tmm tatlım mesaj alındı :)) artık ben zihnen bebeğimi ittim geri sanırım o koşacak bana şimdi :umursamaz:ama aynı fikirdeyim hala hayatı ertelemk yooooooooook sengözlerimebaksanabaman psikolojime nazar değmesin kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallahhhhhhh......... nazar değmesinnn... iyisin iyiyiz iyi olcazzz evet biz yeteri kadar bekledik tosbaları onlar bizim kucağımızda olmak için çaba sarfetsinler artık ama dimi..... hayatı ertelemicez yaşıcaz... ümidimizi kesmicezzzz istemekten vazgecmicezzz..... herşey cooookk güzellll olacakkk.......kaydirigubbakcemile3tmm tatlım mesaj alındı :)) artık ben zihnen bebeğimi ittim geri sanırım o koşacak bana şimdi :umursamaz:ama aynı fikirdeyim hala hayatı ertelemk yooooooooook sengözlerimebaksanabaman psikolojime nazar değmesin kaydirigubbakcemile3
maşallahaminnnnn canımmm.....
iyiyim iyi bomba gibiyim çok şükür.... eee katkını da yok sayamam canımmm......
allah sabır versin canımmmmmm.... aynı acıları bir daha yaşatmasın rabbim hiçbirimize.....
ya bu güzel bir haber feryadcım yaaa nası sevindim alkisalkisalkis hihoyyyteylüle Allahtan sabır diliyorum ve birdaha yaşamaması için dua ediyorum arkadaşlar
Bu arada bu kötü haberden sonra ben güzel bir haber vermek istiyorum bugün eşimin tahli sonuçlarını ben doktora göstermeye götürdüm ibni sina hastanesinde bir arkadaşına yönlendirdi bizi ve hormon tedavisi ile sperm sayısının düzelebileceğini söyledi inş. yarın ki doktor da aynı müjdeyi verir bize zemuszemus buna göre tüp bebeği biraz erteleyebiliriz aklinialirimsmile
nasıl ittin banada öğretirmisin?
maşallah maşallahhhhhhh......... nazar değmesinnn... iyisin iyiyiz iyi olcazzz evet biz yeteri kadar bekledik tosbaları onlar bizim kucağımızda olmak için çaba sarfetsinler artık ama dimi..... hayatı ertelemicez yaşıcaz... ümidimizi kesmicezzzz istemekten vazgecmicezzz..... herşey cooookk güzellll olacakkk.......kaydirigubbakcemile3
maşallahhep iyi ol hep
ya bu güzel bir haber feryadcım yaaa nası sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt
nasıl ittin banada öğretirmisin?
hep beraber iyi olalımmmm... burda herkes iyi olsun inşallahhh....... canımmmmsınnnn.......maşallahhep iyi ol hep
ya bu güzel bir haber feryadcım yaaa nası sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt
yavvv sen ne diyonnn.... adını pıhtılı tosba koyup dövecemmmmm üç posta.... :ecrin_bebek:yuppiiiiiiiiiiii aynen öyle canımcım kaydirigubbakcemile5 oh be dünya varmış yiyecez içcez gezcez gülcez o gelirse de bakarı artık biz kızıyomuşuz sen niye geldinklava:diye kaydirigubbakcemile3 azcık da onlar naz çeksin dimi ama zemuszemus
tatlım hayırlısıyla sen hamile kal bebeişini sağlıkla kucağına al bende ankaraya gelip herkesin ortasında :dance: sositososito :sm_cool: diye oynıcamcanımsın Şenizsositososito
canım merhaba hoşgeldin peki drlar ne diyor canımsın yaa :teselli:merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim
yokken 2 kimyasal gebelik daha yaşadım iğneye ve tüm çabalara rağmen 4. kimyasal gebeliğim oldu. niye neden düşün düşün bulamyorum cevapları ama iyiyim düzeldim merak etmeyin
hep beraber iyi olalımmmm... burda herkes iyi olsun inşallahhh....... canımmmmsınnnn.......
yavvv sen ne diyonnn.... adını pıhtılı tosba koyup dövecemmmmm üç posta.... :ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim
yokken 2 kimyasal gebelik daha yaşadım iğneye ve tüm çabalara rağmen 4. kimyasal gebeliğim oldu. niye neden düşün düşün bulamyorum cevapları ama iyiyim düzeldim merak etmeyin
tatlım hayırlısıyla sen hamile kal bebeişini sağlıkla kucağına al bende ankaraya gelip herkesin ortasında :dance: sositososito :sm_cool: diye oynıcam
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim
oynarım valla hatta hayırlısıyla sen doğumdan sonra maraşa da gelirsin gelir burda da oynarım sen üzülme zemuszemusvalla mı kız kaydirigubbakcemile3 unutma sözünü ama delikafaduldenkaydirigubbakcemile2zemuszemusalkisalkisalkis
Kızlar allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallahınız var. Nazar değmesin.
oynarım valla hatta hayırlısıyla sen doğumdan sonra maraşa da gelirsin gelir burda da oynarım sen üzülme zemuszemus
canım merhaba hoşgeldin peki drlar ne diyor canımsın yaa :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?