Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bendede mthr677 mutasyon var pıhtılaşma 3 bebeğimi kaybettim.1.5 senedir de hamile kalamıyorum aspirine gebe kalmadan öncemi başladın canım

herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:

canım çok üzüldüm Allah cemrene sağlık versin,,,Türkiyeye döndüğünde herşey çok daha iyi olacak merak etme cemrenin kardeşini de burda kucağına alacaksın Allahın izniyle...

canım üzülme daha 2 gün var belki daha erkendir hem olmasada üzülme demekki vakti var her şeyin hayırlısı inşallah pazartesi iyi haber verirsin bize dualarımız senible rabbim yardımcın olsun
canım arkadaşım neden üzülüyorsun daha öncekiler nasıl olduysa bu seferde olur işleride stresli eşlerimizin günlük olaylardan onlarda etkileniyor bu durum onlar için çok zor mecbur hissediyolar kendilerini sıkılıyolar orda düşünsene ordakiler ne yaptığını biliyo eee ister istemez utanmıştır bu yüzden bunda can sıkılacak bişey yok sen üzülme eşin daha çok üzülmüştür yazık onlarada biz ne yaşıyorsak onlarda yaşıyolar böle sonuç çıkması normal canım inşallah herşey yolunda gider sende kendiliğinden hamile kalırsın müjdeli haberi bizlere verirsin moral bozmak yok tamammı biz neler aştık buda aşılır inşallah allaha emanet ol canım

kızzz reisdevrim nerelerdesin sennn bi yok oldun ortadan ses soluk yok demak bundanmış canım benim çok sevindim sağlıcakla tamamına erdirsin rabbim sağ salim kucağına alırsın inşallah çok öpüyorum seni allaha emanet ol

feryad canım şimdi böyle diye hep böyle olacak değil eşinin durumu düzelir.ona hakver ve sakın üzülme. bak biz düşük yapıyoruz adamlar diyo mu' hasta kadın mış ondan düşürdü genetiği bozukmuş diyomu' bizlerin zor dönemleri olduğu gibi onlarında olabilir. biz onların omzunda ağlayıp zırlayıp rahatlarız onlar bunuda yapamaz. hem tüp bebekle olacaksa öyle olsun. belkide hayırlısı böyledir. biliyorsun en kaliteli spermler ve en kaliteli yumurtalar alınıyor.buda sağlıklı ve düşük tehlikesi daha az bir bebek demek oluyor. eminim sende bunların farkındasındır ama şu anlık üzüntüyle eşlerimizi kırmayalım.canım benim seni çooook öpüyorum. sen aslında benim ne demek istediğimi anlıyorsun o yüzden rabbimden en yakında kucağımızı doldurması için dua ediyorum...

anlıyoum canım evet zaten bende aman o üzülmesin diye kendimi çok sıktık bugün o işe gittikten sonra ağladım ağladım mafoldumben boşalttım içimi şimdi daha pozitif bakıyorum hayırlısı olsun ne yapalım inş ilk deneme de tutar diyorum şuan insan bilmediğinin düşmanı oluyor sanırım onun için di biraz da endişem sonra doktorumla konuştum yarın ilaç dozum artırılacak bu ay tüp bebeğe geçilecek yani en azından o kadar iğne ilaç boşa gitmemiş olcak :)

inşallah ilk seferde tutar canım bu ay güzel haberler bayabi çok olur inşallah...

canım çok üzüldüm Allah cemrene sağlık versin,,,Türkiyeye döndüğünde herşey çok daha iyi olacak merak etme cemrenin kardeşini de burda kucağına alacaksın Allahın izniyle...

insallah bitanem rabbim hakkimizda hayirlisini versin.ve önce olmayanlara versin :Saruboceq:
residevrimcim cooookk ama cok sevindim muthis bir haber bu.allahim dularimizi kabul ediyor cok sukur :Saruboceq: darisi tüm isteyyenlere insallah :Saruboceq:

inşallah ilk seferde tutar canım bu ay güzel haberler bayabi çok olur inşallah...

sağolasın canım benim yarın ayrıntılı bilgi de alırım sanırım ozaman yazarım size ..
rabbim hepimizin yüzüne baksın bu gün çok üzüldüm bundan sonra kendimi üzmemeye dah çok gayret etcem ki yumoşlar etkilenmesin kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bugün emniyet teşkilatının kuruluşunun 165.yıldönümü tüm polislerin bayramını kutluyorum.. biz akşam eşimle şu meşhur arı stüdyosunda olcezzzz .. bayram kutlamasına emirle gidiyoz ama ossunn.... 5 -7 arası ordayızzz yanee bugün yine yokum aranızda hepinizi çookk öptümmm... dendenmerak etmişsin beni iyiyim tatlıcımmm evde misafir ağırlamakla meşgulümm...

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum

bende de kan pıhtılaşması sorunu varmış dr bebek istiyo musun dedi mümkünse dedim :) o zaman kanaman bitince gel dedi acaba bana ne yapıcak yada hamile kalmadan önce ilaç falan veriyormu bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak çilek kan pıhtılaşmasımı yapıyo bende kan pıhtılaşması var yardım ederseniz sevinirim

meraba arkadaşım bende aynı derttten muzdaribim sana hamile kalmadan önce kan sulandırıcı iğne vede kor aspirin verirler böylece bebeginin düşmesi önlenir

Seni cok özledim kahvem lokumum opuyorumnanaktan Resmindeki papatya tacini istiyorum ben.:asigim:

Gecmis olsun canim benim :teselli:

Canim üzme kendini en azindan hamile kalma sansimiz var 1 yumurta be bir sperm bize tüp bebekte yeterli bunada sükür :teselli: Bende izinden sonra tekrar tüp deneyecegim

:teselli::teselli: Canim benimde ilki olmadi bende cok üzülmüstüm ama bu tüpdede sans sadece 25 % onun icin tekrar ve tekrar yaptirmak liazimki bu sans cogaldikca cogalsin ve bizde bebislerimize kavussalim.

Buraya tekra geldigine cok sevindim canim opuyorumnanaktan artikin burdada görüsürüz

Kızlar nasılsınız
ben iki gündürlü çok kötüyüm hep yatıyorum miğde bulantılarım arttı ne yesem çıkarıyorum onun içinde çok halsiz kalıyorum
:teselli: Annesi birazdah sabir... Bu kusmalar cokkkkk iyiye isaret bunu sende biliyon canim bebeginin saglikli olduguna isaret opuyorumnanaktan

Bende burdan tüm Polislerin bayramini kutluyorum, veeeeee Sabirli Eslerinide Tabiki ......

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…