sağol canımıniçi hayırlısı bakalım
miden çok mu kötü ne zaman gitcen dra
kızlar merhaba nasılsınız
büşra gülüş muco umut sevgim napıyorsunuz
gülüş dün kaçta çıktın işten çokmu geç gittin eve
selam kızlar
henüz geçmişe bakamadım ama kaç gündür giremedim topiğe
salı günü kusarken kan geldi ya yemek borusundan ya midemden bilemiyorum çok canım sıkıldı dr umu aradım hemen o da kusmaman gerek dedi ve ilaç söyledi eğer kusarsam kanama artabilirmiş çok korktum tabiki o günden beri 1 defa kustum kan gelmedi ama çok korkuyorum artık kusucam diye böyle bişi başına gelen varmı kızlar
Selam kızlar. Bugün internet yoktu işyerinde.Maalesef giremedim ne var ne yok nasılsınız. İyisinizdir inşallah. Bende yanma var yemek borumda. Dünde istifra ettim. Ama sorun değil napalım bugünlerde geçer elbet. Rüyamda kızımı gördüm çok tatlıydı esmerdi (benim gibi) emziriyordum. Çok güzel bir duyguydu. İnşallah gerçeğini hepimiz yaşarız.
celencim canim benim cok uzuldum inan cok sukur senin teselin cemren var ALLAH ona saglik sihhat omur versin insallah en kisa zamnda hamile kalirsin yeniden
sonuyokcum sanada gecmis olsun uzuldum cnm bidaha tekrarlanmadi degilmi
kizlar bugun transferimin 10.gunuydu kan testi verdim ev druna negatif cikti cok agladim cok moralim bozuk ilaclari falan birakayimmi dedim oda devam et simdilik esas kan gunune kadar dedi daha var nasilsa dedi ama bosuna kullanacgimi biliyorum olsaydi cikardi zaten neyse nasip hersey
kızlar yine moralim çok bozuk bizim aşılama yattı eşimin spermi çok düşük Ya mantığım almıyo ilk 2 gebeliğim 1 ay arayla oldu ve de tedavisiz şimdi neden böyle bilmiyorumkismilemafoldumben
doktorumdan haber bekliyorum ya bu ay ya da önümüzdeki ay tüp bebeğe geçilecekçok üzgünüm eşime de belli edemiyorum gölerim dolu dolu geziyorum ortalık ta senağlama iyiki varsınız
pişştttt kızlarrrrrrr burdayım:))) günahımı almayın kızzz raporluydum işe yyeni başladım düşük tehlikesinden hep evde yattım nete bile giremedim ancak ayda bir özele cevap yazabildim ama sizleri çokkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
Seni cok özledim kahvem lokumum opuyorumnanaktan Resmindeki papatya tacini istiyorum ben.:asigim:
Gecmis olsun canim benim :teselli:
Canim üzme kendini en azindan hamile kalma sansimiz var 1 yumurta be bir sperm bize tüp bebekte yeterli bunada sükür :teselli: Bende izinden sonra tekrar tüp deneyecegim
:teselli::teselli: Canim benimde ilki olmadi bende cok üzülmüstüm ama bu tüpdede sans sadece 25 % onun icin tekrar ve tekrar yaptirmak liazimki bu sans cogaldikca cogalsin ve bizde bebislerimize kavussalim.
Buraya tekra geldigine cok sevindim canim opuyorumnanaktan artikin burdada görüsürüz
:teselli: Annesi birazdah sabir... Bu kusmalar cokkkkk iyiye isaret bunu sende biliyon canim bebeginin saglikli olduguna isaret opuyorumnanaktan
Bende burdan tüm Polislerin bayramini kutluyorum, veeeeee Sabirli Eslerinide Tabiki ......
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
Kız aysude,polis karısı opuyorumnanaktan
Haberleri izlerken aklıma geldin. Herifin ordamı acaba diye düşündüm. aklinialirimsmile
Bayramınız kutlu olsun senin ve tüm polis eşlerinin. Nede olsa sizede bayram dimi. kaydirigubbakcemile3
Neyse iyi ol canımda, bugünlerde geçer.
Bende nolsun işte bugün eşimle bana hamile pantolonu kıyafet,ayakkabı,iç çamaşırı falan aldık. Malum artık ne giysem sıkıyordu. Bayramlık alınmış çocuklar gibi mutluyum. Göbeğim çıktı kız iyice rahat pantolonu giyince hamile olduğum belli olmaya başladı.Bilgilerinize sunarım.
Büşraaaa bulantılarında geçer inşallah canım. Çok kötü oluyor insan. Bak benimki 4. aya girdim kaybolup gidiyor yavaş yavaş. Arada çatlaklar oluyor ama idare ediyorum. Darısı sana.
denden meraba arkadaşım sana sorum olacak çilek kan pıhtılaşmasımı yapıyor çok merak ettim yazında okudum öylemi birde şuan hamilemisin
ANGEL nerdesin geç oldu arayamadım seni, yazmamışsın doktor dönüşü merak ettim.......
günaydın herkese diyecem ama kimse yok.geçmişi okudum biraz
linburg canım hakkında hayırlısı demekten başka çarem yok.iyi olur inşallah bundan sonrası
feryad canım senin doktora şimdi kızdım gerçekten ya sana her ay büsürü ilacı veriyo sonrada öbür aya atıyo.ya sana ilaç vermeden önce eşinin değerlerine baksın.o ilaçlar bizim için pekte ii ilaç değil kilo yapıyo moralin alt üst oluyo,hormonların bozuluyo daha büsürü şey.eşinden bir daha isteseydi sperm tahlili.gün aşırı ilişkiye girdiysenin değer az çıkar mutlaka.en azından 4 gün diyet veriyolar ondan sonra alınıyo spermler.bunları söylemedimi önceden doktor tedaviye bşalamadan yapmalıydı sana bunları ya sinir oldum doktoruna canım yaa alsanaalsanasmile
crawford tatlım bende dün hamilelik baktım ay bişe bulamadım çok zor beğeniyorum.bide minnik minnik hamilelikler ya ben onlara hamile olmadan girrim .lcw dan gömlek almıştım hamilelik, kumaş aldım terziye diktirecem aynı model.
DİNAMİSS canım nasılsınız biz iyiyiz şükür yarın kontrolümüz var.kan uyuşmazlığı tahlilim falanda yapılacak.canım benim karnımda çatlaklar olmaya başladı sen ne kullanıyordun.tavsiye edeceğin bir krem varmı.ben kakao yağı kullanıyom ama fayda etmedi.yinede çatladı.
Celen canım geçmiş olsun ,Allah kızını sana bağışlasın.en kısa zamanda kendini toparlaman dileğiyle
AZDALAR canım ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun..kendini çok yormadan yerleştir .yeni eve bebek gelir inşallah.bizim apartmanda alt alta inan 4 daireye bebek geldi bu yıl.şimdide benim üst ve ben hamile . yeni ev hepimize uğurlu geldi.inşallah sanada sağlıklı bir hamilelik nasip olur.
ESRABEN,ANGEL canım yıldırım düştü apartmana modemimiz yandı.cumartesi yaptırdık.o yüzden giremedim
gülüşümmm sende iyisindir inşallah büşracım mide bulantıları artık katlacan.bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterir.bir an önce doktora gitde ben çatlayacam meraktan ay.gör kuzucunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?