nasıl ettim diyim hemen canım çok canım yanıyodu en son bebek görmeye gittik eşimle eşimin arkadaşının eşi bana bir naz etti bir naz etti doğumu zor olmuş tmm olabilir ama çooooooook kızdım çünkü bizlerin arasında okadar zorluk yaşayıp bebeğini kucağına alamayan çok kişi var ama o şükretmiyordu tabi güzellikle uyardım dedim en azından çektiklerine değimiş ve bebeğin seninle o bebeğini emzirirken aklıma kötü şeyler geldi sen hiçbir zaman bebeğini emziremeyeceksin dedi içimdeki ses zaten çok yanan canım çoook daha kötü oldu o gün hiç konuşmadım kimseyle ertesi gün bir baktım ki kendime kızıyorum sana ne oluyor diye hayatta herşey bebek değil tmm çok şey tmm canın yanıyo ama dününün bugününü mahvetmesine izin verme ve tabi yarının da bugününü mahvetmesine izin verme işti şimdi bu haldeyim :lepipuyorumnanaktan
Evet canım inşallah. Ama ben hamileyim diye sizleri unuttum sanmayın. Hergün dua ediyorum isteyen herkeze versin diye.Hatta sayıyom Allahım Aysude,Feryad,Gulus,Muco509,Esis,Kahvelokum,Çalıkuşu,Kirei,seydam kullanıcı adı aklıma gelen gelmeyen Forumdaki tüm kadınlar hamile kalsınlar diye. Hamile olanlarıda tamamına erdirsin diye.
Yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
eşimin en iyi arkadaşının bebeği oldu dün kutlamak için eşim ararken bende içerde ağlıyodum Rabbim ne olur günah yazma kızma bana ama ne yapayım böyle haberler alınca canım çok fena yanıyo ama sevinmiyo da değilim tabiyki seviniyorum ama işte olmuyo
canım acırken onları kutlayamıyorum.
Kendi kendime dedimki ben bebek sahibi olana kadar hiçkimseye bebek görmeye gitmiysem daha doğrusu gidemiycem
senide kutlarım bu acının üztesinden gelmişsin darısı bana ve tüm acı çekenlere
yakında müslüm dinleyeme başlarsam hiç şaşırmayın :)
canım inan hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı acıları yaşıyoruzeşimin en iyi arkadaşının bebeği oldu dün kutlamak için eşim ararken bende içerde ağlıyodum Rabbim ne olur günah yazma kızma bana ama ne yapayım böyle haberler alınca canım çok fena yanıyo ama sevinmiyo da değilim tabiyki seviniyorum ama işte olmuyo
Kendi kendime dedimki ben bebek sahibi olana kadar hiçkimseye bebek görmeye gitmiysem daha doğrusu gidemiycem
canım inan hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı acıları yaşıyoruz
benim iş yerimde 2 tanesi doğum yaptı 3 arkadaşımın bebeği oldu ve eşlerine bebek düşünün zamanı geldi diyen ben biri yeni hamile ve seni düşünmeden abuk subuk konuşuyorlar bense onlara gülücük saçıp duruyorum başka şansım mı var yoookkkkkkk
kız dinleme dinlemeeeeee müslümde artık popçu olduuuuu kaydirigubbakcemile3
amannn anasını sattığımın dünyası napalım zamanımız daha var demek ki beklicez işteaynen canım :) teselli ettiklerim bna bebeği olsun diye dua ediyo artık ammaaaaaaaaaaan satmışım dünyanın anasını boşver kötükedihüso
ohhhh ohhhh yandan yandannn..... kaydirigubbakcemile3tatlım hayırlısıyla sen hamile kal bebeişini sağlıkla kucağına al bende ankaraya gelip herkesin ortasında :dance: sositososito :sm_cool: diye oynıcam
oyyyy oyyy yerim ben o tosbayı uzun uzun yoldan gelen tosbaaa........ laelaelaelaelaetosbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3lülülülülülülaelaelaelaelae
aminnnnnnnnn..........Kızlar allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallahınız var. Nazar değmesin.
satmışım anasını dünyanınnnnnnn....... bi daha mı gelcezzz..... kaydirigubbakcemile3Amin canım uzun zamandır bu halde değildik biliyorsun gülüş ,aysude ve ben şimdi hazır hepimiz durumu kabullenmişken kaynatıyoz işte :asigim:
he valla kurtlandık kaç yıldır içine at üzül üzül şimdi zamanıdır artıkkk eller havayaaaa.......... hihoyyytamaaaan o günleri beklemeye gerek yok şimdiden oynayalım hadi kop kop :teytey::teytey::teytey: hazır beni bu tavda bulmuşkenkaydirigubbakcemile3
etcez tabbiii.... hıhhhh...... :sm_cool:O zaman hep böyle devam edin. Kimse oyun bozanlık yapmasın tamam mı? Grup mutlu gitsin hep. Arada gelgitler oluyor ya oda olmasın yaaa. olumunekankayizsmile
ayyy ne güzel anlatmışsınnnn valla nasıl katlanıyolardı ki bize acaba.... ayyy çok şükür geçti gitti artıkkk..... gelene hoşgeldinnnn.... deriz... gidenede napalımmm gelmek istemiyorsaa....ben kendi adıma elimden geleni yapıcam çünküüüüü çok sıkıldım depresif ruh halimden kaydirigubbakcemile3 kendimi çekemedim kız mutsuzken allah çevreme sabır versin tabi ben o haldeyken kaydirigubbakcemile3
inşallahh inşallahhh... benim bu ay korunmam lazım sonraki aya inşallah bende hamiş olurumm.... hayırlısıylaaa... tabi....valla benimde beklemeye hiç niyetim yok inadına öbür ay hamile kalcammmm
aaaaaaaa bu ne ya bekledik bekledik yine bişiy olmadı.yok beklemek artık allahtan doktor da bekle demedialsanaalsanasmile
heyyytttt be yemişimmm onun doktorluğunuesisim bana da tesadüf demişti doktor hatta kötü şanslı olduğumu bende doktorumu değiştirdim tabi :)
kısss varya bi oğlan dedi bi kız dedi karnındaki bebeyi de kendisi gibi telaşeli yapcaktı nerdeyseee çok şükür kızımız kendini gösterdide bizimki artık kız anası oldu.... opuyorumnanaktanminik bir kız geliyor demek haa
süperrrrr:))))))
canımmmm benimmmm.....Haklısın canım bebeğim yoksa bir sınıf dolusu çocuğum var bu sevgiden de mahrum değilim o istediği zamanı bekleyebilir artıkın ne kendii ne de kimseyi üzmek istemiyorum artık olumunekankayizsmile
akıllı ol aklını alırımmmm... tabi dua etcennn kara cadı... kız anası.... kaydirigubbakcemileEvet canım inşallah. Ama ben hamileyim diye sizleri unuttum sanmayın. Hergün dua ediyorum isteyen herkeze versin diye.Hatta sayıyom Allahım Aysude,Feryad,Gulus,Muco509,Esis,Kahvelokum,Çalıkuşu,Kirei,seydam kullanıcı adı aklıma gelen gelmeyen Forumdaki tüm kadınlar hamile kalsınlar diye. Hamile olanlarıda tamamına erdirsin diye.
Yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
canım inan bi kaç ay önce bende böyleydimmm ama kendimi üzünce daha mutlu olmadım bilakis huzurum kaçmaya başladı... rahatlayacağın günler çok yakın inşallah.... acı çekince hayat daha çekilir olmuyor..... üzülünce bebeğin geri mi geliyor yada bebeğin mi oluyor hayırrr... üzülmeyince de olmuyor belki ama en azından üzülmeyince sana lazım olan yumoşların kalitesi düşmüyorrr.... huzurun kaçmıyorrr.... vss.... bize takıl hayatınnııı yaşaaa........eşimin en iyi arkadaşının bebeği oldu dün kutlamak için eşim ararken bende içerde ağlıyodum Rabbim ne olur günah yazma kızma bana ama ne yapayım böyle haberler alınca canım çok fena yanıyo ama sevinmiyo da değilim tabiyki seviniyorum ama işte olmuyo
hem müslüm iğrençte olsa pop söylüüüyyoooo....canım inan hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı acıları yaşıyoruz
benim iş yerimde 2 tanesi doğum yaptı 3 arkadaşımın bebeği oldu ve eşlerine bebek düşünün zamanı geldi diyen ben biri yeni hamile ve seni düşünmeden abuk subuk konuşuyorlar bense onlara gülücük saçıp duruyorum başka şansım mı var yoookkkkkkk
kız dinleme dinlemeeeeee müslümde artık popçu olduuuuu kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçarrrr evime gitmek için yola çıkmam lazım artıkınnn..... hepinizi kocaman öpüyorummm... yarın bugünden daha güzel olsunnn cancanlarr...... kaydirigubbakcemile3
aysude amma alıntı yapmışın kız okuyacam diye başım döndü be aaaaasempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
hadi canım iyi yolculuklar sana öptüm opuyorumnanaktan
tmm canım sende sıkma canını tmm mı inş. herşey güzel olcak opuyorumnanaktan
merhaba denden çilek kan pıhtılaşmasıyla alakası varmı yardımcı olursan sevinirim
kıs napım bi baktım iki dakkada uçmuşsunuz bende alıntı yapıp hepinize yetişeyim dedim işte.... cancannnn........ gamyoncuiremsu
meraba arkadaşım ben gebe kalmadan önce hem igne hemde kor aspirine başladım ama bu kişiye göre degişirkızlar doktorum bana cleaxeena 0,4 lük yazdı şimdi aradım başlayımmı dedim kem küm etti muayene gününzde gelin dedi sonra başlayın peki bebe asprini iççekmiyim dedim evet dedi hiç bişe anlamadım siz ignelere ne zaman başladınız nolur yardım edin kafam karıştıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?