Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hiç merak etme yine aynı olur aynı taass aynı hamammm sadece tepecekleri yer değişir onada en kısa sürede alışıyolar zaten

melek76 canım benim çok sevindim mutlu sona çok az kalmış inşallah sağlıklı bi şekilde meleğini kucağına alırsın canım rabbim yardımcınız olsun allaha emanet olun sizin için dua edicem sende bizim için et canım hihoyyyt

haklısın hayatım haklısın,çocukla uğraşmak bu kadar yorucu olmaz sanırım kaydirigubbakcemile3

hiç merak etme yine aynı olur aynı taass aynı hamammm sadece tepecekleri yer değişir onada en kısa sürede alışıyolar zaten

canlarım benim nasılsınız bakalım... ben bugün işe başladım. çok iyiyim çok şükür... ağrım olmadı... şuan içim dolu dolu feryad ile görüştüm onun sesini duymak iyi geldi... biliyosunuz çocuk hastanesinde başladım mesaiye ve burda onkoloji hastası cocuklara 23 nisan için eğlence düzenlemeye karar vermişler şu an o minikler burdalar.. canlarım yaaaa küçücük bedenleri bu acılara nasıl katlanıyo ki.... onlar için dua edin arkadaşlarrrr....... herşeyin hayırlısını dilemek bu olmalı...

haklısın hayatım haklısın,çocukla uğraşmak bu kadar yorucu olmaz sanırım kaydirigubbakcemile3
çocuğu sen eğğticeksin hayatım bunlar hazıl mamül ondan böyle kaydirigubbakcemile3
aynen katılıyorum canım klava: tam sopalıklar
delikafadulden
iyi olmana sevindim bitanem moralinde iyi aman aman nazar değmesin

evet yaaa o çocuklara insan nasıl üzülüyor,herşeyin hayırlısı diye dua etmeliyiz evladın sağlıklısını ve hayırlısını ver Ya Rabbim...

iğne kullanmama rağmen kalp atışları duyulmadı ve pazartesi genetik kürtaj oldum böle yani beni listeden çıkartırsanız sevinirim

iğne kullanmama rağmen kalp atışları duyulmadı ve pazartesi genetik kürtaj oldum böle yani beni listeden çıkartırsanız sevinirim

çok geçmiş olsun çok zor biliyorum bende defalarca yaşadım ne desek boş...ama pes etme olurmu
rahatsızlığın neydi ben uzun zamandır takip edemiyodum formu?

evet yaaa o çocuklara insan nasıl üzülüyor,herşeyin hayırlısı diye dua etmeliyiz evladın sağlıklısını ve hayırlısını ver Ya Rabbim...
aminnnnn canımmm.....

çocuğu sen eğğticeksin hayatım bunlar hazıl mamül ondan böyle kaydirigubbakcemile3

delikafadulden

iyi olmana sevindim bitanem moralinde iyi aman aman nazar değmesin
iyiyim iyi bomba gibiyim çok şükür.... eee katkını da yok sayamam canımmm......

allah sabır versin canımmmmmm.... aynı acıları bir daha yaşatmasın rabbim hiçbirimize.....

canım benim senin mi moralin düzeldi benim mi acaba :) sanırım hepimiz biriz opuyorumnanaktan

canım benim senin mi moralin düzeldi benim mi acaba :) sanırım hepimiz biriz opuyorumnanaktan

aynen öyle tatlım hepimiz birizzzzz...... O yüzden burdayız o yüzden birbirimizi hissediyoruz.... Yüzünü görmeden arkadaşlıklarımızı pekiştirebiliyoruzzzzz canımsınnnn... Yüzünden gülücük eksik olmasınnnn inşallahhhh herşey güzel olacak canımm......

eylüle Allahtan sabır diliyorum ve birdaha yaşamaması için dua ediyorum arkadaşlar
Bu arada bu kötü haberden sonra ben güzel bir haber vermek istiyorum bugün eşimin tahli sonuçlarını ben doktora göstermeye götürdüm ibni sina hastanesinde bir arkadaşına yönlendirdi bizi ve hormon tedavisi ile sperm sayısının düzelebileceğini söyledi inş. yarın ki doktor da aynı müjdeyi verir bize zemuszemus buna göre tüp bebeği biraz erteleyebiliriz aklinialirimsmile

Evet birgün hepimiz için herşey çooook güzel olacak :1hug:kaydirigubbakcemile2
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :lepi:

canım inşallah tedavi ile çözülebilir bir problemdir..... Tatlım bende ahmet bey ile görüştüm şimdi teşekkür mahiyetinde... Hiç sıkılmasınlar istedikleri zaman gelsinler dedi.... Bilgin olsunnnn........

tmm tatlım mesaj alındı :)) artık ben zihnen bebeğimi ittim geri sanırım o koşacak bana şimdi :umursamaz:ama aynı fikirdeyim hala hayatı ertelemk yooooooooook sengözlerimebaksanabaman psikolojime nazar değmesin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…