevindim bak sen hic haber vermiyor bizlere insallah saglikla kucaklar yavrusunufisfisfis :sm_confused: bilmiyorum kiiiiiiiiiiii
kimseler yokkkkkkkkkk
reisdevrimle görüştüm kızlarrrrrr 18 haftalık hamileymişşşşşş erkek miş bebişiiii hihoyyyt
fisfisfis :sm_confused: bilmiyorum kiiiiiiiiiiii
kimseler yokkkkkkkkkk
reisdevrimle görüştüm kızlarrrrrr 18 haftalık hamileymişşşşşş erkek miş bebişiiii hihoyyyt
arkadaşlar hamileliğin kaçıncı haftasında bu kan sulandırıcı igne ye başlanıoo ögrenir ögrenmez kullanmakmı gerekioo?yardımcı olabbilirmisinizz
kizlar hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim bende bir umut tup bebekci dr umu aradim negatif cikti kan testi yaptirdim ilaclari keseyiimi pazartesi gelmeme gerek varmi dedim oda gel dedi ilaclarida kesme dedi 9gibi aramistim ki sevindim tabi bir umut diye ama 12GIBI kahvernegi lekenlenmem basladi karnim da agriyor dr u yeniden aradim ilaclari kes dedi ama kan ver yinede pazrtesi dedi napalim nasip degilmis cok uzgunum cok
canım benim hakkından hayırlısı olsun,acele etme sakin ol......
canım benim hakkına hayırlısı du bakalım ptesi drun ne diyecek sabırlı olmamız lazım canım benim ve metanetli olmalıyızkizlar hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim bende bir umut tup bebekci dr umu aradim negatif cikti kan testi yaptirdim ilaclari keseyiimi pazartesi gelmeme gerek varmi dedim oda gel dedi ilaclarida kesme dedi 9gibi aramistim ki sevindim tabi bir umut diye ama 12GIBI kahvernegi lekenlenmem basladi karnim da agriyor dr u yeniden aradim ilaclari kes dedi ama kan ver yinede pazrtesi dedi napalim nasip degilmis cok uzgunum cok
aaa cok sevindim bak sen hic haber vermiyor bizlere insallah saglikla kucaklar yavrusunu
çok sevindim....gerçi unutturdu kendisini ama,Allah sağıcakla kucağına almasını nasip etsin
benim doktorum gebelik testim pozitif çıkar çıkmaz başlatıyor
tatlım tulun ve reisin iş yerinde neti kısıtladılar ve evde neti yokmuş öğle saatinde net açılıyormuş oda takip edemediği için mesajlara cevap verebiliyormuş herkese selamı var sizleri özlediğini yazmış
canım benim hakkına hayırlısı du bakalım ptesi drun ne diyecek sabırlı olmamız lazım canım benim ve metanetli olmalıyız
çok sevindim....gerçi unutturdu kendisini ama,Allah sağıcakla kucağına almasını nasip etsin
benim doktorum gebelik testim pozitif çıkar çıkmaz başlatıyor
tatlım tulun ve reisin iş yerinde neti kısıtladılar ve evde neti yokmuş öğle saatinde net açılıyormuş oda takip edemediği için mesajlara cevap verebiliyormuş herkese selamı var sizleri özlediğini yazmış
hııııııı anladım,sağolsunlar,sende selam söyle,sağlıklar dilediğimizide ilet
güneş çıkıyorrrrrr yaşasınnnnnnnn
pişştttt kızlarrrrrrr burdayım:))) günahımı almayın kızzz raporluydum işe yyeni başladım düşük tehlikesinden hep evde yattım nete bile giremedim ancak ayda bir özele cevap yazabildim ama sizleri çokkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
kizlar hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim bende bir umut tup bebekci dr umu aradim negatif cikti kan testi yaptirdim ilaclari keseyiimi pazartesi gelmeme gerek varmi dedim oda gel dedi ilaclarida kesme dedi 9gibi aramistim ki sevindim tabi bir umut diye ama 12GIBI kahvernegi lekenlenmem basladi karnim da agriyor dr u yeniden aradim ilaclari kes dedi ama kan ver yinede pazrtesi dedi napalim nasip degilmis cok uzgunum cok
aaa cok sevindim bak sen hic haber vermiyor bizlere insallah saglikla kucaklar yavrusunu
Kızlar nasılsınız
ben iki gündürlü çok kötüyüm hep yatıyorum miğde bulantılarım arttı ne yesem çıkarıyorum onun içinde çok halsiz kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?