Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

KAHVELOKUMcum merhaba uzun süredir girmiyorum üyelik ismim falan değişti...bir listemiz vardı orada nick im ASLGKH...eğer hala devam ediyorsa listemiz doğum yaptım sizinle paylaşmak istedim...02,04,2010 tarihinde 2630gr ağırlığında 48cm bir erkek bebek dünyaya getirdim ismi KAYRA...Allah isteyen herkese nasip etsin herkes için dua ettim Rabbim inş herkese bu duyguyu yaşatsın...

slm kızlar iyi akşamlarr
sonuyokcum telaşlanma bulantılar kişden kişiye değişiyor benimde o civarlar kesilmişti ama sen yinede rahat edeceksen başka bi dr.a git bebişini gör ama bişi yokturrr send göreceksin
celencim canım geçmiş olsunnn demek kanaman başladı dış gebelikten şüpheleniliyor hakkında hayırlısı tatlım inşlah değerin yükselirdee söylediklerinin hiç birine gerek kalmazz
macrolcum canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşlah hayırlı evlat olsunn.

canım benim doktorum buca tıpta aylin barboros,,,,çok ilgili çok memnunum kendisinden,bu arada bulantıların kesildiyse ve için rahat değilse doktoruna git bebeğini ultrasonda görünce rahatlarsın canım kiminin erken kesiliyor bulantısı endişelenme,,,ne zamandan beri bulantın yok,,,benim de arada kesiliyordu bulantım ve ben de çok korkuyordum bebişimi görünce ohhh diyordum,,,seni çok ii anlıyorum canım...

tebrikler canım Allah bebişine ve sana sağlık versin analı babalı büyütsün yavrunu

umutluyuz canım dün akşam yemek yedikten sonra pek bişi olmadı ve bugün çok hafif bulantı var ama kusma yok o yüzden diyorum acaba bir sorun mu var offf beklsemmi biraz daha belki başlar tekrar olsa bir dert olmasa bir dert valla bu bulantılar

inş canım ya ne yapacağımı bilemiyorum

hanımlar oglum hepinizin ellerinizden öpüyor perşembe günü dogum yaptım suyum tamamen bittigi için dün eve geldim sezaryanla oldu dogum ismi baran 2800 kg 46 boy biraz sarılık var gibi takip ediyoruz kan tahlilleriyle bende mutlu sona kavuştum darısı hepinizin başına inşallah

ay canım Allah uzun sağlıklı ömürler versin.hayırlı olsun kurtulmuşsun ne güzel .darısı benim gibi bekleyenlere.doğum nasıl oldu kolaymı iğneyi ne zaman kestin.zorluk yaşadınmı yaz bize canım fırsat bulursan.mis kokulu kuzunu öpüyorum annesi.iyi bakın kendinize.sarılıkta gözlerine ii bak canım sarı sarı oluyo beyazı.yüzüde aynı şekil .inşallah ilerleyen sarılık olmaz ama düşürüyolar genelde.şimdiki bebeklerde hep oluyor nedense.Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin canım. opuyorumnanaktan

teşekkürler canım.bitince yazdırıcam iğnemi.yazarım canım..kaydirigubbakcemile5

sıkıntı yapma canım.bazılarının bulantısı erken biter.ben 3-4 kere kusmuşumdur toplasan.benim hep bulanırdı 16.haftada bitti.iyi şeyler düşün annesiii.sev bebeğinii

umutluyuz canım sanada az kalmış.dua et bizede sağ sağlim bizde yaklaşalım o günlere.sende bir çırpıda kurtul canım.sende dualarımızdasın. :Saruboceq: habersiz bırakma bizi sende.

geçmiş olsun arkadaşım.inşallah değerin katlanır ve bebişin seni bırakmaz.

anladım canım..devam edicem bende.teşekkürler..opuyorumnanaktan

önemli değil canım ne demek.cinsiyeti neydi senin bebeğin.benimki erkek. aspirin kullanmıyorsun dimi sen ?

kız canım.ismi ECEM.. aspirin ilk 3 ay kullanmıştım.sonra bırak demişti doktorum.ama siz devam etmişsiniz. ben de başlasan tekrar ..doktora gidince başladım desem..

kız canım.ismi ECEM.. aspirin ilk 3 ay kullanmıştım.sonra bırak demişti doktorum.ama siz devam etmişsiniz. ben de başlasan tekrar ..doktora gidince başladım desem..[/QUOTE]

Allah bağışlasın canım.aspirini bilemiyecem canım ama burdakiler genelde 34.haftaya kadar kullanıyo.bende 34.haftaya kadar kullanacam doktorumda aynı fikirde.ilk üç aydan sonra kullanmadıysan başlama.sonuçta pıhtı sorunun yok.ben bir kere başlamış ve devam etmiş oldum.

Gülay30 çok sevindim canım. Bebişine kavuşmana. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin. Analı babalı büyütsün. Darısı bizlere olsun. Böyle güzel haberler bizi mutlu ediyor,kaygılarımıza umut oluyor.
Umutluyuz canım inşallah sende bebişini hayırlarla al kucağına inşallah. Maşallah doğuran doğurana. Allah hepimizi katsın bu doğuranlar grubuna. Anneliği tatmayan kalmasın inşalah. :Saruboceq:
Celen sanada geçmiş olsun canım. ınşallah değerin düşmezde bebişin tutunur sana. Olumsuz bişe olsada lütfen üzme kendini. Hayırlısı neyse hakkımızda onu yaşıyoruz.Gönül başka şeyler istesede. El mahkum. Sıkma canını.

maşallah maşallah41 kere darısı bizlere sağlıkla inş
çok sevindim hihoyyythihoyyytallahım sağlıkla kavuşturdu bebeğini sana şükür rabbime korkuların bitti sağlıcakla büyüt yavrunu haaa bu arada bizide ihmal etme

sıkıntı yapma canım.bazılarının bulantısı erken biter.ben 3-4 kere kusmuşumdur toplasan.benim hep bulanırdı 16.haftada bitti.iyi şeyler düşün annesiii.sev bebeğinii

canım benim inş dediğin gibidir ama yinede korkuyor insan druma sorayım yarın belki bir açıklama yapar

Günaydın Kızlar... hamilelerimize nazar boncuğu taktım :) Doğan bebişlerimize nazar boncuğu ekleyemedim ama ,nazar boncuğu bir mesajda sınırlı sayıda kullanılabiliyormuş çünkü...Yeni doğan bebişlerimizi de hemen ekledim listemize...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 nisan 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009)
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010) ( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

göbete............................. ..37haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................37haftalık (erkek)(Sezeryan tarihi 23 Nisan...Dualarımız seninle... )
melek76......................... ... 36haftalık (kız)
Cherry76.......................... ..32 haftalık (kız)
hummu85......................... ..32 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...28haftalık (erkek)
elifim................................. .27 haftalık
esraben............................ ..27 haftalık (kız)
angel34............................ ..24 haftalık (erkek )
esterya............................ ...24haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..24haftalık
eylületik............................ .23 haftalık
aslıhan1806.........................23haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 22haftalık (kız)
meltemcim...........................21 haftalık ( kız )
iipekk................................. 20haftalık ( kız )
Reisdevrim...........................19 haftalık ( erkek )
crawford...............................17haftalık ( büyük ihtimalle kız bebeğimiz )
arikangul..............................16 haftalık
baharçelik............................15haftalık ( erkek )
zeynom_10..........................15 haftalık
canah...................................10 haftalık( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
sonuyok...............................10haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
büşra44................................6haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin
sirius06................................3 haftalık ( yeni hamilemiz )

Son düzenleme:

maşallah maşallah.. ne kadar güzel bir liste bu...

kızlar merhaba ben az önce doktordan geldim haftaya cuma doğum olacak doktorum 2 gün önce iğneyi kes dedi sizce normal mi

canım hayırlısı olsun inşallah kolay ve rahat bir doğum geçiririsin. benim dr umda iğneleri 2 gün önce bırkacağımı söyledi ve genelde de öyle oluyor hiç canını sıkma tatlım.

kuzum kıyamam sana ne diyim inşallah hayırlısı olsun hakkında seviyorum seni:1hug:

,

canım sıkılma çok endişeleniyorsan git bir dr a ultrasona gir. bak ben perşembe günü gittim girdim gördüm rahatladım kaydirigubbakcemile3 ama bulantıları hiç dikkate alma bence benimde 10 hafta bitiminde iyice azalmıştı hatta o haftaya kadar sadece 1 kez çıkardım. fakat dün ve bugün çok şiddetli bulandı sabahları ki 15 haftam bitmek üzere hiç belli olmuyor gülüm

canım allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah kuzucuğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…