Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kuzlar nasılsınız
Sizinle sohbet etmeyi özledim valla
Bugün biraz daha iyiym onun için hemen evimi temizliyeyim dedim
1aydırlı nerdeyse hiç iş yapmadım
Akşama annmeler gelecek
evin bu halini görse annem suratıma tükürür valla:mymeka:

sağol canımıniçi hayırlısı bakalım
miden çok mu kötü ne zaman gitcen dra

evet canım ya miğdem felaket bişey yiyemiyorum
çarşamba gitcem doktora bakalım durumlar nasıl
artık yavaş yavaş merak etmeye başladım
kese falan oluştmu diye

kızlar merhaba nasılsınız
büşra gülüş muco umut sevgim napıyorsunuz
gülüş dün kaçta çıktın işten çokmu geç gittin eve

canım idare ediyoruz işte sen nasılsın

Canım ya çok geçmiş olsun
benim geçen hamileliğimde kusarken kan geliyordu
doktorum boğazın tahriş oluyordur ondan kan geliyordur demişti
ama kusmamaya çalış çünkü kusarken kendini zorluyorsun miğden tahriş oluyor boğazın tahriş oluyor demişti emedur vermişti kusmama için yinede faydası olmamıştıinşallah sen de ilaç işe yarar

Canım idare ediyoruz işte
bende aynen senin gibi oldum ne yesem çıkarıyorum miğdem felaket
Kuzu inşallah rüyan yakında gerçek olacak

Canım benim ya ne olur üzme kendini belkide dr. dediği gibi daha erkendir
Ki öyle deilse bile bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur bitanem
Sonuçda biz hamaile kalabiliyoruz
onun için lütfen üzülüp stres yapma

Canım benim ya ne olur üzülme sonuçda derdin dermansız deil allahım dermansız dert vermesin bak şimdi tvde tüp bebek programını izliyordum bir dr. konuşuyordu kendisine 24yaşlarında bir çift gelmiş ve bebeklerinin olmadığını bunun için tüp bebek denemek istediklerini sölemişler dr.'da gerekli tahlilleri yapmış ve erkeğin spermlerinin hareketsiz olduğunu görmüş ve onlara asla çocuğunuz olmayacak derken benim bile pskolojim alt üst oldu diyor düşünsene onların hiç bir şansı yok ama sizin var bitanem onun için üzülme ve sabret birgün mutlaka anne olcan canım benim

canım hamileymişsin çok sevindim inan
allahım kucağınada almayı nasip eder inşallah
kötü günleride atlatmışsın çok sevindim canım

canım güzel dileklerin için teşekkürler... çok haklısın polis eşi olmak sabır istiyor. plansız yaşanan hayat demk özveri demek en büyüğü de özlem demek.... herkes sıcak yatağında kocası yanında yatarken senin tedirgin sabahlaman demek... demekde demek işte aramızda polis eşi olan arkadaşlar var onlarında bayramını kutluyorum...

Kız aysude,polis karısı opuyorumnanaktan
Haberleri izlerken aklıma geldin. Herifin ordamı acaba diye düşündüm. aklinialirimsmile
Bayramınız kutlu olsun senin ve tüm polis eşlerinin. Nede olsa sizede bayram dimi. kaydirigubbakcemile3
Neyse iyi ol canımda, bugünlerde geçer.
Bende nolsun işte bugün eşimle bana hamile pantolonu kıyafet,ayakkabı,iç çamaşırı falan aldık. Malum artık ne giysem sıkıyordu. Bayramlık alınmış çocuklar gibi mutluyum. Göbeğim çıktı kız iyice rahat pantolonu giyince hamile olduğum belli olmaya başladı.Bilgilerinize sunarım.
Büşraaaa bulantılarında geçer inşallah canım. Çok kötü oluyor insan. Bak benimki 4. aya girdim kaybolup gidiyor yavaş yavaş. Arada çatlaklar oluyor ama idare ediyorum. Darısı sana.

ıyı akŞamlar tÜm polıslerın ve fedakar eŞlerının bayramını kutluyorum aysude durumumuzu Çok gÜzel ıfade etmıŞ

Çok teşekkür ederiz kızlar :))

Kızlar bizim tüp bebek umudu önümüzdeki aya kaldı tabi takdir edersiniz ki o kadar iğne ilaçtan sonra benim moral sıfır oldu ..sonra eşimle çok güzel bir gezi yaptık bebeği de tüpü de unutturdu bana :) kafam da rahatladı önümüzdeki aya bakacaz inş.

Feryadcigim saol canim bende evde tek basima pinekliyom, benim kocis daha isten gelmedi bende ugrasiyom iste. Senden ne haber

denden meraba arkadaşım sana sorum olacak çilek kan pıhtılaşmasımı yapıyor çok merak ettim yazında okudum öylemi birde şuan hamilemisin

canım öncelikle sağlıklı bir gebelik ve bebeğini sağlıkla zamanında kucağına almayı diliyorum......Evet çilekte K vitamini var,bu da pıhtılaşmayı arttıran bir vitamin,ama günde ne kadar çilek yersen tehlikeli o kadarını bilmiyorum........hergün 1-2 kg yersek belki zararlı olabilir ama haftada bir kere çilek yemenin zararı olacağını düşünmüyorum......

evet ben bebeğimi acaba çilek yediğim için mi kaybettim diye saçma bir soru sormuştum kendime,dediğim gibi saçma............insan o durumda bir sebep,bir suçlu,bir neden arıyor....sadece bu yüzden.......

ve de şu anda hamile değilim canım,doktorumun verdiği sürenin bitmesini bekliyorum.......

sen Kocaeli de hangi doktora gidiyorsun?değerlerin neler ve hangi ilaçları kullanıyorsun??cevaplarsan sevinirim.........teşekkürler.........ayrıca kaç haftalık gebesin....

günaydın herkese diyecem ama kimse yok.geçmişi okudum biraz
linburg canım hakkında hayırlısı demekten başka çarem yok.iyi olur inşallah bundan sonrası
feryad canım senin doktora şimdi kızdım gerçekten ya sana her ay büsürü ilacı veriyo sonrada öbür aya atıyo.ya sana ilaç vermeden önce eşinin değerlerine baksın.o ilaçlar bizim için pekte ii ilaç değil kilo yapıyo moralin alt üst oluyo,hormonların bozuluyo daha büsürü şey.eşinden bir daha isteseydi sperm tahlili.gün aşırı ilişkiye girdiysenin değer az çıkar mutlaka.en azından 4 gün diyet veriyolar ondan sonra alınıyo spermler.bunları söylemedimi önceden doktor tedaviye bşalamadan yapmalıydı sana bunları ya sinir oldum doktoruna canım yaa alsanaalsanasmile
crawford tatlım bende dün hamilelik baktım ay bişe bulamadım çok zor beğeniyorum.bide minnik minnik hamilelikler ya ben onlara hamile olmadan girrim .lcw dan gömlek almıştım hamilelik, kumaş aldım terziye diktirecem aynı model.
DİNAMİSS canım nasılsınız biz iyiyiz şükür yarın kontrolümüz var.kan uyuşmazlığı tahlilim falanda yapılacak.canım benim karnımda çatlaklar olmaya başladı sen ne kullanıyordun.tavsiye edeceğin bir krem varmı.ben kakao yağı kullanıyom ama fayda etmedi.yinede çatladı.
Celen canım geçmiş olsun ,Allah kızını sana bağışlasın.en kısa zamanda kendini toparlaman dileğiyle
AZDALAR canım ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun..kendini çok yormadan yerleştir .yeni eve bebek gelir inşallah.bizim apartmanda alt alta inan 4 daireye bebek geldi bu yıl.şimdide benim üst ve ben hamile . yeni ev hepimize uğurlu geldi.inşallah sanada sağlıklı bir hamilelik nasip olur.
ESRABEN,ANGEL canım yıldırım düştü apartmana modemimiz yandı.cumartesi yaptırdık.o yüzden giremedim
gülüşümmm sende iyisindir inşallah büşracım mide bulantıları artık katlacan.bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterir.bir an önce doktora gitde ben çatlayacam meraktan ay.gör kuzucunu.

ANGEL nerdesin geç oldu arayamadım seni, yazmamışsın doktor dönüşü merak ettim.......

canım gittim dr çok şükür herşey yolunda.oğluşumun 3 boyutlu renkli resmini çekti vardi dr.müthiş bişi ya.çok etkilendim resmen allahın mucizesi ya bebeklerin oluşumu.600 gr.olmuşş.şeker yüklemesi olcak birde tatanozzzz.işte böle canımcımm.inşallah allahım isteyen herkese yaşatsın cnm.

Valla doğru söylüyon arkadaşım resmen mahvettiler beni eşime 3 gün diyet verdiler ama açıkcası şuan ben bu durumun stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum birde 4-5 yumurta ile kalakaldım şimdi de kiste dönüşür diye stres oluyorum rabbime dua ediyorum en azından 1 ya da 2 si çatlasın diye çünkü çalışma yapıcam ben doktordaki tahlile göre umutsuz ama rabbim den de iyi bilemezler o verecek olduktan sonra verir dua edin arkadaşla yumoşlarım çatlasın da ay sonunda doktoru arayıp ben hamileyim diyebileyim :Saruboceq: düşünsenize ne güzel olur normal yolla hamile kalman imkansız dediler bana ama ben 2 kez hemde 2 ay arayla kaldım bilmiyorumkismile rabbim bana bu ay hamileyim demek nasip etsin ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…