çok geçmiş olsun bende 6 kez bebeklerimi kaybettim benimkiler 7,8 haftalıktı ama yinede seni çok iyi anlıyorum
bunlarda bizim sınavımız demekten başka çare yok
rabbim sabrını versin hepimize,çok geçmiş olsun sanada
inşallah canım....hayırlı olsun tatlım Allah pişman etmesin
bugün başlayış yapıp evime geldim bakalım gelcek hafta netleşir durum biraz daha...kızlar nasılsınız
aysude_mir nasılsınız başladınmı işe
sonuyok canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor hiç gelmiyorsun msn ye her şey yolundadır inşallah bulantın varmı canım
sen bu hikayeyi anlattığın her an oraya gelip o doktoru boğazlamak istiyorum inan...tatlım benim hamileliğimde beni başından göndermeye çalışan ve hatta neredeyse ölümüme sebep olabilecek dr İbrahim büyükbeşe beni hiç tanımadan ölüm riskimin olduğunu bile bile gecenin bir yarısı ameliyata alan ve hayatımı kurtaran dr nurettin kavcı ibrahim beyi hiç tavsiye etmem nurettin kavcı dr olarak çok iyi ama hastalarıyla duygusal anlamda arası iyi değil cevapları insanı tatmin etmiyor euro fertildeki drlarıda çok iyi tanıyorum kendileri para konusunda çok iyidir ama en azından hastalarıyla iletişimleri iyi adamlara konuş de hiç susmazlar ama iş icraata gelince fos üniversitedeki drlarada gittim memnun kalmadım melek hanımada gittim kadının çok fazla bilgisi yok heleki primer hastanesi devlet hastanesinden kötü hale geldi şuanki drumdan çok memnunum hem tıbbi olarak hemde iletişim olarak çok iyi dinlemeyi biliyor ve tatmin edici cevaplar veriyor daha önce benim durumumda doğum yaptırmış yani tecrübeli kesinlikle tavsiye ederim
GPIIIa L33P heterozigoterken yaşta kalp felç vs gibi hastalıkların geni
canım normal gibi bir gün iki gün önce kesiyolar iğneyi... ayyy bi bebişimiz daha olcakkk inşallah... allah yardımcın olsun.......kızlar merhaba ben az önce doktordan geldim haftaya cuma doğum olacak doktorum 2 gün önce iğneyi kes dedi sizce normal mi
günaydın kızlar.umarım hersey yolundadır ve herkes iyidir.biz persembe sabahı evimize döndük.o gün kanamam cok fazla oldu.dünde gataya acile gittik.kanda hamileliğe bakıldı ve değerim 1400 cıktı.usg yapıldı ama maalesef kese gözükmedi.normalde bu haftada (8. hafta)kalp atımı bilealınması lazım :çok üzgünüm: doktor yatış yapıcaktı ama ben cemreden doalyı kabul etmedım.pazar günü tekrar kan vermeye gelirim dedim.eger değer 2 katına cıkmazsa veya düşmezse dış gebelık olarak degerlendirilicek ve yatış yapılıcak.ondan sonrası hastanede devam edıcek mafoldumben bakması içinde babanneyi cagırıcaz ankaradan.eğer bu da dış gebelik cıkarsa 5. dış gebeliğim ve 8. kaybım kayıtlara gecıcek mafoldumben
günaydın kızlar.umarım hersey yolundadır ve herkes iyidir.biz persembe sabahı evimize döndük.o gün kanamam cok fazla oldu.dünde gataya acile gittik.kanda hamileliğe bakıldı ve değerim 1400 cıktı.usg yapıldı ama maalesef kese gözükmedi.normalde bu haftada (8. hafta)kalp atımı bilealınması lazım :çok üzgünüm: doktor yatış yapıcaktı ama ben cemreden doalyı kabul etmedım.pazar günü tekrar kan vermeye gelirim dedim.eger değer 2 katına cıkmazsa veya düşmezse dış gebelık olarak degerlendirilicek ve yatış yapılıcak.ondan sonrası hastanede devam edıcek mafoldumben bakması içinde babanneyi cagırıcaz ankaradan.eğer bu da dış gebelik cıkarsa 5. dış gebeliğim ve 8. kaybım kayıtlara gecıcek mafoldumben
arkadaşlar ankara kızılay civarında kan testi yaptırabileceğim yer bilen varmı?acilll lütfen ardım edinn
canım geçmiş olsun,sizlere birşey olmasın......sen çook güçlü bir bayansın,biliyorsun ki bu da geçecek ve Cemre ye de kardeş gelecek......Allah bu sıkıntılı dönemi kolay atlatmana yardım etsin canım......:teselli:
AYSUDE yeni iş yerin hayırlı olsun canım.....yeni başlangıçlar her zaman güzel gelişmeleri beraberinde getirir:hooray:
UMUTLUYUZ okuduklarıma göre genelde 1-2 gün önce kesiliyor iğne zaten canım.....Allah kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq:
GÜL eşine kızma yaaa.... ne yapsın heyecanlanmış o da,bazen işler planlandığı gibi gitmeyebiliyor......biz tam 3 ay ev aradık ve en sonunda Allah hem gönlümüze hem bütçemize göre bir ev nasip etti....size de nasip olacak acele etmeyin,orayı bilmiyorum ama Kocelide ev fiyatları düşüyor,kredi oranları da düştü,belki dahada düşecek ve iyi ki o zaman o evi almamışız diyeceksiniz.....
RAVZA nasılsın canımmmm:1hug:
gerileme yoktu tatlım hatta doğumdan 5 gün önce gittiğimiz kontrolde bacak boyu haftasına göre ileriydi 27 haftalıkken bacak boyu 28 haftalıktı herşey birgünde olup bitti tabiiki bunun öncesi vardır ama dr bana iletmedi o kontrolde suyumun azaldığını farketmiş ama bana söylememiş aaa ben size söylemedim miiii? dedi pişkin pişkin
neyse geçmişle moral bozmanın anlamı yok sana özelden şuan arayabileceğin telefon nomu yazdım
şimdi önümüze bakmak lazım hastalık belli iyi dr önemli ve bebiş çalışmaları hihoyyyt
selam arkadaşlar.ben meltem.ağustos 2010 anne adayıyım. inş. bir kızım olacak.
bende düşüklerim dolayısı ile iğne kullanıyorum.aslında testlerim temiz çıkmıştı doktorum tedbir olsun diye kullandırıyor. şu nda elimde 15 günlük iğnem kaldı.23. haftada bitmiş olacak.
kaçıncı haftaya kadar bu iğne kllanılıyor.erken bırakan var mı.a da benim gibi sadece düşük için kullanan var mı.
hepinize kolay gelsin .cevap yazanlara teşekkürler şimdiden.
beni de listenize ekler misiniz...
umut_sevgim
merheba canım nasılsın minik kızın nehir nasıl ne kadarlık oldu yaramaz kızımız rabbim bizede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?