Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim ne olur kendini yıpratma,geçecek bu günlerde neler geçmiyor ki,biraz daha sabır....
eşlerimiz içinde kolay değil,onlar bizden daha çok stres altında.........ama bize belli etmemeye çalışıyorlar......

LıMBURG canını sıkma ya ınsallah en kısa zamanda mutlu haberı alırsın bızım ıcın onemlı olan saglıklı bı bebege kavusmak hamıle kalmah degıl dımı rabbbım sanada burdakı arkadslarada en kısa zamanda o mutlulugu tattdırsın ınsallah bılıyorum beklemek zor ama rabbımın takdırı....

FERYAD canım ya ınsallah tup bebekte yakalarsın sansı hemde ıkız olurlar ınsallah annelerı bıktırsınlar ınsalllah beklemekten sabretmekten baska bısey gelmez elımızden yuregunı ferah tut ınsallah guzel haberı burdan verıırsın....

arkadaşlar hamileliğin kaçıncı haftasında bu kan sulandırıcı igne ye başlanıoo ögrenir ögrenmez kullanmakmı gerekioo?yardımcı olabbilirmisinizz

canım kendini fazla yıpratma lütfen,olacak,vakti zamanı gelince herşeyin olduğu gibi,kaderin önüne geçilmiyor,sabret az kaldı.......

kizlar hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim bende bir umut tup bebekci dr umu aradim negatif cikti kan testi yaptirdim ilaclari keseyiimi pazartesi gelmeme gerek varmi dedim oda gel dedi ilaclarida kesme dedi 9gibi aramistim ki sevindim tabi bir umut diye ama 12GIBI kahvernegi lekenlenmem basladi karnim da agriyor dr u yeniden aradim ilaclari kes dedi ama kan ver yinede pazrtesi dedi napalim nasip degilmis cok uzgunum cok
fisfisfis :sm_confused: bilmiyorum kiiiiiiiiiiii
kimseler yokkkkkkkkkk
reisdevrimle görüştüm kızlarrrrrr 18 haftalık hamileymişşşşşş erkek miş bebişiiii hihoyyyt
aaa cok sevindim bak sen hic haber vermiyor bizlere insallah saglikla kucaklar yavrusunu

fisfisfis :sm_confused: bilmiyorum kiiiiiiiiiiii
kimseler yokkkkkkkkkk
reisdevrimle görüştüm kızlarrrrrr 18 haftalık hamileymişşşşşş erkek miş bebişiiii hihoyyyt

çok sevindim....gerçi unutturdu kendisini ama,Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin

arkadaşlar hamileliğin kaçıncı haftasında bu kan sulandırıcı igne ye başlanıoo ögrenir ögrenmez kullanmakmı gerekioo?yardımcı olabbilirmisinizz

benim doktorum gebelik testim pozitif çıkar çıkmaz başlatıyor

Son düzenleme:
demek reisdevrim hamileymiş haaa ayyy çooookk sevindim bu kız neden bizlere haber vermiyor acaba?hiçte girmiyor topiğe meğer ne haberler varmış

limburgcum üzülme dediğim gibi kısmet ne zamanaysa allahım o zamana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canım üzülme herşeyde bir hayır vardır allaha emanetiz hepimiz sana birşey olmasın inş kendliğinden aniden sürpriz yapar sana bebeişin önümüzdeki ay canım sakın üzülme

canım benim hakkına hayırlısı du bakalım ptesi drun ne diyecek sabırlı olmamız lazım canım benim ve metanetli olmalıyız

pişştttt kızlarrrrrrr burdayım:))) günahımı almayın kızzz raporluydum işe yyeni başladım düşük tehlikesinden hep evde yattım nete bile giremedim ancak ayda bir özele cevap yazabildim ama sizleri çokkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm

zor zamanları atlattın Allah'ın izni ile bundan sonraki dönem sorunsuz geçer ve oğluşunu kucağına aldığın günleride yazarsın inşallah

bu arada dikkatimi çeken bir konu var düşük ya da kanama tehlikesi olanlar bilgisayar karşısında pek oturmuyorlar ,özellikle aslıhan bu konuya çok dikkat ediyor,faydalı değil tabii ki ama ben zararınıda duymadım,doktorlarınızın bu konuda yaptığı açıklamalar var ise bizlerlede paylaşırsanız seviniriz arkadaşlar

limburg cum öncelikle allah sana da bana da hepimize de ayrı ayrı sabır ve dayanma gücü versin senden bir ricam olacak lütfen tüp bebek aşamalarımı bana özelden yazabilirmisin tecrübenden faydalanmak isterim şimdiden teşekkürler

kıslar ben dün internet kopmuştu o yüzden yoktum bugünde misafirim var o yüzden yoktum ve olamıcam... kendinize iyi bakın allaha emanet olun... güzel şeyler duymak ümidiyle çok öptüm hepinizi...zemuszemus

Kızlar nasılsınız
ben iki gündürlü çok kötüyüm hep yatıyorum miğde bulantılarım arttı ne yesem çıkarıyorum onun içinde çok halsiz kalıyorum

herkese merhaba.bende trombofılı hastasıyım.2 dusugum var ve suan 3. bebegıme hamıleyım.5. ayımızdayız.hersey yolunda gıdıor cok sukur.hergeun ıgnemı vuruyorum ve aspırın alıyorum,bol bol da dınlenıyorum.arkadaslar moralınızı bozmayın.sonunda cok ıstedıgımız bebeklerımıze kavusucaz ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…