Canım, bir süre sonra seni listede ''bebeklerimiz '' kısmına da eklicez ,çabuk gelecek o günler inşallah...meleğim ellerine sağlık yine listemizi güncellemişsin..zamanın ne çabuk geçtiğini bu listeden anlıyorum
şu listeye girebilmek için nasıl uğraşıyodum bir zamanlar :))) sonra en altlardaydım....şimdi ortalarda...rabbim hayırlısıyla sonları da görmeyi nasip etsin (hayırlısıyla kucağıma aldığım günleri de)bana ve tüüüümmm kan pıhtı laşması nedeniyle düşük yaşayan arkadaşlarıma nasip etsin ...
aminnnn
listemizi melek güncelliyor..özeline msj at istersen ya da burdan görür ekler seni..
melekk bu arada zeynomm kk ya giremiyomuş..15 haftalık olmuş onuda haber vereyim dedim..mucukopuyorumnanaktan
teşekkürler esraben cim.melek76 arkadaşımıza mesaj attım..opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar.ben meltem.ağustos 2010 anne adayıyım. inş. bir kızım olacak.
bende düşüklerim dolayısı ile iğne kullanıyorum.aslında testlerim temiz çıkmıştı doktorum tedbir olsun diye kullandırıyor. şu nda elimde 15 günlük iğnem kaldı.23. haftada bitmiş olacak.
kaçıncı haftaya kadar bu iğne kllanılıyor.erken bırakan var mı.a da benim gibi sadece düşük için kullanan var mı.
hepinize kolay gelsin .cevap yazanlara teşekkürler şimdiden.
beni de listenize ekler misiniz...
hayırlı olsun tatlım Allah pişman etmesinkıslarrr bugün yeni işyerime başlayış yaptım şimdi evimdeyim pazartesi günü gitcem bakalım nolcekkk... çok yoruldummmm çokkkk hepiniz allaha emanet olun....
azdalar canım ben bebeğimi 3 ay önce kaybettim 28 haftalıktı evet bende 677 mthfr heterezigotum canım şu an hamile değilim sezeryanla doğum yaptım kızımı o yüzden bekleme süresindeyim
canımsın yaa bu herif beni öldürür eve onun duygusal baskısıyla ok dedim öğleden sonra aradım yaw durdur ben yeni bi ev buldum dedi sonra tekrar aradım annenlerle bi konuşsan bize yardım ederler mi dedi ok dedim sonra tekrar aradım dur haber bekliyorum dedi ortalğı velveleye verdi bizimkiler kredi için banka kapılarınıo aşındırmaya başladı akşam oldu yaaa o evi zaten başkası almış ki dediklava: çıldırdıııımmmmm ay evi daha görmemiştim düşün sırf o çok beğendi diye ok verdim sonradan bulduğu eve
sağol tatlım sanada geçmiş olsun bende 677 homozigot GPIII heterozigot benimde 28 haftalık kaybım var bülent kahramana gidiyorum hatemde sen kime gidiyorsungulus27 sanada çok geçmiş olsun ben eskileri fazla okuyamadım yeni yeni okuyorum neler olmuş girmeyeli
bende gaziantepte yaşıyorum hangi doktora gidiyosun benimle paylaşırmısın benim 677 mthfr heterozigot haricinde birşey bulunamadı 6 kez düşük yaşadım bunlardan birinde kromozom bozukluğu (trizomi 8) çıktığı için tüp bebek ve pgt denedik ama oda başarısız oldu okadar yorgunumki
senin rahatsızlığın neydi?
sağol tatlım sanada geçmiş olsun bende 677 homozigot GPIII heterozigot benimde 28 haftalık kaybım var bülent kahramana gidiyorum hatemde sen kime gidiyorsun
tatlım benim hamileliğimde beni başından göndermeye çalışan ve hatta neredeyse ölümüme sebep olabilecek dr İbrahim büyükbeşe beni hiç tanımadan ölüm riskimin olduğunu bile bile gecenin bir yarısı ameliyata alan ve hayatımı kurtaran dr nurettin kavcı ibrahim beyi hiç tavsiye etmem nurettin kavcı dr olarak çok iyi ama hastalarıyla duygusal anlamda arası iyi değil cevapları insanı tatmin etmiyor euro fertildeki drlarıda çok iyi tanıyorum kendileri para konusunda çok iyidir ama en azından hastalarıyla iletişimleri iyi adamlara konuş de hiç susmazlar ama iş icraata gelince fos üniversitedeki drlarada gittim memnun kalmadım melek hanımada gittim kadının çok fazla bilgisi yok heleki primer hastanesi devlet hastanesinden kötü hale geldi şuanki drumdan çok memnunum hem tıbbi olarak hemde iletişim olarak çok iyi dinlemeyi biliyor ve tatmin edici cevaplar veriyor daha önce benim durumumda doğum yaptırmış yani tecrübeli kesinlikle tavsiye ederimben burdaki doktorları hiç sevemedim ve beğenemedim açıkçası istanbuldan geleli 3 sene oldu 3 senedirde fırsat buldukça istanbula taşınıyorum biraz zor oluyo ama ne yapayım primer de melek ekiciyi seviyorum ama onuda sevdiğimden yani söylediklerine inandığımdan değil çok doktora gittim canım ben euro fertile bile gittim
senin doktorun bu tür gebeliklerde tecrübelimi bide GPIII NEDİR ONU BİLMİYORUM
tatlım benim hamileliğimde beni başından göndermeye çalışan ve hatta neredeyse ölümüme sebep olabilecek dr ibrahim büyükbeşe beni hiç tanımadan ölüm riskimin olduğunu bile bile gecenin bir yarısı ameliyata alan ve hayatımı kurtaran dr nurettin kavcı ibrahim beyi hiç tavsiye etmem nurettin kavcı dr olarak çok iyi ama hastalarıyla duygusal anlamda arası iyi değil cevapları insanı tatmin etmiyor euro fertildeki drlarıda çok iyi tanıyorum kendileri para konusunda çok iyidir ama en azından hastalarıyla iletişimleri iyi adamlara konuş de hiç susmazlar ama iş icraata gelince fos üniversitedeki drlarada gittim memnun kalmadım melek hanımada gittim kadının çok fazla bilgisi yok heleki primer hastanesi devlet hastanesinden kötü hale geldi şuanki drumdan çok memnunum hem tıbbi olarak hemde iletişim olarak çok iyi dinlemeyi biliyor ve tatmin edici cevaplar veriyor daha önce benim durumumda doğum yaptırmış yani tecrübeli kesinlikle tavsiye ederim
gpıııa l33p heterozigoterken yaşta kalp felç vs gibi hastalıkların geni
tatlım mthfr heterozigot olduğunu nasıl öğrendin çünkü aynı testte çıkar belki sende normaldir bu testi eurofertildeki fuat aksoy istedi daha öncesindede tanışıyorduk ayrıca benim müşterimdibu testi yaptırmanı kim istedi ben sanırım böyle bir test yaptırmadım
tatlım mthfr heterozigot olduğunu nasıl öğrendin çünkü aynı testte çıkar belki sende normaldir bu testi eurofertildeki fuat aksoy istedi daha öncesindede tanışıyorduk ayrıca benim müşterimdi
gerileme yoktu tatlım hatta doğumdan 5 gün önce gittiğimiz kontrolde bacak boyu haftasına göre ileriydi 27 haftalıkken bacak boyu 28 haftalıktı herşey birgünde olup bitti tabiiki bunun öncesi vardır ama dr bana iletmedi o kontrolde suyumun azaldığını farketmiş ama bana söylememiş aaa ben size söylemedim miiii? dedi pişkin pişkintekrar bakayım test sonuçlarına
gebeliğinin başında herhangi bir problem varmıydı?gelişimde yavaşlık kalp atışlarını geç alma gibi?
ŞenizŞenizçalıkuşu hoşgeldinnnnnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?