herkese merhaba.bende trombofılı hastasıyım.2 dusugum var ve suan 3. bebegıme hamıleyım.5. ayımızdayız.hersey yolunda gıdıor cok sukur.hergeun ıgnemı vuruyorum ve aspırın alıyorum,bol bol da dınlenıyorum.arkadaslar moralınızı bozmayın.sonunda cok ıstedıgımız bebeklerımıze kavusucaz ınsallah.
herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:
canım üzülme daha 2 gün var belki daha erkendir hem olmasada üzülme demekki vakti var her şeyin hayırlısı inşallah pazartesi iyi haber verirsin bize dualarımız senible rabbim yardımcın olsuncelencim canim benim cok uzuldum inan cok sukur senin teselin cemren var ALLAH ona saglik sihhat omur versin insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden
sonuyokcum sanada gecmis olsun uzuldum cnm bidaha tekrarlanmadi degilmi
kizlar bugun transferimin 10.gunuydu kan testi verdim ev druna negatif cikti cok agladim cok moralim bozuk ilaclari falan birakayimmi dedim oda devam et simdilik esas kan gunune kadar dedi daha var nasilsa dedi ama bosuna kullanacgimi biliyorum olsaydi cikardi zaten neyse nasip hersey
canım arkadaşım neden üzülüyorsun daha öncekiler nasıl olduysa bu seferde olur işleride stresli eşlerimizin günlük olaylardan onlarda etkileniyor bu durum onlar için çok zor mecbur hissediyolar kendilerini sıkılıyolar orda düşünsene ordakiler ne yaptığını biliyo eee ister istemez utanmıştır bu yüzden bunda can sıkılacak bişey yok sen üzülme eşin daha çok üzülmüştür yazık onlarada biz ne yaşıyorsak onlarda yaşıyolar böle sonuç çıkması normal canım inşallah herşey yolunda gider sende kendiliğinden hamile kalırsın müjdeli haberi bizlere verirsin moral bozmak yok tamammı biz neler aştık buda aşılır inşallah allaha emanet ol canımkızlar yine moralim çok bozuk bizim aşılama yattı eşimin spermi çok düşük Ya mantığım almıyo ilk 2 gebeliğim 1 ay arayla oldu ve de tedavisiz şimdi neden böyle bilmiyorumkismilemafoldumben
doktorumdan haber bekliyorum ya bu ay ya da önümüzdeki ay tüp bebeğe geçilecekçok üzgünüm eşime de belli edemiyorum gölerim dolu dolu geziyorum ortalık ta senağlama iyiki varsınız
pişştttt kızlarrrrrrr burdayım:))) günahımı almayın kızzz raporluydum işe yyeni başladım düşük tehlikesinden hep evde yattım nete bile giremedim ancak ayda bir özele cevap yazabildim ama sizleri çokkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
feryad canım şimdi böyle diye hep böyle olacak değil eşinin durumu düzelir.ona hakver ve sakın üzülme. bak biz düşük yapıyoruz adamlar diyo mu' hasta kadın mış ondan düşürdü genetiği bozukmuş diyomu' bizlerin zor dönemleri olduğu gibi onlarında olabilir. biz onların omzunda ağlayıp zırlayıp rahatlarız onlar bunuda yapamaz. hem tüp bebekle olacaksa öyle olsun. belkide hayırlısı böyledir. biliyorsun en kaliteli spermler ve en kaliteli yumurtalar alınıyor.buda sağlıklı ve düşük tehlikesi daha az bir bebek demek oluyor. eminim sende bunların farkındasındır ama şu anlık üzüntüyle eşlerimizi kırmayalım.canım benim seni çooook öpüyorum. sen aslında benim ne demek istediğimi anlıyorsun o yüzden rabbimden en yakında kucağımızı doldurması için dua ediyorum...
anlıyoum canım evet zaten bende aman o üzülmesin diye kendimi çok sıktık bugün o işe gittikten sonra ağladım ağladım mafoldumben boşalttım içimi şimdi daha pozitif bakıyorum hayırlısı olsun ne yapalım inş ilk deneme de tutar diyorum şuan insan bilmediğinin düşmanı oluyor sanırım onun için di biraz da endişem sonra doktorumla konuştum yarın ilaç dozum artırılacak bu ay tüp bebeğe geçilecek yani en azından o kadar iğne ilaç boşa gitmemiş olcak :)
canım çok üzüldüm Allah cemrene sağlık versin,,,Türkiyeye döndüğünde herşey çok daha iyi olacak merak etme cemrenin kardeşini de burda kucağına alacaksın Allahın izniyle...
inşallah ilk seferde tutar canım bu ay güzel haberler bayabi çok olur inşallah...
meraba arkadaşım bende aynı derttten muzdaribim sana hamile kalmadan önce kan sulandırıcı iğne vede kor aspirin verirler böylece bebeginin düşmesi önlenirarkadaşlar size bişey sormak istiyorum
bende de kan pıhtılaşması sorunu varmış dr bebek istiyo musun dedi mümkünse dedim :) o zaman kanaman bitince gel dedi acaba bana ne yapıcak yada hamile kalmadan önce ilaç falan veriyormu bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum
bende de kan pıhtılaşması sorunu varmış dr bebek istiyo musun dedi mümkünse dedim :) o zaman kanaman bitince gel dedi acaba bana ne yapıcak yada hamile kalmadan önce ilaç falan veriyormu bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim[/QUO
öncelikle keşke olmasaydı böyle bir sorunun fakat çareside var çok şükür büyük ihtimalle drun kanaman bitince gel dediyse eger yumurtalıklarına bakacaktır muayene edecektir belki yumurta takibiyle gebe kalamanı sağlamak istiyordur
ayrıca kan pıhtılaşması için gbe kalmadan önce aspirin gebe kaldıktan sonrada kan sulandırıcı iğne veriyor drlar ve bunları 9 ay kullanıp allahtan başka birşey çıkmazsa mutlu sona ulaşıyorsun canım
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak çilek kan pıhtılaşmasımı yapıyo bende kan pıhtılaşması var yardım ederseniz sevinirim
sanmıyorum çileğin böyle birşey yaptığını yapsa bile etkilemez çünkü kan pıhtılaşması yeme içmeden değil ancak ilaçlarla çözüm bulan bir rahatsızlık
fakat şunuda söylemek isterim eger hamileysen çileği mevsimi dışında yemesen daha iyi olur
denden meraba arkadaşım sana sorum olacak çilek kan pıhtılaşmasımı yapıyor çok merak ettim yazında okudum öylemi birde şuan hamilemisinaysude nerde acaba bugün........
saol arkadaşım denden daha önceki topiginde belkide çilek çocugumu düşürmeme sebeb oldu dedi ordan kafama takıldı şuan hamileyim çilek canım isterse diye düşünmeye başladım napcamarkadaşlar size bişey sormak istiyorum
bende de kan pıhtılaşması sorunu varmış dr bebek istiyo musun dedi mümkünse dedim :) o zaman kanaman bitince gel dedi acaba bana ne yapıcak yada hamile kalmadan önce ilaç falan veriyormu bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim[/QUO
öncelikle keşke olmasaydı böyle bir sorunun fakat çareside var çok şükür büyük ihtimalle drun kanaman bitince gel dediyse eger yumurtalıklarına bakacaktır muayene edecektir belki yumurta takibiyle gebe kalamanı sağlamak istiyordur
ayrıca kan pıhtılaşması için gbe kalmadan önce aspirin gebe kaldıktan sonrada kan sulandırıcı iğne veriyor drlar ve bunları 9 ay kullanıp allahtan başka birşey çıkmazsa mutlu sona ulaşıyorsun canım
sanmıyorum çileğin böyle birşey yaptığını yapsa bile etkilemez çünkü kan pıhtılaşması yeme içmeden değil ancak ilaçlarla çözüm bulan bir rahatsızlık
fakat şunuda söylemek isterim eger hamileysen çileği mevsimi dışında yemesen daha iyi olur
çilekte k vitamini varmış buda kanı pıhtılaştırıyomuş denden öyle yazmıştısaol arkadaşım denden daha önceki topiginde belkide çilek çocugumu düşürmeme sebeb oldu dedi ordan kafama takıldı şuan hamileyim çilek canım isterse diye düşünmeye başladım napcam
Seni cok özledim kahvem lokumum opuyorumnanaktan Resmindeki papatya tacini istiyorum ben.:asigim:denden merhaba canım,
yoğunum okulda canım o yüzden girip okuma şansım pek olmuyor, ara ara mailime gelen mesajlardan takip ediyorum burdaki arakadaşları... az önce celnin mesajını görünce nerak ettim girdim... hamile olduğunu duymamıştım, düşük yaptığını duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm....
sen nasılsın canım? keyifler nasıl? ben de sizleri çookk özledim:1hug:...
selam kızlar
henüz geçmişe bakamadım ama kaç gündür giremedim topiğe
salı günü kusarken kan geldi ya yemek borusundan ya midemden bilemiyorum çok canım sıkıldı dr umu aradım hemen o da kusmaman gerek dedi ve ilaç söyledi eğer kusarsam kanama artabilirmiş çok korktum tabiki o günden beri 1 defa kustum kan gelmedi ama çok korkuyorum artık kusucam diye böyle bişi başına gelen varmı kızlar
kızlar yine moralim çok bozuk bizim aşılama yattı eşimin spermi çok düşük Ya mantığım almıyo ilk 2 gebeliğim 1 ay arayla oldu ve de tedavisiz şimdi neden böyle bilmiyorumkismilemafoldumben
doktorumdan haber bekliyorum ya bu ay ya da önümüzdeki ay tüp bebeğe geçilecekçok üzgünüm eşime de belli edemiyorum gölerim dolu dolu geziyorum ortalık ta senağlama iyiki varsınız
kizlar hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim bende bir umut tup bebekci dr umu aradim negatif cikti kan testi yaptirdim ilaclari keseyiimi pazartesi gelmeme gerek varmi dedim oda gel dedi ilaclarida kesme dedi 9gibi aramistim ki sevindim tabi bir umut diye ama 12GIBI kahvernegi lekenlenmem basladi karnim da agriyor dr u yeniden aradim ilaclari kes dedi ama kan ver yinede pazrtesi dedi napalim nasip degilmis cok uzgunum cok
aaa cok sevindim bak sen hic haber vermiyor bizlere insallah saglikla kucaklar yavrusunu
pişştttt kızlarrrrrrr burdayım:))) günahımı almayın kızzz raporluydum işe yyeni başladım düşük tehlikesinden hep evde yattım nete bile giremedim ancak ayda bir özele cevap yazabildim ama sizleri çokkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
:teselli: Annesi birazdah sabir... Bu kusmalar cokkkkk iyiye isaret bunu sende biliyon canim bebeginin saglikli olduguna isaret opuyorumnanaktanKızlar nasılsınız
ben iki gündürlü çok kötüyüm hep yatıyorum miğde bulantılarım arttı ne yesem çıkarıyorum onun içinde çok halsiz kalıyorum
kızlarrr bugün emniyet teşkilatının kuruluşunun 165.yıldönümü tüm polislerin bayramını kutluyorum.. biz akşam eşimle şu meşhur arı stüdyosunda olcezzzz .. bayram kutlamasına emirle gidiyoz ama ossunn.... 5 -7 arası ordayızzz yanee bugün yine yokum aranızda hepinizi çookk öptümmm... dendenmerak etmişsin beni iyiyim tatlıcımmm evde misafir ağırlamakla meşgulümm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?