Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nasıl ittin banada öğretirmisin?

maşallah maşallahhhhhhh......... nazar değmesinnn... iyisin iyiyiz iyi olcazzz evet biz yeteri kadar bekledik tosbaları onlar bizim kucağımızda olmak için çaba sarfetsinler artık ama dimi..... hayatı ertelemicez yaşıcaz... ümidimizi kesmicezzzz istemekten vazgecmicezzz..... herşey cooookk güzellll olacakkk.......kaydirigubbakcemile3

maşallah hep iyi ol hep
ya bu güzel bir haber feryadcım yaaa nası sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt

nasıl ettim diyim hemen canım çok canım yanıyodu en son bebek görmeye gittik eşimle eşimin arkadaşının eşi bana bir naz etti bir naz etti doğumu zor olmuş tmm olabilir ama çooooooook kızdım çünkü bizlerin arasında okadar zorluk yaşayıp bebeğini kucağına alamayan çok kişi var ama o şükretmiyordu tabi güzellikle uyardım dedim en azından çektiklerine değimiş ve bebeğin seninle o bebeğini emzirirken aklıma kötü şeyler geldi sen hiçbir zaman bebeğini emziremeyeceksin dedi içimdeki ses zaten çok yanan canım çoook daha kötü oldu o gün hiç konuşmadım kimseyle ertesi gün bir baktım ki kendime kızıyorum sana ne oluyor diye hayatta herşey bebek değil tmm çok şey tmm canın yanıyo ama dününün bugününü mahvetmesine izin verme ve tabi yarının da bugününü mahvetmesine izin verme işti şimdi bu haldeyim :lepipuyorumnanaktan

yuppiiiiiiiiiiii aynen öyle canımcım kaydirigubbakcemile5 oh be dünya varmış yiyecez içcez gezcez gülcez o gelirse de bakarı artık biz kızıyomuşuz sen niye geldin klava:diye kaydirigubbakcemile3 azcık da onlar naz çeksin dimi ama zemuszemus

acılarımızı unutmayı değil kabullenmeyi kabul ederek.... canım içinde bulunduğumuz durum çok acıtıcı, cok üzücü kabull... hep bi yanımız acıcak ama bunu düzeltmek gibi bi şansımız yokkk... kaybettiklerimizin arkasından bu denli hırpalanmaktansa şu an elimizde olanların kıymetini bilmek belki bizi mutlu edecek.... işte böyle canımmmmm boşşşveeerrrr biz eksik değiliz tatlımmmm bir yaratıcının olduğuna inanan insanlarız..... ve eğer rabbim bizi vesile kılarak bir kul gönderecekse zaten gelecek göndermeyecekse ne yapabilirizki. moralimiz bozuk piskolojik sıkıntılarla bir ömür geçirmektense mutlu huzurlu geçirmenin yolu durumu kabullenmekten geçiyor sende kendine telkinlerde bulun.... başaracaksın....guclubacismile

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim
yokken 2 kimyasal gebelik daha yaşadım iğneye ve tüm çabalara rağmen 4. kimyasal gebeliğim oldu. niye neden düşün düşün bulamyorum cevapları ama iyiyim düzeldim merak etmeyin

maşallah hep iyi ol hep

ya bu güzel bir haber feryadcım yaaa nası sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt
hep beraber iyi olalımmmm... burda herkes iyi olsun inşallahhh....... canımmmmsınnnn.......

yavvv sen ne diyonnn.... adını pıhtılı tosba koyup dövecemmmmm üç posta.... :ecrin_bebek:

canım merhaba hoşgeldin peki drlar ne diyor canımsın yaa :teselli:

hep beraber iyi olalımmmm... burda herkes iyi olsun inşallahhh....... canımmmmsınnnn.......

yavvv sen ne diyonnn.... adını pıhtılı tosba koyup dövecemmmmm üç posta.... :ecrin_bebek:

tosbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3lülülülülülülaelaelaelaelae

Canım iyi olmana sevindim. Uzun zamandır yoktun merak ettik ha. Böyle uzun süre kaybolma ortadan canım.Kimyasal gebelik ile ilgili hiç bilgim yok inan. Olsa yorum yapardım. Çok geçmiş olsun.

tatlım hayırlısıyla sen hamile kal bebeişini sağlıkla kucağına al bende ankaraya gelip herkesin ortasında :dance: sositososito :sm_cool: diye oynıcam

valla mı kız kaydirigubbakcemile3 unutma sözünü ama delikafaduldenkaydirigubbakcemile2zemuszemusalkisalkisalkis

geçmiş olsun esis cim benimkilerde kimyasa gebelik ti sonra da bir yıl bekletti tosba artık ben beklemekten vazgeçtim

oynarım valla hatta hayırlısıyla sen doğumdan sonra maraşa da gelirsin gelir burda da oynarım sen üzülme zemuszemus

amaaaan o günleri beklemeye gerek yok şimdiden oynayalım hadi kop kop :teytey::teytey::teytey: hazır beni bu tavda bulmuşkenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…