Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meraba arkadaşım bilgilerin için tşk ler yani çilek yemememmi gerekiyor

peki igneleri aynı saattemi kullanmam gerekiyoo arkadaşlar

saati saatine vurmayı öneriyor doktorlar canım sen aspirine de başla aslında bana bakarsan iğnenin dozu belli iğnene de başla arkadaşlar hep öğrenir öğrenmez başlıyorlar çünkü

saati saatine vurmayı öneriyor doktorlar canım sen aspirine de başla aslında bana bakarsan iğnenin dozu belli iğnene de başla arkadaşlar hep öğrenir öğrenmez başlıyorlar çünkü

ya walla doktorumu değiştircem muayenede çok ii ama arayıp bişe sordurtmuyu şimdi ben diger muayeneye kadar kafamda 30 tane soruyla kalıyorum ....ben 30 nisana kadar çalışıoyorum anca akşam 7,30 gibi vurdurabilirim 30 nisandan sonra hergün gündüz 2 ya da 3 de vurdursam bişe olurmu acaba aslında bunların hepsine doktorun ceap vermesi gerek dünyanın parasını verioruz özele :çok üzgünüm:

canım iğneni iş yerinde yapma şansın yok mu gittiğimiz yere de götürmek zorunda kalıyoruz ya ne bileyim
bu soruna hamiş olanlar cevap verebilirse daha iyi olur ben tam bir bilgiye sahip değilim henüz

aspirin içiyomusun bilmiyorum ama eğer aspirin içiyosan sabah aspirinini iç
akşamda 7,30 veya 8 ona sen karar ver iğneni olursun
sabah içtiğin aspirin zeten gün boyu kanını sulandırır iğnede sen uyurken vazifesini yapar
iğnenin saatini çok kafana takma 30 nisana kadar çalışcam demişsin iştenmi ayrılıyosun?

evet canım işten ayrılıyorum normalde asprini akşam saat 10 da içiyodum o zaman bugun igneyi vurduruyum asprini içmeim sabah da asprini içeyim bi gün asprin almamış olcam inş bişey olmaz:çok üzgünüm:

olmaz korkma senin rahatsızlığın neydi?
bide doktorun iyi değil galibe kendine riskli gebelik uzmanı araştırsan iyi olur

sirius canım
kirei'ninde dediği gibi sabah 9 gibi aspirini al. akşam 8'de iğneni ol. ben öyle yapıyorum çokta pratikoluyo. bu arada hayırlı olsun bebiş ne kadar

bebiş daha 4+1 günlük canım ama bir sürü sorunumuz var bakalım hayırlısı olur inşallah benim mthfr 1298 de ve faktörXIII de heterezigot mutasyon var ayrıca klomen 2 tane kist yapmış bebekle beraber 2 kist var doktor keseyi görene kadar dış gebelik tehlikesi var dedi anlayacagınız berbat haldeyimmafoldumben

sirius 1. si kistler gebelikte de oluşabiliyo ve gebeliğine engel değil onun için ayrı bir tedavi de uygulayabilirler sana
2.si pıhtılaşma için aspirine ve iğnene dikkt et rabbim büyük yiyeceği ekmek varsa yavrunun gelir dünya da
3. sü dış gebelik olup olmadığını bilmeden neden kasıyorsun bu her gebeliğin başında bir risk değil mi zaten???
lütfen moralini yüksek tut ki bebeğin sana sımsıkı tutunabilsin tmm mı canım

her ne kadar sıkma canını desemde senin şimdi için içini yer eminim. ama herşey olacağına varıyo inan bana. allah nasip ettiyse hiç birşey önüne geçemiyo ne kan pıhtılaşması nede kistler geleceği varsa yaramazın geliyo:) hayırlısı olsun çok germe kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…