Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canım uzun zamandır bu halde değildik biliyorsun gülüş ,aysude ve ben şimdi hazır hepimiz durumu kabullenmişken kaynatıyoz işte :asigim:

O zaman hep böyle devam edin. Kimse oyun bozanlık yapmasın tamam mı? Grup mutlu gitsin hep. Arada gelgitler oluyor ya oda olmasın yaaa. olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun canımmmm.... iyi olmanada ayrıca sevindim... inşallah herşey istediğin gibi olur....

sağol tatlım iyi heberlerni okudum canım çok sevindim çok iyi bak kendine

Sağol canım. Kalp kalbe karşı bende sana yazıyodum özelden. Teşekkür ederim canım. İşte elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum. Saatli vuruluyorum iğnemi. Onun dışındada iyi beslenmeye çalışıyom.
Yarında 3lü taramam var. İyi çıksın yazıcam size. Sabah kan ve idrar verip gelcem sonuçlar 2.30 da çıkıyor. öğrenir öğrenmez yazarım size.

O zaman hep böyle devam edin. Kimse oyun bozanlık yapmasın tamam mı? Grup mutlu gitsin hep. Arada gelgitler oluyor ya oda olmasın yaaa. olumunekankayizsmile

ben kendi adıma elimden geleni yapıcam çünküüüüü çok sıkıldım depresif ruh halimden kaydirigubbakcemile3 kendimi çekemedim kız mutsuzken allah çevreme sabır versin tabi ben o haldeyken kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun esis cim benimkilerde kimyasa gebelik ti sonra da bir yıl bekletti tosba artık ben beklemekten vazgeçtim

valla benimde beklemeye hiç niyetim yok inadına öbür ay hamile kalcammmm
aaaaaaaa bu ne ya bekledik bekledik yine bişiy olmadı.yok beklemek artık allahtan doktor da bekle demedialsanaalsanasmile

esisim bana da tesadüf demişti doktor hatta kötü şanslı olduğumu bende doktorumu değiştirdim tabi :)

valla benimde beklemeye hiç niyetim yok inadına öbür ay hamile kalcammmm
aaaaaaaa bu ne ya bekledik bekledik yine bişiy olmadı.yok beklemek artık allahtan doktor da bekle demedialsanaalsanasmile

inşallah herşey gönlünce olur canım benim opuyorumnanaktan

minik bir kız geliyor demek haa
süperrrrr:))))))

amaaaan o günleri beklemeye gerek yok şimdiden oynayalım hadi kop kop :teytey::teytey::teytey: hazır beni bu tavda bulmuşkenkaydirigubbakcemile3
olur şekercim hemen hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiii lilililiilililili tey tey :teytey: :dance: :sm_cool:
amannnnn ne desinler işte hep aynı tesadüf diyorlar ilk oluşum sırasında hata oluyomuş nedeni bilinemeyen bir şey diyor. çünkü pıhtılaşma dışında herşey normal çıkıyor.
peki bunu engelleyemiyorlarmıymış bi çaresi yokmuymuş offf en azından diğer şeyler normal canım hakkımıza hayırlısı işte

Süppersin canım. hihoyyyt
Her zaman pozitif ol canım. Sanada yazık dimi ama. Çevrenden önce kendini düşün.
3 günlük dünya. Bidahamı gelcez. kaydirigubbakcemile5

esisim bana da tesadüf demişti doktor hatta kötü şanslı olduğumu bende doktorumu değiştirdim tabi :)

ya aslında çok araştırdım gerçekten şanssızlık ama o an doğru tam bir döllenme olması için ne yapmam gerekiyor onu bilemiyorum yememizi bile buna göre ayarladıkkk başka bir çaresi var mıki

canım malesef kimyasal gebeliği engelleyemiyorlar bana onun için planlı gebelik önerdi doktorum gebeliği kontrol altında tutmak adına

Süppersin canım. hihoyyyt
Her zaman pozitif ol canım. Sanada yazık dimi ama. Çevrenden önce kendini düşün.
3 günlük dünya. Bidahamı gelcez. kaydirigubbakcemile5
Haklısın canım bebeğim yoksa bir sınıf dolusu çocuğum var bu sevgiden de mahrum değilim o istediği zamanı bekleyebilir artıkın ne kendii ne de kimseyi üzmek istemiyorum artık olumunekankayizsmile

minik bir kız geliyor demek haa
süperrrrr:))))))

Evet canım inşallah. Ama ben hamileyim diye sizleri unuttum sanmayın. Hergün dua ediyorum isteyen herkeze versin diye.Hatta sayıyom Allahım Aysude,Feryad,Gulus,Muco509,Esis,Kahvelokum,Çalıkuşu,Kirei,seydam kullanıcı adı aklıma gelen gelmeyen Forumdaki tüm kadınlar hamile kalsınlar diye. Hamile olanlarıda tamamına erdirsin diye.
Yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

aminnnn inşallah hayırlısıyla

kıyamam yaaaa
inşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…