hiç merak etme yine aynı olur aynı taass aynı hamammm sadece tepecekleri yer değişir onada en kısa sürede alışıyolar zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım bu modellerin hepsi böyle öldürüyor beni öldürüyor,kapıların arkasındaki askılar dolu,çıkardığını asmış,yerine koymak zor geliyor çünkü.......odalardan birini giyinme odası yaptırıcam param olunca,bir sürü çekmece ve raf olacak,bakalım o zaman ne yapacakklava:
hiç merak etme yine aynı olur aynı taass aynı hamammm sadece tepecekleri yer değişir onada en kısa sürede alışıyolar zaten
hiç merak etme yine aynı olur aynı taass aynı hamammm sadece tepecekleri yer değişir onada en kısa sürede alışıyolar zaten
haklısın hayatım haklısın,çocukla uğraşmak bu kadar yorucu olmaz sanırım kaydirigubbakcemile3
çocuğu sen eğğticeksin hayatım bunlar hazıl mamül ondan böyle kaydirigubbakcemile3haklısın hayatım haklısın,çocukla uğraşmak bu kadar yorucu olmaz sanırım kaydirigubbakcemile3
delikafaduldenaynen katılıyorum canımklava: tam sopalıklar
iyi olmana sevindim bitanem moralinde iyi aman aman nazar değmesincanlarım benim nasılsınız bakalım... ben bugün işe başladım. çok iyiyim çok şükür... ağrım olmadı... şuan içim dolu dolu feryad ile görüştüm onun sesini duymak iyi geldi... biliyosunuz çocuk hastanesinde başladım mesaiye ve burda onkoloji hastası cocuklara 23 nisan için eğlence düzenlemeye karar vermişler şu an o minikler burdalar.. canlarım yaaaa küçücük bedenleri bu acılara nasıl katlanıyo ki.... onlar için dua edin arkadaşlarrrr....... herşeyin hayırlısını dilemek bu olmalı...
canlarım benim nasılsınız bakalım... ben bugün işe başladım. çok iyiyim çok şükür... ağrım olmadı... şuan içim dolu dolu feryad ile görüştüm onun sesini duymak iyi geldi... biliyosunuz çocuk hastanesinde başladım mesaiye ve burda onkoloji hastası cocuklara 23 nisan için eğlence düzenlemeye karar vermişler şu an o minikler burdalar.. canlarım yaaaa küçücük bedenleri bu acılara nasıl katlanıyo ki.... onlar için dua edin arkadaşlarrrr....... herşeyin hayırlısını dilemek bu olmalı...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:14 nisan 2010 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz )
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010) ( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek )
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
gobete............................. ..38haftalık (erkek) Normal doğumu bekliyoruz , eğer bebişimiz gelmezse 29 Nisan sezeryan tarihi...Canım dualarımız seninle...
umutluyuz ..........................38haftalık (erkek)(Sezeryan tarihi 23 Nisan...Dualarımız seninle... )
melek76......................... ...37haftalık (kız) Sezeryan tarihim 22 Nisan :) Çok ama çooooook mutluyum...Dualarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım, benim dualarımda da sizler olacaksınız...
Cherry76.......................... ..33 haftalık (kız)
hummu85......................... ..33 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...29haftalık (erkek)
elifim................................. .28 haftalık
esraben............................ ..28 haftalık (kız)
angel34............................ ..25 haftalık (erkek )
esterya............................ ...25haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..25haftalık
eylületik............................ .24 haftalık
aslıhan1806.........................24haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... ..23haftalık (kız)
meltemcim...........................22 haftalık ( kız )
iipekk.................................21haftalık ( kız )
Reisdevrim...........................20 haftalık ( erkek )
crawford...............................18haftalık ( büyük ihtimalle kız bebeğimiz )
arikangul..............................17 haftalık
baharçelik............................16haftalık ( erkek )
zeynom_10..........................16 haftalık
canah...................................11 haftalık( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
sonuyok...............................11haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin )
büşra44.................................7haftalık ( kalp atışları duyuldu bebişimizin
sirius06................................4 haftalık ( yeni hamilemiz )[/QUOT
herkeze selam Melekcim sağlıkla bebişini kucağına almanı diliyorum..
Ben uzun zamandır siteye giremiyorum siteye girdiğimde herşeyi kafama daha çok takıyorum gibi düşündüm ama dayanamadım geçmişe bakarken listede ismimi gördüm benim hamileliğim sorunluydu ve devam etmedi 21 aralıkta düşük yaşadım kese bile görünmemişti martta tekrar hamile kaldım iğne kullanmama rağmen kalp atşları
iğne kullanmama rağmen kalp atışları duyulmadı ve pazartesi genetik kürtaj oldum böle yani beni listeden çıkartırsanız sevinirim
aminnnnn canımmm.....evet yaaa o çocuklara insan nasıl üzülüyor,herşeyin hayırlısı diye dua etmeliyiz evladın sağlıklısını ve hayırlısını ver Ya Rabbim...
iyiyim iyi bomba gibiyim çok şükür.... eee katkını da yok sayamam canımmm......çocuğu sen eğğticeksin hayatım bunlar hazıl mamül ondan böyle kaydirigubbakcemile3
delikafadulden
iyi olmana sevindim bitanem moralinde iyi aman aman nazar değmesin
allah sabır versin canımmmmmm.... aynı acıları bir daha yaşatmasın rabbim hiçbirimize.....iğne kullanmama rağmen kalp atışları duyulmadı ve pazartesi genetik kürtaj oldum böle yani beni listeden çıkartırsanız sevinirim
ayyy bizde bizim minnoşları göndericez inşallah bigün şenlik çalışmalarına boshayallersmile
canlarım benim nasılsınız bakalım... ben bugün işe başladım. çok iyiyim çok şükür... ağrım olmadı... şuan içim dolu dolu feryad ile görüştüm onun sesini duymak iyi geldi... biliyosunuz çocuk hastanesinde başladım mesaiye ve burda onkoloji hastası cocuklara 23 nisan için eğlence düzenlemeye karar vermişler şu an o minikler burdalar.. canlarım yaaaa küçücük bedenleri bu acılara nasıl katlanıyo ki.... onlar için dua edin arkadaşlarrrr....... herşeyin hayırlısını dilemek bu olmalı...
inşallah canımopuyorumnanaktan
canım benim senin mi moralin düzeldi benim mi acaba :) sanırım hepimiz biriz opuyorumnanaktan
aynen öyle tatlım hepimiz birizzzzz...... O yüzden burdayız o yüzden birbirimizi hissediyoruz.... Yüzünü görmeden arkadaşlıklarımızı pekiştirebiliyoruzzzzz canımsınnnn... Yüzünden gülücük eksik olmasınnnn inşallahhhh herşey güzel olacak canımm......
HOŞGELDİN TATLICIMMMM.... kaydirigubbakcemile5
eylüle allahtan sabır diliyorum ve birdaha yaşamaması için dua ediyorum arkadaşlar
bu arada bu kötü haberden sonra ben güzel bir haber vermek istiyorum bugün eşimin tahli sonuçlarını ben doktora göstermeye götürdüm ibni sina hastanesinde bir arkadaşına yönlendirdi bizi ve hormon tedavisi ile sperm sayısının düzelebileceğini söyledi inş. Yarın ki doktor da aynı müjdeyi verir bize zemuszemus buna göre tüp bebeği biraz erteleyebiliriz aklinialirimsmile
canım inşallah tedavi ile çözülebilir bir problemdir..... Tatlım bende ahmet bey ile görüştüm şimdi teşekkür mahiyetinde... Hiç sıkılmasınlar istedikleri zaman gelsinler dedi.... Bilgin olsunnnn........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?