Amin canım uzun zamandır bu halde değildik biliyorsun gülüş ,aysude ve ben şimdi hazır hepimiz durumu kabullenmişken kaynatıyoz işte :asigim:
merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim
yokken 2 kimyasal gebelik daha yaşadım iğneye ve tüm çabalara rağmen 4. kimyasal gebeliğim oldu. niye neden düşün düşün bulamyorum cevapları ama iyiyim düzeldim merak etmeyin
Canım iyi olmana sevindim. Uzun zamandır yoktun merak ettik ha. Böyle uzun süre kaybolma ortadan canım.Kimyasal gebelik ile ilgili hiç bilgim yok inan. Olsa yorum yapardım. Çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun canımmmm.... iyi olmanada ayrıca sevindim... inşallah herşey istediğin gibi olur....
sağol tatlım iyi heberlerni okudum canım çok sevindim çok iyi bak kendine
O zaman hep böyle devam edin. Kimse oyun bozanlık yapmasın tamam mı? Grup mutlu gitsin hep. Arada gelgitler oluyor ya oda olmasın yaaa. olumunekankayizsmile
geçmiş olsun esis cim benimkilerde kimyasa gebelik ti sonra da bir yıl bekletti tosba artık ben beklemekten vazgeçtim
valla benimde beklemeye hiç niyetim yok inadına öbür ay hamile kalcammmm
aaaaaaaa bu ne ya bekledik bekledik yine bişiy olmadı.yok beklemek artık allahtan doktor da bekle demedialsanaalsanasmile
Sağol canım. Kalp kalbe karşı bende sana yazıyodum özelden. Teşekkür ederim canım. İşte elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum. Saatli vuruluyorum iğnemi. Onun dışındada iyi beslenmeye çalışıyom.
Yarında 3lü taramam var. İyi çıksın yazıcam size. Sabah kan ve idrar verip gelcem sonuçlar 2.30 da çıkıyor. öğrenir öğrenmez yazarım size.
olur şekercim hemen hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiii lilililiilililili tey tey :teytey: :dance: :sm_cool:amaaaan o günleri beklemeye gerek yok şimdiden oynayalım hadi kop kop :teytey::teytey::teytey: hazır beni bu tavda bulmuşkenkaydirigubbakcemile3
peki bunu engelleyemiyorlarmıymış bi çaresi yokmuymuş offf en azından diğer şeyler normal canım hakkımıza hayırlısı işteamannnnn ne desinler işte hep aynı tesadüf diyorlar ilk oluşum sırasında hata oluyomuş nedeni bilinemeyen bir şey diyor. çünkü pıhtılaşma dışında herşey normal çıkıyor.
ben kendi adıma elimden geleni yapıcam çünküüüüü çok sıkıldım depresif ruh halimden kaydirigubbakcemile3 kendimi çekemedim kız mutsuzken allah çevreme sabır versin tabi ben o haldeyken kaydirigubbakcemile3
esisim bana da tesadüf demişti doktor hatta kötü şanslı olduğumu bende doktorumu değiştirdim tabi :)
canım malesef kimyasal gebeliği engelleyemiyorlar bana onun için planlı gebelik önerdi doktorum gebeliği kontrol altında tutmak adına
Haklısın canım bebeğim yoksa bir sınıf dolusu çocuğum var bu sevgiden de mahrum değilim o istediği zamanı bekleyebilir artıkın ne kendii ne de kimseyi üzmek istemiyorum artık olumunekankayizsmileSüppersin canım. hihoyyyt
Her zaman pozitif ol canım. Sanada yazık dimi ama. Çevrenden önce kendini düşün.
3 günlük dünya. Bidahamı gelcez. kaydirigubbakcemile5
minik bir kız geliyor demek haa
süperrrrr:))))))
planlı gebelik derken ....
aminnnn inşallah hayırlısıylaevet canım inşallah. Ama ben hamileyim diye sizleri unuttum sanmayın. Hergün dua ediyorum isteyen herkeze versin diye.hatta sayıyom allahım aysude,feryad,gulus,muco509,esis,kahvelokum,çalıkuşu,kullanıcı adı aklıma gelen gelmeyen forumdaki tüm kadınlar hamile kalsınlar diye. Hamile olanlarıda tamamına erdirsin diye.
Yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
Evet canım inşallah. Ama ben hamileyim diye sizleri unuttum sanmayın. Hergün dua ediyorum isteyen herkeze versin diye.Hatta sayıyom Allahım Aysude,Feryad,Gulus,Muco509,Esis,Kahvelokum,Çalıkuşu,Kirei,seydam kullanıcı adı aklıma gelen gelmeyen Forumdaki tüm kadınlar hamile kalsınlar diye. Hamile olanlarıda tamamına erdirsin diye.
Yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?