Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım uykusuz ve bıtkın bı durumdayım bızım zıllos yuzunden eskıden sabah namazıyla uyurdu sımdı oglen ezanını beklıyo uyumak ıcınınsallah canım o uykusuz gecelerı sende tadarsın:)

inşallah canım bizimde olsunda napalım uyumasakta olur ama ölede çok zordur değilmi neticede ona bakmak içinde güç enerji lazım uyku olmayınca sende zayıf düşüyorsun neyse duamızı şöle değiştirelim rabbim azda olsa uyku uyuyan miniklerden nasip etsin hepimizeboshayallersmile:Saruboceq:

canım sanada az kalmı ınsallah sımdı heyacan doruktadır dımı rabbım saglıcakla kucagına alamayı nasıp etsın darısı dıger arkadslara ınsallh...

sağol amin canımcım,,,gerçekten çok heycanlıyım dünden beri dün doktora son kontrole gttim heycandan elim ayağım titredi,,sağlıkla bebişimi kucağıma alayım rahatlıcam darısı olmayanların başına inşallah,,sen iğneye doğumdan sonra devam ettin mi?

umutluyuz
sen nasılsın canım heyecan doruktadır şimdi rabbim yardımcın olsun tez zamanda kurtarsın seni sağ salim bebişini kucağına al inşallah

ayyy yerim ben onu maşallah o ne saçlar öle simsiyahrabbim nazarlardan korusun tam ısırmalık var ya ama kıyamam o zilliye ben rabbim hepimize nasip etsin ne zaman düşünüyon ikinciyi hemenmi yoksa

sagol teyzesi bziim ailede ırsi herlde herkes sacına cok sasırıyo rabbım tez zamanda sanada nasıp etsın yok canım ya hemn dusunmuyorum 2 yasına falan gelsın ondan sonra bakarız artık:)

yok canım devam etmedım ıgneyı son gun bıraktıgım ıcın cok kanama oldu dr seruma ıgne falan kattı onun ıcın cok kılo verdım sımdıde yaramazım uyutmuyo uyurken bı kacamak yapıyım dedım sen kullanacakmısın

kızlar bugun kızkardesım gelecek bebısı ılk defa gorecek sınavdalrı falan vardı gelemdı kızcagız 1 hfata bırazcık olsun nobetı ona devredecem bende cok ozledım gurbetlık cok kotu yaaa......

Amin sağol canım ya iyiyim gün sayıyorum heyecan ve merakla ama geçmek bilmiyor son günler

son günlerin artık bırak saati saniyeleri bile çok ağır geçiyo gibi geliyo insana ama sabret çok az kaldı inşallah bebişini kucağına aldığında herşeyi unutacaksın nasılsa bu duyguyu bizde yaşarız inşallah hazırlıkların tammamı bitirdinmi herşeyi eksik varmı daha annen le aynı yerdemisin yanında kim olacak

kızlar bugun kızkardesım gelecek bebısı ılk defa gorecek sınavdalrı falan vardı gelemdı kızcagız 1 hfata bırazcık olsun nobetı ona devredecem bende cok ozledım gurbetlık cok kotu yaaa......

gözün aydın canım şimdi o ne heyecanlıdır yeğenini görecek senin içinde iyi dediğin gibi sırtın biraz yatak yüzü görecekmirmirmirmir

RAVZA bana doktorum 3 ay dedi,Mayısta 3.reglimi olunca dolacak verdiği süre,ama bakalım,hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsin tam gelsin bebişler.......

ravza bir de benim doktorum 3.ayım bitince bana Magnezyum başlamıştı,mide bulantısından içemeyince içmesem olmaz mı diye sormuştum?bana preeklemsi ve erken doğumu önemli ölçüde önlediğini gördüklerini,o yüzden içmemde fayda olacağını söyleyip,tablet şeklinde olanını vermişti.......gerçi tableti içmek nasip olmadı ama,bunuda bir araştır istersen biliyorsn her doktorun yorumu farklı oluyor canım.....

Ahh celenim:teselli: ne desem bilmiyorum ki Allah sana eşine ve kızına uzun sağlıklı bir ömür versin derdi veren rabbim sabrını da versin inşallah :teselli:

canım iyi yaptın arada kaçamak yap böyle nefes al kendinede vakit ayır,,,ben iğneyi kullanacakmışım 3 ay daha doktorum öyle dedi...

canım inşallah sizde en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsınız doğumumda sizler için dua edicem,,,,hazırlıklarımı 7. ayımda bitirdim bebiş erken falan gelir diyerek :) biraz abarttım sanırım,,şimdide evdeki temizlik işlerini bitirdim bir tek camları bıraktık çünkü çabuk kirleniyor onu da çarşamba hallederiz eşim de ankarada kursu var 4 ay yok temmuza kadar...doğumdan 1 gün önce gece gelecek annem her zaman yanımda kalıyor yalnızım çünkü bebeğin 40ı çıkana kadarda bırakmıcak ayvalıkta oturuyor ama fedakarlık yapıyor benim için anne olmak kolay değil valla ona da kıyamıyorum ama yapacak birşey yok

Günün ilk mesajı benden gelsin GÜNAYDIIN pıhtılı güzelller hepinize mutlu pazarlar

celenim canım allahım sabır versin güzelim ahh beklemek çoook zor allah sabır versin hayırlısı neyse o olsun canım sen kanamam geldi deyince ben kendiliğinden düştü sanmıştım allahım kolaylık versincanım üzme kendini
canım iyi yaptın arada kaçamak yap böyle nefes al kendinede vakit ayır,,,ben iğneyi kullanacakmışım 3 ay daha doktorum öyle dedi...

drun kim canım bende izmirdeyim ya merak ettim şimdi

bu arada kızlar benim kusma bulantılar kesildi hafif bulantı oluyor ama kusmalar bitti sanırım 10. haftadayım normalmi bilmiyorum korkmaya başladım acaba bebek yaşıyormu diye ne yapsam acaba dr gitsem bi ultrasona baktırsammı eyvahedigeldismile
ama gögüslerim hala hassas drada önümüzdeki hafta gidecektim yani offff ara vermiş olabilirmi tekrar başlarmı acaba ayyy ne yapıcam ben????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…