Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın güzeller
günaydın baharçelik
ya alıntı yapacak çok yazı var ama iki sayfa alır diye aklımda kaldığınca yazıcam unuttklarım kusuruma bakmasın
Gülaycım tebrik ederim canım hayırlı olsun çok sevindim elimiz yüreğimizdeydi
ravzacım sana özelden yazarım nasıl olduğunu aynı hikayeyi sürekli yazmayayım hem daha ayrıntılı yazarım
denden tatlım napıymmm arada beni deli ediyo işte benim herifff
CELENim ne desem boş yaşadıkların tabiki kolay değil ama umarım çarcabuk üzerinden atarsın bu sıkıntılı zamanı seni çok seviyoruz hep destekciniz Allah'ım sana kuvvet versin
Aysudecim inan bende heryazışımda sinirleniyorum adam bide annemim 50 yıllık canciğer arkadaşının damadı
umutluyuz canım herşey güzel olacak cuma günü hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın sen drun dediklerini dinle

Günaydın kızlar.
Doktordan geldim. %100 kız dedi.
Suyum yeterliymiş. Bebek 180 grammış. Benim kız yerinde durmuyor. Durmadan plesantanın arkasına saklanıyordu bana çekmiş sanırım kıpır kıpırdı. Perşembe günü de 3 lü tarama için gidicem. Hem de o gün iğnemi yazdırıcam.

gozun aydın olsun kız anası :)
bende gıttım dr bızım kızda ehlı keyıf bacak bacak ustune atmıstı cok sukur ıns sonuna kadar saglıkla dunyayada getırırız Rabbım yardımcımız olsun

hepınıze gunaydın arkadaslar bu arada

sağol kız anası. olumunekankayizsmile
ne güzel işte rahat ediyor orda mutlu demekki.
hep öyle olsun inşallah hepimiz iyi haberlerle geçirelim hamileliğimizi. boshayallersmile

kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh

ipek,crawford gözünüz aydın arkadaşlar bebeğinizin keyfi yerindeymiş maşallah Rabbim dışarda da kıpır kıpır oldukları günleri de gösterecek inşallah..

herkese teşekkür ederimm kızlar 3+4 de yani adetime 3-4 gün kala bhcg 52.12 çıktı nrmalmi sizce bide doktorum amerikadan yarın dönüo bebek asprini yeterlimi o zamana kadar siz ne zaman ignelere başladınız kafamçokkarıştı

kızlar bende hamileyimmmm sonunda allahıma binlerce şükürler olsun rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhhhh

gözünayyydınn canım allahım tamamına erdirsin inş.ben hamileliğimi olmam gereken günde öğrendim o gün başlamıştım.sen erken öğrenmişsin yarında dr gitceksen sanırım geç olmaz.folikasit ve aspirini iç bence.

içiyorum zaten canım aslında c.tesi ögrendim aama doktorum yurt dışında oldugu için anc yarın gidebilecem inşallah geç olmaz

a.s.a.s.

:teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey:

anaaaaaam çalışkuşu gelmiş hşgeldin
muco, aysindincmen sizde hoşgeldiniz kızlar
ŞenizŞenizŞeniz

Oh oh ne güzel haberlerle karsilastim bu sabah kizlar hepinize günaydin

Celencigim canim Allahim hakkinda hayirlsini versin canim dualarimdasina.s.

Kizlar bende yarim saat sonra ikinci bir is icin görüsmeye gidecegim kaydirigubbakcemile3 Dua edin alsinlar , yan gelir olarak basvurdum suan kendi isimdeyim , hafta sonlarida esim calistigi icin vaktim cokkkkk ve bende evde kafayi yiyecegime,sempatiksalakcinni eski meslegim Hemsirelik icin bir bakim evine basvurdum ve görüsmek icin cagirdilar bakalim kismet.
[/URL][/IMG]
Alinirsam kocisten bir güzel azar isiticem cünkü kafayi yedigimi düsünüyo Ravzada canima okuyacak klava: ama olsun ben bir sansimi deneyeyim dedim ve ilk basvurdugum yer cagirdilar beni eyvahedigeldismile

hayırlı olsun bitanem
yuppiiiiiiiiiii hayırlı olsun canım ne mutlu sana
ipek,crawford gözünüz aydın arkadaşlar bebeğinizin keyfi yerindeymiş maşallah Rabbim dışarda da kıpır kıpır oldukları günleri de gösterecek inşallah..
kuzuuuuu naber

hadi hayırlısı o zaman canım eğer senin için iyi olacaksa umarım olur
hem belki değişiklik olur

hadi hayırlısı o zaman canım eğer senin için iyi olacaksa umarım olur
hem belki değişiklik olur

evet guluscücüm bu cocuk meselesi güzünden kendime vakit ayirmadim hic :çok üzgünüm: hep konu cocuktu, herseyi ona göre planladik ama artik yeterrrrrrrrrrrrrrrr:mymeka: , velet gelmek isterse gelir gelmek istemessede sansina küssün :dilcikar: benim gibi Anne nahhhh bulur.:roflol:
Simdi kendime göre yasamak istiyom hem Maddi yönden hemde Manevi yönden rahatlayacagimi düsünüyom. Zaten isten ayri kalan vakitlerde cagiracaklar 400 € aylik extra gelsede fena olmaz yani :jeyyar:, bu parada bana özel olacak , tamam simdide ayligimdan istedigimi alabiliyordum ama iste kisitliydi ama bu is olursa paranin tamamini esim bana verir elini sürmeyecekmis o paraya :dilcikar: benim ekstra kazancimmis falan filan olsun benimde canima com com zemuszemus

zor bulmasın tatlım kolay bulsun kolayyy kaydirigubbakcemile3
işte bende onu dicektim hem biraz kafanı dağıtırsın yogunluktan düşünemeyecek hale bile gelebilirsin
hem para işide iyi yan gelir süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…