Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

eşimin en iyi arkadaşının bebeği oldu dün kutlamak için eşim ararken bende içerde ağlıyodum Rabbim ne olur günah yazma kızma bana ama ne yapayım böyle haberler alınca canım çok fena yanıyo ama sevinmiyo da değilim tabiyki seviniyorum ama işte olmuyo
canım acırken onları kutlayamıyorum.
Kendi kendime dedimki ben bebek sahibi olana kadar hiçkimseye bebek görmeye gitmiysem daha doğrusu gidemiycem

senide kutlarım bu acının üztesinden gelmişsin darısı bana ve tüm acı çekenlere

yakında müslüm dinleyeme başlarsam hiç şaşırmayın :)

çok teşekkür ederim bende hamile olunca herkese dua etcem :)

Canımsın kıyamam sana lütfen sende bir sirkelen ve kendine gel birde benim düzelmeme etkisi olan şuydu birkaç kez tedavim yarım kaldı geçen ay aşılama tedavim bir takım aksilikler yüüzünden yarıda bırakıldı ben ne kadar üzülüp istediysem bebeğimi her seferde yeni sorun çıktı düşündüm benim istememle olmuyo öncelikle o isteyecek yine mücadele ediyorum durumla ama kendimi yıpratmadan sen de mücadele edeceksin yine için sızlayacak ama kendin durumu kabul et önce ve geleceği zamanı bebeğinin kendisi seçeceğini unutma tmm mı tatlım...
bu arada belirtmeden edemeyeceğim dendenin metanetinin de etkisi yok değil toparlanmama ona teşekkür borçluyum a.s.

canım inan hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı acıları yaşıyoruz
benim iş yerimde 2 tanesi doğum yaptı 3 arkadaşımın bebeği oldu ve eşlerine bebek düşünün zamanı geldi diyen ben biri yeni hamile ve seni düşünmeden abuk subuk konuşuyorlar bense onlara gülücük saçıp duruyorum başka şansım mı var yoookkkkkkk
kız dinleme dinlemeeeeee müslümde artık popçu olduuuuu kaydirigubbakcemile3

aynen canım :) teselli ettiklerim bna bebeği olsun diye dua ediyo artık ammaaaaaaaaaaan satmışım dünyanın anasını boşver kötükedihüso

aynen canım :) teselli ettiklerim bna bebeği olsun diye dua ediyo artık ammaaaaaaaaaaan satmışım dünyanın anasını boşver kötükedihüso
amannn anasını sattığımın dünyası napalım zamanımız daha var demek ki beklicez işte
neyse boşverin biz oynamaya devam edelim şappiii şappii tey tey teyyyyy :teytey: :teytey: :teytey:

tatlım hayırlısıyla sen hamile kal bebeişini sağlıkla kucağına al bende ankaraya gelip herkesin ortasında :dance: sositososito :sm_cool: diye oynıcam
ohhhh ohhhh yandan yandannn..... kaydirigubbakcemile3

tosbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3lülülülülülülaelaelaelaelae
oyyyy oyyy yerim ben o tosbayı uzun uzun yoldan gelen tosbaaa........ laelaelaelaelae

Kızlar allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallahınız var. Nazar değmesin.
aminnnnnnnnn..........

Amin canım uzun zamandır bu halde değildik biliyorsun gülüş ,aysude ve ben şimdi hazır hepimiz durumu kabullenmişken kaynatıyoz işte :asigim:
satmışım anasını dünyanınnnnnnn....... bi daha mı gelcezzz..... kaydirigubbakcemile3

amaaaan o günleri beklemeye gerek yok şimdiden oynayalım hadi kop kop :teytey::teytey::teytey: hazır beni bu tavda bulmuşkenkaydirigubbakcemile3
he valla kurtlandık kaç yıldır içine at üzül üzül şimdi zamanıdır artıkkk eller havayaaaa.......... hihoyyyt

O zaman hep böyle devam edin. Kimse oyun bozanlık yapmasın tamam mı? Grup mutlu gitsin hep. Arada gelgitler oluyor ya oda olmasın yaaa. olumunekankayizsmile
etcez tabbiii.... hıhhhh...... :sm_cool:

ayyy ne güzel anlatmışsınnnn valla nasıl katlanıyolardı ki bize acaba.... ayyy çok şükür geçti gitti artıkkk..... gelene hoşgeldinnnn.... deriz... gidenede napalımmm gelmek istemiyorsaa....

valla benimde beklemeye hiç niyetim yok inadına öbür ay hamile kalcammmm
aaaaaaaa bu ne ya bekledik bekledik yine bişiy olmadı.yok beklemek artık allahtan doktor da bekle demedialsanaalsanasmile
inşallahh inşallahhh... benim bu ay korunmam lazım sonraki aya inşallah bende hamiş olurumm.... hayırlısıylaaa... tabi....

esisim bana da tesadüf demişti doktor hatta kötü şanslı olduğumu bende doktorumu değiştirdim tabi :)
heyyytttt be yemişimmm onun doktorluğunu

minik bir kız geliyor demek haa
süperrrrr:))))))
kısss varya bi oğlan dedi bi kız dedi karnındaki bebeyi de kendisi gibi telaşeli yapcaktı nerdeyseee çok şükür kızımız kendini gösterdide bizimki artık kız anası oldu.... opuyorumnanaktan
Haklısın canım bebeğim yoksa bir sınıf dolusu çocuğum var bu sevgiden de mahrum değilim o istediği zamanı bekleyebilir artıkın ne kendii ne de kimseyi üzmek istemiyorum artık olumunekankayizsmile
canımmmm benimmmm.....

akıllı ol aklını alırımmmm... tabi dua etcennn kara cadı... kız anası.... kaydirigubbakcemile

canım inan bi kaç ay önce bende böyleydimmm ama kendimi üzünce daha mutlu olmadım bilakis huzurum kaçmaya başladı... rahatlayacağın günler çok yakın inşallah.... acı çekince hayat daha çekilir olmuyor..... üzülünce bebeğin geri mi geliyor yada bebeğin mi oluyor hayırrr... üzülmeyince de olmuyor belki ama en azından üzülmeyince sana lazım olan yumoşların kalitesi düşmüyorrr.... huzurun kaçmıyorrr.... vss.... bize takıl hayatınnııı yaşaaa........

hem müslüm iğrençte olsa pop söylüüüyyoooo....

Son düzenleme:
kızlar ben kaçarrrr evime gitmek için yola çıkmam lazım artıkınnn..... hepinizi kocaman öpüyorummm... yarın bugünden daha güzel olsunnn cancanlarr...... kaydirigubbakcemile3

aysude amma alıntı yapmışın kız okuyacam diye başım döndü be aaaaasempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

merhaba denden çilek kan pıhtılaşmasıyla alakası varmı yardımcı olursan sevinirim

canım geçen haberlerde dinledim çilek k vitamini açısından zengin . k vitamini de pıhtılaşmayı düzenliyor o yüzden pıhtılaşma problemi olanların çilek konusunda dikkatli olması gerektiği söyleniyor....

kızlar doktorum bana cleaxeena 0,4 lük yazdı şimdi aradım başlayımmı dedim kem küm etti muayene gününzde gelin dedi sonra başlayın peki bebe asprini iççekmiyim dedim evet dedi hiç bişe anlamadım siz ignelere ne zaman başladınız nolur yardım edin kafam karıştıı

meraba arkadaşım ben gebe kalmadan önce hem igne hemde kor aspirine başladım ama bu kişiye göre degişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…