canım uykusuz ve bıtkın bı durumdayım bızım zıllos yuzunden eskıden sabah namazıyla uyurdu sımdı oglen ezanını beklıyo uyumak ıcınınsallah canım o uykusuz gecelerı sende tadarsın:)
kızlar beray bebeğini kucağına almış haber vereyim dedim mayıs anneleri topiğine yazmış
ravzam profılde resmı var bakabılırsın
canım sanada az kalmı ınsallah sımdı heyacan doruktadır dımı rabbım saglıcakla kucagına alamayı nasıp etsın darısı dıger arkadslara ınsallh...
umutluyuz
sen nasılsın canım heyecan doruktadır şimdi rabbim yardımcın olsun tez zamanda kurtarsın seni sağ salim bebişini kucağına al inşallah
ayyy yerim ben onu maşallah o ne saçlar öle simsiyahrabbim nazarlardan korusun tam ısırmalık var ya ama kıyamam o zilliye ben rabbim hepimize nasip etsin ne zaman düşünüyon ikinciyi hemenmi yoksa
sağol amin canımcım,,,gerçekten çok heycanlıyım dünden beri dün doktora son kontrole gttim heycandan elim ayağım titredi,,sağlıkla bebişimi kucağıma alayım rahatlıcam darısı olmayanların başına inşallah,,sen iğneye doğumdan sonra devam ettin mi?
Amin sağol canım ya iyiyim gün sayıyorum heyecan ve merakla ama geçmek bilmiyor son günler
kızlar bugun kızkardesım gelecek bebısı ılk defa gorecek sınavdalrı falan vardı gelemdı kızcagız 1 hfata bırazcık olsun nobetı ona devredecem bende cok ozledım gurbetlık cok kotu yaaa......
günaydın kızlar.umarım hersey yolundadır ve herkes iyidir.biz persembe sabahı evimize döndük.o gün kanamam cok fazla oldu.dünde gataya acile gittik.kanda hamileliğe bakıldı ve değerim 1400 cıktı.usg yapıldı ama maalesef kese gözükmedi.normalde bu haftada (8. hafta)kalp atımı bilealınması lazım :çok üzgünüm: doktor yatış yapıcaktı ama ben cemreden doalyı kabul etmedım.pazar günü tekrar kan vermeye gelirim dedim.eger değer 2 katına cıkmazsa veya düşmezse dış gebelık olarak degerlendirilicek ve yatış yapılıcak.ondan sonrası hastanede devam edıcek mafoldumben bakması içinde babanneyi cagırıcaz ankaradan.eğer bu da dış gebelik cıkarsa 5. dış gebeliğim ve 8. kaybım kayıtlara gecıcek mafoldumben
feryad hoşgeldin nasılsın canım
sagol teyzesi bziim ailede ırsi herlde herkes sacına cok sasırıyo rabbım tez zamanda sanada nasıp etsın yok canım ya hemn dusunmuyorum 2 yasına falan gelsın ondan sonra bakarız artık:)
yok canım devam etmedım ıgneyı son gun bıraktıgım ıcın cok kanama oldu dr seruma ıgne falan kattı onun ıcın cok kılo verdım sımdıde yaramazım uyutmuyo uyurken bı kacamak yapıyım dedım sen kullanacakmısın
sagol teyzesi bziim ailede ırsi herlde herkes sacına cok sasırıyo rabbım tez zamanda sanada nasıp etsın yok canım ya hemn dusunmuyorum 2 yasına falan gelsın ondan sonra bakarız artık:)
yok canım devam etmedım ıgneyı son gun bıraktıgım ıcın cok kanama oldu dr seruma ıgne falan kattı onun ıcın cok kılo verdım sımdıde yaramazım uyutmuyo uyurken bı kacamak yapıyım dedım sen kullanacakmısın
son günlerin artık bırak saati saniyeleri bile çok ağır geçiyo gibi geliyo insana ama sabret çok az kaldı inşallah bebişini kucağına aldığında herşeyi unutacaksın nasılsa bu duyguyu bizde yaşarız inşallah hazırlıkların tammamı bitirdinmi herşeyi eksik varmı daha annen le aynı yerdemisin yanında kim olacak
celenim canım allahım sabır versin güzelim ahh beklemek çoook zor allah sabır versin hayırlısı neyse o olsun canım sen kanamam geldi deyince ben kendiliğinden düştü sanmıştım allahım kolaylık versincanım üzme kendinigünaydın kızlar.umarım hersey yolundadır ve herkes iyidir.biz persembe sabahı evimize döndük.o gün kanamam cok fazla oldu.dünde gataya acile gittik.kanda hamileliğe bakıldı ve değerim 1400 cıktı.usg yapıldı ama maalesef kese gözükmedi.normalde bu haftada (8. hafta)kalp atımı bilealınması lazım :çok üzgünüm: doktor yatış yapıcaktı ama ben cemreden doalyı kabul etmedım.pazar günü tekrar kan vermeye gelirim dedim.eger değer 2 katına cıkmazsa veya düşmezse dış gebelık olarak degerlendirilicek ve yatış yapılıcak.ondan sonrası hastanede devam edıcek mafoldumben bakması içinde babanneyi cagırıcaz ankaradan.eğer bu da dış gebelik cıkarsa 5. dış gebeliğim ve 8. kaybım kayıtlara gecıcek mafoldumben
canım iyi yaptın arada kaçamak yap böyle nefes al kendinede vakit ayır,,,ben iğneyi kullanacakmışım 3 ay daha doktorum öyle dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?