Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok teşekkür ederim rabbim benim gibi bebişlerini kaybeden herkese yani burdaki kardeşlerimin hepsine hepimize sabır versin demek seninde 6 oldu benim kızım 5. ciydi sana rabbim sabır versin bu arada aramızda yenisin galiba hoşgeldin

kızlar merhaba ben az önce doktordan geldim haftaya cuma doğum olacak doktorum 2 gün önce iğneyi kes dedi sizce normal mi

hayırlı olsun tatlım Allah pişman etmesin
inşallah canım....
kızlar nasılsınız
aysude_mir nasılsınız başladınmı işe
sonuyok canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor hiç gelmiyorsun msn ye her şey yolundadır inşallah bulantın varmı canım
bugün başlayış yapıp evime geldim bakalım gelcek hafta netleşir durum biraz daha...

sen bu hikayeyi anlattığın her an oraya gelip o doktoru boğazlamak istiyorum inan...

kızlar merhaba ben az önce doktordan geldim haftaya cuma doğum olacak doktorum 2 gün önce iğneyi kes dedi sizce normal mi
canım normal gibi bir gün iki gün önce kesiyolar iğneyi... ayyy bi bebişimiz daha olcakkk inşallah... allah yardımcın olsun.......

Merhabalar :))

Birkaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir..Deniz çarşamba günü aşılarını oldu çok ağladı...Aynı anda 3 aşı birden yapıldı..Bu aşılarında etkisi ile mızmızlığı da arttı (
Hepiniz aklımdasınız ama inanın fırsat bulup okuyamıyurum da yazamıyorum da..

Herkesi öpüyorum geçmişe hiç bakamadım inşallah keyifler yerindedir.

günaydın kızlar.umarım hersey yolundadır ve herkes iyidir.biz persembe sabahı evimize döndük.o gün kanamam cok fazla oldu.dünde gataya acile gittik.kanda hamileliğe bakıldı ve değerim 1400 cıktı.usg yapıldı ama maalesef kese gözükmedi.normalde bu haftada (8. hafta)kalp atımı bilealınması lazım :çok üzgünüm: doktor yatış yapıcaktı ama ben cemreden doalyı kabul etmedım.pazar günü tekrar kan vermeye gelirim dedim.eger değer 2 katına cıkmazsa veya düşmezse dış gebelık olarak degerlendirilicek ve yatış yapılıcak.ondan sonrası hastanede devam edıcek mafoldumben bakması içinde babanneyi cagırıcaz ankaradan.eğer bu da dış gebelik cıkarsa 5. dış gebeliğim ve 8. kaybım kayıtlara gecıcek mafoldumben

canım benim ya üzülme sen neleri atlatmadın ki bununda üstesinden gelirsin Allah sabrını verir umarım en kısa zamanda da iyileşirsin canım,,,,

celencim çok geçmiş olsun allah cemremize uzun ömmür versin ben son yazdığında kürtaj oldun gibi düşünmüştüm allah yar ve yardımcın olsun

canım geçmiş olsun,sizlere birşey olmasın......sen çook güçlü bir bayansın,biliyorsun ki bu da geçecek ve Cemre ye de kardeş gelecek......Allah bu sıkıntılı dönemi kolay atlatmana yardım etsin canım......:teselli:

AYSUDE yeni iş yerin hayırlı olsun canım.....yeni başlangıçlar her zaman güzel gelişmeleri beraberinde getirir:hooray:

UMUTLUYUZ okuduklarıma göre genelde 1-2 gün önce kesiliyor iğne zaten canım.....Allah kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

GÜL eşine kızma yaaa.... ne yapsın heyecanlanmış o da,bazen işler planlandığı gibi gitmeyebiliyor......biz tam 3 ay ev aradık ve en sonunda Allah hem gönlümüze hem bütçemize göre bir ev nasip etti....size de nasip olacak acele etmeyin,orayı bilmiyorum ama Kocelide ev fiyatları düşüyor,kredi oranları da düştü,belki dahada düşecek ve iyi ki o zaman o evi almamışız diyeceksiniz.....

RAVZA nasılsın canımmmm:1hug:

canımmm... çok üzüldüm... ama lütfen üzme kendini..Rabbim cemremize sağlık, güzel ömür versin..

arkadaşlar ankara kızılay civarında kan testi yaptırabileceğim yer bilen varmı?acilll lütfen ardım edinn

celencim canım ne kadar üzülme desekte bi anlamı yok ama unutmaki çok büyük bi tesellin var cemren var rabbim ona uzun sağlıklı ömür versin rabbim yardımcın olsun inşallah çabucak atlatır toparlanırsın

canım benim ben çok iyiyim sen nasılsın sen ne kadar bekleme süresi koydun kendine hayırlısıyla ne zaman başlayacaksın bebiş çalışmalarına belki beraber başlarız beraber hayırlı haberi veririz kızlara

gülüş tatlım sende bebeğini 28 haftada kaybettin galiba peki neden olarak ne sölediler suyun azaldığı içinmi erken doğum olmuş bide hamileyken iğne kullanıyormuydun ve kaçlık iğneydi çok soru sordum demi ama işte bende cevap arıyorum neden erken doğum yapıyorum diye kendi kendime sende aynı durumda olunca bi soriyim dedim öpüyorum canım

umut_sevgim
merheba canım nasılsın minik kızın nehir nasıl ne kadarlık oldu yaramaz kızımız rabbim bizede nasip etsin inşallah

canım benım gecmıs olsun ben bebegın dustu zannedıyodum hala mudahaele yapılmadı demek ınsallah en kolay sekılde atlatırsın bebek buyusun bende 2, dusunuyodum ama korkmaya basladım sımdıden hamıle kalırsam ne olur kurtaj dıs gebelık hepsını gecırdıgım ıcın rabbım hakkımızda hayırlısını versın sukurler olsunki kızımız var rabbım onlara hayırlı saglıklı omur ler versın ne yapaılım takdır ALLAHIIN elden bısey gelmıyor bızı habersız bırakma olurmu canım.....

canım bende kan pıhtılasması yoktu dr onlem olarak verdı ama benım dr dogumdan 2 hafta once bırak demıstı ama ben bebege bısey olur dıye 1 gun kala bıraktım kanama cok oldu ama sukurler olsun bebesım saglıklı sen dr bıdaha sorsana cok erken bıraakıyosun burdakı arkadslar coguı 2 veya 3 hafta once bıraktılar rabbım saglıklı bı sekılde kucagına alamayı nasıp etsın ınsallah....

[]

umut_sevgim
merheba canım nasılsın minik kızın nehir nasıl ne kadarlık oldu yaramaz kızımız rabbim bizede nasip etsin inşallah

canım uykusuz ve bıtkın bı durumdayım bızım zıllos yuzunden eskıden sabah namazıyla uyurdu sımdı oglen ezanını beklıyo uyumak ıcınınsallah canım o uykusuz gecelerı sende tadarsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…